Omdömen om
SKS Mudrocker Front

SKS Mudrocker Front
4.3 / 5
Genomsnitt av 22 recensioner
5
11 recensioner
4
9 recensioner
3
1 recension
2
0 recensioner
1
1 recension

Foton från kunder

1 / 5

Stor besvikelse ...

- Martin, 9 december, 2021

Har flera produkter från sks som är väl omtyckta, men denna främre stänkskärm är en flopp.

För- & Nackdelar

Körs på framhjulet som ett resultat
passar inte på en Fox 32 framgaffel
Automatiskt översatt

3 / 5

Bra men skulle kunna vara ännu bättre

- Christophe, 19 december, 2023

Se mina kommentarer

Automatiskt översatt

4 / 5

Gör sitt jobb mycket bättre än lätta, hopfällbara stänkskärmar.

- Bert, 20 januari, 2023

Stänkskärmen håller tillbaka tillräckligt med lera för att hålla ansiktet rent, men underbenen och skorna får ändå hela smällen.

För- & Nackdelar

Lätt att installera.
Mitt ansikte förblir rent.
Automatiskt översatt

4 / 5

Riktigt bra valuta för pengarna, tack SKS

- Bernie, 19 oktober, 2022

Efter att ha tittat på nästan allt som finns där ute tycker jag verkligen att det här är en av de bästa stänkskärmarna på marknaden.

För- & Nackdelar

Bra valuta för pengarna
Utformning
Väl fastsatt
Kan vara lite för nära däcket
Automatiskt översatt

4 / 5

Fungerar som avsett.

- Karel, 8 februari, 2022

Denna stänkskärm fungerar mycket bra och kan monteras på olika typer av framgafflar. Installationen är ganska enkel och kan göras på olika sätt.

För- & Nackdelar

enkel montering
korrekt funktion
Automatiskt översatt

4 / 5

Tätt avslutad

- Pieter, 24 december, 2021

Rimligt lätt att montera. Valde kardborreband för snabb demontering i bra väder. Har ännu inte cyklat med den.

För- & Nackdelar

Flexibel plast
Justerbar efter gaffelmärke
Val mellan fast montering eller kardborreband
Automatiskt översatt

4 / 5

Ingen ånger över köpet

- John, 19 november, 2021

Var skeptisk men över förväntan. Trevlig produkt

För- & Nackdelar

Bra pris
Passar bra ihop
Peoduct gör vad den är avsedd för
Ännu inte hittad efter två veckors cykling
Automatiskt översatt

4 / 5

Rekommendation om köp

- Christoph, 17 november, 2021

Bra lösningar för olika upphängningsgafflar.

För- & Nackdelar

Lätt att montera
YouTube-instruktioner från SKS
Pris
Automatiskt översatt

4 / 5

Mycket bra produkt

- Chris, 12 september, 2021

Den är tillverkad av robust plast och kan monteras och tas bort på några sekunder för att passa dina behov för tillfället. Den kan också fästas mer permanent genom att skruva fast den i baksidan av gaffeln (om du har en sådan skruv). Den är mycket effektiv och minskar kraftigt stänk av vatten och lera ... och den ser bra ut också.

För- & Nackdelar

Effektiv
Robust
Snabb (demontering) montering
Automatiskt översatt

4 / 5

SKS gör ingen besviken

- Martin, 9 november, 2023

Med detta dystra höstväder måste du göra något om du inte vill komma hem som den genomsnittliga cyclocrossaren efter Europamästerskapen. Monteringen är en barnlek.

För- & Nackdelar

Gör vad den är tänkt att göra
Montering
På en fast gaffel passar den helt enkelt inte perfekt
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra accessoar!

- Louis-Philippe, 18 december, 2023

Jag gav den inte 5 stjärnor helt enkelt för att jag fick den med klor, vilket är synd. Annars är den fantastisk, lätt att montera, vacker och solid.

