Omdömen om
Schwalbe Racing Ralph Addix Performance TLR

Schwalbe Racing Ralph Addix Performance TLR
4.6 / 5
Genomsnitt av 47 recensioner
5
22 recensioner
4
8 recensioner
3
2 recensioner
2
0 recensioner
1
0 recensioner

Foton från kunder

5 / 5

Bra däck för väg- och mtb-spår i Nederländerna.

- Jelle, 1 oktober, 2021

Den hårda ringen som ansluter till fälgflänsen är mycket svår/dålig att montera på detta ytterdäck.

För- & Nackdelar

Bra grepp
svår att montera
Automatiskt översatt

5 / 5

Perfekt förhållande mellan pris och kvalitet

- Martin, 12 november, 2022

Perfekta nya tofflor för de holländska stigarna. Däcken har bra grepp och löper smidigt över asfalt.

För- & Nackdelar

Fast gummi för både stigar och asfalt
Perfekt grepp för de holländska stigarna
Smidig passform över fälgen.
Automatiskt översatt

5 / 5

Topp för sitt pris

- Hans, 13 december, 2021

Smidigt och enkelt band

För- & Nackdelar

Lätt att placera
Mycket lite rullningsljud
Ser bra ut
Slanglös med flytande latex för att köra n
Greppet är något sämre men hastigheten är på topp
Automatiskt översatt

5 / 5

Ett bra band för de pengarna

- John, 14 april, 2024

Det är ett fint däck med bra grepp, lätt att montera Jag har kört tubles i flera år och aldrig haft några problem.

För- & Nackdelar

Hög motståndskraft mot punktering
Lätt att montera
Slick
Inga funna
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra däck för bakhjul

- Bernd, 14 juli, 2022

Bara ett bra däck. Om du märker de få grammen mer än sin dyrare bror? Jag gör det i alla fall inte.

För- & Nackdelar

Billigt
Grepp
Snabbt däck
Något tyngre än sin dyrare bror,
Automatiskt översatt

5 / 5

Ett prisvärt, snabbt allrounddäck med utmärkt grepp/traktion

- Branko, 14 november, 2022

Jag använder den bak på grund av dess höga grepp/traktion. Fram använder jag Racing Ray. Bra allrounddäck med tillräckligt med grepp, både rakt fram och i kurvor. Det är inte ett tungt däck. Gummiblandningen verkar lite mjukare, så det slits lite snabbare och måste bytas lite tidigare, men du får grepp i gengäld och priset är vänligt nog för det.

För- & Nackdelar

Bra allroundgrepp, både på raksträckor och i kurvor
Bra förhållande mellan pris och kvalitet
Lågt rullmotstånd, därför ett snabbt däck
Lättviktsdäck
Mindre grepp i riktig lera
Slits lite snabbare (du får grepp i gengäld!)
Automatiskt översatt

5 / 5

Ett superband

- Ronald, 14 september, 2021

Har kört detta däck i bergen i några dagar nu, både på asfalt och grus men dessa däck gör ett bra jobb

För- & Nackdelar

Kör bra på dåliga underlag
Kör bra på väg
Toppdäck
Automatiskt översatt

4 / 5

Toppband

- Ben, 15 april, 2023

Bra slitbana för våta och torra underlag

För- & Nackdelar

Bra förhållande mellan pris och kvalitet
Bra profil
Snabb leverans
Styvt däck att sätta på
Automatiskt översatt

5 / 5

Jag kan bara rekommendera det. Allt fungerade utmärkt

- Petra, 16 augusti, 2021

Kvalitet, pris och leverans är i toppklass.

Automatiskt översatt

4 / 5

Bra däck

- Arie, 16 januari, 2022

Jag har kört den här typen av däck i flera år - bra slitstyrka och grepp på alla typer av underlag.

För- & Nackdelar

bra grepp och väghållning
bra pris
lätt att montera
Automatiskt översatt

5 / 5

perfekt

- Harrie, 18 augusti, 2021

Bra däck för både asfalterade och oasfalterade ytor

För- & Nackdelar

tyst däck
svårt att montera
Automatiskt översatt

5 / 5

Jag har tävlat mot Ralph i många år, min vän!

- Wouter, 18 maj, 2022

Pålitligt och snabbt däck.

För- & Nackdelar

Lätt att montera
Pris Kvalitet
Rullmotstånd
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra däck, utmärkt prestanda och bäst valuta för pengarna

- Louis, 2 september, 2021

lätt att montera och väl uppblåst (första gången) bra och tätt bakdäck. (inga punkteringar)

För- & Nackdelar

förberedd för slanglös montering
Lätt att blåsa upp första gången
snabbt monterad
Automatiskt översatt

5 / 5

perfekt förbindelse

- HANS, 20 januari, 2022

Bra däck, solitt, lämpligt för många typer av terräng

För- & Nackdelar

flexibel
stark
Automatiskt översatt

5 / 5

perfekt plats för cyklar

- Bilal, 20 juli, 2023

Jag sökte länge efter innerröret 9inch men kom äntligen över denna webbplats, hade tittat på de flesta men inga 29inch med Schwalbe varumärke

För- & Nackdelar

mycket nöjd köp rekommenderar definitivt.
Och passar bra perfekt bra kvalitet
Snabbt
Automatiskt översatt

3 / 5

Inte lämplig för användning i norra Frankrike

- Thierry, 20 maj, 2024

Förlorat väggrepp på lerig, våt mark och hög prestanda på torr mark

Automatiskt översatt

4 / 5

Tillfredsställelse

- CHRISTOPHE, 22 maj, 2021

En kvalitetsprodukt som uppfyller mina förväntningar. Prestandan och greppet är mycket bra just nu, men vi får vänta och se.

