Omdömen om
Schwalbe Marathon Plus

Schwalbe Marathon Plus
4.8 / 5
Genomsnitt av 334 recensioner
5
182 recensioner
4
28 recensioner
3
2 recensioner
2
1 recension
1
1 recension

Foton från kunder

5 / 5

Bara ett toppdäck, borde köpas av alla, har aldrig haft punktering

- Alex, 1 augusti, 2022

Lågt rullmotstånd, punkterar aldrig, lätt att montera på fälgen

För- & Nackdelar

lätt att montera på fälgen
motstånd mot punktering
Rullmotstånd
Automatiskt översatt

4 / 5

Bara ett bra band.

- John, 1 februari, 2023

Ett utmärkt däck, har precis cyklat ca 50 km, bra grepp även på vått underlag. Däcket är lite styvt. Att montera däcket på fälgen är också lite knepigt på grund av de starkt utåtriktade däckflankerna.

För- & Nackdelar

Bra grepp
Robust
Automatiskt översatt

5 / 5

Jag tar aldrig något annat.

- Eddie, 1 juli, 2021

Mycket bra däck. Tog en lång ökenresa med det. Se upp med kaktusar. Taggarna kan långsamt arbeta sig in i däcket.

För- & Nackdelar

lätt att montera på fälgen
mycket lämplig för långa tuffa turer
mycket lång livslängd
inte motståndskraftig mot små kaktustaggar
Automatiskt översatt

5 / 5

Rekommenderas varmt

- Jim, 1 juli, 2024

Uppfyller angivna förväntningar

För- & Nackdelar

Anti-punkteringsskikt
Har kört med det här däcket i flera år utan problem
Långvarig
Nej till
Automatiskt översatt

5 / 5

Toppdäck för pendling

- Niels, 1 juni, 2021

Jag har använt de här däcken i flera år. Kan inte minnas min senaste punktering. Pendling.

För- & Nackdelar

Bra erbjudande
Kör perfekt
Lång livslängd
Lätt att montera
Upp till 5 bar
Observera rotationsriktningen vid montering (no -point)
Automatiskt översatt

5 / 5

Robust däck med läckageskydd

- Emile, 1 juni, 2021

Schwalbe har flera däcklinjer vars anti-punkteringsegenskaper verkar vara mycket bra. Det är därför jag valde detta däck.

För- & Nackdelar

Anti-läckage
Fast känsla
Högt tryck upp till 6,0 bar
Var förpackad i stor låda
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra däck, anti-punktering fungerar. Säkerställer pålitlig cykling.

- Stefan, 1 oktober, 2021

Jag köper bara Schwalbe Marathon Plus-däck längre. Då får jag nästan aldrig punktering. Att montera ett cykeldäck och klistra fast ett däck är inte min hobby, och med det här däcket behöver jag nästan aldrig göra det. Däcket är värt vartenda öre.

För- & Nackdelar

Anti-läckage fungerar bra
Håller länge
Lätt att montera
Automatiskt översatt

5 / 5

Uppfyller förväntningarna

- Rob, 1 september, 2022

Det är inte första gången jag köper det här däcket. Uppfyller förväntningarna varje gång och anti-punkteringssystemet verkar fungera (vi håller tummarna).

För- & Nackdelar

Lätt att montera
Rullar bra
Automatiskt översatt

5 / 5

Topprodukt

- Ron, 10 augusti, 2022

Supersnabb leverans och snyggt förpackad Däck exakt som beskrivet är mycket nöjda

För- & Nackdelar

Kvalitet
Leveranshastighet
Pris
Ingenting
Automatiskt översatt

4 / 5

Perfekt däck för pendling

- Erna, 10 december, 2021

Letade efter ett problemfritt däck för pendling. Det är inte det lättaste däcket men det är superbra mot punktering. Var tvungen att anstränga sig lite för att montera det. Och sist men inte minst, utmärkt värde för pengarna.

För- & Nackdelar

motståndskraft mot punktering
Pris
Montering
Vikt
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra produkt

- Arjan, 10 februari, 2023

Produkten är vad jag förväntar mig av den

För- & Nackdelar

Bra produkt
Inga minuspoäng
Automatiskt översatt

5 / 5

Inget läckage

- Cor, 10 juli, 2021

Jag har monterat Schwalbe Marathon Plus på alla mina cyklar, jag har aldrig haft punktering, jag cyklar 24 kilometer om dagen i alla väder på vardagar, jag är mycket nöjd med det här däcket.

