Omdömen om
SRAM GX Eagle XG-1275 12-delad

SRAM GX Eagle XG-1275 12-delad
4.8 / 5
Genomsnitt av 176 recensioner
5
100 recensioner
4
21 recensioner
3
2 recensioner
2
0 recensioner
1
0 recensioner

Foton från kunder

5 / 5

Bästa produkt

- Leo, 30 maj, 2024

Tekniskt vackert arbete, bra erfarenhet av det

För- & Nackdelar

Ingen
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra

- Patrice, 4 maj, 2024

Mycket bra, fungerar perfekt i stället för en 10-50-kassett

Automatiskt översatt

5 / 5

Perfekt

- Jeff, 24 mars, 2024

Lätt att beställa och en bra produkt.

Automatiskt översatt

5 / 5

Snabb leverans och bra pris

- Wouter, 20 mars, 2024

Snabb leverans och bra pris

För- & Nackdelar

Snabb leverans
Som förväntat
Automatiskt översatt

5 / 5

Topprodukt!

- Jouri, 15 mars, 2024

Jämfört med NX har den ett mindre kedjehjul och är en utmärkt kassett för fanatiska cyklister! Slitaget är något högre än XX1 men det är vad priset är till för.

För- & Nackdelar

Prisvärd kvalitet
utmärkt utväxling
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra förhållande mellan kvalitet och pris

- Mark, 3 mars, 2024

Gillar verkligen de första körningarna

För- & Nackdelar

Bra kvalitet
Bra utväxling
Konkurrenskraftigt pris
Lätt att byta ut
Växlar smidigt
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra produkt som jag varmt rekommenderar

- Charles-Lucien, 14 februari, 2024

Jag bytte växellåda på min mountainbike från Shimano till Sram. Skillnaden är uppenbar. Med sram växlar växlarna snabbare och mer exakt. Montering och justering går snabbt och enkelt.

Automatiskt översatt

5 / 5

Bra pris och kvalitet

- Arthur, 10 februari, 2024

Kombiköp av kassett + kedja. Utmärkt kvalitet!

För- & Nackdelar

billig
kombination köp
stark
Automatiskt översatt

4 / 5

bra produkt i mellanklassen

- ERIC, 4 februari, 2024

smidig växling, men komplicerad när du vill växla 3 eller 4 växlar samtidigt. Annars bra valuta för pengarna med en anständig livslängd.

Automatiskt översatt

5 / 5

Bra produkt

- Rodney, 12 januari, 2024

Det fungerar bra

Automatiskt översatt

5 / 5

Tveka inte. Du behöver inget bättre än det här.

- Barry, 16 juli, 2023

På grund av byte av hjul var jag tvungen att gå från HG (NX) till XD-kropp (GXj. Lyckligtvis levererades snabbt till ett konkurrenskraftigt pris, så jag kunde cykla igen nästa dag!

För- & Nackdelar

Lättare än NX
Tillräcklig räckvidd
Växlar perfekt
Ibland missar du en tand
Automatiskt översatt

5 / 5

Produkt av högsta kvalitet.

- Tim, 23 maj, 2023

Bytte ut kassetten utan problem. Bra pris och snabb leverans från Mantel. Tack så mycket!

För- & Nackdelar

Produkt av hög kvalitet
Smidig växling
Ingen
Automatiskt översatt

5 / 5

Håller länge och trampar alltid ordentligt

- Erik, 1 maj, 2023

Jag cyklar 1000-tals km innan kassetten behöver bytas ut. Och även de sista kilometrarna trampar han fortfarande fint

För- & Nackdelar

God kvalitet
Hållbar
Snabb leverans vid manteln
Automatiskt översatt

4 / 5

Växlar perfekt och är inte sämre än sina dyrare bröder.

- Ronald, 10 april, 2023

Kört över 7000 km med korrekt underhåll. I början bytte jag regelbundet kedjan, vilket ökar dess livslängd. Efter en tid (ca 5000 km) slits allt för mycket på varandra men det fungerar fortfarande felfritt så man kan fortfarande köra på i några tusen km till. Så småningom kommer man ändå att behöva byta ut hela drivlinan och då tycker jag att GX:s pris/kvalitet är bra. Jag använder dock en XO-kedja då.

