Omdömen om
Trivio Co2 Patron 16 gram

Trivio Co2 Patron 16 gram
4.6 / 5
Genomsnitt av 153 recensioner
5
18 recensioner
4
3 recensioner
3
0 recensioner
2
1 recension
1
0 recensioner

Foton från kunder

5 / 5

Toppartikel

- Elvis, 7 maj, 2024

Lätt att montera på hållaren och använda.

För- & Nackdelar

Bra pris
Lätt att använda
Liten men fin
Automatiskt översatt

5 / 5

De är helt perfekta

- Sjoerd, 21 april, 2024

Det är perfekt, har inte behövt dem ännu

För- & Nackdelar

Innehåller tillräckligt med luft för att pumpa däcket hårt
kompakt
Lätt vikt
Ej tillämplig
Ej tillämpligt
Automatiskt översatt

5 / 5

Bekvämlighet tjänar cyklisten

- John, 27 mars, 2024

Enkel, snabb och bekväm användning

För- & Nackdelar

Liten i storlek
Patronen har lång hållbarhetstid
Tillräcklig volym för att pumpa upp däcket till 6 atm
Automatiskt översatt

4 / 5

Fint mönster

- Joep, 19 oktober, 2022

Utmärkt patron. Var inte bekant med detta märke själv, men fungerar som förväntat som alla co2-patroner

För- & Nackdelar

Lätt att använda
Automatiskt översatt

5 / 5

Allt du förväntar dig av en CO2-cylinder, till bästa pris.

- JUANJO, 28 februari, 2022

De ger bäst valuta för pengarna.

Automatiskt översatt

5 / 5

Lätt att förvara och använda.

- Joachim, 13 februari, 2022

Blåser upp en punktering mycket snabbt.

För- & Nackdelar

Effektiv
Mycket lätt att förvara
Supersnabb
Automatiskt översatt

4 / 5

Co2-patroner med bra valuta för pengarna

- Stef, 5 januari, 2022

Varför köpa dyrare patroner? 16 g är också mer än tillräckligt för ett tävlingsdäck och även tillräckligt med luft för att få 2 bars tryck i ett 29x2.25 mtb-däck.

För- & Nackdelar

Billigt
Gör vad den ska göra
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Väl prissatt

- Eric, 12 december, 2021

Bara en bra patron

För- & Nackdelar

Billigt
Passar exakt
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra pris för en CO2-patron

- Juan, 12 december, 2021

Det är bara en CO2-patron och till ett mycket bra pris. Jag antar att de är lika pålitliga som andra märkens CO2-patroner som ibland kostar 2-3 gånger så mycket.

För- & Nackdelar

Priset!
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra kvalitet till bra pris. + hårt band

- Bryan, 3 december, 2021

Bara toppen till bra pris

För- & Nackdelar

Däck jämnt hårt
Körning med punktering mindre allvarlig
Pris/kvalitet
Automatiskt översatt

2 / 5

För liten kassettkapacitet. Inte ens lämplig för landsvägscyklar.

- Christof, 13 oktober, 2021

Jag får bara 1 kg tryck på ett landsvägscykeldäck med 1 patron. Så för vägen, glöm inte din cykelpump också!

Automatiskt översatt

5 / 5

Lätt att använda och ger tillräckligt tryck för ett 28 mm-däck på landsvägscykel

- Jean-Paul, 21 december, 2020

För- & Nackdelar

kompakt att förvara
låg vikt
Automatiskt översatt

5 / 5

Topp, lätt och smidig och liten att bära med sig

- Luc, 19 december, 2020

För- & Nackdelar

8 bar tryck
liten
ljus
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra och enkel enhet

- Arnold, 2 december, 2020

Automatiskt översatt

5 / 5

Ben er al geruime tijd tevreden over,

- Danny, 29 november, 2020

doen wat ze moeten doen,band opblazen als ik plat rijd zowel op de weg als met de mtb.Koop al langer deze c02 patroon

Automatiskt översatt

5 / 5

Bra och pålitlig

- Kees, 31 oktober, 2020

Mycket praktiskt, istället för att pumpa

För- & Nackdelar

bra erbjudande
istället för pumpar
Praktisk
Automatiskt översatt

5 / 5

Det kan inte bli enklare.

- Marc, 22 september, 2020

Det går inte att pumpa däcken snabbare eller enklare.

För- & Nackdelar

Billigt
Lätt
Automatiskt översatt

5 / 5

Topparbete perfekt

- Micha, 9 september, 2020

Mer än tillräckligt för att pumpa upp däcket

Automatiskt översatt

5 / 5

Ingen luftbrist med Trivio co2-patron

- Theo, 27 augusti, 2020

enkelt och tillräckligt med luft för det punkterade däcket

Automatiskt översatt

5 / 5

trevlig och praktisk och kvalitet

- Gerard, 20 augusti, 2020

Efter mer än 45 år på landsvägscykeln bytte jag från en liten pump till Trivio CO2, lätt att förvara i en liten sadelväska inklusive innerrör och tändare och gör det inte svårt utan enkelt. Ett par bra ytterdäck är också viktigt så jag har kört runt punkteringsfritt i flera år. Så bra utrustning förhindrar mycket elände.

För- & Nackdelar

lätt
liten
nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Man hoppas alltid att man inte ska behöva dem men tyvärr.... Har redan behövt använda dem en gång !!!

- Ruud, 16 augusti, 2020

Utmärkt arbete, däcket pumpat snabbt efter punktering.

Automatiskt översatt

4 / 5

gör vad den ska göra

- Michiel, 15 juli, 2020

Automatiskt översatt