Omdömen om
Schwalbe Pro One

Schwalbe Pro One
4.5 / 5
Genomsnitt av 86 recensioner
5
52 recensioner
4
18 recensioner
3
2 recensioner
2
3 recensioner
1
3 recensioner

Foton från kunder

4 / 5

Nöjd med köpet

- Marcel, 1 september, 2023

Jag kan inte säga något om hållbarheten ännu, men de är lätta på fälgen. De rullar fint och greppet verkar mer än okej på de första (torra) åkningarna.

För- & Nackdelar

Bra grepp
Lätt att montera
Rullar fint
Inte särskilt lätt
Automatiskt översatt

4 / 5

Ett däck som är lämpligt för racing.

- Giorgio, 10 juni, 2021

Köpte det för att det på pappret kombinerar grepp med rullhastighet utöver det punkteringsfria bandet som ökar säkerheten. Jag håller på att testa den och första intrycket är bra.

För- & Nackdelar

Bra passform
Utmärkt förhållande mellan rullning och punktering
Vikt
Automatiskt översatt

5 / 5

Toppband

- G., 10 juni, 2021

Rullar smidigt.

För- & Nackdelar

Stiligt band.
Inga nackdelar ännu
Automatiskt översatt

5 / 5

Toppdäck till ett toppris

- René, 11 augusti, 2022

Jag har nu kört över 200 km med dem och däcken är mycket tillfredsställande. Köregenskaperna är suveräna och de rullar särskilt bra. Jag har använt Conti's (mycket överskattade enligt min mening) och Vittoria's (också mycket fina däck men högre rullmotstånd) men för tillfället kommer jag att hålla mig till Schwalbe.

För- & Nackdelar

Håller ihop med vägen
Lågt rullmotstånd
Pris
Belastning på fälgen
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra däck

- Stefanofiets, 11 mars, 2024

Jag har använt det här däcket på mina cykelcyklar i flera år. Nu har jag en ny cykel med standarddäck, så jag kommer snart att byta ut dem mot dessa pålitliga däck.

För- & Nackdelar

Bra grepp
Lätt att lägga
Slitstarkt och starkt
Smidig körning
Vackert däck
Automatiskt översatt

4 / 5

smidig länk

- William, 12 augusti, 2020

Jag köpte först Schwalbe Pro One som ett alternativ till Continental GP4000s som jag normalt kör med. Har bara gjort en åktur med den så kan inte säga mycket om hållbarhet. Vad som gör mig besviken är storleken. Jag har 28 mm version och dessa faller mycket smala (knappt 25 mm uppblåst vid 6 bar). Jämfört med min gamla Continental 28 mm gör detta en skillnad på över 4 mm. Det gör mig besviken.

För- & Nackdelar

kan monteras utan verktyg
smidig
smal bredd (28 mm)
Automatiskt översatt

5 / 5

Bästa rekommendation

- Thomas, 12 februari, 2022

För närvarande mitt favoritdäck

För- & Nackdelar

Bästa rullmotstånd
Bra skydd mot punktering
Automatiskt översatt

5 / 5

Fantastiskt bandBästa

- Julienne, 14 december, 2020

Bästa däcken jag någonsin kört med och jag har cyklat bra i 35 år

För- & Nackdelar

Bra
Bra grepp
Säker känsla
Automatiskt översatt

5 / 5

Bästa däcket för mig när det gäller pris.

- MANUEL, 14 februari, 2024

Dessa däck är förberedda för en stor tävlingssäsong och mer för långa sträckor, med 28 bak och 25 fram - en bra kompromiss.

Automatiskt översatt

5 / 5

Nöjd med köpet av denna produkt på Mantel-webbplatsen.

- Robert, 14 juni, 2021

Jag har använt Pro One-däck intensivt i flera år utan några problem, trots att jag är en tung cyklist (85 kg). Jag är nöjd med hållbarheten hos detta däck i toppklass. Jag kan inte hitta några svaga punkter. Jag har ännu inte testat 2020 års modell, men jag är säker på att jag inte kommer att bli besviken.

För- & Nackdelar

Prestanda
Robusthet
Automatiskt översatt

4 / 5

Utmärkt värde för pengarna

- Guy, 14 juni, 2021

Några hundra km är lite kort för att ge en fullständig dom. Jag kör 30 mm regelbundet på sträckor utan asfaltering och dess beteende är ganska stabilt. Continentals 5000 (Racing Pro) är till och med lite snabbare, åtminstone är det mitt intryck.

