Omdömen om
Schwalbe Pro One TLE

Schwalbe Pro One TLE
4.3 / 5
Genomsnitt av 214 recensioner
5
126 recensioner
4
41 recensioner
3
15 recensioner
2
9 recensioner
1
11 recensioner

Foton från kunder

5 / 5

Lätt att montera

- Clémentz, 9 juni, 2024

Bra kvalitet och snabb service

Automatiskt översatt

2 / 5

Bra däck, men många punkteringar

- Nicolaj, 1 juni, 2024

Ett lättviktsdäck som lever upp till namnet "smidighet". Men överlägset det däck som jag har fått flest punkteringar på. Jag kommer inte att köpa det igen!

Automatiskt översatt

3 / 5

Fint band med nackdelar

- Yorick, 1 juni, 2024

Vackert däck. Körs underbart. Bra grepp. Jag hade mycket otur! Inom 400 km framdäck var tvungen att sätta i en plugg 2x. Bakre 3x och var tvungen att hålla insidan själv hemma. Och de tömmer snabbt inom 2 dagar 3 bar ut.

För- & Nackdelar

Komfort
Rullmotstånd
Utseende
Hållbarhet
Punkteringsbeständighet
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra tubeless-däck.

- Christof, 5 maj, 2024

Mycket lätt att sätta på fälgen. Helt enkelt slanglös med handpumpen.

För- & Nackdelar

Kan göras slanglös med handpump
Lätt på fälgen
Pris
Automatiskt översatt

1 / 5

Avskräckt, däcket är för poröst för slanglöst.

- Jord, 1 maj, 2024

Köpte en uppsättning av dessa däck. Efter montering fortsatte de att tappa luft (till och med mer än en bar under en resa). Efter mycket letande visar det sig att det inte är installationen utan däcken själva. Däckets kinder är alldeles för porösa och förlorar mycket luft. Även med ett dike tätningsmedel fortsätter de att tömmas på luft snabbt. Därför, vad mig anbelangar, rekommenderas starkt.

För- & Nackdelar

Finns i 25 mm
Snabbt däck
Kindarna är porösa och släpper ut mycket luft
Automatiskt översatt

5 / 5

Toppband

- Jeffrey, 12 april, 2024

Uppfyller definitivt förväntningarna

För- & Nackdelar

Rullmotstånd
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Fint, bekvämt och snabbt däck från ett utmärkt märke

- Remco, 10 april, 2024

Trevliga, bekväma och snabba däck. Den första monteringen var inte lätt, men det kan ha berott på mig eller mina hjul, och tydligen hjälper det att lägga dina nya däck i solen ett tag först, eftersom det gör dem smidigare runt dina hjul. Jag köpte däcken i 28 mm-versionen, och på mina fälgar med en inre bredd på 24 mm mäter de faktiskt 30 mm i bredd.

För- & Nackdelar

Åkkomfort
Utseende
Svår initial montering
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra första intryck

- Rob, 1 april, 2024

Bra första intryck. Jag har inte starka händer men det var ganska lätt att montera, 1 däck behövde hjälp för det sista trycket. Behövde däckförstärkaren för att få dem i fälgen. Däcken är också snyggt runda och svänger inte, men de borde inte för priset, även om de är ett av de billigare premium TL-däcken där ute just nu. Ingen aning om hur slitstarka de är, har bara kört dem i cirka 2 veckor.

För- & Nackdelar

relativt lätt att montera för slanglösa däck
rullar mycket lätt
pris jämfört med icke TL
Automatiskt översatt

5 / 5

Mitt råd.

- Pascal, 31 mars, 2024

Originaldäck monterade på landsvägscyklar. 8500 km. Låt oss hoppas att de håller så länge.

Automatiskt översatt

5 / 5

Snabbt däck med bra grepp

- Patrice, 28 mars, 2024

När jag väl fått på (med speciella lyfttänger) däcken (fram/bak) började jag omedelbart köra dem och skillnaden är märkbar (under vintern använder jag alla säsonger). Den körs mycket trevligare och tätare...

För- & Nackdelar

Bra grepp
Rullar fint
Dyr
Mycket svårt att få på hjulen
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra däck till ett bra pris

- Fabrice, 23 mars, 2024

Nöjd med mina däck...

Automatiskt översatt

5 / 5

Toppen!

- Alberto, 21 mars, 2024

Förutom att de är mycket smidiga ger de en fantastisk känsla av säkerhet i kurvor och nedförsbackar.

Automatiskt översatt

5 / 5

Bästa däcket i sitt segment.

- Christian, 19 mars, 2024

Mycket fina däck som rullar snyggt och har utmärkt punkteringsmotstånd och hållbarhet för sådana snabba däck. Har provat många däck som vitoria corso och conti's, men sedan jag fick dessa (nu min 3: e uppsättning) vill jag inte ha något annat. Erfarenheten är baserad på slanglös körning.

