Omdömen om
Schwalbe Marathon Plus

Schwalbe Marathon Plus
4.8 / 5
Genomsnitt av 335 recensioner
5
183 recensioner
4
28 recensioner
3
2 recensioner
2
1 recension
1
1 recension

Foton från kunder

5 / 5

Ett perfekt ytterdäck!

- Willem, 2 juni, 2023

Schwalbe Marathon Plus är ett utmärkt däck för utomhusbruk.

Automatiskt översatt

5 / 5

Bra köp.

- Jan Willem., 6 maj, 2023

Däcket fungerar perfekt. Ingen tyngre trampning.

För- & Nackdelar

Nästan ingen risk för punktering.
Superdäck som går utmärkt att köra.
Automatiskt översatt

5 / 5

Topprodukt!

- Tanja, 8 april, 2023

Däcket passar cykeln och håller i många kilometer - bra köp så ...

För- & Nackdelar

Hållbar
Hög profil
Stark
Automatiskt översatt

5 / 5

Nöjd med köpet, levererade snabbt.

- Ronny, 3 april, 2023

Möter beskrivning.

Automatiskt översatt

5 / 5

Cykeldäck av högsta kvalitet.

- Tim, 19 februari, 2023

Fast cykeldäck med reflex för hög synlighet

För- & Nackdelar

Känns och ser solid ut.
Passar lätt runt kanten.
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt råd från Mantelmen att byta 23 mm däck på vintern till bredprofilsdäck

- Koen, 12 februari, 2023

En perfekt lösning för glidande partier på vintern. Byt ut det "normala" smala vägdäcket mot ett däck med bred profil och din landsvägscykel ser ut som en gruscykel

För- & Nackdelar

Bättre grepp
Bromsförmåga
Komfort
Monteringen är lite svårare än på smala 23 mm
Pris
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra produkt

- Arjan, 10 februari, 2023

Produkten är vad jag förväntar mig av den

För- & Nackdelar

Bra produkt
Inga minuspoäng
Automatiskt översatt

5 / 5

Köp om du vill ha ett bra däck.

- Stefan, 28 december, 2022

Hyfsat band, bra passform. Lättare att sätta på än förväntat

För- & Nackdelar

Hållbarhet från Schwalbe
solitt däck
ingen
Automatiskt översatt

5 / 5

Vill inte ha en till

- Frans, 14 november, 2022

Håller vad den lovar, läcker aldrig.

För- & Nackdelar

15000 km
Aldrig något läckage
Automatiskt översatt

5 / 5

Bara ett bra band!

- wim, 12 november, 2022

Har kört co-determination däck ganska länge, och jag gillar det tå bra, eftersom jag sällan har punkteringar med detta! Bara Utmärkt och väl värt sina pengar!!!

Automatiskt översatt

5 / 5

Väl värt pengarna!

- Edwin, 18 oktober, 2022

Efter flera punkteringar på två månader (tack Amsterdams kommun för att de inte städar gatorna!) fick jag nog och köpte de här däcken på rekommendation av några cykelentusiaster. Ett antal webbplatser listar som nackdelar den mindre körkomforten på grund av det tjocka lagret och oförmågan eller mycket svårt att passa ytterdäcket runt fälgen. Jag måste verkligen säga emot båda, eftersom körkomforten faktiskt bara har förbättrats eftersom jag nu inte tänker "det är ett annat platt däck" vid varje knak eller bula, annars rullar däcken bara bra. Jag kunde montera ytterdäcken utan några hjälpmedel, det är exakt samma sak som med "normala" ytterdäck. Jag tror inte att det finns tillräckligt med utrymme här för att ge en fullständig förklaring, men om du redan har däcket på fälgen längst upp på hjulet, måste du dra metallpärlan djupt in i mitten av fälgen längst upp, du kommer automatiskt att få utrymme längst ner för att få in pärlan i fälgen här också. Du behöver verkligen inte använda skruvmejslar eller något. Notera också däckets rullriktning, det finns en pil på sidoväggen.

