Omdömen om
Schwalbe SV15

Schwalbe SV15
4.5 / 5
Genomsnitt av 473 recensioner
5
87 recensioner
4
32 recensioner
3
3 recensioner
2
2 recensioner
1
6 recensioner

Foton från kunder

2 / 5

Snabb leverans

- Andre, 1 april, 2024

Tyvärr var ventilen defekt

Automatiskt översatt

5 / 5

Bästa innerröret någonsin

- Peter, 1 april, 2024

Även om det bara är ett innerrör så är det en viktig del. Jag är glad att detta innerrör nu är en del av min cykel (osynlig)

För- & Nackdelar

Går sällan sönder
Lufttät
Passar perfekt inuti ytterdäcket
Du kan bara beställa den i svart
Eftersom det handlar om en innerslang
Vilket inte är så illa trots allt
Automatiskt översatt

5 / 5

Snabbt, billigt och bra kvalitet

- Arjan, 1 maj, 2022

Jag gillar dessa Schwalbe innerrör. Mantel har de billigaste

För- & Nackdelar

Lätt att hitta på webbplatsen
Prisvärd
Snabb leverans
Automatiskt översatt

4 / 5

Alltid bra

- Frank, 1 november, 2020

Få punkteringar med dessa däck.

För- & Nackdelar

Håller länge
Automatiskt översatt

1 / 5

medelmåttig

- Jean, 1 oktober, 2020

Svetsen nära ventilen är defekt.

För- & Nackdelar

svetsade ventiler
Automatiskt översatt

1 / 5

besviken

- Marc, 1 september, 2021

2 innerrör Schwalbe 28 "SV15 köpta, båda platta !!! 1 däck vid ventilen, det andra på sömmen på däcket. Med tanke på tidigare recensioner, bäst få dessa däck från hyllorna!!!

Automatiskt översatt

4 / 5

Lätt att beställa

- Yannick, 10 april, 2021

Jag har inte behövt använda den än. Se dock upp för längdventilen.

Automatiskt översatt

5 / 5

utmärkt rör

- Koos, 10 april, 2024

lätt att montera

För- & Nackdelar

materialtjocklek fin
solitt innerband
tunn i talkpulver
Ingen minuspunkt att rapportera
Automatiskt översatt

5 / 5

Allt bra gärna igen

- Stefan, 10 juli, 2021

Allt bra gärna igen

Automatiskt översatt

5 / 5

Bra och pålitligt band.

- Huub, 10 juni, 2023

Bara ett bra däck för när du inte vill använda slanglösa däck.

För- & Nackdelar

Bra pris.
Mindre snabba (slag) punkteringar på grund av gummits tjocklek.
Robust däck av butylgummi som tål tuffa tag.
Något tyngre än ett tunnare däck eller latexdäck.
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra

- Berry, 10 juni, 2024

Min butik för cykeldelar. Bra och rättvisa priser och snabb leverans

För- & Nackdelar

Bra kvalitet
Bra pris
Tung pojke bland innerslangarna
Automatiskt översatt

4 / 5

Det är ett starkt, brett och solitt däck

- Raymond, 10 november, 2020

Har dessa i kombination med mina Vittorio Robinho Graphite däck och är verkligen super. Inga punkteringar ännu, både inner- och ytterdäck är av bra kvalitet. För mig en kombo som jag har använt i flera år.

För- & Nackdelar

Förhållande mellan pris och kvalitet
Starkt brett däck
Nej
Automatiskt översatt

1 / 5

Okej innerrör

- Marra, 11 augusti, 2021

Av de 5 innerslangarna har tyvärr 2 redan gått sönder.

För- & Nackdelar

Snabb läckage
Automatiskt översatt

5 / 5

Toppen slang

- John, 11 juni, 2017

Bra slang bra pris

5 / 5

Bra pris och kvalitet

- Eric, 11 september, 2020

Bra innerrör som enkelt får plats i min sadelväska.

Automatiskt översatt

5 / 5

Toppdäck, toppservice.

- Gijs, 12 april, 2021

Utmärkt däck som gör vad det är tänkt att göra och håller länge.