För- & Nackdelar

Fint stativ
Lätt att installera
Rullar bra
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket snabb och bekväm

- Guillaume, 3 mars, 2024

Monterad som en slang för tillfället men: mycket lågt rullmotstånd, bekväm så länge den inte pumpas upp över 5 bar, perfekt hantering på (mycket) våta vägar. Gör att du kan följa ett snabbt pack med förtroende. Behöver fortfarande testa de slanglösa

Automatiskt översatt

5 / 5

utmärkt vägdäck med förvirrande enkel montering

- Vincent, 3 mars, 2024

Monterad på en GIANT TCR, oklanderlig väghållning

Automatiskt översatt

5 / 5

Flera köp på denna webbplats är alltid nöjd

- GARGANETTE, 27 februari, 2024

Pris, service, snabb leverans vad annat ☺️

Automatiskt översatt

5 / 5

Däck med bra prestanda

- Adeel, 21 februari, 2024

Köpte dessa från mantel och anlände på några dagar till Storbritannien. Lätt att installera och montera slanglösa däck på fälgar utan krokar. Bra service från mantel

Automatiskt översatt

5 / 5

Slitstark och elegant.

- Jan, 18 februari, 2024

Mycket lätt att montera om du börjar på motsatt sida av ventilen. Och när du väl har kommit till ventilen, tryck upp den så att säga i däcket och detta gör att den sista delen av däcket monteras ännu bättre på hjulet.

För- & Nackdelar

Bra grepp under alla förhållanden
Lätt att montera
Slitstark
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Stort slanglöst däck för landsvägskörning

- Torete, 23 januari, 2024

Andra uppsättningen Pro One 25 mm breda slanglösa landsvägsdäck som jag använder och mycket mycket bra, ganska hållbara, det bakre 5000 km. Och det främre ännu mer. 284g. Tungt för mig, inga punkteringar och de hälar mycket bra. Mycket bättre överlag än GP5000, de håller dubbelt så länge och väger lite mindre.

Automatiskt översatt

5 / 5

Topprodukt.

- Rick, 8 januari, 2024

Hade tidigare dessa däck, bytte till ett annat märke, drabbades av många punkteringar. Nu tillbaka till Schwalbe igen.

För- & Nackdelar

Inte dyrt, bra däck, snabb leverans, toppen!
Nej
Automatiskt översatt

4 / 5

Lätt att montera på Zipp 303s-hjul men en absolut bugg att sätta på fälgarna.

- Chris, 13 december, 2023

Snygga däck till ett bra pris från Mantel och anlände till Storbritannien supersnabbt. Lätt att montera på fälgarna (Zipp 303s). De ser bra ut men förlorar en stjärna för att vara riktigt svåra att få sittande på fälgen. Inte säker på varför, har haft Pro One's tidigare och aldrig haft några problem. Försökte högvolymspump, kompressor, luftblåsare, innerrör i över natten, det enda som fungerade i slutet var att använda ett gammalt innerrör som ett band runt däckets utsida och sedan blåsa upp det. När de väl satt på plats har de behållit sin luft även utan tätningsmedel.

Automatiskt översatt

5 / 5

definitivt värt att köpa

- Flavien, 9 december, 2023

bra produkt, jag föredrar den framför gp5000.inga punkteringar på 5000 km

Automatiskt översatt

5 / 5

Lätt att montera och bra grepp

- Patrick, 8 december, 2023

Första slanglösa upplevelsen som jag inte ångrar. Jag beställde ett andra par

Automatiskt översatt

5 / 5

topp slanglös

- Daniele, 28 november, 2023

Ormai da anni uso solo questo tubeless per la strada, il migliore. Facile da mettere a mani nude, morbido e durevole rispetto ai concorrenti.

Automatiskt översatt

2 / 5

Bandet är för hårt åtdraget och sätter mycket hårt.

- Joris, 1 november, 2023

Jag skulle vilja använda det här däcket med en innerslang tills vidare, men för tillfället stöter jag på ett problem. Däcket är så hårt att det inte går att sätta fast mot fälgflänsen. Under tiden, efter flera försök med framhjulet, har jag lyckats med det, men bakhjulet är fortfarande under arbete. Jag har aldrig upplevt detta med andra märken. Absolut inte med ett innerrör. Förutom det ser det solid ut.

För- & Nackdelar

För snävt, mycket svårt att ställa in
Automatiskt översatt

2 / 5

Synd, men jag kommer aldrig att köpa Schwalbe igen.