För- & Nackdelar

Åkkomfort
Bra storlek
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra pris

- Marc, 16 oktober, 2022

Jag köpte det här däcket på grund av dess punkteringsbeständighet

För- & Nackdelar

Förpackning
Leverans
Pris
Automatiskt översatt

5 / 5

Rekommenderas varmt för mile-ätare.

- Fred, 13 oktober, 2022

Superband, har använt det i flera år i posten. Skulle inte vilja ha ett annat.

För- & Nackdelar

Nästan omöjligt att punktera.
Otroligt slitstark.
Om däcktrycket är för lågt går sidorna sönder.
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra läckageskyddande däck med lång livslängd.

- Michael, 12 oktober, 2022

Dessa däck levererades nya under min 2014 RIH omega och har hållit sig bra därav valet av dessa däck. En annan faktor är det goda anti-punkteringsskyddet.

För- & Nackdelar

Bra livslängd (föregående var 8,5 år)
Läckageskydd (inget på 8,5 år)
Lätt att montera på fälgen
Den reflekterande kanten vill blekna lite med tiden
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt och solid produkt, väl förpackad.

- Marius, 10 oktober, 2022

Ytterdäck för cykel

Automatiskt översatt

5 / 5

snabb leverans, bra pris

- Hans, 26 september, 2022

Levererade som förväntat

För- & Nackdelar

Förpackning
Leveranshastighet
pris
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra köp

- Geert, 24 september, 2022

Snyggt förpackad och med instruktioner Kör i toppklass igen utan svängningar och stötar

För- & Nackdelar

Snabb leverans Mantel
Automatiskt översatt

5 / 5

Helt perfekt arrangerad

- Jan, 24 september, 2022

Däck gillar mycket bra och mycket nöjd med din leverans TOP

För- & Nackdelar

Bra förpackning
Bra pris
Snabb leverans
Automatiskt översatt

5 / 5

Pris-kvalitet är utmärkt

- Gerard, 22 september, 2022

Under de första 50 till 100 km söker framdäcket lite. Jag bromsade bara fram för att låta däcket slitas lite. Efter det är det ett bra däck.

För- & Nackdelar

Attraktivt pris
Bra väghållning
Lätt att montera
Lite styvt som framdäck
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra kvalitet till konkurrenskraftiga priser och snabb leverans.

- Mark, 22 september, 2022

Köpte en 2: a handcykel genom Marketplace, från en cykelbutik visade det sig, där 1 däck behövde bytas ut. Dessa däck var på det, så beställde dessa igen också. Tittade på internet, och här på Mantel var ett bra pris, och de hade andra saker (inklusive sadelstolpe) som jag också var tvungen att ha. Så första gången jag beställde från Mantel gillade jag det eftersom det var väl förpackat, levererades snabbt och bra kvalitetsgrejer till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Däcket är lite styvare än ett billigt däck på grund av dess punkteringsfria egenskaper, så när du sätter på det måste du göra stegen noggrant med rätt verktyg och sedan kommer du att ha det bra.

För- & Nackdelar

Bra förhållande mellan pris och kvalitet
Mottogs superförpackad
Stadigt band när det sätts på
Automatiskt översatt

5 / 5

Däck av god kvalitet

- Wilma, 14 september, 2022

Bra service, snabbt möte och cykeln var klar samma morgon

Automatiskt översatt

5 / 5

TOPPsite

- Geert, 14 september, 2022

snabb leverans och bra priser

Automatiskt översatt

5 / 5

TOPP PRODUKT! Snabb bearbetning och leverans!

- Christ, 10 september, 2022

Perfekt däck! Har använt Schwalbe Marathon Plus i många år utan punktering! Topprodukt

Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra

- Jaap, 7 september, 2022

Helt i linje med förväntningarna vid användning

För- & Nackdelar

Frakt
Pris
Snabb
Ingen
Automatiskt översatt

5 / 5

Uppfyller förväntningarna

- Rob, 1 september, 2022

Det är inte första gången jag köper det här däcket. Uppfyller förväntningarna varje gång och anti-punkteringssystemet verkar fungera (vi håller tummarna).