För- & Nackdelar

hållbar
pålitlig
snabb leverans
Automatiskt översatt

4 / 5

Gör jobbet

- Keith, 12 juli, 2020

Köpte 5 rör som en del av ett paket. På det första röret märkte jag ett brott i det rakt ut ur lådan. När jag pumpade upp det något blåste det så inte till en bra start. Det andra röret var dock ok och så långt så bra. Lika bra att jag köpte paketet med 5 eller jag skulle ha varit ganska peeved!

Automatiskt översatt

5 / 5

Kommer att använda igen

- Daniel, 12 juli, 2022

Utmärkt värde. Innerrör av god kvalitet till ett mycket rimligt pris.

För- & Nackdelar

God kvalitet
Pris
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra slang

- Detlef, 12 september, 2021

Bra slang passar 28-däck bättre än slangar med 28-33 mm dimension

För- & Nackdelar

Gör vad den ska
Passar bra med 28-däck
Automatiskt översatt

4 / 5

Trevlig kontakt med personalen

- Sijmen, 13 augusti, 2021

Polardatorn och däcken är precis som förväntat.

Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt innerrör

- Rik, 13 augusti, 2023

Utmärkt innerrör

Automatiskt översatt

5 / 5

Rekommenderas för alla cykelentusiaster

- Jan, 13 december, 2023

Har använt detta däck i 10 år

För- & Nackdelar

För lite pengar
Håller mycket länge
Automatiskt översatt

5 / 5

Rekommenderas för alla cykelentusiaster

- Jan, 13 december, 2023

Har använt detta däck i 10 år

För- & Nackdelar

För lite pengar
Håller mycket länge
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra innerrör för min träningscykel.

- H., 13 mars, 2021

Bra innerrör för min träningscykel.

För- & Nackdelar

Bra ventil
Smidig
Automatiskt översatt

1 / 5

5 beställda, 2 av dem uppenbarligen defekta (balans hittills)

- Gerhard, 13 oktober, 2021

Fem SV15-slangar beställda. Den första spricker under uppblåsning (vid 3 bar, garanterat inte fastklämd under montering). En annan slang tappar plötsligt luft två dagar senare under körning (utan någon yttre påverkan). Min entusiasm är begränsad ...

För- & Nackdelar

2 av 4 hittills använda i ordning
2 av 5 (hittills) defekta
En annan tappar all luft 2 dagar senare
spricker redan vid den första uppblåsningen
Automatiskt översatt

5 / 5

God kvalitet!

- Cédric, 14 november, 2020

Automatiskt översatt

3 / 5

Bra däck

- Johan, 15 februari, 2021

Utmärkt innerrör

Automatiskt översatt

5 / 5

Schwalbe är det enda som räknas för mig.

- Roel, 15 juni, 2024

Hej, jag gillar Schwalbe innerslangar bäst. Eftersom jag bara använder Schwalbe, även ytterdäck, på vilka jag kör mer än 12.000 km utan punktering.

Automatiskt översatt

5 / 5

Passar utmärkt till 622-28

- Tommy, 15 maj, 2017

5 / 5

Perfekt

- Jose luis, 15 november, 2022

Perfekt

För- & Nackdelar

Lättvikt
Transparent ventilhatt
Mnda
Automatiskt översatt

5 / 5

Förhållandet mellan pris och kvalitet mycket bra

- Jan, 16 april, 2023

Lätt att montera i både 25 mm och 28 mm ytterrör

För- & Nackdelar

Håller trycket under lång tid
Läckagesäker men ändå lätt
Säljs mycket billigt per 5 på Mantel
Ingen svart ventil
Lättare däck från Schwalbe inte i 28mm
Automatiskt översatt

5 / 5

Perfekt

- Adam, 16 augusti, 2022

Perfekt

Automatiskt översatt

2 / 5

Inte lämplig för höga fälgar

- Christian, 16 december, 2020

Vi skulle kunna låta dig välja ventilhöjd i däck-/slangpaketet.

Automatiskt översatt

5 / 5

Bra innerrör

- Martin, 16 mars, 2021

Utmärkt innerrör. Inga snabba punkteringar. Bra förhållande mellan pris och kvalitet.