- PIERO, 24 oktober, 2023

Efter bara en månads användning måste jag byta ut dem eftersom de har mikroluftläckor även med tätningsvätska insatt och inte upprätthåller trycket.

Automatiskt översatt

4 / 5

Utmärkt

- Hans, 20 oktober, 2023

Enkelt däck, men för slanglösa däck behöver du alltid en däcktång, annars kan du inte få det runt fälgen med bara händerna. Det säger de aldrig till dig!

Automatiskt översatt

5 / 5

Jag rekommenderar det!

- Benjamin, 18 oktober, 2023

Köpte som ersättning för samma schwalbe pro one TLE, jag byter aldrig den, den motstår allt, ja förutom kanske spiken som fastnade i den, men jag skyller inte på den ;)

Automatiskt översatt

1 / 5

Mycket besviken

- Paul, 15 oktober, 2023

Efter 1000 km monterad slanglös, 1: a framdäcket punktering på sidoväggen, 2: a bakdäcket punktering på sidoväggen. Sammanfattningsvis är jag mycket besviken över mitt köp. Jag skulle inte rekommendera detta 28 mm däck.

Automatiskt översatt

3 / 5

För tung.....

- Stephan, 15 oktober, 2023

Tyvärr väger däcket betydligt mer än vad som anges. I 25-versionen är det 285 gram (vägs av föraren) och i 28-versionen till och med 330 gram. Detta är betydligt mer än vad som anges och därför vilseledande. Montering och hantering är ok, jag kan inte säga något om punkteringsskydd.

Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket kvalitativ produkt

- RECEP, 8 oktober, 2023

Hittills har jag kört Conti GP 5000 med innerslang. Jag ville verkligen prova slanglösa däck från Schwalbe. Jag blev mycket positivt överraskad eftersom dessa däck med kolfiberhjul passar perfekt och sparar några gram i vikt. Snabba däck med enkel montering från en specialiserad verkstad. Jag är mycket nöjd på det hela taget.

Automatiskt översatt

5 / 5

Gör det!

- Geoff, 15 september, 2023

Jag har köpt 9 av dessa däck och kör dem nu på tre olika cyklar och har ännu aldrig haft så mycket som en punktering.

Automatiskt översatt

5 / 5

Bra kvalitet bra pris bra service från mantel

- Ger, 6 september, 2023

Kört pro one tle i 3 år nu - konsekvent där andra inte är det

Automatiskt översatt

5 / 5

Stora Tyre

- Paul, 4 september, 2023

Schwalbe-däck är bra för grepp och punkteringsbeständighet. Servicen från Mantle var mycket snabb och till ett bra pris.

Automatiskt översatt

5 / 5

Jag fortsätter att beställa från Mantel

- Didier, 2 september, 2023

Pålitlig produkt, bra väghållning. Sällsynt punktering. Mycket bra slitage

Automatiskt översatt

4 / 5

Bra däck i förhållande till det pris du betalar för det

- Erwin, 31 augusti, 2023

Det tidigare däcket pro one tt hade bättre rullmotstånd, men det var mindre punkteringsbenäget än den här versionen.

För- & Nackdelar

Lågt rullmotstånd
Lätt att montera
Punkteringsbeständig
Inga hittills
Automatiskt översatt

5 / 5

Att pröva dem är att anta dem

- Georges, 12 augusti, 2023

Ökad komfort och prestanda jämfört med 25 Omedelbar montering med praktiskt taget inget behov av däckspakar och en enkel pump för att klämma fast på Vaccine-fälgar Snygg look på en mattsvart ram

Automatiskt översatt

4 / 5

Bästa valuta för pengarna för ett slanglöst landsvägsdäck

- Tobias, 27 juni, 2023

Ibland använder jag Pro One TLE och ibland One TLE. One TLE verkar vara mer hållbar, men Pro One TLE går lite bättre.

Automatiskt översatt

3 / 5

Inte slanglös att använda, annars går det bra.

- Frank, 26 juni, 2023

Går inte att använda slanglöst icm Enve-80 fälg, däcket är för brett runt fälgen, utan någon möjlighet att däcket poppar. Med ett nytt Conti GP5000 funkar det direkt, så det är inte fälgens fel. Kan därför bara använda däcket med en innerslang och det i sig åker bra, känns som en Conti.

