Omdömen om
Schwalbe Thunder Burt Addix Speed Super Race TLE

Schwalbe Thunder Burt Addix Speed Super Race TLE
4.5 / 5
Genomsnitt av 11 recensioner
5
7 recensioner
4
3 recensioner
3
0 recensioner
2
1 recension
1
0 recensioner

Foton från kunder

5 / 5

Superdäck till superpris

- Mario, 9 april, 2024

Mycket bra i användning Exakt som förväntat

Automatiskt översatt

5 / 5

Toppdäck som ser bra ut

- Mathieu, 18 mars, 2024

Vackert däck som ger dig gott om grepp. Ta bort den inre delen av din franska ventil för att vika däcket runt fälgen. Annars kommer det inte att fungera.

För- & Nackdelar

Snabbt däck med gott om grepp
Svårt att montera slanglöst själv
Automatiskt översatt

4 / 5

Perfekt

- Ron, 30 januari, 2024

Mycket bra mountainbike-däck lite eller inget motstånd på toppen.

För- & Nackdelar

Super arrangerade trevligt och snabbt hem topp.
Automatiskt översatt

4 / 5

Snabbt däck med utmärkt prestanda.

- Vincent, 3 december, 2023

Jag letade efter ett däck som var snabbt på både asfalt och bana, men som ändå klarade tekniska nedförsbackar i MTB-stil. Det här däcket gjorde mig inte besviken. Naturligtvis är dubbarna låga och små, men det fungerar bra i teknisk terräng. Se till att du väljer rätt tryck för din typ av terräng.

Automatiskt översatt

5 / 5

Kör snabbt på asfalt och grusvägar.

- ERWIN, 11 september, 2023

Perfekt däck för grusåkning. Inte lämpligt för grovt arbete.

För- & Nackdelar

går snabbt på asfalt
smidigt däck
Tillräckligt grepp vid torrt väder
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra köp för torr mark

- Nicolas, 2 juli, 2022

Jag har inte kört så många mil på de här däcken än, men de verkar göra jobbet. När de monteras på en kolfiberfälg behöver du ett verktyg för att trä igenom vulstvajern. BBB-verktyget är perfekt för detta. Trycksättning är perfekt. De snäpps på direkt och tätar bra. Kontrollerade vikter 526 och 576 g. Jag testar dem i helgen på sandigt underlag...

För- & Nackdelar

Lättvikt
Rullande
För kolfiberfälgar krävs ett verktyg!
Automatiskt översatt

5 / 5

Nöjd

- Dieter, 19 maj, 2022

Helt enligt förväntningarna, monterades mycket smidigt. Omedelbart förseglad (slanglös). Utbuktningar mycket bra.

För- & Nackdelar

Bra för slanglös användning
Kör bra
Snabb montering
Automatiskt översatt

2 / 5

snabbt däck, men också snabbt att punktera!

- Robb, 5 maj, 2022

Bra däck om du kör på vägen, men det punkterar super snabbt. Jag hade beställt dem för en resa i Belgien över grus och mtb-spår. Över 100 km, 5 hål/tårar i däcken. Jag hade satt på däcken nya före tiden. jag hade gjort dem slanglösa men det spelade ingen roll. det sprutade ut och däcket förseglade tyvärr inte. Inte ens med en plugg. Väl hemma bytte jag direkt tillbaka till Racing Ray och Ralph.

För- & Nackdelar

bra grepp på vägen, även på grus- och skogsstigar
lätt att styra
snabbt däck
mycket snabbt att punktera
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra däck om du undviker mycket våt terräng.

- Reinhard, 9 april, 2022

Mycket bra däck, om du kör offroad och asfaltsytor ,i kombination med Aerothan tuben från Schwalbe är det en fullgasraket.

För- & Nackdelar

Bra rullningsegenskaper
Låg vikt
Mycket tyst på asfalt
Lågt skydd mot punktering
Lite grepp på vått underlag
Slitbanan slits ut snabbt
Automatiskt översatt

5 / 5

Supersnabb med mycket bra grepp i kurvorna.

- Roy, 29 mars, 2022

Lågt rullmotstånd, mycket bra grepp i kurvor. kan gå genom hörn på ganska lutande Även grepp på branta stigningar. Har 2,1 tum breda däck verkar ganska smala, men kör super. Passar enkelt runt fälgen (Syncross Scott). Se bilder Spännbandet eller repet lätt över slitbanan och pumpa sedan upp!

För- & Nackdelar

Högt grepp i kurvor
Ljus
Mycket snabb
Endast för sommarbruk
Automatiskt översatt

5 / 5

Fantastiska däck

- Brian, 18 mars, 2021

perfekt förbindelse

Automatiskt översatt