För- & Nackdelar

Alltid bra
Inga snabba läckor
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Artikeln var redan bekant för mig.

- Willy, 16 mars, 2021

Inga kommentarer.

Automatiskt översatt

5 / 5

Håller trycket mycket bra

- Laurent, 16 november, 2020

För- & Nackdelar

Tryckbeständighet
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Det kan jag inte säga än. Jag kommer att veta mer under de kommande månaderna

- Linda, 16 september, 2022

Jag har ännu inte testat den här.

För- & Nackdelar

Bra pris
Snabb leverans
Inga nackdelar för tillfället
Automatiskt översatt

5 / 5

högsta kvalitet

- Hennie, 17 augusti, 2020

fint band

Automatiskt översatt

4 / 5

Ett stabilt band

- Frans, 17 juli, 2020

Även om mina hjul nyligen har utrustats med Schwalbe-produkter får man oftast en känsla av att kvaliteten är bra.

För- & Nackdelar

Bra däck
högsta kvalitet
känns stabilt
ser bra ut
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra valuta för pengarna

- Daan, 17 maj, 2023

Gör vad den behöver göra till ett bra pris

För- & Nackdelar

billig
pris/kvalitet
Automatiskt översatt

5 / 5

Bästa däcken. Rullar perfekt och greppar hala vägar

- Philip, 17 november, 2020

För- & Nackdelar

Allrounddäck
Ger förtroende vid kurvtagning
Rullar bra
Slitstarkt
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra innerrör för tillförlitlighet under WW-trafik.

- Peter, 18 december, 2021

Solid innerrör med möjlighet till 60 mm ventil för högre fälgar.

För- & Nackdelar

Lång ventil
Pålitlig
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

se tuffa ut.

- John, 18 juli, 2020

Jag har haft ett par punkteringar på mitt hjul på tränaren, medan jag använde en budgetuppsättning av innerrör (jag tror att det är värmen, ingen glidning). Ersatte den med dessa, de ser ut att ha lite mer gummi, så borde överleva lite längre.

Automatiskt översatt

5 / 5

Schwalbe alltid bra

- Frank, 18 september, 2022

Svart och rund när den är uppblåst.... Inte lätta, något tjockare gummi så även mer punkteringsbeständiga. Mindre porösa än lättviktsdäck så pumpa inte upp dem varje gång efter några dagar utan cykling.

För- & Nackdelar

Läckagesäker
Tjockt gummi
Vikt
Automatiskt översatt

4 / 5

utmärkta innerrör.

- Simon, 19 april, 2023

Jag har nu produkten själv på min landsvägscykel och har inget att klaga på. installeras med en visselpipa. kommer också i kompakt nog att passa i en sadelväska eller tom vattenflaska. ventilen är bara om tillräckligt lång för min främre fälg men så se upp om du har djupa fälgar

För- & Nackdelar

bra för den genomsnittliga föraren
enkel installation
robust och innehållsrik
presterar mindre än en slanglös
Automatiskt översatt

4 / 5

Utmärkt kvalitet.

- Mark, 19 februari, 2021

Automatiskt översatt

5 / 5

Allt du förväntar dig av en innerslang

- Gert-Jan, 19 februari, 2022

När du väl har valt schwalbe vill du inte ha något annat. När du öppnar förpackningen märker du direkt att detta är crème de la crème bland innerslangar! Det här är inte bara gummi, utan århundraden av hantverk och forskning i en låda. Lyckligtvis är de runda så att de passar bra i yttertuber och är lätta att blåsa upp på grund av ventilen. Jag måste säga att innerröret håller luften bra, till och med upp till 6 bar! Tänk på att de behöver regelbundet underhåll, en gång i veckan behöver man ändå fylla på lite luft.

För- & Nackdelar

Är lufttät
Är rund
Har en ventil
Kräver ofta underhåll
Mycket arbete att montera
Automatiskt översatt

5 / 5

helt nöjd

- WILLY, 19 mars, 2021

helt nöjd

Automatiskt översatt

5 / 5

Precis rätt

- Robin, 19 september, 2022

Lätt att placera och blåsa upp.