För- & Nackdelar

Lätt att montera
Rullar bra
Automatiskt översatt

5 / 5

REKOMMENDERADE DE BÄSTA YTTERDÄCKEN

- Ria, 31 augusti, 2022

Swalbe maraton plus mycket bra anti-punkteringsdäck .

För- & Nackdelar

Allt klart
Bra kontakt
Snabb hemleverans
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra produkt

- Henk, 30 augusti, 2022

Däcket är av god kvalitet. Snabb leverans och lätt att spåra.

För- & Nackdelar

Kvalitet däck
Leverans
Service
Automatiskt översatt

5 / 5

Kvalitetsbälte på Mantel till ett mycket attraktivt pris. Skickades mycket snabbt också!

- Marja, 29 augusti, 2022

Fint band.

Automatiskt översatt

5 / 5

Schwalbe plus försäljning av ytterdäck i hela landet

- Corrie, 24 augusti, 2022

vi är mycket nöjda med denna produkt köper alltid samma och

För- & Nackdelar

alldeles för många för att nämnas
Automatiskt översatt

5 / 5

Känner mig bra om.

- Ernst, 21 augusti, 2022

Det här däcket är känt för att vara ett mycket bra däck mot punktering och tiden får utvisa detta.

För- & Nackdelar

Bra känsla med både leverantör och band.
Pris
Snabb leverans
Automatiskt översatt

5 / 5

Swalbe Marathon Plus är ett toppdäck!

- Jan., 20 augusti, 2022

Jag har haft mycket goda erfarenheter av Swalbe Marathon Plus under många år. Jag cyklar 30 till 40 km nästan varje dag och har aldrig haft en punktering med detta punkteringssäkra däck.

För- & Nackdelar

Jag har litat på det här däcket i flera år.
Med Swalbe Marathon Plus cyklar du underbart.
Swalbe Marathon Plus. Ett utmärkt punkteringssäkert däck
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra däck till bra pris.

- A.P., 19 augusti, 2022

Robust däck, med gott rykte mot punktering, men ändå ganska lätt att sätta på fälgen. Och till ett bra pris hos Mantel.

För- & Nackdelar

Fint fast band
Fortfarande lätt att applicera
Rimligt pris
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra däck

- Bert, 17 augusti, 2022

Bra däck för det här priset

För- & Nackdelar

Bra passform
Flexibelt band
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Pris/kvalitet = 100% GO

- Ronny, 11 augusti, 2022

Använd den oftare på andete cykel. Livslängden är lång med rätt däcktryck. För lågt tryck icm tungt lastad kommer att kosta dig däckets sidoväggar.

För- & Nackdelar

Lätt att montera (inte absurt hårt åtdragen)
Utmärkt skydd mot läckage
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Topprodukt

- Ron, 10 augusti, 2022

Supersnabb leverans och snyggt förpackad Däck exakt som beskrivet är mycket nöjda

För- & Nackdelar

Kvalitet
Leveranshastighet
Pris
Ingenting
Automatiskt översatt

5 / 5

Superbra förpackat, toppen av manteln

- Ron, 3 augusti, 2022

Exakt vad jag behövde, tack för den snabba och bra leveransen

För- & Nackdelar

Bästa valet för många roliga km
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Bara ett toppdäck, borde köpas av alla, har aldrig haft punktering

- Alex, 1 augusti, 2022

Lågt rullmotstånd, punkterar aldrig, lätt att montera på fälgen

För- & Nackdelar

lätt att montera på fälgen
motstånd mot punktering
Rullmotstånd
Automatiskt översatt

5 / 5

Beställt idag och levererat imorgon.

- Uilke, 29 juli, 2022

Kvalitetsdäck till ett bra pris

För- & Nackdelar

order lätt att följa via track and trace.
Snabb leverans
väl förpackad
Automatiskt översatt

5 / 5

De bästa valen,.