För- & Nackdelar

mycket bra valuta för pengarna
Växlar perfekt
Automatiskt översatt

5 / 5

Varan kom snabbt på tre dagar. Inga fel och fungerar perfekt.

- Joaquin, 13 januari, 2023

Inget att klaga på. Det jag beställde var det som kom och inga problem alls. Tack, jag kommer tillbaka igen

För- & Nackdelar

Allt är perfekt
joaquin.moramaese@gmail.com
joaquin.moramaese@gmail.com
Automatiskt översatt

4 / 5

hög endurance under mtb-körning

- FM Derek, 25 november, 2022

uthållighetstest 2 veckor mtb i W. Alp

För- & Nackdelar

avancerad uthållighet
MTB
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra produkt. Smidig växling

- Stéphane, 13 november, 2022

Smidig, snabb växling. Jag rekommenderar denna produkt och värdet för pengarna är oslagbart.

För- & Nackdelar

Kvalitet
Pris
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra service snabb leverans och bra pris vad är inte att gilla

- Paul, 2 november, 2022

Jag köpte en sram eagle gx 12 hastighets 52T kassett och det fungerar fantastiskt och är av hög kvalitet, jag har köpt från Mantel tidigare och jag har alltid haft en bra service och kommer säkert att använda dem i framtiden.

För- & Nackdelar

Bra kommunikation
Bra pris
Snabb leverans
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra priser och snabb leverans.

- Juan Manuel Cátedra, 2 september, 2022

Jag kände inte till denna webbplats för cykelutrustning och jag blev positivt överraskad av dess utbud, lager och bra priser. Leveransen var mycket snabb. Jag kommer att köpa från dem igen.

För- & Nackdelar

Hållbarhet
Pris
Snabb leverans
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra service

- Steffen, 24 augusti, 2022

Säker och supersnabb leverans.

För- & Nackdelar

Endast beröm
Automatiskt översatt

5 / 5

Det fungerar perfekt och med den förpackning de använder kommer varan du köper inte att skadas.

- Oskar, 22 juli, 2022

Snabbt, välpaketerat och skickades snabbt.

För- & Nackdelar

Bra urval
Förpackning och märkning
Konkurrenskraftiga priser
Snabb leverans
Snabbare leverans än danska webbplatser
Kundtjänst
Tveksamheter för returer
Utbud av cyklar
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra service, fortsätt med det

- Rafael, 19 juli, 2022

Köpte till bästa pris och snabb leverans

För- & Nackdelar

Kvalitet och pris
Snabb leverans
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra

- Paulino, 13 juli, 2022

Perfekt för min avsedda användning.

För- & Nackdelar

Alla bra,
Bra kassett
Ingenting
Automatiskt översatt

5 / 5

Superkvalitet

- Patrick, 29 juni, 2022

Helt enkelt bra, kvalitet

För- & Nackdelar

Kvalitet
Automatiskt översatt

5 / 5

Jag skulle köpa igen.

- Stephan, 27 juni, 2022

Monteringen gick felfritt och har ersatt föregångaren 1:1.

För- & Nackdelar

Felfritt utförande
Gedigen kvalitet
Högsta bandbredd
Lite tung
Automatiskt översatt

5 / 5

Det är som att köpa en ny cykel.

- F. Javier, 24 juni, 2022

Ett par exits...... jag saknade tänder upptill och nedtill...... nu är det en helt ny värld!

För- & Nackdelar

Imponerande
Mångsidig
Hittills ingenting
Automatiskt översatt

5 / 5

Exakt växling med hög räckvidd. Ganska okänslig för föroreningar.

- Özhan, 17 juni, 2022

Fungerar utan problem när du har justerat den korrekt. Flera 1000 km körsträcka möjlig.

För- & Nackdelar

Mycket exakt
Pris prestanda
Kräver lite fingerfärdighet för att justera
Automatiskt översatt

5 / 5

Offert på delar till supermotorcyklar

- Mickael, 16 juni, 2022

Bra produkter för min mountainbike

För- & Nackdelar

Priset på delar
Snabb leverans
Korrekt adress
Leverantören levererar inte till rätt adress
Automatiskt översatt

5 / 5

Allt är perfekt

- Juan manuel, 14 juni, 2022

Det tog 4 dagar, men den vanliga

För- & Nackdelar

Allt är perfekt
Automatiskt översatt

5 / 5

Kommer att köpa fler delar från mantel

- KG, 10 juni, 2022

Glad att jag hittade det här företaget riktigt bra priser och snabb leverans

För- & Nackdelar

Mantel bra priser! Kommer att köpa igen från dem
Utmärkt kassett
Utmärkt kombination med Axs-system
Automatiskt översatt

5 / 5

Billigt och snabbt levererat

- Jörg, 8 juni, 2022

Produkten ger bra valuta för pengarna, men du bör kontrollera kedjan regelbundet!

