Omdömen om
Schwalbe Pro One TLE

Schwalbe Pro One TLE
4.3 / 5
Genomsnitt av 217 recensioner
5
128 recensioner
4
42 recensioner
3
15 recensioner
2
10 recensioner
1
11 recensioner

Foton från kunder

1 / 5

andra turen ohjälpligt punkterad

- Eibert, 13 maj, 2023

Monteringen var knepig. Däcket var dock lätt att pumpa upp med en vanlig cykelpump (Mavic UST-fälgar). Andra åkturen gick på en kort grusväg och ett stort sår i slitbanan som inte var förseglat med latex. Vilket stort bakslag med ett nästan 50 € däck. Sätt en stor klistermärke på insidan men när du blåser upp däcket går däcket avsevärt isär vid hålets plats. Täcks detta av garantin eller är det otur och ska jag köpa ett annat däck nästa gång?

För- & Nackdelar

Du kan cykla med den
Snabbt punkterad
Svår att montera
Automatiskt översatt

1 / 5

Förskräckliga däck undvik

- Andrew, 29 juni, 2022

Undvik. De läcker genom sidoväggen.

För- & Nackdelar

Ingenting
Hemskt att pumpa upp på däcket
Läckage genom sidoväggen
Automatiskt översatt

1 / 5

Värdelös om du måste vilja fortsätta fylla på latex

- Niels, 25 september, 2021

Skinkorna läcker hela tiden och kan inte tätas. Varje gång den lossnar från väggen måste du torka den med en trasa.

För- & Nackdelar

Rullar fint
2x läckage och cykeln har inte gått många km än.
Kindarna läcker som galningar
Automatiskt översatt

1 / 5

Besvikelse ... kan inte stängas

- Pascal Eijkelkamp, 24 maj, 2021

Efter dålig erfarenhet med detta däck där däcket är vid 2 bar inom några timmar, rapporterade det till Mantel. Det verkar som om kinderna är porösa med tanke på de många vita bulorna på kinderna. Mantels svar är att smörja kinderna med vätska och låta dem torka över natten och sedan återmontera ... hopplöst. Nu när jag läser de många recensionerna är jag trött på att ha det här däcket (jag köpte till och med två :-( ). Att Schwalbe men även Mantel inte kommer med en bättre lösning....

För- & Nackdelar

Kind
Automatiskt översatt

1 / 5

Kör super men vilken röra med dussintals hål från fabriken

- Hans, 26 april, 2021

Efter tidigare positiv recension, en kommentar ändå, Det främre däcket är perfekt men det bakre tömmer helt till 2 bar efter 1 kväll, Inte användbart på detta sätt och enormt krångel. För ett däck på nästan 50 euro. Jag hoppas att Mantel / Schwalbe kommer att ge en garanti eftersom det verkar för mig att vara ett produktionsfel. Under tiden förlorade jag mycket tid och mycket dyr Doc Blue-mjölk. Jag kunde ha spenderat den tiden på att cykla Se foto . Sportliga hälsningar Hans

För- & Nackdelar

kör underbart
Montering
mycket grepp
smidig
En besvikelse
full av små hål se foto
inte användbar
mycket krångel
Automatiskt översatt

1 / 5

Echt nooit meer kopen

- Richard, 19 april, 2021

Waardeloze band. Poreuze zijkanten. Niet te dichten ook niet met veel latex. Blijkbaar bekend maar geen service ervaren van Mantel.

För- & Nackdelar

Goed te monteren.
Bekant problem. Ingen återställning Mantel
Inte att dölja med mycket latex
Wangen van de band zijn poreus.
Automatiskt översatt

1 / 5

Ingen bra inledning

- Tom, 27 januari, 2021

Däck levereras snabbt i mycket solid förpackning från Schwalbe. Däcken är relativt flexibla och därför lätta att montera på fälgen utan verktyg. Sedan den stora. Sidoväggarna på båda däcken hade små läckor som inte förseglades av latexen. Inte ens efter att ha applicerat extra latex. Som ett resultat förlorade däcken cirka 3 bar per dag (från 5 -> 2 bar på 24 timmar). Många användare verkar uppleva detta eller klagar över att behöva pumpa om mycket (förmodligen samma problem). Nu måste vi vänta och se om Mantel kommer att ge en garanti. Ingen mer Schwalbe för mig!

För- & Nackdelar

enkel applicering
fin förpackning
läcka på kinderna
Oanvändbar
Automatiskt översatt

1 / 5

TRYCKFÖRLUST

- Marco, 10 oktober, 2020

Jag hade 2019:orna och hade en fantastisk tid, aldrig en punktering. 2020:orna har också en utmärkt glidblandning som är tillräckligt mjuk för att garantera komfort och grepp. Den stora bristen, som också rapporterats av andra recensioner, är att de tappar trycket snabbt. Jag satte dem i vattnet och kollade efter flera läckor på däckets sidovägg. De är små som om de vore öppna "porer". Detta är en återkommande tillverkningsfel ... för vad de kostar ... Jag tror att jag kommer att ändra vid nästa köp

För- & Nackdelar

Grepp
Komfort
utmärkt förening
tryckförlust
Automatiskt översatt

1 / 5

En besvikelse

- Tim, 17 september, 2020

Jag har använt dessa nu i cirka 5 veckor och har lagt cirka 350 miles på dem. Sammantaget är jag besviken över prestandan. De verkar ha praktiskt taget inget punkteringsmotstånd, vilket framgår av väsen på varje åktur jag har haft hittills. Den sista åkturen hade jag 5 punkteringar, med tätningsmedlet som kunde klara 4 av dem men inte den 5: e. Framdäcket har delaminerat vilket gör det oanvändbart, mycket dåligt skulle jag säga.