För- & Nackdelar

Har aldrig haft punktering
dyr
Automatiskt översatt

5 / 5

bra och passar bra

- Wim, 10 juli, 2023

passar perfekt som jag förväntade mig bra valuta för pengarna

För- & Nackdelar

snabb leverans
som på bilden på webbplatsen
Topp service
N/A
Automatiskt översatt

5 / 5

Tydlig information på webbplatsen

- Agnes, 10 november, 2023

För mig är Schwalbe varumärket för cykeldäck.

För- & Nackdelar

Snabb service
Tydlig webbplats
Generöst förpackad.
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt och solid produkt, väl förpackad.

- Marius, 10 oktober, 2022

Ytterdäck för cykel

Automatiskt översatt

5 / 5

TOPP PRODUKT! Snabb bearbetning och leverans!

- Christ, 10 september, 2022

Perfekt däck! Har använt Schwalbe Marathon Plus i många år utan punktering! Topprodukt

Automatiskt översatt

5 / 5

Pris/kvalitet = 100% GO

- Ronny, 11 augusti, 2022

Använd den oftare på andete cykel. Livslängden är lång med rätt däcktryck. För lågt tryck icm tungt lastad kommer att kosta dig däckets sidoväggar.

För- & Nackdelar

Lätt att montera (inte absurt hårt åtdragen)
Utmärkt skydd mot läckage
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra däck

- BH, 11 december, 2020

Schwalbe ser ut som ett solitt däck som kommer att hålla i flera år igen. Att montera inner- och ytterdäcket var inte så svårt. Bakhjulet var lite mer jobbigt men inga problem på Gazelle Orange. Även utan en hjuljusterare. Broms- och växelvajrar behövde inte demonteras. Bara att spänna kedjan igen. Men det är ändå nödvändigt ibland.

Automatiskt översatt

5 / 5

De är mina första men inte mina sista.

- Freddy, 11 februari, 2022

Detta borde inte vara mer idealiskt

För- & Nackdelar

löper bra
säker känsla mot läckage
Automatiskt översatt

5 / 5

För mig det allra bästa cykeldäcket,

- Jac, 11 juli, 2021

På 3 år, inte en enda punktering vid daglig användning

För- & Nackdelar

Mycket god kvalitet
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra pris och engångsarbete för montering under en längre tid

- Marc, 11 juli, 2022

Bara GOOD

För- & Nackdelar

Åker underbart lätt
Läcksäker
Solid
Ännu inte upptäckt
Automatiskt översatt

5 / 5

Robust, bekvämt däck med antipunktionsfunktion som är något tyngre

- MJ, 11 mars, 2022

Eftersom jag ofta får punkteringar valde jag det här däcket i storlek 622-47. Däcket känns robust och solitt. Helt klart bättre än det genomsnittliga DIY-däcket. Att montera det var lite mer arbete, det är väldigt tajt runt fälgen. Dessutom var jag tvungen att trixa en hel del för att få däcket i storlek 47 att passa stänkskärmen. Men det var ett medvetet val. Däcket är lite tyngre än det Schwalbe-däck jag hade tidigare, men på en elcykel märker man inte så mycket.

För- & Nackdelar

Bekväm
Känns robust och solid
Kör något tyngre
Mer arbete att installera
Automatiskt översatt

5 / 5

Den går utmärkt igen.

- Toon, 12 april, 2022

Monteringen gick smidigt. Det tidigare däcket var också n schwalbe. Förhoppningsvis kommer punkteringar att förbli frånvarande.

För- & Nackdelar

Enkel montering
Flexibelt däck
Ej (ännu) märkt
Automatiskt översatt

4 / 5

Mitt vanliga val för min stadscykel

- Sem, 12 december, 2020

Utmärkt däck. Jag bor i Amsterdam och det finns regelbundet mycket glas på cykelvägarna, men jag punkterar nästan aldrig med dessa däck (vilket var annorlunda innan jag började använda punkteringsskyddade däck.

För- & Nackdelar

Däcket behåller sin form väl
praktiskt taget inga fler punkteringar
Automatiskt översatt

5 / 5

förhoppningsvis aldrig läcka igen

- Guy, 12 december, 2020

Robust däck med rejält slitbaneskydd, men framtiden får utvisa hur punkteringssäkert det är

Automatiskt översatt

5 / 5

Har redan använt många Marathon-däck, aldrig mer punktering!