Automatiskt översatt

5 / 5

Den bästa kassetten när det gäller valuta för pengarna. Och MANTELs pris är oslagbart.

- Francisco jose, 5 juni, 2022

Originalkassetten som följde med min Cube. Den har hållit mer än 6000 km och jag kan fortfarande använda den. Tandförhållandet är nästan perfekt, även om det skulle kunna finnas ett mellanrum mellan 42 och 52. 100 % tillförlitlig

För- & Nackdelar

Hållbarhet
Pris
Tandförhållande
Vikt
Automatiskt översatt

5 / 5

Perfekt

- JULIAN, 5 juni, 2022

Snabbt och precis vad jag beställde

För- & Nackdelar

Allt är perfekt
Ingen
Automatiskt översatt

5 / 5

TSeriositet eller kvalitet

- Francisco, 4 juni, 2022

Jag har använt och testat den och den är perfekt

För- & Nackdelar

Hastighet levererad inom beräknad tid
Kvalitet och pris bäst
Produkten levereras i perfekt förpackning
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra service, snabbt och seriöst

- Francisco, 2 juni, 2022

Original Sram 12-växlad kassett. Det är första gången jag köper på den här webbplatsen, jag kommer att upprepa utan tvekan.

För- & Nackdelar

Bästa priserna på marknaden
Snabb leverans
Automatiskt översatt

5 / 5

Tillförlitlighet, kvalitet och pris

- Juan ramon, 1 juni, 2022

Kassett med mycket bra kvalitet - prisförhållande, den höjer och sänker kronor med mycket tillförlitlighet, gav mig aldrig problem.

För- & Nackdelar

Hållbar
Kvalitet - pris
Pålitlig
Endast i svart färg
Endast xd-kärna
Vikt
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra köp

- Miguel, 1 juni, 2022

Produkten uppfyller alla mina förväntningar och anlände inom 4 dagar. Den enda nackdelen är att leveransföretaget inte gav referenser om hur processen gick eller vilken dag den skulle komma, annars är allt ok.

Automatiskt översatt

5 / 5

Det är en Sram GX. Gör vad som står på förpackningen

- John, 31 maj, 2022

Det är en Sram GX. Gör vad som står på förpackningen

För- & Nackdelar

Bra utväxling
Smidig växling
Valuta för pengarna
Dyrt jämfört med shimano
Tyngre än bättre modeller
Automatiskt översatt

5 / 5

Prisvärt pris och Sram-kvalitet

- Jesus, 30 maj, 2022

En produkt till bästa pris och med en mycket snabb leverans.

För- & Nackdelar

Pris
lite mer vikt
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra förhållande mellan pris och kvalitet

- Lasse, 27 maj, 2022

GX-kassetten är mycket billigare än toppkassetterna i Sram-familjen. Ändå fungerar den mycket bra, har låg vikt och exakt växling. Jag var dock lite förvånad över att min första kassett behövde bytas ut efter mindre än 2000 km. Jag hoppas att nästa kommer att hålla längre om jag kör två kedjor i växlingen. 10-50T-intervallet är mer än vad som behövs i min vanliga terräng. I själva verket skulle jag ha rekommenderat 11-50T eller 11-48T, men det verkar som om tillverkarna är fast beslutna att erbjuda ännu bredare kassetter nuförtiden.

För- & Nackdelar

Bra förhållande mellan pris och kvalitet
Slits ut lite snabbt
Automatiskt översatt

5 / 5

Det perfekta alternativet för att undvika att belåna ett kassettband

- Manuel, 25 maj, 2022

Den gör sitt jobb perfekt. Jag har valt kontinuitet, jag ville köpa xx1 men att betala dubbelt så mycket för en slitdel ... Jag föredrar att använda den på ett annat infall.