För- & Nackdelar

Greppvänlig
Lätt att montera
Delaminering
Förlorar trycket snabbt
Punkteringsmotståndet är obefintligt
Automatiskt översatt

1 / 5

Mycket besviken

- Paul, 15 oktober, 2023

Efter 1000 km monterad slanglös, 1: a framdäcket punktering på sidoväggen, 2: a bakdäcket punktering på sidoväggen. Sammanfattningsvis är jag mycket besviken över mitt köp. Jag skulle inte rekommendera detta 28 mm däck.

Automatiskt översatt

1 / 5

Avskräckt, däcket är för poröst för slanglöst.

- Jord, 1 maj, 2024

Köpte en uppsättning av dessa däck. Efter montering fortsatte de att tappa luft (till och med mer än en bar under en resa). Efter mycket letande visar det sig att det inte är installationen utan däcken själva. Däckets kinder är alldeles för porösa och förlorar mycket luft. Även med ett dike tätningsmedel fortsätter de att tömmas på luft snabbt. Därför, vad mig anbelangar, rekommenderas starkt.

För- & Nackdelar

Finns i 25 mm
Snabbt däck
Kindarna är porösa och släpper ut mycket luft
Automatiskt översatt

2 / 5

Mycket mindre än den gamla modellen!

- Roger, 20 augusti, 2021

Jag köpte dessa för att ersätta Schwable Pro One TLE 25mm 2016-modell men de nya däcken är mycket mindre än de gamla (-14% av volymen med V = 2ᴨᴨRrr) vilket innebär att de inte är lika bekväma. Jag tror att de nya 28mm är samma storlek som de gamla 25's. mycket nedslående!

För- & Nackdelar

monteras enkelt
snabbt rullande
inte lika stor som den gamla modellen
Automatiskt översatt

2 / 5

Ingen bra upplevelse

- Hans, 14 juni, 2021

Hade mina hjul gjorda slanglösa av en expert. Under cykling luftförlust + tätningsmedel förlust, cykeln var väl täckt av skräp. Det fungerar bra om du inte tar höghastighetssvängar. Nu kör jag med innerdäck. Slöseri med mina pengar.

För- & Nackdelar

Bult väl
Komfort
Leverans
Läckage
Automatiskt översatt

2 / 5

Snabb, men kvalitet och tillförlitlighet vid slanglös körning är mycket tveksam.

- Tim, 25 maj, 2021

Jag åkte cirka 850 km med 2 av dessa däck i kombination med räckvidden R4D 28 mm. Jag är själv från de flamländska Ardennerna. Detta var uppenbarligen utsatt för kullerstenar och stigningar som Eikenberg, Taaienberg e.t.c. Efter en snabb åktur efter jobbet på en kilometer hemifrån hörde jag en liten klack till fälgen sst, och tom efter en liten ojämnhet i ett hörn. Jag gick ner... axeln var öm i uttaget under de första dagarna. Handen hade djupa skrubbsår och ytterligare skrubbsår/fläckar. Mantel undersökte däcket och kunde inte 100% ange om det var produktfel. (Återbetalas dock) Jag märker att Vittorias airliner är starkt innovativ jämfört med att bara köra med latex. Eftersom ditt däck i en vinkel går ut ur sidan men stannar kvar i fälgen förhindras med airlinern. Jag fick också ett kort från Mantel för den kroppsliga skadan är uppskattad. Men själv tänker jag köra upp mitt sista däck och åka till vittoria efteråt i kombination med airlinern. Jag har själv behövt 2 veckors fysisk återhämtning. Och tyvärr färgsprickorna på castelli byxor/leggings/skor/lazer hjälm/de enormt svåråtkomliga shifters från Tyskland/Litauen. Och ja, även skador på hjulens undersida. Nu håller bromsarna på att förstärkas (ventileras) hos en lokal cykelhandlare. Mantel visste inte om den ytterligare skadan härmed nämner jag det igen. Nu kör jag dessa däck och tänker definitivt inte på att köpa schwalbe igen. Även om detta orsakades av banan / däcket. Men vinkeln och storleken på däcket, platsen för sprickan kan omöjligen ha orsakats av penetration utan misslyckande. (4 bar, 62 kg) Jag rekommenderar absolut inte schwalbe! I samarbete med scope men lufttätheten och tillförlitligheten låter detta vackra samarbete resten får du bestämma själv. Hälsningar, Tim.

För- & Nackdelar

Punkteringsmotstånd (sammansatt)
Rullmotstånd
Även om den är korrekt monterad töms den på luft snabbare än slangar.
Konkurrenter erbjuder säkrare alternativ
Slanglösa däck farliga om de töms snabbt på luft!
Tillförlitlighet söm/tråd.
Automatiskt översatt

2 / 5

Går inte att stänga.

- Rob, 15 maj, 2021

Monterade 2:a 25 mm. Föregående höll i 2 dagar innan den var tom via många hål i kinderna. Normalt enligt Schwalbe, men inte förseglat av latexen. Monterade en ny 25 mm denna vecka och den var platt inom 24 timmar. Återigen via kinderna. Tycker det är konstigt eftersom det inte inträffar med 28 mm på mitt bakhjul.

För- & Nackdelar

Rullmotstånd
25 mm läckage genom kinderna
Automatiskt översatt

2 / 5

Aldrig mer!

- A.G.P., 27 mars, 2021

Efter år av att ha kört continentals (4000S), kör nu schwalbe pro one tle 's som kom med min nya cykel. Jag läste bra recensioner och var hoppfull. Efter 500 km, 3 punkteringar och 2 svårigheter att få dem att falla ordentligt i fälgen med tryck. Konsekvens: en slags bula/höjdbula i däcket som bara långsamt försvinner. Hade aldrig känslan av ett snabbt däck (28 mm) men bekvämt. Tyvärr för mig inga fler schwalbes, tillbaka till continentals 5000, som kommer på fälgen helt fint och härlig känsla av lätt rullmotstånd.

