Omdömen om
Schwalbe SV17

Schwalbe SV17
4.5 / 5
Genomsnitt av 157 recensioner
5
48 recensioner
4
14 recensioner
3
3 recensioner
2
1 recension
1
5 recensioner

1 / 5

Jag har aldrig behövt byta däck så snabbt igen...

- Peter, 5 september, 2021

Inom 3 månader läcker däcket genom ventilen.

För- & Nackdelar

Ventil av dålig kvalitet
Automatiskt översatt

1 / 5

Kvaliteten är inte konstant?

- Patrick, 23 juni, 2021

Normalt bra erfarenheter med Schwalbe innerrör. Idag tyvärr en doa, platt ventil på mitt reservdäck. Efter punktering tyvärr kort nöje med ny innerslang, plocka upp för att komma hem ... besvikelse över denna miss från Schwalbe

För- & Nackdelar

Normalt god kvalitet
Platt ventil på nytt reservdäck! Fortfarande upphämtning
Automatiskt översatt

1 / 5

Det kommer att bli en bra produkt, men jag kan inte testa den eftersom innerröret töms på luft hela tiden.

- EJ, 26 oktober, 2021

Beställde två, varav en tömdes varannan dag. Uppblåst och nedsänkt flera gånger, ingen(a) punktering(ar) detekterbar(a). Ändå fortsätter den att tömmas långsamt när den är monterad på däcket. Verkar vara ett produktionsfel.

För- & Nackdelar

Dräneras långsamt
Automatiskt översatt

1 / 5

Dålig tillverkning, dålig kvalitetskontroll.

- Hans, 21 november, 2021

Köpte fem, installerade två, en läckte omedelbart. Jag undersökte minutiöst var läckan fanns för att avgöra om jag gjort fel. Men det enda stället där det läcker är ventilen. Omedelbart kunde kasta 1 bort och var tvungen att ersätta den. Nu två till, jag vet inte hur pålitliga de är. När man läser recensionerna här verkar det som om Mantel fick ett måndag morgonparti från Schwalbe.

För- & Nackdelar

Läckande ventil
Meuk
Otillförlitlig
Automatiskt översatt

1 / 5

Värdelös

- Tim, 9 augusti, 2022

Värdelös, punkterad inom 3 månader utan punktering av ytterdäcket.

För- & Nackdelar

Redan utsliten inom 3 månader.
Automatiskt översatt

2 / 5

ingen superprodukt

- Marcel de Kraker, 11 oktober, 2023

höga förväntningar från däcket, men efter montering av nya inner- och ytterdäck, tömmer innerröret tyvärr mycket långsamt. ....

För- & Nackdelar

tunt däck
efter montering visade det sig att däcket var platt efter 48 timmar
Automatiskt översatt

3 / 5

Bara en innerslang

- Vincenzo, 6 april, 2021

Lyckligtvis behöver vi inte använda den ännu

För- & Nackdelar

Pris
Automatiskt översatt

3 / 5

Mooie voorraad voor het geval dat...

- Tino, 3 januari, 2022

Gelukkig heb ik de nieuwe binnenbanden nog niet hoeven gebruiken. Ik had de set van vijf banden as voorraad ingeslagen.

Automatiskt översatt

3 / 5

Bra interiör, men denna gång ett tillverkningsfel.

- Dirk, 23 januari, 2023

Har alltid haft bra erfarenhet av Schwalbe innerrör, men den här gången läcker ventilen något och trycket sjunker långsamt

För- & Nackdelar

Bra pris
Ventilen läcker något
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra webbplats allt är lätt att hitta

- Ben, 13 januari, 2023

Bakdäck köpt fick det snabbt och monterade direkt, toppkvalitet

För- & Nackdelar

Snabb leveranstid
Väldefinierad produkt
Automatiskt översatt

4 / 5

Super prestanda

- Francois, 11 juni, 2021

Cykeln blev smidig

För- & Nackdelar

Inga fler schwalbe med cykeln
Automatiskt översatt

4 / 5

Topprodukt

- Martijn, 15 januari, 2024

Har inte svikit mig ännu, sällan punkterat

För- & Nackdelar

Förhållande mellan pris och kvalitet
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra däck, lätt att lägga och hittills en punktering men det berodde på för ivrig hoppning.

- Joost, 17 november, 2020

För- & Nackdelar

Lätt att lägga
Prisvärd
Automatiskt översatt

4 / 5

Fint band.

- Jeroen, 5 april, 2021

Köptes som reservdäck för resor. Ännu inte använt.

För- & Nackdelar

Pris
Automatiskt översatt

4 / 5

Utmärkt innerrör

- Rik, 15 april, 2021

Dessa däck är idealiska att kombinera med en läckageskyddande vätska eftersom ventilerna kan tas bort.