För- & Nackdelar

Förhållande mellan pris och prestanda
Pålitlig
Vikt
Automatiskt översatt

4 / 5

Bästa valuta för pengarna-kassett för XD-kärnor

- Antton, 25 maj, 2022

Även om det är den billigaste SRAM-kassetten för XD-kärnor, är denna kassett mycket bra. Enligt min erfarenhet klarar den mer än 5000 km i norra Spanien (mycket lerigt) utan problem. Mantels pris verkar mycket konkurrenskraftigt även om jag måste säga att kassetten verkar dyr för mig.

För- & Nackdelar

Hållbarhet
Vikt
Pris
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra valuta för pengarna

- Juan carlos, 24 maj, 2022

Mycket snabb leverans, jag rekommenderar att köpa här

För- & Nackdelar

Bra pris
Bra utveckling
Snabb leverans
Endast för xd-kärna
Vikt
Automatiskt översatt

5 / 5

Allt är perfekt

- César, 22 maj, 2022

Mycket bra pris och supersnabbt

För- & Nackdelar

Superbra pris
Noo
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra kassett för detta pris

- Jose, 21 maj, 2022

Bra shoppingupplevelse, bra värdeprodukt och bra försäljningsservice och snabb leverans.

För- & Nackdelar

Bra valuta för pengarna
Låg vikt
Mycket hopp mellan de sista 2 kedjehjulen
Automatiskt översatt

5 / 5

SRAM alltid i topp

- Luc, 19 maj, 2022

Ersatte min gamla kassett som hade gått 6500 km. Behövde inte ens justera växeln.

Automatiskt översatt

5 / 5

Känslan av en helt ny cykel

- GUILLERMO, 14 maj, 2022

Mycket bra känslor med förändringen

För- & Nackdelar

Smidighet och precision
Automatiskt översatt

5 / 5

sram le muste

- Jerome, 12 maj, 2022

Jag har kört sram i ett år nu och det är fantastiskt.

För- & Nackdelar

högsta kvalitet
mycket smidig växling
mycket tillfredsställande vikt
för stort gap mellan 52 och 42
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket valuta för pengarna - den billigaste på marknaden

- Bral, 9 maj, 2022

Super RAS.....

För- & Nackdelar

Pris
Snabb leverans
Automatiskt översatt

5 / 5

Perfekt leverans av en perfekt produkt till ett perfekt pris

- Alan, 6 maj, 2022

Den billigaste kassetten på denna webbplats, någon annanstans har jag inte hittat lika konkurrenskraftig Jag kände inte till den här webbplatsen och nu är det på den här som jag skulle vända mig först. Jag är mer än nöjd med min beställning som var snabb, säker och i ordning.

För- & Nackdelar

Leverans
Lyhördhet
Priser
Ingen
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Det är det smarta köpet när det gäller att få 12v kedjehjul.

- Jon, 5 maj, 2022

Riktigt bra kedjehjul till ett överkomligt pris. Om du har mycket infall är x01 eller xx1 bättre men jag ser inte den extra kostnaden motiverad.

För- & Nackdelar

"Pris"
Fungerar utmärkt
Vikt liknande x01
Nomle.jag har inte hittat någon
Automatiskt översatt

4 / 5

Relativt prisvärd kassett med ett brett utbud

- Kris, 4 maj, 2022

Kassetten gör vad den är tänkt för och är snyggt/väl förpackad. Personligen skulle jag ha föredragit 11-50 eller 12-50, men det här är SRAM-vägen. De små kedjehjulen är inte särskilt effektiva och de gånger jag behöver en 10 på ett år är nära 0. Jag tycker inte att det är värt extrapriset för sin storebror, som kostar dubbelt. Då är det här bara ett riktigt bra alternativ.

För- & Nackdelar

Passar min XD-kropp
Relativt prisvärd
10 är ganska liten
Fortfarande dyr
Automatiskt översatt

5 / 5

Superreservdelar Helt enkelt redo för installation

- Jens, 30 april, 2022

Positiv överraskning. Gängan redan smord. Förstklassigt utförande. Superförpackning.