För- & Nackdelar

Bekväm
Motståndskraftig mot punktering
Passar på fälgen
Automatiskt översatt

2 / 5

utsliten alltför snabbt

- Kees, 16 juli, 2020

Sliten efter bara 2000 km, är verkligen för snabb

För- & Nackdelar

slitage och förslitning
Automatiskt översatt

2 / 5

Synd, men jag kommer aldrig att köpa Schwalbe igen.

- PIERO, 24 oktober, 2023

Efter bara en månads användning måste jag byta ut dem eftersom de har mikroluftläckor även med tätningsvätska insatt och inte upprätthåller trycket.

Automatiskt översatt

2 / 5

Bandet är för hårt åtdraget och sätter mycket hårt.

- Joris, 1 november, 2023

Jag skulle vilja använda det här däcket med en innerslang tills vidare, men för tillfället stöter jag på ett problem. Däcket är så hårt att det inte går att sätta fast mot fälgflänsen. Under tiden, efter flera försök med framhjulet, har jag lyckats med det, men bakhjulet är fortfarande under arbete. Jag har aldrig upplevt detta med andra märken. Absolut inte med ett innerrör. Förutom det ser det solid ut.

För- & Nackdelar

För snävt, mycket svårt att ställa in
Automatiskt översatt

2 / 5

Bra däck, men många punkteringar

- Nicolaj, 1 juni, 2024

Ett lättviktsdäck som lever upp till namnet "smidighet". Men överlägset det däck som jag har fått flest punkteringar på. Jag kommer inte att köpa det igen!

Automatiskt översatt

2 / 5

Snabbare däck men plattar lätt till

- Daniel, 8 juli, 2024

Dessa är fantastiska, snabbt rullande däck. Jag satte upp dem på kroklösa fälgar väldigt enkelt. Men jag har cyklat med dem i cirka 4 400 km och var tvungen att punktera att tätningsmedlet inte kunde fixa, och nu har däcket deformerats med en slags bubbla på sidan. Jag måste kasta det i papperskorgen.

Automatiskt översatt

3 / 5

Lättviktsdäck med bra prestanda som sitter alldeles för hårt på fälgen

- Adrian, 2 juli, 2022

Min cykel kom med 28mm version monterad i, jag ville ersätta den med samma modell och 25mm, kanske i framtiden kommer att blanda 25F 28R. 28mm på min fälg mäter 27,4mm, så skillnaden mellan dem är liten. Det största problemet i mitt fall var att montera dem. Jag försökte montera dem många gånger, på båda fälgarna slutade det alltid med ojämn passform. Ingenting hjälpte, klämma, pumpa mer eller ens göra en kort åktur. Jag slutade med att lägga lite tvål på pärlan ... Sedan satt de äntligen på plats ordentligt. Nästa fråga är att ta bort dem, det är nästan omöjligt att göra det med bara händer, jag skriver den här recensionen med brinnande fingrar och repor. Jag satte så mycket kraft medan jag demonterade att lite gummi gick av från sidan. Jag gick till den lokala cykeltjänsten, de kunde inte lägga av det också xD. Inte säker på om detta är specifikt för min fälg (TR, 18c), men det är meningslöst att använda dem med rör i det här fallet, beställde tubeless kit ... Hoppas att de kommer att täta lätt. Ride kvalitet är bra, gjort bara kort åktur så långt, ingen erfarenhet på våt yta ännu.

För- & Nackdelar

Bredd, 26,4mm på 18c fälg
Körkvalitet
Prestanda
Vikt, 270g i mitt fall
Monteras ojämnt på fälgen
Placering av information
Sitter extremt tight på fälgen
Automatiskt översatt

3 / 5

För ömtålig för att lita på

- TJ, 18 april, 2022

Jag ville verkligen älska de här däcken, och det gör jag... men jag måste skaffa något annat. De är helt enkelt för ömtåliga. Medan de fungerade var de lätta att montera, snabba, erbjöd en mjuk körning, allt du vill ha i ett däck. Men de höll bara i ca 1000 km, eller 4 månaders körning. Under den tiden drabbades de av flera punkteringar som krävde tätningsmedel för att täppa till, och slutligen en som bara vägrar att hålla sig stängd, även med en slanglös plugg i den. Saken är den att hålet är så litet att du aldrig ens skulle ha märkt det på ett däck med slang. Jag kan bara inte motivera att köpa ett så dyrt däck som är så ömtåligt, om jag inte bara skulle montera det på tävlingsdagen.

För- & Nackdelar

Bra grepp
Lätt att montera
Ljus
Snabb
Lätt att punktera
Automatiskt översatt

3 / 5

Bra däck, omöjligt att få på

- Jorrit, 17 april, 2022

Jag har kört på Schwalbe Ones ett tag nu, vilket är megatrevliga däck eftersom de är hållbara, sitter bra och jag nästan aldrig punkterar. Vilket är lika bra, eftersom däcket är omöjligt att få runt utan hjälp. Med tre män och grön tvål gick det fortfarande inte, så bara med en däckspak. Ganska knepigt när man är långt hemifrån på ett fält. Jag går vidare till ett annat märke.

För- & Nackdelar

Hållbar
Läcker knappast
Kan inte läggas på
Automatiskt översatt

3 / 5

Förbättringsbar vid daglig användning och viktspecifikationer felaktiga

- Jörg, 19 oktober, 2021

Ett bra däck när det gäller hastighet och rullmotstånd. Tyvärr finns det små läckor på båda hjulen vid fälgflänsen - synd, men efter 2 dagar måste de pumpas upp igen. Vikten på 288 gram motsvarar inte alls tillverkarens specifikationer, cirka 250 gram gavs, vilket jag anser vara opålitligt, särskilt eftersom detta också var fallet med alla 23 Schwalbe Pro One-däck.