- Chris, 28 juli, 2022

Toppar

Automatiskt översatt

5 / 5

Snabb leverans och bra inköpspris

- Ronald, 26 juli, 2022

Föregående däck var av samma typ och byttes ut eftersom det var halt efter 15000 km

För- & Nackdelar

aldrig drabbats av punktering på 15000 km
bra däck
byttes ut eftersom det föregående var halt
ingen
Automatiskt översatt

5 / 5

Vill inte ha en till

- Dirk, 24 juli, 2022

Snabb leverans

För- & Nackdelar

Bra kvalitet, mitt tredje par och aldrig pla
Automatiskt översatt

5 / 5

Det bästa däcket. Jag har varit nöjd med det i flera år på alla mina cyklar.

- Johan, 22 juli, 2022

Har det här däcket på alla mina cyklar i familjen nu. Supernöjd

För- & Nackdelar

Anti-läckage
Prisvärd kvalitet
Slitage
Automatiskt översatt

5 / 5

Toppband

- Renee, 20 juli, 2022

Jag har haft schwalbe marathon-däcket i flera år nu och det här är tredje gången jag byter ut det. Så jag är supernöjd med det

För- & Nackdelar

Bra förhållande mellan pris och kvalitet
Bra grepp
Ingen punktering
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra pris och engångsarbete för montering under en längre tid

- Marc, 11 juli, 2022

Bara GOOD

För- & Nackdelar

Åker underbart lätt
Läcksäker
Solid
Ännu inte upptäckt
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra produkt

- Theo, 7 juli, 2022

Uppfyller helt mina förväntningar

För- & Nackdelar

Bra däck
Snabb leverans
Till ett bra pris
Automatiskt översatt

5 / 5

Snelle leverans perfekt

- L.A., 28 juni, 2022

Perfekt

Automatiskt översatt

5 / 5

Tantu bra

- Senne, 21 juni, 2022

Den cyklar superfint och har bra grepp

För- & Nackdelar

Anti-läckage
Bra grepp
Snabb leverans
Box
Automatiskt översatt

5 / 5

Topp och däck går lättare

- Loek, 19 juni, 2022

Efter 8 års cykling på de gamla däcken utan några problem eller punktering, köpte jag samma typ och märke av däck på grund av den goda erfarenheten med det

För- & Nackdelar

Däck av bra kvalitet
Ljusare cykling
Snabb leverans
Inte alls
Nej
Skulle inte veta
Automatiskt översatt

5 / 5

Är bra

- Wim, 12 juni, 2022

Pålitlig kvalitet.

För- & Nackdelar

Utmärkt däck
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Billigt är dyrt

- Coen, 4 juni, 2022

Schwalbe är kvalitet. Kostar (lite) mer, men jag ser det som en investering. En punktering och nöjet med ett "fynd" är snabbt glömt. Köp bara det bästa, montera det och glöm det. Naturligtvis slits även ett bra däck ut en gång, men mycket senare än ett däck av lägre kvalitet. Mantel. Stort utbud, konkurrenskraftigt pris, snabb leverans. Tips: försök att spara på förpackningsmaterialet. Ett ytterdäck behöver inte ligga i en stor kartong. Lever också resten av sin existens utomhus på min cykel.

För- & Nackdelar

Hållbar
Kvalitet
Investeringar
Automatiskt översatt

5 / 5

Ett band med kvalitet

- Sijbren, 3 juni, 2022

En fantastisk produkt som när den köps sparar i plånboken jämfört med den lokala cykelbutiken i vår by.

Automatiskt översatt

5 / 5

Köpte däcket för att slippa köra med punktering igen, så för mig är det ett bra däck

- H., 31 maj, 2022

Fungerar fint och smidigt, nöjd med den

För- & Nackdelar

Fungerar smidigt
Inga fler trasiga däck på vägarna
Ingenting hittat ännu
Automatiskt översatt

5 / 5

Jag kommer att komma hit oftare!

- Roger, 24 maj, 2022

Ytterdäcket levererades snabbt i en jättelåda. Det har varit på i fjorton dagar nu. Så det finns inte mycket att säga om dess hållbarhet ännu. Jag fick vad jag bad om. Det är inte så självklart som det verkar.