För- & Nackdelar

Kör bra
Kan inte användas slanglöst
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra däck som är enkelt att använda utan slang

- Patrick, 7 juni, 2023

Tubeless-montering med Schwalbe-produkt, lätt att montera, tappar inte trycket. På hjul från Scope-Cycling

För- & Nackdelar

Bekväm
Bra prestanda
Automatiskt översatt

5 / 5

den bästa slanglösa någonsin

- Carlo, 28 maj, 2023

Jag är nu inne på mitt fjärde däckbyte med dessa schwalbe pro one tre och det går jättebra. Mantel utmärkt säljare. oöverträffad kvalitet-pris

För- & Nackdelar

torrt grepp
vått grepp
hållbarhet bra men inte exceptionell 5000 km vid post
lite svårt att pärla vid byte
Automatiskt översatt

1 / 5

andra turen ohjälpligt punkterad

- Eibert, 13 maj, 2023

Monteringen var knepig. Däcket var dock lätt att pumpa upp med en vanlig cykelpump (Mavic UST-fälgar). Andra åkturen gick på en kort grusväg och ett stort sår i slitbanan som inte var förseglat med latex. Vilket stort bakslag med ett nästan 50 € däck. Sätt en stor klistermärke på insidan men när du blåser upp däcket går däcket avsevärt isär vid hålets plats. Täcks detta av garantin eller är det otur och ska jag köpa ett annat däck nästa gång?

För- & Nackdelar

Du kan cykla med den
Snabbt punkterad
Svår att montera
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra service som alltid!

- Iain, 10 maj, 2023

De här däcken är de mest greppvänliga jag har använt och dessutom lätta. Service från Mantel är helt enkelt utmärkt. Bra pris och snabb leverans varje gång

För- & Nackdelar

Bra pris
Supersnabb leverans med tanke på att det inte är Storbritannien
Nästan £ 10 för leverans men det var snabbt!
Automatiskt översatt

5 / 5

Första introduktionen till slanglös är utmärkt!

- Rik, 9 maj, 2023

Jag var lite rädd för att de skulle läcka (på grund av olika recensioner), men jag hade inga problem med dem. På råd från en mantelanställd applicerade jag först tätningsmedel på insidan av kinderna. Att sätta på dem och "poppa" gick mycket smidigt, så smidigt att de poppade av igen när ventilen breddades, så efter att ha sprutat tätningsmedlet och pumpat upp däcket, satte jag in ventilen mycket snabbt. I början tappade framdäcket tryck ganska snabbt, men efter några åkturer gjorde tätningsmedlet tydligen sitt jobb och det räcker med att pumpa upp det en gång i veckan. Det är inte så illa för slanglösa däck. Däcken sitter bra, har bra grepp och är bekväma. Min första introduktion till slanglösa däck är bra.

För- & Nackdelar

Bekväm
Flexibla däck
Lätt att montera
Automatiskt översatt

5 / 5

Jag rekommenderar tjänsten Mantel

- DIDIER, 30 april, 2023

Snabb beställning och däck av mycket god kvalitet

För- & Nackdelar

Däck som är lätt att montera
Automatiskt översatt

4 / 5

Valuta för pengarna en av de bästa testade

- MARCO, 21 april, 2023

Ett mycket bra däck, särskilt när det gäller väghållning, slitaget är genomsnittligt på cirka 5000 km. Bakdäcket försämras uppenbarligen lite tidigare, men på 5000 km kommer du dit.

För- & Nackdelar

grepp
Komfort
utmärkt motståndskraft mot punktering
priset fortfarande lite högt
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt däck för slanglös användning

- Antonio, 17 mars, 2023

Ett av de bästa slanglösa däcken på marknaden, enkelt att montera för hand, fotpumpad vulst. Greppet och rullmotståndet är i toppklass. Mycket nöjd med däcket.

För- & Nackdelar

Gripning och rullning
Installation
Krängning
Automatiskt översatt

4 / 5

Snabb men ömtålig

- Ben, 15 mars, 2023

Däcken är jättebra, men jag får bara ut 3 000 km av dem.

För- & Nackdelar

Beständig mot punktering
Lätt att montera
Snabb
Slits ut snabbt
Automatiskt översatt

5 / 5

Rekommenderat köp

- Jordi, 6 december, 2022

Produkt av hög kvalitet.

Automatiskt översatt

5 / 5

Köpte en för att prova slanglös och kommer att köpa en till.

- David, 3 december, 2022

Första gången jag monterade ett slanglöst däck. Förvånansvärt lätt att montera. Kanske håller det inte trycket lika bra som kombinationen däck/innerrör.

För- & Nackdelar

Bästa pris på nätet
Lätt att montera på Hunt-hjul
Automatiskt översatt

4 / 5

Håller vad den lovar.

- Pieter-Jan, 17 november, 2022

Produkten uppfyller förväntningarna helt och hållet. Lite tålamod krävdes för att beställa men lyckades.

För- & Nackdelar

Grepp
Komfort vid körning
Lätt att montera
Hållbarhet?
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra däck när det används med Schwalbe förebyggande, ingen tryckförlust.