Automatiskt översatt

5 / 5

Adoptera så snart som möjligt, ramen kommer att tacka dig och tvätten blir enklare.

- Michel, 8 februari, 2023

Jag var orolig för att den skulle vibrera och låta mycket i de vibrerande passagerna och när jag gick nerför trappor, men nej, den höll mycket bra och var inget problem alls.

För- & Nackdelar

Omfattande, högpresterande monteringstillbehör
Utmärkt grepp
Vibrerar inte
Fortfarande för dyr :-)
Kanske kunde den vara lite längre
Automatiskt översatt

5 / 5

Mudrocker, fri från lera och stenar

- Tim, 29 september, 2022

Stänkskärmen sitter perfekt på plats även med kardborrebandet. Kan verkligen ta stryk

För- & Nackdelar

Håller dig fri från lera och stenar
Lätt att montera med skruvar eller kardborreband
Mudrocker har inte stulit sitt namn,
Automatiskt översatt

5 / 5

Pro och perfekt

- Henk, 29 september, 2022

Den ser solid och elegant ut. Det finns till och med skyddsklistermärken.

För- & Nackdelar

Bultmonterat fäste för Fox-gafflar
Kardborreband för fastsättning på gaffelbenen
Mycket komplett uppsättning. Vacker design
Sitter stadigt och flikar inte. Mycket nöjd
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra.

- Onno, 28 september, 2022

Jag köpte den här stänkskärmen tillsammans med den bakre stänkskärmen från Mudrocker till min Canyon 8 29-tums mtb. Kombinationen av båda ser riktigt bra ut! Jag har nu testat dem i 2 dagar i regnet, och de fungerar verkligen perfekt. Jag vill också nämna att denna främre stänkskärm passar perfekt på en Fox 32 framgaffel (se bilder). Så låt dig inte luras av någon av recensionerna nedan där någon nämner att detta definitivt inte passar en fox 32-gaffel. Så det passar helt enkelt. Fästning sker via kardborrefästen. Jag satte en slipsomslag runt den själv efteråt (finns i förpackningen), så att den inte längre kan röra sig och du vet säkert att den stannar på plats. För de 2 skruvarna med vilka du fäster adapterplattan på framgaffeln behöver du en liten insexnyckel (2mm). Detta saknades i förpackningen. Jag kan ytterligare rekommendera denna stänkskärm till alla som letar efter något funktionellt, som också ser super bra ut samtidigt.

För- & Nackdelar

Funktionalitet
Passande
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Ser ut som original

- Pol, 23 mars, 2022

Toppvinge som passar en modern framgaffel med lite modifiering

För- & Nackdelar

Passar nästan utan justeringar
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra montering

- Georges, 15 januari, 2022

Lätt att montera och anpassningsbar till alla gafflar.

För- & Nackdelar

Lätt att montera
Solid produkt av god kvalitet
Automatiskt översatt

5 / 5

Rekommenderade

- Pascal, 19 november, 2023

Stänkskärmen är mycket styv och anpassar sig väl till cykeln, vilket gör den supereffektiv för projicering.

Automatiskt översatt

5 / 5

Fin vinge

- Bas, 20 december, 2023

Bekväm montering och kan lyckligtvis säkras med en skruv och spännband.

För- & Nackdelar

Bekväm montering
Bred
Ingen ännu
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket nöjd med mitt köp

- GDC83, 9 mars, 2024

Användes i mycket lerig terräng. Jag var väl skyddad.

Automatiskt översatt

5 / 5

Rullad nästan torr

- Mr Pilz, 17 februari, 2024

Jag var trött på att få vatten i ansiktet, jag kände till varumärket men hade inte köpt något från dem, så jag är glad att jag gjorde det!

Automatiskt översatt

5 / 5

Absolut att rekommendera

- Fabian, 10 april, 2024

Installationen är snabb och enkel, skyddet är tillräckligt och delen passar väl in i cykelns övergripande design.

Automatiskt översatt