För- & Nackdelar

Passar lättare än Continental 5000
Snabb, som utlovat
Automatiskt översatt

5 / 5

Pris kvalitet. Mycket nöjd från

- Tom, 14 juni, 2023

Mycket nöjd med . Kör smidigt

För- & Nackdelar

Lätt att montera
Pris kvalitet
Toppband
Ingen ännu
Automatiskt översatt

4 / 5

bra däck

- Gerlof, 14 mars, 2021

Bra däck för alla årstider

För- & Nackdelar

Grepp
hela säsongen
Pris/kvalitet
Automatiskt översatt

5 / 5

Starkt och välrullande ytterdäck

- Dennis, 15 december, 2020

Starkt ytterdäck med bra rullning. Något dyrare än den enklare brodern Pro One

För- & Nackdelar

Lågt rullmotstånd
Lätt att lägga
Stark
Prisvärd
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra däck som monteras enkelt, men de är smalare än angivet.

- Bram, 15 juni, 2021

Däck var snabbt på cykeln och första intrycket är mycket bra. De rullar fint och du känner att du har mycket kontroll. Däcken såg lite smala ut, så jag mätte dem. Det visade att 25 mm-versionen jag köpte är 22-23 mm bred i praktiken.

För- & Nackdelar

Enkel montering
Rullar fint
Snabb
25 mm köpt, men i praktiken 22-23 mm
Automatiskt översatt

5 / 5

Exceptionell

- Jose luis, 15 november, 2022

Mycket lätt att klacka

För- & Nackdelar

Lätt att häla
Lättvikt
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Snabb med mycket grepp men ändå punkteringsresistent

- Sander, 16 april, 2024

Trevligt smidigt däck. Det är självsäkert och tätt med en fin mängd grepp. Efter de första 1.000 km har jag inte haft någon punktering trots några asfalterade vägar.

För- & Nackdelar

Flexibel stomme = lågt rullmotstånd
Snabbt men ändå punkteringsresistent
Tätt men lätt att montera
Utmärkt grepp på torra och våta vägar
Vackert i versionen med brun sidovägg
N/A
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra däck. Rekommenderas. Pris kvalitet

- John, 16 augusti, 2023

Professionellt band. Vackert och effektivt

För- & Nackdelar

Mycket bra slitbanemönster
Solida proffsdäck
Automatiskt översatt

5 / 5

Ett superdäck. Jag kan bara rekommendera det.

- Holger, 16 augusti, 2023

Jag har redan kört 5000 km med samma däck på min nya cykel.

Automatiskt översatt

5 / 5

Jag hittade vad jag letade efter på Mantel

- Pierre, 16 februari, 2022

Jag har ännu inte testat denna produkt som säljs av Mantel, men eftersom jag känner till och har använt den i över 10 000 km, är Schwalbe Pro One-däcket en bra referens och en kvalitetsprodukt. Jag rekommenderar det för alla cyklister

För- & Nackdelar

Lätt att beställa
Många olika lager
Snabb leverans
Automatiskt översatt

4 / 5

Mycket komfortabelt däck, även vid 7 eller 8 bar

- Henk, 16 september, 2022

Fint, smidigt band i bruk

För- & Nackdelar

Mycket bekvämt däck
Ser bra ut
Slits ut relativt snabbt
Automatiskt översatt

5 / 5

Oslagbart erbjudande

- Perry, 17 februari, 2024

Enkel montering bra pris kör super.

För- & Nackdelar

Bra pris
Enkel montering
Toppklass
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket tillförlitliga däck

- Jan, 17 juli, 2024

Mycket trevliga däck

För- & Nackdelar

Inga spår av gropbildning
Mycket motståndskraftig mot punktering
Mycket tillförlitlig
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra däck till ett rimligt pris

- Kevin, 17 juni, 2023

Bra slitstarkt däck, redan tredje uppsättningen och fortfarande nöjd.

Automatiskt översatt

4 / 5

mycket bra produkt

- Robert, 18 februari, 2022

precis vad jag letade efter

För- & Nackdelar

livslängd
montering
motståndskraft
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra däck

- Herman, 18 juli, 2021

Körde nytt rekord med nya däck!

För- & Nackdelar

Bra pris
Snabb och bekväm
Svårt att passa på fälgen
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra produkt för många cykelmil.