För- & Nackdelar

Avtagbar ventil för doc blue
Pris
Nej
Automatiskt översatt

4 / 5

God kvalitet

- Robin, 13 september, 2022

Alltid praktiskt att ha med sig på resan!

För- & Nackdelar

Lätt att byta ut
Automatiskt översatt

4 / 5

kunde tyvärr bara beställa 1 däck, skulle ha föredragit 2

- Marinus, 19 juni, 2021

smidigt däck, lätt att montera. Ingen körsträcka ännu, så ingen erfarenhet av köregenskaper

För- & Nackdelar

relativt billigt
Däcket finns inte längre i sortimentet
Automatiskt översatt

4 / 5

Mycket nöjd med köpet.

- Kenny, 23 juni, 2021

Pris-kvalitet mycket bra innerrör. Var uppmärksam på vilken ventillängd du behöver.

För- & Nackdelar

Lätt att montera
Prisvärd kvalitet
Automatiskt översatt

4 / 5

Mycket värde för pengarna

- Martijn, 15 april, 2023

Gör vad man kan förvänta sig av en inomhuspool

För- & Nackdelar

Bra valuta för pengarna
Gör vad den ska göra
Däcken luktar inte riktigt fräscht. Behöver ett garage
Automatiskt översatt

4 / 5

Mycket bra slang

- Kenneth, 2 juni, 2017

Bra slang till rimligt pris

4 / 5

Perfekt pris för bra kvalitet

- Jouke, 22 juni, 2022

Innerrör som det ska vara.

För- & Nackdelar

Billigt
Bra kvalitet
Tydlig visning av storlek
Kortare ventiler var slutsålda
Automatiskt översatt

4 / 5

bra erbjudande paket med 5 däck

- W.E, 13 juni, 2023

Jag hoppas att dessa är något starkare än den extra lätta versionen, de klappar fortfarande för snabbt med uppblåsning även när de blåses upp till rätt spänning.

För- & Nackdelar

Lätt och slitstark i kombination med ytterdäck
Upprätthåll spänningen varje månad
Automatiskt översatt

4 / 5

Normalt är Schwalbe bra, den här gången något mindre bra.

- Gerben, 7 februari, 2023

Jag hade beställt två innerslangar och omedelbart monterat nya ytterdäck på båda. Utan att cykla visade sig ett av däcken vara punkterat nästa dag.

För- & Nackdelar

Gör vad en innerslang ska göra
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra kvalitet till ett bra pris

- SB, 22 februari, 2022

Bra innerrör med utmärkt valuta för pengarna

För- & Nackdelar

kvalitet
Leverans
Pris
Automatiskt översatt

5 / 5

Superkvalitet till ett rimligt pris

- Cedrik, 9 februari, 2022

Den klassiska. Superkvalitet och har aldrig haft några problem

För- & Nackdelar

God kvalitet
Stabil
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra butik och bra service!

- Eddie, 1 februari, 2022

Brett utbud och tydlig webbplats, bra!

För- & Nackdelar

Bra priser
Bra service
Snabb leverans
Automatiskt översatt

5 / 5

Stor hatt av

- Marc, 18 januari, 2022

Beställde på söndag kväll och levererade på måndag, underbar service.

För- & Nackdelar

Snabb leverans
Stort lager
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra produkt

- Hans, 13 januari, 2022

Köptes som reservdel och behövs ännu inte

För- & Nackdelar

Kvalitet
Pris
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra

- Nico, 9 mars, 2022

Färskt innerrör, passar bra och är lätt att montera.

För- & Nackdelar

Kvalitet
Leveranstid
Pris
Automatiskt översatt

5 / 5

Fin interiör

- Martin, 30 november, 2021

Enkelt och snabbt att sätta i innerröret

Automatiskt översatt

5 / 5

sund och prismedveten service

- Patrick, 4 april, 2022

Mycket snabb service under helgen.

För- & Nackdelar

inget nonsens
pris och marknadsföring
snabb service
Automatiskt översatt

5 / 5

Fantastiskt!

- Erika, 31 mars, 2023

Jag hade inga förväntningar, på råd i butiken jag gick in och vill härmed ge dem En tjock komplimang ivm smidig faktisk hjälp och råd.

Automatiskt översatt

5 / 5

Toppbutik

- Wil, 24 oktober, 2021

Jag är mycket nöjd med leveransen.

För- & Nackdelar

attraktiv webbplats
bra produkt
snabb leverans
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra kvalitet, leverans, pris och service!