För- & Nackdelar

Hastighet
Rullmotstånd
Läckage från fälgen
Vikt
Automatiskt översatt

3 / 5

Några frågor

- Ricardo, 15 oktober, 2021

Lätt att installera

För- & Nackdelar

Bekvämt
Snabb
4 dagar i rad med luft inuti
Läcker som fan
Automatiskt översatt

3 / 5

Den tidigare versionen var bättre

- Nicolas, 14 september, 2021

Att ses på lång sikt i jämförelse med GP 5000

För- & Nackdelar

Grepp
Lätt att montera
Motstånd
Förlust av tryck
Automatiskt översatt

3 / 5

Antingen älskar man det eller så gör man det inte

- John, 1 september, 2021

En recensent skrev att han hade fallit hårt på grund av detta däck, eftersom det välte. Han körde med en 4 bar. Schwalbe kunde inte hitta några fel på däcket efteråt. Min erfarenhet är tyvärr identisk. Det är ett bra däck: snabbt, smidigt, bekvämt, svänger bra och har tillräckligt med friktion, även i vått väder. Men.....däcket måste pumpas ganska hårt (säg minus 6 bar). Vid lägre tryck glider däcket/viker över i en kurva och du får sladd direkt, särskilt om däcket är lite äldre.Schwalbe borde säga något mer om detta, för det är bara farligt. Jag byter nu mina däck efter cirka 3500 km, ännu en gång med samma pro one TLE. Däcken håller inte riktigt länge. Varför välja dessa igen, trots invändningarna. Om du lägger tillräckligt med tryck på dem och inte dröjer vid den korta livslängden, är detta det trevligaste däcket jag kört hittills. Jag ger dem en andra chans eftersom "jag är färdig med dem". Med tanke på den korta livslängden är de dock dyra. Lyckligtvis fungerar den flytande latexen ganska bra med dessa däck. Även om de är platta länge kan du fortfarande cykla i flera månader (efter uppumpning).

För- & Nackdelar

bekväm
smidig
snabb
håller inte länge
kan inte köras på mjuka däck
relativt dyra
Automatiskt översatt

3 / 5

Inte särskilt punkteringssäker! skärs upp till lätt.

- Richard, 19 november, 2020

Jag har bytt ut detta däck som ursprungligen levererades med en ny Canyon Road-cykel. Bakdäcket har skurits upp dåligt och jag har haft två punkteringar efter bara 800 mil. Jag har bytt ut däcket och reserverar dom.

För- & Nackdelar

Rullar bra
Skär upp till lätt
Automatiskt översatt

3 / 5

Enkel att montera, kompressor behövs

- Joao, 5 oktober, 2020

Lätt att montera, spakar behövs inte. Men omöjligt att fylla med en vanlig pump, kompressor behövs. Reynolds AR41 slanglösa hjul.

För- & Nackdelar

Lätt att montera
Omöjligt att fylla med en normal pump
Automatiskt översatt

3 / 5

För när du gillar läckande ....

- Marco, 27 september, 2020

Däck rider mycket snyggt men mycket måttligt när det gäller punkteringsmotstånd. .... Jag går tillbaka till mina pålitliga conti's eftersom inget är mer irriterande än frekventa punkteringar.

För- & Nackdelar

Bra grepp
Smidigt
Dåligt motstånd mot punktering
Automatiskt översatt

3 / 5

Bra men...

- ROBERTO, 23 augusti, 2020

Däcken är välgjorda och när de testas på väg är de bra. Tyvärr tappar de trycket snabbt (24 timmar), särskilt de bakre, och inte på grund av inkompatibilitet med fälgarna eftersom de tidigare var utrustade med samma däck utan några problem. För närvarande har jag inte kunnat lösa problemet ens genom att ta isär dem och sätta ihop dem igen med tillsats av latex. Jag kommer att försöka byta ut ventilerna även om det inte verkar som om luftläckaget kommer därifrån.

För- & Nackdelar

bekväm (28 mm bred)
bra utförande
lätt att montera
förlorar snabbt tryck
Automatiskt översatt

3 / 5

Lever inte upp till förväntningarna.

- Dick, 22 juli, 2020

Bytte till slanglösa däck från Swalbe Pro One TLE 2020. Framdäcket punkterades efter 300 km på grund av en metallbit, kan hända. Squirt Seal tätade inte ordentligt, så en innerslang gick in. Bakdäcket fint slitet inom 3000 km, vilket gör det enkelt för en sten att tränga igenom. Slutsats: punkterings- och slitstyrka inte i proportion till priset. Kommer nu att prova Conti's 5000.

För- & Nackdelar

Byte av däck
Grepp vid kurvtagning
Montering av punktering
Rullmotstånd
Förhållande mellan pris och kvalitet
Motstånd mot punktering
Slits för snabbt
Automatiskt översatt

3 / 5

Inte slanglös att använda, annars går det bra.

- Frank, 26 juni, 2023

Går inte att använda slanglöst icm Enve-80 fälg, däcket är för brett runt fälgen, utan någon möjlighet att däcket poppar. Med ett nytt Conti GP5000 funkar det direkt, så det är inte fälgens fel. Kan därför bara använda däcket med en innerslang och det i sig åker bra, känns som en Conti.

För- & Nackdelar

Kör bra
Kan inte användas slanglöst
Automatiskt översatt

3 / 5

För tung.....

- Stephan, 15 oktober, 2023

Tyvärr väger däcket betydligt mer än vad som anges. I 25-versionen är det 285 gram (vägs av föraren) och i 28-versionen till och med 330 gram. Detta är betydligt mer än vad som anges och därför vilseledande. Montering och hantering är ok, jag kan inte säga något om punkteringsskydd.

Automatiskt översatt

3 / 5

Fint band med nackdelar

- Yorick, 1 juni, 2024

Vackert däck. Körs underbart. Bra grepp. Jag hade mycket otur! Inom 400 km framdäck var tvungen att sätta i en plugg 2x. Bakre 3x och var tvungen att hålla insidan själv hemma. Och de tömmer snabbt inom 2 dagar 3 bar ut.