- Patrick, 5 november, 2022

25 mm slanglöst däck av högsta kvalitet

För- & Nackdelar

Bekväm
Kvalitet
Lätt att montera
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra, bekväma däck

- Christophe, 16 oktober, 2022

Dessa däck har använts för medeldistanser (150 till 300 km) under de senaste 3 åren. Håller ganska bra i regn.

För- & Nackdelar

Bekväm
Lätt att passa
Slitbanan kan ibland gå sönder
Automatiskt översatt

5 / 5

Bästa slanglösa vägdäck på marknaden.

- Chris, 12 oktober, 2022

Mycket lätt att montera. Bra tätning. Inget behov av en boosterpump. En vanlig golvpump räcker.

För- & Nackdelar

Bra skydd mot punktering
Enkel installation av slanglösa däck
Smidig rullning och snabb
Automatiskt översatt

5 / 5

den bästa jag haft på sex år.

- JEANLOUIS, 8 oktober, 2022

Super Tubeless-däck. kvalitet komfort prestanda lång livslängd.

För- & Nackdelar

kvalitet
Automatiskt översatt

5 / 5

Perfekt valuta för pengarna

- Miguel, 30 september, 2022

För bästa valuta för pengarna

För- & Nackdelar

Inga punkteringar efter 5000 km
Lätt att klacka
Automatiskt översatt

4 / 5

Däck av bra kvalitet till priset

- Tim, 28 september, 2022

Alltid bra service från Mantel

För- & Nackdelar

Bra pris
Lätt att installera slanglöst
Snabb rullning
Inte det bästa punkteringsskyddet
Slits snabbt
Automatiskt översatt

5 / 5

Perfekt

- Antonio, 31 augusti, 2022

Passar perfekt för mina användningsområden och ambitioner på cykeln.

För- & Nackdelar

Bra valuta för pengarna
Snabb leverans
Tillförlitlighet
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra

- Simon, 30 augusti, 2022

Mycket bra pris för ett avancerat däck

För- & Nackdelar

De rullar verkligen snabbare!
Jag tyckte att det var ganska lätt att passa, särskilt för en TL
Jag har bara använt dem ett tag så jag kan inte säga
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt för slanglös användning

- Federico, 27 juli, 2022

Jag mår mycket bra

För- & Nackdelar

Enkel montering
Vägens bärighet
Vikt
Hållbarhet
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt för slanglös användning

- Roberto, 25 juli, 2022

Jag ersatte de billiga slanglösa däcken jag hade som originalutrustning med dessa proffsdäck, jag provade dem och första intrycket var riktigt bra, massor av grepp och jämnhet

Automatiskt översatt

4 / 5

Bra, offra kostnaden för kvalitet och slitage.

- Gary, 23 juli, 2022

Bra, offra kostnaden för kvalitet och slitage

För- & Nackdelar

Bra däck
Lätta och slits snabbt.
Automatiskt översatt

5 / 5

Superdäck

- Peter, 18 juli, 2022

Jag körde mitt tidigare set helt utan kläder och det läckte inte en enda gång

För- & Nackdelar

du kan köra med lågt tryck för mer komfort
lätt att montera
rullar bra
smidig
Pris
Automatiskt översatt

5 / 5

Jag gillar verkligen de här däcken. Jag fortsätter att slita ut dem och köper fler.

- Lee, 14 juli, 2022

Snabba däck. Snabb leverans. Simples.

För- & Nackdelar

Hållbar
Snabb
Kan inte
någon
Tänk på
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt produkt

- Gianni, 12 juli, 2022

Utmärkt produkt

Automatiskt översatt

5 / 5

Översta skydd

- RB, 12 juli, 2022

Bra däck, rullande och motståndskraftiga. Rekommenderas varmt

För- & Nackdelar

Enkel montering
Pris
Vikt
Ingen
Automatiskt översatt

5 / 5

Allt är perfekt

- Juan A., 9 juli, 2022

Mycket bra

Automatiskt översatt

5 / 5

Toppband!!!

- Eddy, 8 juli, 2022

Mina tidigare däck var också Schwalbe pro One. Första gången jag sätter på dem själv nu och det var ganska enkelt, utan däcklyftare. Tycker att detta är ett extremt trevligt smidigt däck.

För- & Nackdelar

Bra pris
Lätt att lägga ner
Mycket flexibel
Något mindre slitstark
Automatiskt översatt

5 / 5

För riktiga flammare!

- Jeroen, 7 juli, 2022

Toppdäcket avslutade marmotten med det!!!