För- & Nackdelar

Bra innerslang
Känd medk
Super pris.
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris

- Henk, 19 september, 2022

Har använt dem i flera år utan problem

För- & Nackdelar

Kan användas med 28 mm ytterdäck
Relativt låg vikt
Automatiskt översatt

4 / 5

Jag förväntar mig att mitt nästa band kommer att vara detsamma igen.

- Jozua, 2 april, 2021

Jag cyklar på många dåliga vägar. Tidigare hade jag många punkteringar. Fram till nu har jag inte haft det.

För- & Nackdelar

Bra egenskaper mot punktering
Robust däck
Har ännu inte hittats
Automatiskt översatt

5 / 5

Ett rykte som bygger på

- Fabian, 2 januari, 2023

Manteln är fortfarande i toppklass. Inga punkteringar ännu... Den håller trycket bra

För- & Nackdelar

bra motstånd mot punktering
bra valuta för pengarna
Det goda ryktet
håller trycket bra
lite tung ... MEN för priset
Automatiskt översatt

5 / 5

Fint innerrör

- Johan, 2 juni, 2023

Jag har använt sådana här innerrör på min landsvägscykel i flera år. Och mycket få punkteringar.

För- & Nackdelar

Behöver honom inte ännu.
Swalbe, alltid bra!
Hoppas att jag inte behöver honom.
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra innerrör till ett bra pris!

- Martin, 20 augusti, 2021

Innerrör av god kvalitet, du märker omedelbart skillnaden från ett b-märke.

För- & Nackdelar

Kompakt, så lätt att bära i liten sadelväska
Snyggt med ventilhatt
Väl förpackad
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Hög valuta för pengarna

- Nano, 20 december, 2020

Superbra slangar med ok vikt för lite pengar

Automatiskt översatt

5 / 5

Perfekt

- Yves, 20 december, 2020

För- & Nackdelar

pas perfect met buitenband
ingen
Automatiskt översatt

5 / 5

Topprodukt, snabb leverans.

- Fabian, 20 december, 2022

Topprodukt, snabb leverans.

För- & Nackdelar

Lätt att montera
Robust
Valuta för pengarna
Automatiskt översatt

5 / 5

Den gör jobbet

- Tony, 20 september, 2020

Det är en innerslang som gör vad den säger att den gör

För- & Nackdelar

Håller luften bra
Pris
Något tyngre än latexrör
Automatiskt översatt

5 / 5

Fin inredning till ett rimligt pris

- Gerard, 21 december, 2020

Bra inlandsdäck till ett rimligt pris, särskilt när de är på rea. Enkelt däck att sätta på och håller lufttrycket länge.

För- & Nackdelar

Lätt att sätta på
Liten förlust av spänning
Pris vid försäljning
Automatiskt översatt

5 / 5

Kvalitetsslang

- Paulo, 21 februari, 2018

Kvalitetsslang. Finns egentligen inte mer att säga än så.

1 / 5

Synd att innerröret var platt vid mottagandet

- Yardeen, 21 februari, 2023

Medlidande

För- & Nackdelar

Inget plus för läckande
Lika läckande som en korg
Automatiskt översatt

5 / 5

god kvalitet

- Christian, 21 juli, 2020

Fortfarande ingen punktering efter fem tusen kilometer. Mycket tillfredsställande.

Automatiskt översatt

4 / 5

Pålitlig och långvarig

- Gerard, 21 mars, 2023

Schwalbes slangar verkar hålla luften längre än andra och håller längre.

För- & Nackdelar

Pålitlig och hållbar
Ingen
Automatiskt översatt

5 / 5

Super artikel

- Roland, 22 augusti, 2021

Innerrör av mycket god kvalitet

För- & Nackdelar

Håll trycket uppe
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra produkt och pris

- Declan, 22 december, 2020

Anlände i tid. Bra produkt och pris

Automatiskt översatt

5 / 5

Endast märke med 50 mm ventil.

- Hans, 22 juli, 2022

Har inte en uttalad schlechte erfarenhet av andra märken, var bara om 50 mm ventil eftersom jag tycker att det ser snyggt ut i 35 mm Carbon fälg.