För- & Nackdelar

Komfort
Rullmotstånd
Utseende
Hållbarhet
Punkteringsbeständighet
Automatiskt översatt

4 / 5

Solida däck

- Göran, 26 juni, 2022

Bra däck som känns solida. Har bara kört 30 mil med dem så svårt att bedöma slitstyrkan. Får därför fyra stjärnor.

För- & Nackdelar

Lätta att montera
Lite svår att få tät mot fälgkanten

4 / 5

Valuta för pengarna en av de bästa testade

- MARCO, 21 april, 2023

Ett mycket bra däck, särskilt när det gäller väghållning, slitaget är genomsnittligt på cirka 5000 km. Bakdäcket försämras uppenbarligen lite tidigare, men på 5000 km kommer du dit.

För- & Nackdelar

grepp
Komfort
utmärkt motståndskraft mot punktering
priset fortfarande lite högt
Automatiskt översatt

4 / 5

Snabb men ömtålig

- Ben, 15 mars, 2023

Däcken är jättebra, men jag får bara ut 3 000 km av dem.

För- & Nackdelar

Beständig mot punktering
Lätt att montera
Snabb
Slits ut snabbt
Automatiskt översatt

4 / 5

Håller vad den lovar.

- Pieter-Jan, 17 november, 2022

Produkten uppfyller förväntningarna helt och hållet. Lite tålamod krävdes för att beställa men lyckades.

För- & Nackdelar

Grepp
Komfort vid körning
Lätt att montera
Hållbarhet?
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra, bekväma däck

- Christophe, 16 oktober, 2022

Dessa däck har använts för medeldistanser (150 till 300 km) under de senaste 3 åren. Håller ganska bra i regn.

För- & Nackdelar

Bekväm
Lätt att passa
Slitbanan kan ibland gå sönder
Automatiskt översatt

4 / 5

Däck av bra kvalitet till priset

- Tim, 28 september, 2022

Alltid bra service från Mantel

För- & Nackdelar

Bra pris
Lätt att installera slanglöst
Snabb rullning
Inte det bästa punkteringsskyddet
Slits snabbt
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra, offra kostnaden för kvalitet och slitage.

- Gary, 23 juli, 2022

Bra, offra kostnaden för kvalitet och slitage

För- & Nackdelar

Bra däck
Lätta och slits snabbt.
Automatiskt översatt

4 / 5

Snabb leverans utmärkt pris

- Tristian, 7 juli, 2022

Kan inte fel på tjänsten från Mantel men kvaliteten från schwalbe är chockerande bara beställa fyra däck och två har haft defekter

För- & Nackdelar

Pris
Tillgänglighet
Hade två däck från mantel som har varit defekta
Automatiskt översatt

4 / 5

Utmärkt däck hittills

- J.M., 23 juni, 2022

I motsats till vad jag läste i en recension var däcket bra att montera. Absolut inte svårare än andra däck. Första åkningarna gick bra. Punkteringsbeständighet och hållbarhet kan inte bedömas just nu, du kan bara berätta efter några månader

För- & Nackdelar

Elegant förpackning
Första körningarna gick bra
Monteringen gick bra
Ser bra ut
Dyrt
Hållbarhet ännu inte testad
Automatiskt översatt

4 / 5

Spektakulär

- Antonio, 22 juni, 2022

Du känner verkligen att du är fastklistrad på asfalten

För- & Nackdelar

Mycket bra väghållning
Lite för dyr
Automatiskt översatt

4 / 5

Fantastiskt däck från ett respekterat varumärke.

- John, 12 juni, 2022

Bra TL från Schwalbe. Storlekarna stämmer eller till och med lite större. Lätta också.

För- & Nackdelar

Kvalitet
Lätthet
Storlek
Ganska dyr
Automatiskt översatt

4 / 5

Toppen av sortimentet och du kan känna det!

- Paolo, 2 juni, 2022

Mycket mjuka däck, ger stort körförtroende (vi får se hur länge de håller). De har en mycket hög kvalitet. De ger intrycket av att vara mycket släta. Jämfört med andra slanglösa däck som jag har använt, tappar de lite i tryck, men jag kontrollerar alltid det innan jag åker ut.

För- & Nackdelar

Enkel kurvtagning
Lätthet
Smidighet
Du måste kontrollera trycket varje dag
Passar på c19 hjul med 700x25
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra däck, snabb leverans, bra pris, svårt att montera slanglöst

- Duncan, 12 maj, 2022

Enligt min mening är det det snabbaste däcket jag har använt hittills Mitt enda problem är att blåsa upp däcket igen efter att ha lagt till tätningsmedel eftersom det är svårt att fästa det på pärlan

För- & Nackdelar

Bra pris här på Mantel
Lättvikt
Snabb rullning
Lite bräcklig
Svårt att pumpa slanglöst med kompressor
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra däck.

- Nigel, 5 maj, 2022

Jag fortsätter att välja dessa däck framför continentals och andra märken. De är inte perfekta men det är inte andra heller. Hade problem med Conti 5000. Conti4000 var mina favoritdäck men de tillverkas inte längre

För- & Nackdelar

Bra rullande däck
Håller ganska bra
Lättvikt
Jag tycker att däck behöver slangar i slutet av sin livslängd.
Ser ut att skära upp lite eftersom blandningen är mjuk
Automatiskt översatt

4 / 5

Lätt och greppvänlig

- Chris, 2 maj, 2022

Köpt för att ersätta den tidigare versionen av detta däck som hade slitits ut snabbare än väntat. Bra däck men därför försöker den nya versionen. Lite knepigt initialt att passa på Prime kolfiberhjul men en massa diskmedel sorterade det.