- Bernard, 18 juni, 2023

Bra däck till ett bra pris, bara något sämre än dyrare däck som conti 5000 vad mig anbelangar.

För- & Nackdelar

Bra rullmotstånd
Slitstark, hög körsträcka, pris.
Styregenskaper och punkteringsmotstånd.
Montering något mödosam.
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra och prisvärt däck för landsvägscykel

- Jan, 18 maj, 2021

Det låga motståndet är uppenbart. Jag har kört Schwalbe i flera år och kommer att göra det i många år framöver

För- & Nackdelar

Lågt motstånd
Vackert och slitstarkt däck
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra däck

- Albert, 18 mars, 2021

Helt i linje med mina förväntningar

Automatiskt översatt

4 / 5

Mycket bra men mycket svårt att montera

- Olivier, 18 mars, 2024

Utmärkt värde för pengarna. Tyvärr lyckades jag inte montera den igen när jag fick punktering. Alla mina däckspakar gick sönder.

Automatiskt översatt

5 / 5

Kör bra och självsäkert i kurvor

- Aad van, 18 september, 2020

Automatiskt översatt

4 / 5

Prima band för prima pris

- Gerard, 19 januari, 2024

Prima band prima pris

Automatiskt översatt

3 / 5

Däcken är ok

- WILLY, 19 mars, 2021

kink i däcket förmodligen från vikning är svårt att få ut efter ett tag något bättre däck uppblåst till 8 bar sedan sätta på normalt tryck fortfarande en liten bump

För- & Nackdelar

veckbandet är böjt
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra produkt

- Hans, 19 september, 2020

Jag köpte 25 mm-däcken, supermjuka däck som också är snabba.

För- & Nackdelar

Grepp
Komfort
Leverans
Snabb bindning
Stödjande
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket mer punkteringsbeständig än Continental GP5000 och därför ett bättre val.

- Joris, 20 april, 2023

Bra däck som jag inte har haft en punktering ens på 1,5 år och 4000+ km. Bytte slutligen ut däcket eftersom sidorna av däcket hade lite hårfina sprickor och tjocka skador i slitbanan.

För- & Nackdelar

Byts ut efter 1,5 år och 4000+ km
Hållbarhet
Läcksäker
Lätt att montera
Något högre rullmotstånd än conti GP 5000
Automatiskt översatt

5 / 5

Stor

- Marcel, 20 januari, 2024

Med händer att lägga

För- & Nackdelar

Flexibel
Pris
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra däck till ett rimligt pris

- Marianne, 20 juli, 2021

Smidigt däck som är lätt att sätta på, stort plus för mig. Hatar verkligen när man måste be en förbipasserande man om hjälp.... Rullar fint och har bra grepp, speciellt på torra vägar. Enda nackdelen är att det inte är vansinnigt slitstarkt.

Automatiskt översatt

1 / 5

En gång och inte mer.

- Geert, 20 juli, 2021

De cyklar bra, du kan inte göra något fel här. Däcken är redan ganska slitna efter 1500 km cykling. Enligt min mening borde detta inte vara fallet för ett så dyrt däck. Punkteringsbeständighet är också en besvikelse. Hade 4 punkteringar redan under de första 1500 km!

För- & Nackdelar

Lätt att passa
Snabb och bra profil
Ofta punkterad
Slits ut snabbt
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra väghållning!

- Robert, 20 maj, 2021

Efter år av conti 4000 och 5000 bytte jag en gång till Schwalbe One pro. Efter cirka 1 200 km märker du definitivt den bättre väghållningen! Inga punkteringar ännu, men det är fortfarande en knepig diskussion.

För- & Nackdelar

grepp/väghållning
känsla
Automatiskt översatt

4 / 5

Effektiv men svår att montera

- Pascal, 20 mars, 2024

Fortfarande ganska svårt att montera. Nästan omöjligt att montera för hand.

Automatiskt översatt

2 / 5

knappt 15 dagars användning och däcket är redan bomulligt

- Valentin, 20 oktober, 2022

Däcket ser bra ut, är lätt att montera och fungerar bra, men jag tycker inte att greppet är bra och framför allt slits det ut alldeles för snabbt! Jag är inne på min andra uppsättning på kort tid och bakdäcket är redan utslitet!