För- & Nackdelar

bra pris
god kvalitet
snabb leverans
Automatiskt översatt

5 / 5

mycket nöjd

- Jack, 18 maj, 2022

Jag är en bra kund hos Mantel . är nöjd med erbjudandet

För- & Nackdelar

håller länge
punkterar nästan aldrig
stark länk
Automatiskt översatt

5 / 5

Prisvärd högsta kvalitet.

- Hans, 16 maj, 2022

Bra däck till ett bra pris. För mig, inget annat än Schwalbe Marathon Plus i flera år!

För- & Nackdelar

Anti-läckage
Slitstark
Snyggt pris på manteln
Automatiskt översatt

5 / 5

Bara pålitlig.

- Rudi Frans, 7 maj, 2022

Har haft bakdäcket på min cykel i flera år aldrig haft en punktering ännu en ny i lager igen på baksidan och nu också framtill. Har dem nu också på min elektriska Flyer men bredare. Är lite styvare men speciellt på elcykel bör du inte ha punkteringar på vägen.

För- & Nackdelar

Helt enkelt bra
Läckagesäker
Pålitlig
Något styvare
Automatiskt översatt

5 / 5

Perfekt band

- Kapé, 22 april, 2022

Köpte en ny elcykel för 9 år sedan med standarddäck från fabriken. På den första turen över Drentse hed, en omedelbar punktering. (Kört mindre än 200 km). Fick omedelbart ett Schwalbe Marathon Plus monterat hos återförsäljaren. Nu har jag kört nästan 15000 km och aldrig fått punktering. Idag fick jag en ny monterad. Det var inte ens riktigt nödvändigt ännu, men på grund av en cykelsemester bestämde jag mig för att vara på den säkra sidan. En gång Marathon Plus, alltid Marathon Plus.

För- & Nackdelar

Kan inte spillas
Känns bekant
Mycket slitstark
Automatiskt översatt

5 / 5

Ännu ett däck för många års cykelglädje.

- Wim, 16 april, 2022

Bandets förväntningar är hoppfulla, inga fler längs vägen...

För- & Nackdelar

Bäst i test
Mycket snabb, gratis, leverans.
Utmärkt pris på Mantel
Automatiskt översatt

5 / 5

Den går utmärkt igen.

- Toon, 12 april, 2022

Monteringen gick smidigt. Det tidigare däcket var också n schwalbe. Förhoppningsvis kommer punkteringar att förbli frånvarande.

För- & Nackdelar

Enkel montering
Flexibelt däck
Ej (ännu) märkt
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra erfarenhet tidigare, ny version släpper stygn med väghållning

- Philippe, 29 mars, 2022

Goda erfarenheter av detta däck. Nu när de nya är på, upplever jag regelbundet lite negativ spårning under resor längs plattor och skarvar i vägen, konstigt eftersom detta inte var med de tidigare däcken ...

För- & Nackdelar

aldrig punkterad
håller länge
Väghållning
Automatiskt översatt

5 / 5

Perfekt, som förväntat

- Philip, 17 mars, 2022

Lite krångel för att få däcket på fälgen men har haft svårare däck.

För- & Nackdelar

Bra kvalitet
Snabb leverans
Ingen hittades
Automatiskt översatt

5 / 5

Robust, bekvämt däck med antipunktionsfunktion som är något tyngre

- MJ, 11 mars, 2022

Eftersom jag ofta får punkteringar valde jag det här däcket i storlek 622-47. Däcket känns robust och solitt. Helt klart bättre än det genomsnittliga DIY-däcket. Att montera det var lite mer arbete, det är väldigt tajt runt fälgen. Dessutom var jag tvungen att trixa en hel del för att få däcket i storlek 47 att passa stänkskärmen. Men det var ett medvetet val. Däcket är lite tyngre än det Schwalbe-däck jag hade tidigare, men på en elcykel märker man inte så mycket.

För- & Nackdelar

Bekväm
Känns robust och solid
Kör något tyngre
Mer arbete att installera
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt produkt, om man inte gillar att däcken sitter fast.