För- & Nackdelar

Greppvänlig
Lättvikt
Slits snabbt
Automatiskt översatt

4 / 5

perfekt för alla årstider

- STEFANO, 5 april, 2022

Jag har använt dessa däck i 3 år, mycket bekväma, de kan pumpas upp till lägre tryck och är bekväma

För- & Nackdelar

bra väghållning
god hållbarhet
inte helt lätt att montera
Automatiskt översatt

4 / 5

Fantastiskt

- Marco, 1 april, 2022

Det här är andra gången jag köper dem, och jag tycker att de är mycket bra, mycket smidiga och hållbara och fungerar

För- & Nackdelar

I händelse av punktering kan en innerslang monteras
Lägre tryck används
Mycket mjukt
Hög vikt
Tryckförlust
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra pris och utmärkt täckning

- Guillermo, 27 februari, 2022

Den är lätt och det låga rullmotståndet är märkbart. Den största nackdelen är att jag tyckte att det var väldigt svårt att klacka tubeless. Även om märket säger att det är enkelt .... Det var det inte

För- & Nackdelar

Lågt rullmotstånd
Lätt
Mycket svårt att kränga
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra däck, lätt att montera

- Claude, 29 januari, 2022

Superenkelt att montera, jag körde bara en gång så jag hade inte tillräckligt med tid för att bedöma däckets uthållighet.

För- & Nackdelar

Superenkel att montera utan verktyg
Lite svårt att limma eftersom det är så flexibelt
Automatiskt översatt

4 / 5

Lätt att montera.

- Karl, 17 januari, 2022

Bra däck och lätt att montera i jämförelse med andra slanglösa däck som jag har monterat tidigare och förseglat med bara en spårpump. Men det kanske ner till hjulen genom att gå från Cannondales Hollowgram till Zipp 303 Firecrest.

För- & Nackdelar

Montering
Pris
Feedback är att de inte håller många km.
Uppdatera så snart de har använts.
Automatiskt översatt

4 / 5

Trots nackdelen kommer jag att välja detta band igen nästa gång

- F.X.C., 11 december, 2021

Däcket är utmärkt, men jag trodde att det skulle vara lättare att sätta på det.

För- & Nackdelar

Inga fler punkteringar
Slitstark
Behöver du hjälp med att sätta på däcket?
Automatiskt översatt

4 / 5

Du kan inte gå fel med dessa däck!

- Gerrie, 27 november, 2021

Mycket beröm för dessa däck! Med rätt latex är chansen att fastna vid sidan av vägen mycket låg! Dessutom är det 1 av de snabbaste allrounddäcken där ute när de monteras slanglösa! Greppet på både torrt och vått underlag är mycket bra! För att vara ett snabbt däck är det också mycket slitstarkt!

För- & Nackdelar

grepp
hållbarhet
punkteringsbeständig
rullmotstånd
Automatiskt översatt

4 / 5

mycket trevlig

- Theo Heuzen, 22 november, 2021

Dess föregångare, Ultremo, läckte redan när dåligt väder förutspåddes :) One är mycket bättre, får också några spår. Kör mycket snyggt wb grepp och rullmotstånd.

Automatiskt översatt

4 / 5

utmärkt för slanglös racing

- Stefano, 15 november, 2021

jag har använt slanglösa däck på min landsvägscykel i flera år nu och nästan alltid scwalbe pro. jag tycker att de är utmärkta däck, släta och bekväma. det enda problemet är att vissa däck punkterar lätt, medan jag med andra, även pro-däck, har gått hela säsongen utan en punktering

För- & Nackdelar

enkel montering
lätthet
smidighet
vissa uppsättningar är lätta att borra
Automatiskt översatt

4 / 5

Supersnabbt däck med bra punkteringsskydd

- Thomas, 13 oktober, 2021

Superdäck, bästa slanglösa däcket enligt min mening!!!

För- & Nackdelar

Montering
Rullmotstånd
Vikt
Känslighet för punktering
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra service från Mantel

- Chris, 2 oktober, 2021

Bra produkt

För- & Nackdelar

Enkel passform
Pålitlig och tålig
Smidig rullning
Automatiskt översatt

4 / 5

för dem som söker säkerhet och prestanda utmärkt produkt

- DAVIDE, 27 augusti, 2021

Schwalbe har aldrig gett mig några problem utmärkt väghållning slits snabbt

För- & Nackdelar

Lämpliga kostnader
snabb leverans
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra leveransservice och utmärkt produkt Jag är redan på min fjärde

- Paolo Fantino, 10 juli, 2021

Bra leveransservice och utmärkt produkt Jag är redan på min fjärde

För- & Nackdelar

Lätt att montera
Prestanda
Förbrukning
Automatiskt översatt

4 / 5

Fint band

- Mark, 28 april, 2021

Efter slanglösa erfarenheter med grusdäck, var vägdäcken också tvungna att gå. Dessa däck går mycket enkelt runt fälgen (DT Swiss e1800) och fixeras enkelt med en cykelpump. Tillsätt sedan 30 ml doc blue och kör igång. Efter några timmar var 1 däck ändå platt och läckte genom sidoväggarna. 30 ml är lite kritiskt på 30 mm däck. Schwalbe rekommenderade också 60ml, men Mantel säljer 2 däck med 1 flaska i ett set och provade det först. Däcket rengjordes och återmonterades med 60ml. Efter 2 dagar fortfarande ingen tryckförlust. De rider bra, ger stort förtroende vid kurvtagning. Hållbarheten återstår att se. Efter 200 km fortfarande inget att se.

För- & Nackdelar

Bra grepp
Lätt att få på fälgen
Pumpas med en vanlig pump
Blir lufttät
Automatiskt översatt

4 / 5

Mycket bra däck.

- Jon, 22 mars, 2021

Otroligt lätt att montera på hjulet och pumpas upp med en spårpump första gången. Mycket smidig rullning.