För- & Nackdelar

Komfort
lätt att montera
prestanda
mycket ömtålig
Väghållning
Automatiskt översatt

1 / 5

Däck som rivs mycket snabbt

- Pim, 21 april, 2024

Köpte Schwalbe pro ett däck för några månader sedan. Efter den första våta åkturen punkteringar och 2 sprickor i däcket. Kan hända tänkte jag vid den tiden. Köpte en ny Schwalbe pro en, första regnkörning, punktering och spricka i däcket. Mycket ömtåligt däck enligt min mening. Nästa gång är det bättre att jag köper ett annat märke.

För- & Nackdelar

Snabbt sönderrivet däck
Svårt att komma upp på fälgen
Automatiskt översatt

4 / 5

Efter att ha provat andra märken, tillbaka till Schwalbe

- Rico09, 21 december, 2023

Lägg talkpulver mellan däck och fälg

Automatiskt översatt

5 / 5

Smidigt däck, lätt att få in i fälgen för hand

- John, 21 januari, 2021

För- & Nackdelar

Bra dimensioner
Smidig
Tydligare angivelse av färdriktning (färg)
Automatiskt översatt

5 / 5

Smidig gång och ger förtroende

- Tjeerd, 21 juni, 2021

Fint smidigt däck som verkar ha mindre rullmotstånd än det vanliga schwalbe däcket. Bra grepp i kurvor (ger självförtroende).

För- & Nackdelar

De har slitageindikatorer (hål)
Går smidigare än den normala schwalbe.
Automatiskt översatt

5 / 5

bra köp

- Jo, 21 juni, 2021

fortfarande för kort i användning

För- & Nackdelar

bra däck
lätt att montera
nej
Automatiskt översatt

5 / 5

bra köp

- Jo, 21 juni, 2021

fortfarande för kort i användning

För- & Nackdelar

bra däck
lätt att montera
nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Detta 25 mm-däck är bekvämt och har utmärkt väghållning

- Jacques, 21 september, 2022

Denna produkt uppfyller helt mina förväntningar

För- & Nackdelar

Motståndskraft mot punktering
Tillförlitlighet
Väghållning
Automatiskt översatt

5 / 5

Utsökt!

- Liam, 25 juni, 2021

Kärleksrelation med schwalbe ! Har aldrig haft några problem med den, jämfört med min flickvän ...

Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt däck. Mycket nöjd.

- Arthur, 25 maj, 2021

På hyllan för säkerhets skull.... nu 4000km på det nuvarande Pro One. Mycket nöjd med detta däck. Kör utmärkt och formen är fortfarande fin. Inte haft en enda punktering. Innan detta körde jag en Vittoria Rubino Pro. Med det däcket hade jag väldigt få punkteringar men duken var redan väl synlig inom 4000 km.

För- & Nackdelar

Grepp
Motstånd mot punktering
Rullmotstånd
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt produkt

- Paolo, 25 september, 2022

Utmärkt produkt mycket släta däck Jag rekommenderar dem

För- & Nackdelar

Glidande
Lätt
Stabil
Automatiskt översatt

5 / 5

Superdäck

- Saverio, 26 juni, 2021

Utmärkta löpegenskaper

För- & Nackdelar

Bra grepp
Smidig löpning
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra värde

- Patrick, 26 maj, 2024

Jag köpte de här däcken till min frus cykel. De var lätta att montera. Hennes första kommentar handlade om det låga rullmotståndet.

Automatiskt översatt

5 / 5

Rekommenderad sida

- Iñaki, 26 mars, 2023

Allt mycket bra och nöjd med produkten.

För- & Nackdelar

Bra pris
Bra produkt
Automatiskt översatt

1 / 5

Snabbt däck men otillräckligt för punkteringsskydd

- Jeroen, 27 april, 2021

Fint och snabbt däck, går perfekt och ger tillräckligt med grepp. Men den tid du vinner med hastighet går förlorad när du byter innerrör. Cyklade mindre än 200 km och hade 3 punkteringar. Och ja, jag kontrollerade däcket för kvarvarande taggar eller liknande punkteringar. Efter två punkteringar tror man att det är otur, men efter den tredje börjar man verkligen fundera på däckens kvalitet.

För- & Nackdelar

Enkel montering
Snabb tejpning
Läcksäker
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra däck som är lätt att montera

- Bas, 27 juni, 2021

Har nu cyklat 200 km på den och känns bra, inget att säga ännu om punkteringskänsligheten efter en sådan sträcka.