- Freddy, 21 februari, 2022

I mer än 10 år har jag uteslutande cyklat med Schwalbe Marathon Plus punkteringsfria däck. Efter tiotusentals kilometer med dessa däck har jag bara haft en punktering, ett elakt stift som trängde hela vägen in i sidan av däcket.

För- & Nackdelar

Högt däcktryck
Läcker aldrig igen
Lätt att montera
Mycket lång livslängd
Automatiskt översatt

5 / 5

Kunde inte vara bättre

- N.H., 20 februari, 2022

Ok

För- & Nackdelar

Leveranstid
Pris
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

De är mina första men inte mina sista.

- Freddy, 11 februari, 2022

Detta borde inte vara mer idealiskt

För- & Nackdelar

löper bra
säker känsla mot läckage
Automatiskt översatt

5 / 5

Jag kan definitivt rekommendera detta band.

- Rik, 6 februari, 2022

Jag listar inga nackdelar eftersom jag inte känner till några hittills. Jag är främst nöjd med att däcket sitter så bra på fälgen. I tidigare erfarenheter med andra däck gick däcket på och av så lätt att jag alltid fruktade att däcket skulle skjutas av av innerröret. Detta kommer definitivt inte att vara fallet med detta däck.

För- & Nackdelar

Bra profil
Känns solid
Passar perfekt på fälgen
Automatiskt översatt

5 / 5

super snabbt hem !!!

- Jan, 31 januari, 2022

2 cykeldäck med läckageskydd från Schwalbe. beställdes online och levererades hem nästa dag. mycket trevligt.

För- & Nackdelar

bekväm webbplats
Lägg en beställning
snabb leverans
Automatiskt översatt

5 / 5

Jag vet inget bättre band

- Rob, 28 januari, 2022

Ny cykel med slät slitbana plockade upp mycket sand. Det här däcket är bara lite bredare och bra slitbana känns så bekant vilket gör att jag går igenom hörn med självförtroende igen och håller cykeln renare

För- & Nackdelar

Bra väghållning
Däcket ger förtroende
Inga fler punkteringar
Verkligen inga
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra valuta för pengarna

- Peter, 17 januari, 2022

Ännu inte tillplattad och går smidigt

Automatiskt översatt

5 / 5

Perfekt punkteringssäkert däck för elcykel

- Erwin, 2 december, 2021

Andra bandet redan bergsäkert

För- & Nackdelar

Bästa däck
Inga punkteringar
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra förhållande mellan kvalitet och pris

- Kees, 9 november, 2021

Detta däck var också under min tidigare cykel. Har aldrig haft punktering och höll länge.

För- & Nackdelar

Högsta kvalitet
Prisvärd på Mantel
Automatiskt översatt

5 / 5

Så köp den!

- Eline, 7 november, 2021

Däcket har en mycket lång livslängd, vilket gör det till en pålitlig vän på vägen

För- & Nackdelar

Bästa kvalitet någonsin!
Finns det inte
Automatiskt översatt

5 / 5

Helt i topp.

- Jack, 3 november, 2021

Att detta är de bästa ytterdäcken är välkänt, men pris och leveranshastighet är också i topp hos Mantel

För- & Nackdelar

bra pris
Det bästa däcket
mycket snabb korrekt leverans
Automatiskt översatt

5 / 5

toppdäck

- Luke, 30 oktober, 2021

Däck - punkteringsfria

För- & Nackdelar

bra resultat när det gäller att undvika punktering
tuff
ibland svårt att få på hjulet när det är nytt
mer ££
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra däck

- Wim, 26 oktober, 2021

Det här är ett utmärkt däck. Jag cyklar många mil om året och får nästan aldrig punktering. Endast när det blå lagret är synligt blir däcket platt om du kör på något vasst.