För- & Nackdelar

lätt att installera
smidig rullning
snabb
slits snabbt
Automatiskt översatt

4 / 5

Snabbt och bekvämt däck inte för vintern

- Miguel, 19 mars, 2021

Ser inte mycket punktering motstånd, men fortfarande rekommenderas snabb och bekväm

För- & Nackdelar

Låg vikt
Snabb
Inte ett vinterdäck
Liten motståndskraft mot punktering
Automatiskt översatt

4 / 5

Pålitlig

- Stefano, 9 mars, 2021

Fungerar mycket bra med kroklös fälg med bred innerkanal (21"). Omedelbar krängning, minimal tryckförlust efter första monteringen. På vägen fungerar den mycket bra.

För- & Nackdelar

Bra rullning vid låga tryck
Klättrar lätt
OK för axlar utan krok
Inte särskilt lätt
Automatiskt översatt

4 / 5

Härligt ytterdäck, massor av grepp, snabbt och fint!

- Remy, 24 januari, 2021

För- & Nackdelar

Lätt att lägga
Massor av grepp
Vackert jämn svart
Automatiskt översatt

4 / 5

Fint däck men svårt att sätta på och överpackat

- Steven, 12 januari, 2021

Jag hade den tidigare versionen och kunde montera den som slanglös med måttlig ansträngning. Den här tog jag till slut till min LBS för deras tryckluftslinje. Produktförpackningen är OTT - en glänsande låda inuti en glänsande hylsa, som Mantel sedan lägger i en stor förpackningslåda. Det kan vara premium, men är detta nödvändigt? Rullar dock väldigt fint och jag fick bra service från den tidigare tills den var gasad.

För- & Nackdelar

Bra motstånd mot punktering
Mycket bra prestanda
Kunde inte sätta den utan en tryckluftsledning
överemballerad
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra grepp men förlorar tryck

- Alessandro, 31 oktober, 2020

Detta slanglösa däck är utan tvekan ett däck som garanterar utmärkt jämnhet, körkomfort och säkerhet, men det har en stor brist: det bibehåller inte trycket, trots att tätningsvätska används inuti det. Vid varje utflykt är det nödvändigt att kontrollera trycket och pumpa upp däcket. Mycket markant läckage bak, mer begränsat fram.

För- & Nackdelar

Grepp
Komfort
Smidighet
Stor känsla av säkerhet i nedförsbackar
Tryckförlust
Automatiskt översatt

4 / 5

Superb körkvalitet

- Sean, 13 oktober, 2020

Första åkturen trodde att däcken var mjuka åkturen var så smidig, märkte omedelbart lägre rullmotstånd över tidigare Schwalbe One's men har plockat upp ett par synliga skär i de första 200 milen.

För- & Nackdelar

Grepp
Kör
Rullmotstånd
Lätt att skära
Automatiskt översatt

4 / 5

Snabba, lätta men bräckliga däck

- Duncan, 27 september, 2020

Älskade hastigheten och greppet på dessa däck, lätt att ställa in slanglösa. Hade dock en olycklig utblåsning med baksidan - pärlan delade sig faktiskt så skickade tillbaka och hade ersatt foc, men tappade lite förtroende för dem nu.

För- & Nackdelar

Greppvänlig
Lätt att installera slanglöst
Ljus
Snabb
Fräck
Automatiskt översatt

4 / 5

Bästa valuta för pengarna för ett slanglöst landsvägsdäck

- Tobias, 27 juni, 2023

Ibland använder jag Pro One TLE och ibland One TLE. One TLE verkar vara mer hållbar, men Pro One TLE går lite bättre.

Automatiskt översatt

4 / 5

Bra däck i förhållande till det pris du betalar för det

- Erwin, 31 augusti, 2023

Det tidigare däcket pro one tt hade bättre rullmotstånd, men det var mindre punkteringsbenäget än den här versionen.

För- & Nackdelar

Lågt rullmotstånd
Lätt att montera
Punkteringsbeständig
Inga hittills
Automatiskt översatt

4 / 5

Utmärkt

- Hans, 20 oktober, 2023

Enkelt däck, men för slanglösa däck behöver du alltid en däcktång, annars kan du inte få det runt fälgen med bara händerna. Det säger de aldrig till dig!

Automatiskt översatt

4 / 5

Lätt att montera på Zipp 303s-hjul men en absolut bugg att sätta på fälgarna.

- Chris, 13 december, 2023

Snygga däck till ett bra pris från Mantel och anlände till Storbritannien supersnabbt. Lätt att montera på fälgarna (Zipp 303s). De ser bra ut men förlorar en stjärna för att vara riktigt svåra att få sittande på fälgen. Inte säker på varför, har haft Pro One's tidigare och aldrig haft några problem. Försökte högvolymspump, kompressor, luftblåsare, innerrör i över natten, det enda som fungerade i slutet var att använda ett gammalt innerrör som ett band runt däckets utsida och sedan blåsa upp det. När de väl satt på plats har de behållit sin luft även utan tätningsmedel.

Automatiskt översatt

4 / 5

Stämmer överens med mina förväntningar

- Marc, 3 juli, 2024

Bon pneu a ne pas confondre au moment de commander avec la version TT très sensible aux crevaisons 3 en 200km j'ai jeté le pneu!

Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra däck som är enkelt att använda utan slang

- Patrick, 7 juni, 2023

Tubeless-montering med Schwalbe-produkt, lätt att montera, tappar inte trycket. På hjul från Scope-Cycling

För- & Nackdelar

Bekväm
Bra prestanda
Automatiskt översatt

5 / 5

den bästa slanglösa någonsin

- Carlo, 28 maj, 2023

Jag är nu inne på mitt fjärde däckbyte med dessa schwalbe pro one tre och det går jättebra. Mantel utmärkt säljare. oöverträffad kvalitet-pris

För- & Nackdelar

torrt grepp
vått grepp
hållbarhet bra men inte exceptionell 5000 km vid post
lite svårt att pärla vid byte
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra service som alltid!