För- & Nackdelar

Bra rullmotstånd
Lätt att montera
Inga ännu
Automatiskt översatt

5 / 5

Super kvalitet

- Philippe, 27 maj, 2024

Jag har använt det här referensdäcket i flera år: det är pålitligt, slitstarkt och har bra grepp på våt mark. Punkteringsmotståndet är osäkert, jag rev sönder några däck men det var främst stenarna som var vassa.

Automatiskt översatt

5 / 5

Allt enligt förväntningarna

- Mirco, 27 mars, 2021

Jag har ofta våta vägar eller regn på mina utflykter. De här däcken ger mig självförtroende. De har mycket bra grepp. De är tysta och även estetiskt mycket attraktiva. Allt som allt en mycket bra produkt.

För- & Nackdelar

Bra hållbarhet
Smidig och tyst
Utmärkt grepp i både torra och våta förhållanden
Lite svårt att montera första gången
Automatiskt översatt

5 / 5

5 stjärnor, det säger allt

- Ronny, 28 februari, 2024

Ja, helt och hållet

Automatiskt översatt

5 / 5

Bra däck till ett mycket konkurrenskraftigt pris

- Patrick, 28 september, 2023

Helt enligt förväntningarna

För- & Nackdelar

Bra grepp
Passar lätt på fälgen
Pris
Automatiskt översatt

2 / 5

Snabb läckage

- Thierry, 29 juli, 2021

Mindre än 4 månader i bruk och redan minst åtta läckor. Ganska nedslående ändå.

För- & Nackdelar

Snabb
Snabb läckage
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra däck mot punktering

- Patrick, 29 juni, 2021

Intensiv övningskörning på väg

Automatiskt översatt

5 / 5

Bra band

- Wouter, 29 mars, 2022

Efter att ha kört grandprix 4000/5000 i många år, nu ett annat däck för en gångs skull, efter att jag hade flera punkteringar med 5000s och fick en ny slang i med mycket smärta och ansträngning. Däcket uppfyller beskrivningen. Hittills verkar det också ha bra punkteringsmotstånd.

För- & Nackdelar

Bra grepp
Inga punkteringar ännu efter 600 km
Lättare att montera än GP5000
Ingenting ännu
Automatiskt översatt

5 / 5

känns tryggt och säkert

- Sven-ingvar, 3 september, 2022

snyggt däck viktigt :)

För- & Nackdelar

punkteringsäkert
inga

5 / 5

Efter mer än 6000 km är slutsatsen: absolut toppdäck!!!

- Arco, 30 januari, 2021

Jag gav tidigare en recension efter att ha kört 3000 kilometer med denna däckuppsättning och den var mer än positiv. Nu, sex månader senare och med en körsträcka på över 6400 kilometer, är min uppfattning om dessa däck extremt positiv. Grepp, komfort (smidighet), punkteringsmotstånd, slitage och rullmotstånd är på den nivå du kan förvänta dig i detta prissegment av landsvägscykeldäck. Skulle jag köpa den här däckuppsättningen igen? Ja, utan tvekan. Dessa däck navigerar min så bra att jag kommer att beställa dem igen snart. För mig är detta ett av de allra bästa 3-säsongsdäcken på marknaden. Chapeau till Schwalbe. Ett seriöst konkurrenskraftigt däck för Continental GP5000. Snart kommer jag att beställa dessa däck igen och till och med överväga att gå från 25 mm däck till 28 mm däck. Pris/kvalitetsförhållandet är utmärkt. Du har ett utmärkt däck för pengarna. Recensionen är baserad på Schwalbe Pro One, 25mm, inland Schwalbe SV20, Giant TCR Advance Pro One, underlag grus/asfalt/klinker/kullersten, temp. från 2 till 33 grader Celcius. *På över 6400 kilometer med dessa däck har jag haft noll punkteringar. Detta är naturligtvis godtyckligt och beror på många faktorer. Jag tycker ändå att de här däckens antipunkteringsprestanda är över genomsnittet.

För- & Nackdelar

Grepp
Motstånd mot punktering
Rullmotstånd
Slitage
Smidighet
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Jag är mycket nöjd med den här produkten.

- Marco, 30 september, 2022

Jag använder däcken i tävlingar och har aldrig blivit besviken.