För- & Nackdelar

Du kommer nästan aldrig att få punktering igen
Håller i flera år
Automatiskt översatt

5 / 5

Top Shop igen

- Wil, 24 oktober, 2021

toppdäck, känns mycket säker

För- & Nackdelar

Känner mig säker på min elcykel
snabb leverans och bra förpackning
Toppdäck
Automatiskt översatt

5 / 5

Schwalbe en höjdare bland varumärken

- Bert, 21 oktober, 2021

Schwalbe är bland de bästa däcken, med färre punkteringar håller längre,

För- & Nackdelar

billigt
bra slitbana
bra väghållning
Däck mot punktering
håller längre
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra däck och hon ser bra ut.

- Myrka, 16 oktober, 2021

Mycket bra däck och hon ser bra ut.

För- & Nackdelar

God kvalitet
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra valuta för pengarna

- Erwin, 16 oktober, 2021

Inga fler punkteringar +5k km utan läckage

För- & Nackdelar

Enkel beställningsprocess
Snabb leverans
Automatiskt översatt

5 / 5

Däck för supercykel

- Piet, 12 oktober, 2021

Vår cykel är som ny igen med dessa cykeldäck

För- & Nackdelar

Utmärkt cykeldäck
Automatiskt översatt

5 / 5

Inte den allra billigaste, men enligt min mening (en av) de bästa.

- Rj, 6 oktober, 2021

Däcket är av mycket god kvalitet. Inte det allra billigaste, men enligt min mening (ett av) de bästa.

För- & Nackdelar

Bra pris
Pålitlig
Solid och vacker
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra produkt till ett bra pris

- Etienne, 4 oktober, 2021

Jag har bara haft det här antipunktionsdäcket i några veckor och har redan cyklat en hel del med det. Det rullar smidigt. Jag köpte det här däcket främst på grund av de goda recensionerna på internet. Eftersom mitt bakdäck behövde bytas ut valde jag medvetet det här. Detta beror på att det är mer arbete att byta ut ett bakdäck än att byta ut framdäcket. De punkteringsfria egenskaperna är då viktigare för mig än för ett framdäck. Men det är naturligtvis en personlig bedömning.

För- & Nackdelar

bra förhållande mellan pris och kvalitet
enkel montering
kommer ut bra i testet
motverkar läckage
ser också bra ut
något styv men inte så illa
Automatiskt översatt

5 / 5

bra produkt, väl värt sitt pris!

- Stefaan, 3 oktober, 2021

nästan inga fler punkteringar, mycket pålitliga, bra grepp även i våta förhållanden, slitstarka. Våra 4 familjecyklar har nu alla samma ytterdäck: Schwalbe Marathon Plus

För- & Nackdelar

bra grepp
Läckageskyddande +++.
slitstark
Pris
Automatiskt översatt

5 / 5

Hittills så bra, snabb leverans av en trevlig produkt.

- Klaas, 2 oktober, 2021

Jag valde det här däcket efter positiva erfarenheter på internet och första intrycket är bra. Erfarenheten får utvisa om det lever upp till förväntningarna. (Inklusive innerslang från Schwalbe) Inga problem att montera däcken så länge du gör det enligt reglerna. Min erfarenhet av mantel är över förväntningarna, supersnabb leverans.

För- & Nackdelar

bra testresultat
ser solid ut
Automatiskt översatt

5 / 5

bara bra

- Fred, 2 oktober, 2021

snabb leverans och rem levereras snyggt i en låda. som andra internetbutiker inte gör. rullade upp gör remmen inte längre bra. jag kommer att köpa från mantel från och med nu.

Automatiskt översatt

5 / 5

Bra däck, anti-punktering fungerar. Säkerställer pålitlig cykling.

- Stefan, 1 oktober, 2021

Jag köper bara Schwalbe Marathon Plus-däck längre. Då får jag nästan aldrig punktering. Att montera ett cykeldäck och klistra fast ett däck är inte min hobby, och med det här däcket behöver jag nästan aldrig göra det. Däcket är värt vartenda öre.