För- & Nackdelar

Krok
Kvalitet
Prestanda
Automatiskt översatt

5 / 5

Supernöjd!

- Sam, 22 maj, 2024

Bra slitbana, kör (slanglöst) underbart genom skogen, massor av grepp. Allt som allt, ett fantastiskt däck!

För- & Nackdelar

Bra profil
Lång livslängd
Lätt att montera
Automatiskt översatt

4 / 5

Beställ från Mantel igen nästa gång

- Hans, 23 november, 2021

Utmärkt däck som uppfyller mina krav

För- & Nackdelar

Normalt pris
Snabb leverans
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra däck för Kempen-skogarna

- Frans, 24 maj, 2024

Går fint att köra

För- & Nackdelar

Fungerar mycket bra
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Fint bakdäck med bra grepp och lågt rullmotstånd.

- Mark, 25 augusti, 2021

Köpt i kombination med Racing Ray framdäck. Mycket trevlig kombo som går fint och ändå ger tillräckligt med grepp.

För- & Nackdelar

Bra grepp
Lågt rullmotstånd
Automatiskt översatt

4 / 5

Superdäck

- Kevin, 27 september, 2021

Mycket bra mtb-däck

För- & Nackdelar

Bra kvalitet
Lågt rullmotstånd
Svår att montera på fälgen
Automatiskt översatt

5 / 5

Ingen tvekan längre, detta är mitt ytterdäck för mtb

- Jean-luc, 29 juli, 2022

Bra grepp och snabbt däck

För- & Nackdelar

Bra grepp på sand och gräs (torrt väder)
Det är ganska enkelt att montera däcket
Snabbt däck även på hårda underlag
Automatiskt översatt

5 / 5

Bästa bandet!

- AMV, 29 november, 2021

Bra däck. Känns fast och har lågt rullmotstånd. Hållbarheten kan man inte säga så mycket om ännu.

För- & Nackdelar

Fint däck
lågt rullmotstånd
Ännu inte nämnvärt
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra däck till ett rimligt pris

- Erik, 29 oktober, 2021

Fina däck till ett anständigt pris. Snyggt packade och levererade snabbt. Mycket nöjd.

För- & Nackdelar

Bra grepp
Pris
Automatiskt översatt

5 / 5

Som alltid ... bra service och snabb leverans

- Jeremy, 3 juli, 2023

Däcket rullar perfekt på alla underlag och ser tufft ut...perfekt

För- & Nackdelar

Bra värde för pengarna
Går lätt att köra
Vacker svart
Automatiskt översatt

5 / 5

Jättebra

- Tomas, 30 september, 2021

Snabbt billigt smidigt

För- & Nackdelar

Billigt
Smidigt
Snabbt

3 / 5

Divertering nästan omöjligt att göra

- Marcel, 4 januari, 2021

Jag har använt det här däcket i flera år. Men att byta det nu är en katastrof. (Aldrig varit så här) Med 2 män och silikonspray med mycket liten ansträngning lyckades. Verkar som det faller utanför toleransen för vad som fortfarande kan monteras. Förhoppningsvis kommer det att sträcka sig lite mer med cykling så att en punktering på vägen fortfarande lätt kan repareras.

För- & Nackdelar

Grepp
Livslängd
Montering av nytt däck
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra bakdäck

- Matthijs, 5 januari, 2022

Fint däck med massor av dubbar, men bra körning

För- & Nackdelar

Bra grepp
Bra pris
Trevligt däck
Inte särskilt tjock profil
Automatiskt översatt

5 / 5

Gör vad du förväntar dig till ett bra pris!

- André, 7 mars, 2023

Underbart däck för terrängkörning. Tillräckligt grepp även på den våta förlusten i Limburg. Rullar också fint på texelstranden.

För- & Nackdelar

attraktiv finish
vacker profil
något styv för att komma runt fälgen
Automatiskt översatt

5 / 5

Rekommenderas varmt!!!

- Peter, 8 januari, 2023

Både fram och bak på detta däck är rullmotståndet bra, greppet i de asfalterade stigningarna är fantastiskt och däcket sitter stadigt i förhållande till fälgen.

För- & Nackdelar

Båda däcken bytta ny ventil och tätning 30min
Bra grepp
Käken känns mer solid än många andra märken
Pris
Automatiskt översatt

4 / 5

Mycket bra produkt, bra valuta för pengarna

- Isidoro, 8 november, 2021

Det är det däck som monterades som standard på min cykel och även om det har hållit mindre än vad jag är van vid, måste jag säga att det är mycket motståndskraftigt (jag har inte haft någon punktering) och framför allt mycket rullande, samt att det har ett exceptionellt grepp.

För- & Nackdelar

Bra grepp
Mycket lätt
Mycket slitstark
Hållbarhet
Automatiskt översatt