- Iain, 10 maj, 2023

De här däcken är de mest greppvänliga jag har använt och dessutom lätta. Service från Mantel är helt enkelt utmärkt. Bra pris och snabb leverans varje gång

För- & Nackdelar

Bra pris
Supersnabb leverans med tanke på att det inte är Storbritannien
Nästan £ 10 för leverans men det var snabbt!
Automatiskt översatt

5 / 5

Första introduktionen till slanglös är utmärkt!

- Rik, 9 maj, 2023

Jag var lite rädd för att de skulle läcka (på grund av olika recensioner), men jag hade inga problem med dem. På råd från en mantelanställd applicerade jag först tätningsmedel på insidan av kinderna. Att sätta på dem och "poppa" gick mycket smidigt, så smidigt att de poppade av igen när ventilen breddades, så efter att ha sprutat tätningsmedlet och pumpat upp däcket, satte jag in ventilen mycket snabbt. I början tappade framdäcket tryck ganska snabbt, men efter några åkturer gjorde tätningsmedlet tydligen sitt jobb och det räcker med att pumpa upp det en gång i veckan. Det är inte så illa för slanglösa däck. Däcken sitter bra, har bra grepp och är bekväma. Min första introduktion till slanglösa däck är bra.

För- & Nackdelar

Bekväm
Flexibla däck
Lätt att montera
Automatiskt översatt

5 / 5

Jag rekommenderar tjänsten Mantel

- DIDIER, 30 april, 2023

Snabb beställning och däck av mycket god kvalitet

För- & Nackdelar

Däck som är lätt att montera
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt däck för slanglös användning

- Antonio, 17 mars, 2023

Ett av de bästa slanglösa däcken på marknaden, enkelt att montera för hand, fotpumpad vulst. Greppet och rullmotståndet är i toppklass. Mycket nöjd med däcket.

För- & Nackdelar

Gripning och rullning
Installation
Krängning
Automatiskt översatt

5 / 5

Rekommenderat köp

- Jordi, 6 december, 2022

Produkt av hög kvalitet.

Automatiskt översatt

5 / 5

Köpte en för att prova slanglös och kommer att köpa en till.

- David, 3 december, 2022

Första gången jag monterade ett slanglöst däck. Förvånansvärt lätt att montera. Kanske håller det inte trycket lika bra som kombinationen däck/innerrör.

För- & Nackdelar

Bästa pris på nätet
Lätt att montera på Hunt-hjul
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra däck när det används med Schwalbe förebyggande, ingen tryckförlust.

- Patrick, 5 november, 2022

25 mm slanglöst däck av högsta kvalitet

För- & Nackdelar

Bekväm
Kvalitet
Lätt att montera
Automatiskt översatt

5 / 5

Bästa slanglösa vägdäck på marknaden.

- Chris, 12 oktober, 2022

Mycket lätt att montera. Bra tätning. Inget behov av en boosterpump. En vanlig golvpump räcker.

För- & Nackdelar

Bra skydd mot punktering
Enkel installation av slanglösa däck
Smidig rullning och snabb
Automatiskt översatt

5 / 5

den bästa jag haft på sex år.

- JEANLOUIS, 8 oktober, 2022

Super Tubeless-däck. kvalitet komfort prestanda lång livslängd.

För- & Nackdelar

kvalitet
Automatiskt översatt

5 / 5

Perfekt valuta för pengarna

- Miguel, 30 september, 2022

För bästa valuta för pengarna

För- & Nackdelar

Inga punkteringar efter 5000 km
Lätt att klacka
Automatiskt översatt

5 / 5

Perfekt

- Antonio, 31 augusti, 2022

Passar perfekt för mina användningsområden och ambitioner på cykeln.

För- & Nackdelar

Bra valuta för pengarna
Snabb leverans
Tillförlitlighet
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra

- Simon, 30 augusti, 2022

Mycket bra pris för ett avancerat däck

För- & Nackdelar

De rullar verkligen snabbare!
Jag tyckte att det var ganska lätt att passa, särskilt för en TL
Jag har bara använt dem ett tag så jag kan inte säga
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt för slanglös användning

- Federico, 27 juli, 2022

Jag mår mycket bra

För- & Nackdelar

Enkel montering
Vägens bärighet
Vikt
Hållbarhet
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt för slanglös användning

- Roberto, 25 juli, 2022

Jag ersatte de billiga slanglösa däcken jag hade som originalutrustning med dessa proffsdäck, jag provade dem och första intrycket var riktigt bra, massor av grepp och jämnhet

Automatiskt översatt

5 / 5

Superdäck

- Peter, 18 juli, 2022

Jag körde mitt tidigare set helt utan kläder och det läckte inte en enda gång

För- & Nackdelar

du kan köra med lågt tryck för mer komfort
lätt att montera
rullar bra
smidig
Pris
Automatiskt översatt

5 / 5

Jag gillar verkligen de här däcken. Jag fortsätter att slita ut dem och köper fler.

- Lee, 14 juli, 2022

Snabba däck. Snabb leverans. Simples.

För- & Nackdelar

Hållbar
Snabb
Kan inte
någon
Tänk på
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt produkt

- Gianni, 12 juli, 2022

Utmärkt produkt

Automatiskt översatt

5 / 5

Översta skydd

- RB, 12 juli, 2022

Bra däck, rullande och motståndskraftiga. Rekommenderas varmt

För- & Nackdelar

Enkel montering
Pris
Vikt
Ingen
Automatiskt översatt

5 / 5

Allt är perfekt

- Juan A., 9 juli, 2022

Mycket bra

Automatiskt översatt

5 / 5

Toppband!!!

- Eddy, 8 juli, 2022

Mina tidigare däck var också Schwalbe pro One. Första gången jag sätter på dem själv nu och det var ganska enkelt, utan däcklyftare. Tycker att detta är ett extremt trevligt smidigt däck.

För- & Nackdelar

Bra pris
Lätt att lägga ner
Mycket flexibel
Något mindre slitstark
Automatiskt översatt