För- & Nackdelar

Anti-läckage fungerar bra
Håller länge
Lätt att montera
Automatiskt översatt

5 / 5

robust däck för pendling

- Guy, 30 september, 2021

däck för min pendlarcykel där jag värdesätter robusthet (så få punkteringar som möjligt) över rullmotstånd. Jag hade bara 1 punktering med mitt tidigare Schwalbe maraton men det har nu slitits av.

För- & Nackdelar

gick smidigt att applicera
har ett gediget skyddande lager
lite mer rullmotstånd (jag märker det inte)
lite tyngre
Automatiskt översatt

5 / 5

Med det här däcket cyklar jag genom landet igen

- W.A, 21 september, 2021

snabb leverans som anges på webbplatsen

För- & Nackdelar

bra däck
Automatiskt översatt

5 / 5

Fin produkt, värd att upprepa!

- Bram, 18 september, 2021

Även mitt andra Schwalbe-däck, som har suttit på det i 2 år, är problemfritt.

För- & Nackdelar

Fint robust däck
Inga punkteringar, inte ens med mitt tidigare Schwalb-däck
Lite rullningsljud
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra köp

- Wouter, 25 augusti, 2021

Topp!

Automatiskt översatt

5 / 5

Bra och korrekt produkt

- Koen, 23 augusti, 2021

Svårt att sätta på första gången, men fyller ut bra

För- & Nackdelar

Bra kontakt med marken
Mycket slitstark
Rimligt prissatt
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket nöjd

- Marius, 19 augusti, 2021

Goda erfarenheter

För- & Nackdelar

Mycket bra cykeldäck
Snabb leverans
Tjockt nöjd swalb
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra service.

- Ronald, 18 augusti, 2021

Tidigare även köpt. Bra.

För- & Nackdelar

Bra förpackad
Bra kvalitet.
Snabb leverans
Nej.
Automatiskt översatt

5 / 5

För dig som hatar att däcken smäller.

- Tjeerd, 16 juli, 2021

Det nya däcket gick runt fälgen lättare än jag förväntade mig. Föregående däck var också ett Schwalbe Marathon. Håller väldigt länge utan punktering.

Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra däck för en stadscykel

- GMC, 13 juli, 2021

däcket uppfyller 100% av förväntningarna

För- & Nackdelar

bra däck
lätt att montera
punkteringsskyddet är perfekt
Gee
Automatiskt översatt

5 / 5

För mig det allra bästa cykeldäcket,

- Jac, 11 juli, 2021

På 3 år, inte en enda punktering vid daglig användning

För- & Nackdelar

Mycket god kvalitet
Automatiskt översatt

5 / 5

Inget läckage

- Cor, 10 juli, 2021

Jag har monterat Schwalbe Marathon Plus på alla mina cyklar, jag har aldrig haft punktering, jag cyklar 24 kilometer om dagen i alla väder på vardagar, jag är mycket nöjd med det här däcket.

För- & Nackdelar

Har aldrig haft punktering
dyr
Automatiskt översatt

5 / 5

Bara utmärkt

- M.C., 8 juli, 2021

En gång om året får jag min elcykel dubbel twist fixad och är bra igen som förväntat. Mekanik kommer över som ärlig,och gör vad de kan. Eftersom cykeln faktiskt är 4 år gammal igen är det inte möjligt att köpa en ny pannier med den ..aar det är inte så illa då.

För- & Nackdelar

Hantverksskicklighet
Kör som ny igen
Tydlig kommunikation
Ingen
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Rekommenderas varmt!

- Otto, 2 juli, 2021

Jag har använt det här däcket i flera år och slitbanan verkar inte slitas ut. Jag har aldrig fått punktering med det heller.

För- & Nackdelar

Läcker aldrig igen
Slitstark
Automatiskt översatt

5 / 5

Jag tar aldrig något annat.

- Eddie, 1 juli, 2021

Mycket bra däck. Tog en lång ökenresa med det. Se upp med kaktusar. Taggarna kan långsamt arbeta sig in i däcket.

För- & Nackdelar

lätt att montera på fälgen
mycket lämplig för långa tuffa turer
mycket lång livslängd
inte motståndskraftig mot små kaktustaggar
Automatiskt översatt