För- & Nackdelar

Extremt lätt att installera
Gängorna är redan smorda
Passar perfekt
Snabb leverans
Superpackad
Automatiskt översatt

4 / 5

bra valuta för pengarna

- Maxime, 29 april, 2022

utmärkt kassett, byt kedja regelbundet för att undvika snabbt slitage på kedjan

För- & Nackdelar

flyt som motsvarar det hos en produkt i toppklass
inköpspris
Maskinbearbetad kassett i 1 del
något mer högljudd än en toppmodell
snabbt slitage i dåligt väder
vikt
Automatiskt översatt

5 / 5

Den bästa kassett jag någonsin har använt

- Pedro Joaquin, 25 april, 2022

Jag har bytt ut samma produkt på grund av slitage efter 10 000 km.

För- & Nackdelar

Effektiv
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra produkter och snabb leverans

- JULIEN, 11 april, 2022

Med en 36T kedjering är den perfekt för alla typer av terräng, och den är bekväm redan från första cykelturen!

För- & Nackdelar

Bra produkt
Lämplig för alla lutningar
Snabb leverans
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra prestanda och design.

- Diego, 9 april, 2022

Sram XG-1275-kassetten uppfyller mina förväntningar, den fungerar bra.

För- & Nackdelar

Bra pris
Korrekt leverans, precis som de sa
Automatiskt översatt

5 / 5

toppmaterial till bra pris .

- Gert, 31 mars, 2022

Topp

För- & Nackdelar

Idealiskt förhållande
Inte för tung
Normalt pris
Inget
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Perfekt

- Rafael, 24 mars, 2022

Allt är perfekt

För- & Nackdelar

Bra pris
Hastighet
Perfekt
Automatiskt översatt

5 / 5

Topp leverans av mantel

- Jean-Christophe, 19 mars, 2022

Alla vet kvaliteten på denna kassett, en stor som för mantel, transportören hade förlorat mitt paket, jag skrev till mante 5hl vid 14h ups gav mig en ny credo leverans Vi har priset och tjänsten, tack

För- & Nackdelar

Överkomligt pris
Automatiskt översatt

5 / 5

Jag rekommenderar denna produkt med slutna ögon

- Philippe, 15 mars, 2022

Kassett på toppen Jag gjorde cirka 4000 km med den gamla utan problem bara några sprickor på slutet normalt med tanke på slitage.

För- & Nackdelar

Förpackning i toppklass
Super kvalitet
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Vad jag förväntade mig

- Iker, 2 mars, 2022

Produkten är vad jag behövde, precis som det original jag hade. Den anlände före tidsfristen. Jag kommer definitivt att köpa från er igen.

För- & Nackdelar

Bästa pris
Originalprodukt
Snabb leverans
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket trevlig upptäckt om denna webbplats!

- David, 22 februari, 2022

Kassett med bra värde för pengarna på en sram gx AXS-gruppset.

För- & Nackdelar

beställningen behandlas snabbt
priset!!!!
sällsynt produkt tillgänglig på Mantel
supersnabb leverans!!!
tillgängligheten !!!
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra val!

- Eric, 22 februari, 2022

Produkten uppfyller mina förväntningar.

För- & Nackdelar

Brett utbud
Hållbar
Pris och kvalitet
Pris
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra pris och bra service

- Ion, 16 februari, 2022

Jag har mottagit min beställning. Kom tidigare än förväntat

Automatiskt översatt

5 / 5

Fungerar på alla underlag

- Sergi, 9 februari, 2022

Lätt att montera och mycket smidig växling

För- & Nackdelar

Mycket balanserad utveckling
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt

- Vicente, 25 januari, 2022

Den bästa onlinebutiken utan tvekan och även fysiska butiker.

För- & Nackdelar

Fast
Kunskap
Lager
Pris
Tillförlitlighet
Ingenting
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt köp

- Marco, 20 januari, 2022

Jag köpte en SRAM 10-52 xg-1275 kassett. Den anlände väl packad och i sin ursprungliga låda. Detta är det första köpet jag har gjort, och jag hoppas kunna göra mer.