- Marcel, 20 oktober, 2021

Schwalbe kvalitetsdäck

För- & Nackdelar

kvalitet
leverans enligt överenskommelse
snabb leverans i butik
Automatiskt översatt

5 / 5

Uppfyller förväntningarna

- Nick, 17 september, 2021

Snabb service snyggt skickat

För- & Nackdelar

Bra beskrivning
Kvalitet
Lätt att installera
Automatiskt översatt

5 / 5

Perfekt rådgivning om Schwalbe ytterdäck, Exakt vad jag behövde

- Ron, 3 augusti, 2022

Precis vad jag behövde

För- & Nackdelar

Fint gummi
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Topprodukt

- Sietze, 27 januari, 2023

Snabbt och smidigt att packa upp och lätt att använda.

För- & Nackdelar

Blåses upp snyggt.
Enkelt förpackad.
Snabb att applicera.
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra innerrör.

- Michiel, 22 augusti, 2022

Utmärkt innerrör med fransk ventil.

För- & Nackdelar

Fast
Inte dyr
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra däck till ett bra pris.

- Dario, 21 juni, 2021

Gör vad det behöver göra. Perfekt däck för min gruscykel. Kan använda den här slangen för både mina grusdäck (35 mm) och tävlingsdäck (30 mm).

För- & Nackdelar

Bra kvalitet
Bra pris
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra däck till ett bra pris

- Bert, 9 september, 2022

Jag har inte kört så många mil än men jag antar att innerröret kommer att ge mycket cykelglädje.

För- & Nackdelar

Känns solid
Lätt att montera
Automatiskt översatt

5 / 5

billiga fina och snabbt levererade innerrör.

- Hans, 27 oktober, 2022

billiga fina och snabbt levererade innerrör.

För- & Nackdelar

Bra rör
Goeiekoopie
snabb leverans
Automatiskt översatt

5 / 5

Super innerrör Jag kommer att beställa från er igen!

- Ian, 10 juni, 2021

Snabb leverans!

För- & Nackdelar

Bra förpackad
Bra kvalitet
Bra pris
Automatiskt översatt

5 / 5

Perfekt!

- Marc, 22 maj, 2021

Snabbt och rätt!

Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra förhållande mellan kvalitet och pris

- Freddy, 19 maj, 2021

Mycket bra produkt med alla tillbehör tillgängliga och snabb leverans

För- & Nackdelar

Perfekt produkt
Snabb leverans
Tillbehör
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra webbplats

- Patrick, 14 september, 2022

Topp

För- & Nackdelar

Snabb leverans
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt reservdäck

- Floris, 18 maj, 2023

För mig är detta ett reservdäck i mina 32-tums slanglösa däck, ifall jag oväntat skulle få punktering.

För- & Nackdelar

Utmärkt reservdäck
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra!

- Guus, 6 april, 2021

Utmärkt, både produkt och frakt och förpackning

För- & Nackdelar

bra ventil
solid
stark
vikt, detta är inte den lättaste innerslangen
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra!

- Christophe, 25 september, 2022

Jag brukade köpa innerrör på Decathlon, men där kunde innerröret ibland spricka, vilket är allt annat än trevligt. Bytte till Schwalbe SV17, som har ett stort däckutbud så att du bara behöver en typ för att cykla på andra cyklar (stadscykel, elcykel) också.

För- & Nackdelar

Bred räckvidd (däckbredd)
Lång livslängd
Lätt att montera
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra däck

- Arno, 17 mars, 2021

Gör vad den är tänkt att göra. Inget läckage ännu efter 300 km

För- & Nackdelar

fint band verkar det som
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra pris

- Philippe, 15 mars, 2021

kompatibilitet med bredformat

För- & Nackdelar

byggkvalitet
Kompatibilitet med bredformat
Automatiskt översatt

5 / 5

För mig endast Schwalbe innerrör

- Erik, 15 februari, 2021

Innerrör från Schwalbe är helt enkelt de bästa för mig. Bra valuta för pengarna och, enligt min mening, håller luften längre än andra märken.

För- & Nackdelar

Bra förhållande mellan pris och kvalitet
Håller luften under lång tid
Konsekvent kvalitet
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra standardrör med bred passform

- Laurens, 26 januari, 2021

Har detta som standard innerrör för våra cyklar. Reservslang för mina slanglösa däck, standardslang på min frus gruscykel "light". Inga problem med den. Användbar från 28 mm till 45 mm. Så perfekt för kullerstens- eller grusdäck. Inget fel med pris/kvalitet.