För- & Nackdelar

Max bar läsbar
Rotationsriktning tydlig
Runda
28 mm endast upp till 6,5 bar
Har redan körts platt
Automatiskt översatt

4 / 5

Snabb leverans utmärkt pris

- Tristian, 7 juli, 2022

Kan inte fel på tjänsten från Mantel men kvaliteten från schwalbe är chockerande bara beställa fyra däck och två har haft defekter

För- & Nackdelar

Pris
Tillgänglighet
Hade två däck från mantel som har varit defekta
Automatiskt översatt

5 / 5

Alltid mycket snabb i behandlingen av ordern och i frakt.stort val på webbplatsen

- Thomas, 5 juli, 2022

Produkt i linje med förväntningarna...komfort och ganska motståndskraftig mot punktering.bra prestanda.

Automatiskt översatt

3 / 5

Lättviktsdäck med bra prestanda som sitter alldeles för hårt på fälgen

- Adrian, 2 juli, 2022

Min cykel kom med 28mm version monterad i, jag ville ersätta den med samma modell och 25mm, kanske i framtiden kommer att blanda 25F 28R. 28mm på min fälg mäter 27,4mm, så skillnaden mellan dem är liten. Det största problemet i mitt fall var att montera dem. Jag försökte montera dem många gånger, på båda fälgarna slutade det alltid med ojämn passform. Ingenting hjälpte, klämma, pumpa mer eller ens göra en kort åktur. Jag slutade med att lägga lite tvål på pärlan ... Sedan satt de äntligen på plats ordentligt. Nästa fråga är att ta bort dem, det är nästan omöjligt att göra det med bara händer, jag skriver den här recensionen med brinnande fingrar och repor. Jag satte så mycket kraft medan jag demonterade att lite gummi gick av från sidan. Jag gick till den lokala cykeltjänsten, de kunde inte lägga av det också xD. Inte säker på om detta är specifikt för min fälg (TR, 18c), men det är meningslöst att använda dem med rör i det här fallet, beställde tubeless kit ... Hoppas att de kommer att täta lätt. Ride kvalitet är bra, gjort bara kort åktur så långt, ingen erfarenhet på våt yta ännu.

För- & Nackdelar

Bredd, 26,4mm på 18c fälg
Körkvalitet
Prestanda
Vikt, 270g i mitt fall
Monteras ojämnt på fälgen
Placering av information
Sitter extremt tight på fälgen
Automatiskt översatt

1 / 5

Förskräckliga däck undvik

- Andrew, 29 juni, 2022

Undvik. De läcker genom sidoväggen.

För- & Nackdelar

Ingenting
Hemskt att pumpa upp på däcket
Läckage genom sidoväggen
Automatiskt översatt

5 / 5

Superdäck. Det kommer att bli mitt nästa däck igen

- Mario, 29 juni, 2022

Det är mitt första Schwalbe TL-däck och jag är mycket nöjd med det. Det rullar bra och har alltid tillräckligt med grepp. Luften räcker i cirka 2 dagar, vilket är längre än med min föregångare (från en annan tillverkare). Jag cyklade 637 km i sträck med det som en del av ett cykelmaraton och allt höll sig bra som förväntat.

För- & Nackdelar

Bra grepp på vägen
Enkel montering
Håller luften bra
Automatiskt översatt

5 / 5

Lätt att montera mycket bra slanglöst däck

- Stefan, 28 juni, 2022

Mycket bra punkteringsskydd bra grepp lätt att montera .stängs snabbt

För- & Nackdelar

Bra rullning
Enkel montering
Grepp
Hållbarhet
Automatiskt översatt

4 / 5

Solida däck

- Göran, 26 juni, 2022

Bra däck som känns solida. Har bara kört 30 mil med dem så svårt att bedöma slitstyrkan. Får därför fyra stjärnor.

För- & Nackdelar

Lätta att montera
Lite svår att få tät mot fälgkanten

4 / 5

Utmärkt däck hittills

- J.M., 23 juni, 2022

I motsats till vad jag läste i en recension var däcket bra att montera. Absolut inte svårare än andra däck. Första åkningarna gick bra. Punkteringsbeständighet och hållbarhet kan inte bedömas just nu, du kan bara berätta efter några månader

För- & Nackdelar

Elegant förpackning
Första körningarna gick bra
Monteringen gick bra
Ser bra ut
Dyrt
Hållbarhet ännu inte testad
Automatiskt översatt

5 / 5

Snabbt och enkelt att montera däck för fälg utan krok!

- Sjoerd, 23 juni, 2022

Första gången jag fick på ett däck på Giant hookless-fälgarna för hand utan däckspakar eller andra verktyg. Lite tvålvatten tillsattes och det ploppade rätt på plats med en golvpump.

För- & Nackdelar

Kompatibel med kroklös montering
Lätt att installera
Snabb
Pris
Automatiskt översatt

5 / 5

helt fantastisk

- Sam, 23 juni, 2022

bra erfarenhet med Mantel, verkligen lätt att använda webbplatsen och fantastisk leverans.