För- & Nackdelar

Bra kommunikation
Bra priser
Bra webbplats
Automatiskt översatt

5 / 5

Som förväntat mycket smidigt

- Coen, 19 januari, 2022

Ett bra pris för vad du får, se bara till att du beställer kedjan med den

För- & Nackdelar

Bra finish som förväntat
Bra valuta för pengarna
Växlar smidigt även under press
Lite på den tunga sidan jämfört med X01
Automatiskt översatt

5 / 5

Oklanderlig produkt levererad i lämplig förpackning

- Vincent, 18 januari, 2022

Produkten mottogs mycket snabbt (3 dagar) i en perfekt, välskyddad förpackning! Kassetten är av god kvalitet och inga problem uppstod efter montering och testning.

För- & Nackdelar

Perfekt förpackning
Produkten motsvarar den som visas
Snabb leverans
Automatiskt översatt

3 / 5

snabb leverans

- Frans, 18 januari, 2022

Produkten var som presenterad

För- & Nackdelar

Snabb leverans
Pris
Stora hopp i kassetten
Synd att det inte finns någon sram-kassett 10x38, cran
Automatiskt översatt

5 / 5

Jag skulle rekommendera det igen utan att tveka

- Helene, 5 december, 2021

Perfekt och precis vad jag ville ha. Mycket snabb leverans och väl förpackad

För- & Nackdelar

Effektiv
Estetisk
Ljus
Priset
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra produkt

- Salvador, 1 december, 2021

Jag satte i samma kassett som jag använde eftersom jag gillade dess tillförlitlighet och hållbarhet.

För- & Nackdelar

Bra varumärke
Måttlig vikt
Pålitlig
Automatiskt översatt

5 / 5

Bästa XD-kassett pris/kvalitet/vikt

- Gerard, 25 november, 2021

För mig är den bästa kassetten för pengarna om du letar efter XD-kompatibilitet, den har ett bra kvalitet / pris / viktförhållande och är en mellanklass inom SRAM-katalogen. Jag gillar kedjans flyt när du byter, och livslängden för dessa är vanligtvis ganska lång.

För- & Nackdelar

Övergripande kvalitet
Vikt/pris
Automatiskt översatt

5 / 5

God kvalitet

- Niels, 11 november, 2021

Priset är högsta kvalitet Levensduur van de cassette mijn oude ging ruim 6000km mee door weer en wind En snabb leverans också inte helt onbelangrijk

För- & Nackdelar

Levensduur
Pris kvalitet
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra valuta för pengarna

- Yves, 31 oktober, 2021

Jag har använt SRAM Eagle-kassetter i 6 år nu, och de är mycket hållbara och enkla att växla.

För- & Nackdelar

Estetik
Kvalitet på använt stål
Utväxlingsförhållanden
Automatiskt översatt

5 / 5

Perfekt

- Borja, 30 augusti, 2021

Allt korrekt som planerat

Automatiskt översatt

5 / 5

Stark

- Thomas, 29 augusti, 2021

När situationen är som den är med att inte kunna få delar, är det bara bra att du kan beställa från Mantel och få din produkt levererad så snabbt som det är i mitt fall

För- & Nackdelar

Leverans
Pris
Urval
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra webbshop

- Jannik, 10 augusti, 2021

Ännu inte i bruk

För- & Nackdelar

Snabbt och enkelt
Super
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra produkt och mycket snabb leverans

- Olivier, 15 juni, 2021

Nöjd förare

För- & Nackdelar

Kvalitet
Pris
Snabb leverans
Automatiskt översatt

5 / 5

Snabbt

- Jaime, 22 maj, 2021

Anlände mycket snabbt

För- & Nackdelar

Kvalitet
Snabb
Automatiskt översatt

4 / 5

svart, enkel, bra

- Peter, 19 maj, 2021

Jag brukade cykla med en 11/42-kassett. Nu med 52T kan jag ta mig uppför backen mer avslappnat. Växlingskomforten med den nya GX AXS har hittills varit oklanderlig. Förpackningen borde dock vara utan plast.

För- & Nackdelar

Enkel montering
Hög bandbredd
Vikt jämfört med dyrare kassetter
Automatiskt översatt

4 / 5

Mycket bra prestanda

- Jesus, 13 april, 2021

Jag gick från 10 växlar till 2 kedjedrev och är mycket nöjd med växlingen.