För- & Nackdelar

Enkel montering
För närvarande det bästa vägdäcket på marknaden
Punkteringssäkert
Visuellt ett nöje
Automatiskt översatt

5 / 5

Ett trevligt, snabbt däck.

- Bart, 4 april, 2021

Som jag har kommit att förvänta mig av Schwalbes premiumsegment. Snabbt däck med bra grepp. På varma dagar ger de också ifrån sig ett trevligt surrande ljud.

För- & Nackdelar

Det bästa däcket.
Estetiskt, diskret däck.
Vacker silkeslen gummiblandning.
Automatiskt översatt

5 / 5

Fint band

- Paul, 5 juli, 2023

Gjorde första nödstoppet och greppet var bra.

För- & Nackdelar

Bra rem
Går ganska tungt på den.
Automatiskt översatt

3 / 5

Fint snabbt däck men definitivt inte hållbart, bra för ett lopp.

- Rob, 5 juni, 2023

Körde ca 700 km med den efter 50 km den första läckan. En sten hade tryckts in. Andra läckan efter 400 km samma historia. En gång hamnade jag i gruset i en kurva och drev ut igen och lyckades hålla den rak tack vare däckets goda grepp.

För- & Nackdelar

Bra grepp
Lite motstånd
Mycket mjuk så att småsten snabbt pressas in
Automatiskt översatt

2 / 5

Inte värt priset

- Rbn, 5 maj, 2022

Köpte 2 schwalbe one pro-däck. Det första oanvändbart efter 150 km, det andra efter 230 km. Är ganska känsliga för skärsår. Små stenar på vägen orsakar redan stora problem.

För- & Nackdelar

Känns snabb
Läckagemotståndet är mycket lågt
Automatiskt översatt

5 / 5

Från ankomsten detta band ingenting annat.

- Arno, 6 juni, 2023

Snabb med gott om grepp i kurvorna.

För- & Nackdelar

Fast
Läcksäker
Lätt att montera på DT Swiss 1400-fälgar
Slits relativt snabbt, max 4000 km.
Automatiskt översatt

5 / 5

Högsta kvalitet till ett bra pris

- Jochen, 7 februari, 2023

Kör bra. Ser bra ut på svarta fälgar.

För- & Nackdelar

Informationen syns tydligt
Lätt att dra upp
Tysk märkeskvalitet
Automatiskt översatt

5 / 5

Snabbt levererad och passar exakt

- Maurice, 7 mars, 2024

Däck 25 mm, pris fritt fabrikat

För- & Nackdelar

De var också däck för landsvägscyklar
Levereras snabbare än jag kan cykla
Supersnabb leverans
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra däck för pengarna

- Dirk-Jan, 8 augusti, 2022

Bra däck, köpte dem speciellt för semester i Alperna och de är bra på vägen under nedförsbackar.

För- & Nackdelar

Billigare än 5000
Grepp
Lätt att lägga
Något snabbare skärning
Automatiskt översatt

5 / 5

Mina bästa däckköp

- Pierre, 8 februari, 2024

Jag har använt dessa däck (Schwalbe Pro One 28 mm) i över 3 år och jag är helt nöjd. Jag uppskattar verkligen deras soliditet, deras utmärkta punkteringsbeständighet (22 000 km på 3 år och bara en punktering!) och även livslängden hos dessa däck (över 11 000 km med framdäcket!). Det är ett köp vi inte kommer att ångra, särskilt som Mantel säljer dem till ett oslagbart pris ...

Automatiskt översatt

5 / 5

Bra butikspersonal och snabb leverans.

- Marinus, 8 mars, 2024

Körde ofta på dessa däck, bra däck. Endast detta hade ett hål i sig efter den första turen, vilket krävde ett nytt

För- & Nackdelar

Bra butik
Lätt att beställa
Mycket snabb leverans
Snabbt svar
Ett hål i ytterdäcket efter första åkturen
Automatiskt översatt

4 / 5

Överlag goda resultat

- Freddy, 9 februari, 2022

däck monterade på vision team 35 hjul, första känslan efter 4 utflykter på cirka 80 km, mycket bra prestanda och komfort i 25 som lycka, att se över tiden om motsvarande till tävlingen.

För- & Nackdelar

bra avkastning
inga för tillfället
lite dyr
Automatiskt översatt

5 / 5

Kändes direkt mycket bra band är nöjd med det

- Ike, 9 maj, 2023

Jag är nöjd med detta val har gått av manteln preferens

Automatiskt översatt