För- & Nackdelar

stort värde
utmärkt prestanda
Utmärkt service
Automatiskt översatt

4 / 5

Spektakulär

- Antonio, 22 juni, 2022

Du känner verkligen att du är fastklistrad på asfalten

För- & Nackdelar

Mycket bra väghållning
Lite för dyr
Automatiskt översatt

5 / 5

Helt enkelt det bästa slanglösa allrounddäcket

- Mark, 22 juni, 2022

Lätt att installera utan slang

För- & Nackdelar

Grepp
Kör bekvämt
Ser ut
Lagras snabbt
Lätt att skära
Automatiskt översatt

5 / 5

tysk kvalitet

- Philippe, 21 juni, 2022

Monterades för att ersätta Pirelli som var för ömtåliga. Iväg för att köra Granfondio Stelvio utan att ens köra 1 km i förväg för att köra in dem. Inga problem och absolut förtroende hela vägen till toppen.

För- & Nackdelar

Ingen luftförlust efter montering
Lätt att montera
Ser solid ut
Jag kan inte se någon för tillfället
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt i allt... Hög verklig vikt

- Daniele, 20 juni, 2022

Utmärkt för slanglös användning... Andra paret jag har köpt ... Den enda bristen är den verkliga vikten på 300/310 gram för storleken 700 × 28 mm ... (270gr tillverkare!!!) ...

För- & Nackdelar

Komfort
Smidighet
Täthet
Vikt
Automatiskt översatt

5 / 5

Lätt att använda utan slang

- Matthias, 17 juni, 2022

Bra slanglöst däck tillsammans med Zipp 303s en dröm

För- & Nackdelar

Bekväm
Enkel montering utan slang
Snabbt
Automatiskt översatt

4 / 5

Fantastiskt däck från ett respekterat varumärke.

- John, 12 juni, 2022

Bra TL från Schwalbe. Storlekarna stämmer eller till och med lite större. Lätta också.

För- & Nackdelar

Kvalitet
Lätthet
Storlek
Ganska dyr
Automatiskt översatt

5 / 5

Jag har hittat min täckmantel.

- Oscar, 12 juni, 2022

Jag har provat flera slanglösa däck och jag har inte hittat något som uppfyller alla aspekter, montering, vulst, bra beteende med vätskan, grepp och känsla av säkerhet och komfort. Jag har inte kört så mycket ännu och jag kan inte uttala mig om hållbarheten, men det verkar vara en mycket komplett produkt, bra i alla väsentliga avseenden.

För- & Nackdelar

Bekväm och bra rullning
Enkel montering på fälgen
Lätt att kränga
Automatiskt översatt

5 / 5

Använd igen, bra service

- Mike, 9 juni, 2022

Greta produkt, bra service - snabb och vi kommer att packas med bra kommunikation. Defo rekommenderar

För- & Nackdelar

Bra kommunikation
Bra värde
Snabb service och vi packar
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra däck hittills

- Niall, 6 juni, 2022

Jag har bara kört några få mil hittills, men de känns snabba och trippiga i kurvorna.

För- & Nackdelar

Känns bra
Lätt att installera
Verkar hållbar
Ingen ännu
Automatiskt översatt

5 / 5

Bästa slanglösa

- José, 6 juni, 2022

Det finns en anledning till att däcket är slutsålt på alla försäljningsställen. Låg vikt och mycket bra rullning. Bredden 28 gör att du kan gå under 5 bar vilket är absolut komfort på vägen. Mycket nöjd med däcket. Den enda nackdelen är slitaget, men jag gör 2000 km på baksidan och 5000 km på framsidan. Så det kommer att hålla mig 9 månader, för mig mycket bra.

För- & Nackdelar

Grepp
Komfort
Lågt rullmotstånd
Slitage och förslitning
Automatiskt översatt

5 / 5

Ändra inte på någonting!

- Hartger, 3 juni, 2022

Nu har jag en uppsättning till (kör ca 15 000 km per år) och är fortfarande helt nöjd! Har provat andra däck men återkommer hela tiden till Pro One.

För- & Nackdelar

Hållbart (för mig)
Passar mina fälgar exakt
Smidigt däck
Ännu inte upptäckt!
Automatiskt översatt

4 / 5

Toppen av sortimentet och du kan känna det!

- Paolo, 2 juni, 2022

Mycket mjuka däck, ger stort körförtroende (vi får se hur länge de håller). De har en mycket hög kvalitet. De ger intrycket av att vara mycket släta. Jämfört med andra slanglösa däck som jag har använt, tappar de lite i tryck, men jag kontrollerar alltid det innan jag åker ut.