För- & Nackdelar

Enda märket med 50 mm ventillängd.
50 mm inte lika konkurrenskraftigt prissatt som andra längder.
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra produkt

- Jan, 23 mars, 2021

Utmärkt däck. Inga punkteringar ännu

För- & Nackdelar

Bra innerrör
Ventilen kunde vara längre. På grund av höga fälgar
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra produkt

- Jo, 24 maj, 2021

Uppfyller förväntningarna

För- & Nackdelar

Lätt att applicera
Passar bra inuti fälgen
Automatiskt översatt

5 / 5

Smidig att använda.

- Per, 25 augusti, 2018

5 / 5

Köp nästa uppsättning här igen.

- Ed, 25 juli, 2023

Bra rem för motionären på tävlingscykeln. Lätt vid byte.

För- & Nackdelar

Kvalitet till ett bra pris
Mycket snabb leverans
Utmärkt produktsortiment
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra och håller luften väl

- Alex, 25 november, 2020

Prisvärd och håller tätt Har inte punkterat på hela året, vad mer kan man begära av en innerslang

Automatiskt översatt

3 / 5

Dålig - mycket sämre än Contis

- Desmond, 25 november, 2020

Kanske har jag haft otur men jag har gått igenom en massa av dessa, ungefär 3 för varje 1 Continental motsvarande. Var frestad av de goda övergripande recensioner men jag kommer inte att beställa igen. En besvikelse.

För- & Nackdelar

Bra pris
Lätt att punktera
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra utseende

- Jose Antonio, 26 augusti, 2022

För tidigt att uttala sig om dess effektivitet

För- & Nackdelar

Enkel installation
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt innerrör

- Bram, 26 juli, 2020

För- & Nackdelar

Läcker inte snabbt
Töms inte på luft
Automatiskt översatt

4 / 5

Perfekt däck med hög kvalitet till ett bra pris.

- Jan, 26 juli, 2020

Automatiskt översatt

4 / 5

Lätta att montera och punkteringssäkra

- Magnus, 26 juni, 2019

5 / 5

Jag tycker att det är en mycket bra produkt.

- Tim, 26 juni, 2023

Det var rätt storlek och även rätt däckmärke

För- & Nackdelar

Mycket bra kvalitet och lätt att montera
Automatiskt översatt

5 / 5

Kvalitetsprodukt till ett mycket bra pris.

- Michael, 26 maj, 2023

Leveransen är lite långsam men det är rör av god kvalitet och Mantel säljer dem till ett mycket bra pris.

För- & Nackdelar

Bra pris
Fina rör
Leveransen är lite långsam.
Automatiskt översatt

5 / 5

Ventilens låsbricka är mycket praktisk för att förhindra oljud i fälgen

- Maxime, 26 september, 2023

Bra innerrör. Ventilens låsbricka är mycket praktisk för att förhindra oljud i fälgen.

Automatiskt översatt

4 / 5

Bra däck till rätt pris

- Lammert-Jan, 27 juli, 2022

Fint band

För- & Nackdelar

Bra däck
Skarpt pris
Automatiskt översatt

5 / 5

punkteringssäker och tillräckligt ljus

- Stefan, 27 oktober, 2020

För- & Nackdelar

Pris
vikt
Automatiskt översatt

5 / 5

Topprodukt

- Coen, 27 september, 2020

Alltid pålitlig och kör lite läckor med den.

Automatiskt översatt

5 / 5

10/10 Toppers!

- Robert, 28 augusti, 2022

Mantel är bästsäljare

För- & Nackdelar

god kvalitet
större än standard toppmodern cykel
Automatiskt översatt

5 / 5

Jag rekommenderar den.

- Gérard, 28 december, 2021

Den har bara varit installerad i 2 veckor, så det är svårt att ge en detaljerad åsikt just nu. När det gäller leveransen av paketet, inga problem.

För- & Nackdelar

Verkar vara av mycket god kvalitet.
Installerades för bara 2 veckor sedan, så RAS
Automatiskt översatt

5 / 5

Rekommendation

- Florin, 28 juni, 2021

Bra och tillförlitliga rör

För- & Nackdelar

billig och pålitlig
Automatiskt översatt

5 / 5

Alltid supersnabba leveranser.