För- & Nackdelar

Brett användningsområde (28 mm till 45 mm)
Kvalitet
Pris
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt innerrör

- Jolanda, 30 september, 2022

Utmärkt innerrör

Automatiskt översatt

5 / 5

Kvalitet

- Jeroen, 21 september, 2020

Toppmaterial från Schwalbe

För- & Nackdelar

4+1
Konkurrenskraftigt prissatt
Solid
Automatiskt översatt

5 / 5

Bästa innerröret någonsin - REKOMMENDERAS

- Noah, 31 augusti, 2020

Jag har lidit av punkteringar i åratal, men dessa är så hållbara att jag inte kunde tro mina ögon. När du tar innerröret i din hand känner du omedelbart att du har köpt bra kvalitet. De kanske är lite dyrare, men du får valuta för pengarna (vilket inte alltid är fallet!!). Jag använder dessa för grusning såväl som på vägen och jag har inte haft ett enda problem med dem. Å andra sidan köpte jag dessa i ett paket (4 + 1 gratis) så det var jackpotten. Jag kan bara säga att jag REKOMMENDERAR detta innerrör

För- & Nackdelar

4+1 fri
även för grus
hållbarhet
Pris-kvalitet
punkteringssäker
ingen ännu
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt innerrör.

- Harry, 4 juli, 2020

Automatiskt översatt

5 / 5

Bra köp

- H.G.M., 6 september, 2023

Bra är bra

Automatiskt översatt

5 / 5

Man önskar att det vore lika bra överallt.

- Jos, 25 september, 2023

Ytter- och innerrör av god kvalitet. Utmärkt cykelkedja för E-cykel. Hade kedjan på den på nolltid.

För- & Nackdelar

Kvalitet levererad till ett bra pris
Snabb leverans
Väl passerad
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Första band

- Willem, 27 september, 2023

Första bandet.

Automatiskt översatt

5 / 5

Topp

- Arnaud, 31 maj, 2023

Mycket lätt att installera

Automatiskt översatt

5 / 5

pålitlig leverantör av högkvalitativa produkter

- Eric, 17 november, 2023

perfekt innerrör

För- & Nackdelar

kvalitet
snabb leverans
väl förpackad för leverans
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra val.

- Nico, 30 november, 2023

Jag har varit mycket nöjd med Schwalbes kvalitet i flera år.

För- & Nackdelar

Kvalitet
Lång ventil
Automatiskt översatt

5 / 5

Kvalitet till ett bra pris.

- Jeroen, 12 december, 2023

Jag använder främst Schwalbe innerrör, ett hållbart val.

För- & Nackdelar

Bra kvalitet
Bra passform
Lätt att montera
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra kvalitet till ett rimligt pris

- Kasper, 11 oktober, 2022

Bra kvalitet till ett rimligt pris

För- & Nackdelar

Installation
Automatiskt översatt

5 / 5

Som nybörjarcyklist kan jag säga att jag är mycket nöjd med den.

- Siavash, 19 januari, 2024

Stort värde för pengarna! Levereras också mycket snabbt!

Automatiskt översatt

5 / 5

Spara dig frustrationen över punkteringar och välj kvalitet, välj Schwalbe.

- Jan, 9 februari, 2024

I alla cyklar jag har sätter jag detta innerrör. Jag är ett fan av cykelsemestrar och i kombination med schwalbe marathon plus är detta min standard. Jag rekommenderar detta till alla som sällan vill cykla platt. På cykelsemestrar kör du ibland platt på grund av en spik, till exempel. Mitt tips: ta med dig en extra innerslang (per cykel) så att du snabbt kan fortsätta efter ett byte. På kvällen i tältet (eller på hotellet) sätter du på det punkterade däcket. På så sätt kan du enkelt cykla i 4 veckor utan frustration.

För- & Nackdelar

kan ha mycket
lätt att fästa
töjbar
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket värde för pengarna

- Patrick, 20 mars, 2024

Fint

Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt innerslang

- Antoin, 22 april, 2024

Fin innerslang, redan använt flera de senaste åren. Har aldrig haft några problem med den.

Automatiskt översatt

5 / 5

Fantastisk innerslang

- Florian, 17 maj, 2024

Jag köper bara dessa slangar, de håller trycket mycket bra och verkar vara punkteringsbeständiga (1 punktering på 2 år).

Automatiskt översatt

5 / 5

Produkten överensstämmer med beställningen

- Dominique, 23 maj, 2024

Bra produkt i allmänhet

Automatiskt översatt

5 / 5

Topp, bra kvalitet

- Wim, 22 juli, 2024

Bra kvalitet, per 5 billigare, passar äntligen på hög fälg. Bbb och kontinentala kan gå i papperskorgen

För- & Nackdelar

Bra kvalitet
Passar äntligen på höga fälgar
Per 5 billigare
Automatiskt översatt