För- & Nackdelar

Enkel kurvtagning
Lätthet
Smidighet
Du måste kontrollera trycket varje dag
Passar på c19 hjul med 700x25
Automatiskt översatt

5 / 5

Bästa alternativet för slanglös

- Andrea, 31 maj, 2022

Mycket bra däck, med högt grepp, även på våt asfalt. Mycket lätt att installera, jämfört med andra slanglösa däck

För- & Nackdelar

Lätt att installera
Mer än 8000 km
Skön känsla
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra däck, snabb leverans, bra pris, svårt att montera slanglöst

- Duncan, 12 maj, 2022

Enligt min mening är det det snabbaste däcket jag har använt hittills Mitt enda problem är att blåsa upp däcket igen efter att ha lagt till tätningsmedel eftersom det är svårt att fästa det på pärlan

För- & Nackdelar

Bra pris här på Mantel
Lättvikt
Snabb rullning
Lite bräcklig
Svårt att pumpa slanglöst med kompressor
Automatiskt översatt

5 / 5

Ett av de bästa slanglösa däcken

- Jim, 7 maj, 2022

Har använt Schwalbe slanglösa däck i 5 år eftersom de är bäst i klassen. Den senaste versionen är fantastisk, bra väghållning och längre livslängd

För- & Nackdelar

Bra grepp både på torrt och vått underlag
Den senaste versionen håller mycket längre
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra däck.

- Nigel, 5 maj, 2022

Jag fortsätter att välja dessa däck framför continentals och andra märken. De är inte perfekta men det är inte andra heller. Hade problem med Conti 5000. Conti4000 var mina favoritdäck men de tillverkas inte längre

För- & Nackdelar

Bra rullande däck
Håller ganska bra
Lättvikt
Jag tycker att däck behöver slangar i slutet av sin livslängd.
Ser ut att skära upp lite eftersom blandningen är mjuk
Automatiskt översatt

4 / 5

Lätt och greppvänlig

- Chris, 2 maj, 2022

Köpt för att ersätta den tidigare versionen av detta däck som hade slitits ut snabbare än väntat. Bra däck men därför försöker den nya versionen. Lite knepigt initialt att passa på Prime kolfiberhjul men en massa diskmedel sorterade det.

För- & Nackdelar

Greppvänlig
Lättvikt
Slits snabbt
Automatiskt översatt

5 / 5

Topprodukt

- Hans-Peter, 30 april, 2022

Toppdäck med bra grepp och köregenskaper. Lätt att montera, trots användning av lite tätningsmjölk för slanglös montering omedelbart tät.

För- & Nackdelar

Bra grepp, utmärkta rullningsegenskaper
Enkel montering av rör och täthet
Förstklassigt utförande
För mycket förpackningsavfall
Automatiskt översatt

5 / 5

Ett bra slanglöst däck

- Jimmy, 25 april, 2022

Jag har använt dem i några år när jag fick mina första fanns det inte så många slanglösa att välja mellan så jag gick för Schwalbe Jag ser ingen anledning att byta till ett annat märke även om jag behöver en 23c för min bakre jag kommer förmodligen att prova en kontinental när jag behöver ändra det som enligt rullmotstånd webbplats det sitter om en mm lägre i 25c som förhoppningsvis passar jag fick bara en liten gnugga med 25 Schwalbe

För- & Nackdelar

De är prismässigt konkurrenskraftiga
De rullar bra
Slitaget är bra
Lite svåra att passa
Verkar inte komma i en 23c längre
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bekvämt däck. Rimlig slitstyrka och enkel montering, rekommenderas.

- Chris, 22 april, 2022

Schwalbi Pro One TLE-däck som jag har använt i flera år eftersom de har konsekvent kvalitet. Använde en annan populär DE-tillverkare men två uppsättningar hade problem med sprickor i sidoväggarna.

För- & Nackdelar

Breda däck - bra, komfortabelt grepp
ingen
Automatiskt översatt

3 / 5

För ömtålig för att lita på

- TJ, 18 april, 2022

Jag ville verkligen älska de här däcken, och det gör jag... men jag måste skaffa något annat. De är helt enkelt för ömtåliga. Medan de fungerade var de lätta att montera, snabba, erbjöd en mjuk körning, allt du vill ha i ett däck. Men de höll bara i ca 1000 km, eller 4 månaders körning. Under den tiden drabbades de av flera punkteringar som krävde tätningsmedel för att täppa till, och slutligen en som bara vägrar att hålla sig stängd, även med en slanglös plugg i den. Saken är den att hålet är så litet att du aldrig ens skulle ha märkt det på ett däck med slang. Jag kan bara inte motivera att köpa ett så dyrt däck som är så ömtåligt, om jag inte bara skulle montera det på tävlingsdagen.

För- & Nackdelar

Bra grepp
Lätt att montera
Ljus
Snabb
Lätt att punktera
Automatiskt översatt