För- & Nackdelar

52 och 9 kedjehjul täcker alla behov.
Lätt
Precisionsväxling
En liten bit av växling
Färgen flagnar snabbt
Något mer bullrig
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra produkt

- Dorian, 9 april, 2021

Använda trä som väg

För- & Nackdelar

Lätt att klättra med 52
Material av mycket god kvalitet
Mycket bra valuta för pengarna
Automatiskt översatt

5 / 5

övre kassett

- Hanno, 8 april, 2021

fin kassettlänk tight fin uppkörning

För- & Nackdelar

Brytare tät
kvalitet
pris
nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Stora grejer!!!

- Eric, 8 april, 2021

Uppfyller helt mina behov med ett 34-kedjehjul som är perfekt för terrängcykling och hastighetsunderhåll.

För- & Nackdelar

Byggkvalitet
En 1052 i XD med bra avstånd
Redan smord
Kräver en kompatibel växel
Automatiskt översatt

4 / 5

Hållbar, hög kvalitet och smidiga växlingar.

- John, 8 april, 2021

Enkel montering och en hållbar produkt som växlar smidigt och utstrålar kvalitet.

För- & Nackdelar

Hållbar
Kvalitet
Montering
Pris
Automatiskt översatt

4 / 5

Mycket dyr kassett, men jag hittade det bästa priset på Mantel!

- Christophe, 7 april, 2021

Mycket dyr kassett, men jag hittade det bästa priset på Mantel!

För- & Nackdelar

livslängd
pris
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra produkt

- Pessegue, 7 april, 2021

Bra produkt

För- & Nackdelar

Hyllplan
Lätt att montera
Livslängd
Pris
Automatiskt översatt

5 / 5

Mantel är pålitlig

- Rodney, 7 april, 2021

Produkten är enligt beskrivningen på webbplatsen

För- & Nackdelar

Leveransens snabbhet
Pris
Utförande av produkten
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra kvalitetskassett och bra alternativ till den dyrare XO.

- Jeroen, 6 april, 2021

Den har nu körts 3200 km. Växlar fortfarande bra, hoppar aldrig.

För- & Nackdelar

Prisvärdhet
Slitstark
Växlar bra
På den tunga sidan
Automatiskt översatt

5 / 5

Det lägsta priset som hittats någonstans på webben

- Ilario, 6 april, 2021

Jag gick runt på tusen webbplatser och onlinebutiker men ingenstans hittade jag ett så lågt pris, leveransen var snabbare än väntat och det finns en mycket fin inskription på butikslådan

För- & Nackdelar

Lågt pris i denna butik
Mycket seriös säljare
Mycket snabb leverans
Utmärkt kvalitet
Väl förpackad
Ingen
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra produkt men dyr.

- Peter, 29 mars, 2021

Bra produkt men dyr.

För- & Nackdelar

Lång räckvidd
Växlar bra
Dyr
Dyr förpackning
Automatiskt översatt

4 / 5

snabbt utslitna och dyra.

- Roel, 22 mars, 2021

Enkel demontering/montering. Snabbt utsliten. För dyr förpackning. Produkten är jämförelsevis alldeles för dyr.

För- & Nackdelar

Växlar väl
Alldeles för dyra.
För dyr förpackning.
Slits ut alldeles för snabbt.
Automatiskt översatt

4 / 5

Kompakthet

- Gianluca, 7 mars, 2021

Utmärkt transmission Jag är mycket noggrann med rengöring men trots detta bör kedjan bytas ut efter högst 1 200 km för att inte äventyra de andra komponenterna också

För- & Nackdelar

Förhållande mellanrum
Kompakthet
För tidig förbrukning
Kostnad
Automatiskt översatt

5 / 5

Prisvärd och bra

- Tony, 19 januari, 2021

Automatiskt översatt

5 / 5

Bra produkt

- Ronald, 11 januari, 2021

Bra produkt bara väldigt dyr men Mantel kan inte göra något åt det

För- & Nackdelar

Pris
Slits ut snabbt
Automatiskt översatt

4 / 5

Vacker produkt

- KLaas, 9 januari, 2021

Bra produkt, men dyr och med begränsad livslängd.

För- & Nackdelar

Passform
Bär
Pris
Automatiskt översatt

4 / 5

utmärkt bara vikten

- Bernard, 3 december, 2020

Korrekt växling, bra lerfrigång, korrekt slitage

För- & Nackdelar

Pris
vikt
Automatiskt översatt

5 / 5

nöjd

- Robert, 19 november, 2020

Automatiskt översatt