- Claude, 28 mars, 2023

En punktering är alltid obekvämt och oväntat, praktiskt med Mantel , om du som jag praktiskt taget aldrig har detta i huset, att de är i din brevlåda knappt 12 timmar efter din beställning!

För- & Nackdelar

Supersnabb service
Automatiskt översatt

5 / 5

Uppfyllde förväntningarna

- Esther, 29 december, 2020

Fungerar perfekt som vanligt. De är lite större och tyngre än den lätta versionen, men man betalar för vad man får.

För- & Nackdelar

Bra produkt
Snabb leverans
Lite tyngre
Större
Automatiskt översatt

4 / 5

Absolut tillförlitlig

- Janek, 29 januari, 2021

Enligt min erfarenhet är det som skiljer Schwalbes innerslang från konkurrenterna att den håller trycket bättre och ibland eliminerar behovet av daglig pumpning för att få önskat lufttryck i däcket. Med Schwalbe köper du tillförlitlighet.

För- & Nackdelar

Håller lufttrycket mycket bra
Mycket tillförlitlig
Automatiskt översatt

4 / 5

bättre kvalitet kan inte hittas.

- Jan, 29 januari, 2021

Jag är mycket nöjd med mina däck både inre och yttre pris mig glad körde 11500 km förra året och hade 1 punktering .och det är vad jag går för igen i år därav detta köp .

Automatiskt översatt

5 / 5

Pålitlig och bekväm innerslang

- Filip, 29 juli, 2020

För- & Nackdelar

Bekväm
Kompakt förvaring
Pålitlig
Automatiskt översatt

5 / 5

- Arjan, 29 juni, 2024

Det här är ett solitt band som du kan känna

För- & Nackdelar

Massivt däck
Ventilen inte svart
Automatiskt översatt

4 / 5

Superköp

- Gerrit, 29 mars, 2021

Bra

För- & Nackdelar

Rimligt pris
Smidigt
Stark
Kan läcka
Automatiskt översatt

5 / 5

Billigt och bra

- Ariel, 29 mars, 2022

Alltid bra värde för pengarna så Schwalbe är alltid bra

För- & Nackdelar

lättviktare
Schalbe kvalitet
Automatiskt översatt

5 / 5

God kvalitet

- Willem, 29 september, 2023

Flera års användning, fin kvalitet, lite att klaga på

För- & Nackdelar

Flera olika ventillängder
God kvalitet
Automatiskt översatt

5 / 5

Enormt fina innerrör

- Tessel, 3 april, 2021

Bästa innerrör hittills och billigaste priset på mantel! Köpte omedelbart 10 för den kommande cykelsäsongen

För- & Nackdelar

Bra förhållande mellan pris och kvalitet
Liten, får enkelt plats i packväskan
Många olika typer, ett alternativ för varje fälg
Automatiskt översatt

5 / 5

Topp till bra pris

- Bryan, 3 december, 2021

Verkligen bra

För- & Nackdelar

hållbar
lätt att lägga
Pris
pris kvalitet
Automatiskt översatt

4 / 5

För mig är de bästa innerrören

- Daan, 3 december, 2023

Har provat flera märken och typer men återkommer alltid till det här däcket.

För- & Nackdelar

Pris
Produktkvalitet
Tillförlitlighet
Silverfärgad ventil
Tung
Automatiskt översatt

1 / 5

Inte tillförlitlig

- Kevin, 3 juni, 2021

3 av 5 nya däck kom ut ur paketet med punktering. Dålig serie eller otur?

För- & Nackdelar

Lätt vikt
Liten upprullningsbar
Snabbt läckage
Automatiskt översatt

4 / 5

Kvalitetsband

- Jonas, 3 november, 2020

När du öppnar förpackningen märker du direkt att det här är innerrör av mycket hög kvalitet. Personligen föredrar jag dock innerslangar med svarta ventilhattar.

För- & Nackdelar

Flera olika ventillängder
Kvalitet
Transparent ventilhatt
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra slang.

- Alexander, 30 augusti, 2020

Topp

Automatiskt översatt