- Jeroen, 12 december, 2023

Mycket pålitligt och slitstarkt däck. Lätt att montera, sitter bra på fälgen direkt.

För- & Nackdelar

Exceptionella egenskaper mot läckage!
Robust stomme men ändå lätt att montera!
Stark prissättning jämfört med officiellt pris.
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra erfarenhet, tidigare däck var av samma märke och typ.

- Hein, 12 februari, 2023

Uppfyller mina förväntningar

För- & Nackdelar

Inga fler punkteringar
Lång livslängd
Starkt däck
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt råd från Mantelmen att byta 23 mm däck på vintern till bredprofilsdäck

- Koen, 12 februari, 2023

En perfekt lösning för glidande partier på vintern. Byt ut det "normala" smala vägdäcket mot ett däck med bred profil och din landsvägscykel ser ut som en gruscykel

För- & Nackdelar

Bättre grepp
Bromsförmåga
Komfort
Monteringen är lite svårare än på smala 23 mm
Pris
Automatiskt översatt

5 / 5

Bästa leverantör

- Andy, 12 juli, 2024

Ämne Schwalbe anti-puncture cykeldäck. Schwalbe min favorit i över 25 år.

För- & Nackdelar

Bra indo mbt-order.
Bra prissättning.
Snabb, välpaketerad, leverans
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Är bra

- Wim, 12 juni, 2022

Pålitlig kvalitet.

För- & Nackdelar

Utmärkt däck
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Bara ett bra band!

- wim, 12 november, 2022

Har kört co-determination däck ganska länge, och jag gillar det tå bra, eftersom jag sällan har punkteringar med detta! Bara Utmärkt och väl värt sina pengar!!!

Automatiskt översatt

5 / 5

Däck för supercykel

- Piet, 12 oktober, 2021

Vår cykel är som ny igen med dessa cykeldäck

För- & Nackdelar

Utmärkt cykeldäck
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra läckageskyddande däck med lång livslängd.

- Michael, 12 oktober, 2022

Dessa däck levererades nya under min 2014 RIH omega och har hållit sig bra därav valet av dessa däck. En annan faktor är det goda anti-punkteringsskyddet.

För- & Nackdelar

Bra livslängd (föregående var 8,5 år)
Läckageskydd (inget på 8,5 år)
Lätt att montera på fälgen
Den reflekterande kanten vill blekna lite med tiden
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra däck, för det här priset

- Richard, 12 oktober, 2023

Fint däck som är lätt att montera. Ligger fint runt fälgen och ger bra väghållning. Mycket grepp. Skulle kunna vara något bredare för mer komfort. Nu är det bara att vänta och se vad livslängden gör.

För- & Nackdelar

bra grepp
Bra väghållning
lätt att montera
Komfort
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra däck för en stadscykel

- GMC, 13 juli, 2021

däcket uppfyller 100% av förväntningarna

För- & Nackdelar

bra däck
lätt att montera
punkteringsskyddet är perfekt
Gee
Automatiskt översatt

5 / 5

Cyklar underbart!

- Kees, 13 juni, 2021

Mycket fina och bra däck

För- & Nackdelar

Bra grepp
Lätt att montera
Säker tack vare bra reflektion på däcket
Automatiskt översatt

5 / 5

utmärkt order, snabb och korrekt

- Wim, 13 juni, 2021

bra däck

För- & Nackdelar

korrekt
snabb
Automatiskt översatt

4 / 5

Superdäck för stadscykel Dessa var till min studerande son som inte är wac

- Ronald, 13 mars, 2021

I flera år på min Santos och även när slitbanan är utsliten kan du fortfarande cykla vidare med den

För- & Nackdelar

Anti-läckage beläggning
Hållbarhet
Reflekterande ram
Inte riktigt billig
Tung
Automatiskt översatt

5 / 5

Rekommenderas varmt för mile-ätare.

- Fred, 13 oktober, 2022

Superband, har använt det i flera år i posten. Skulle inte vilja ha ett annat.

För- & Nackdelar

Nästan omöjligt att punktera.
Otroligt slitstark.
Om däcktrycket är för lågt går sidorna sönder.
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra, MEN...

- Mark, 13 oktober, 2023

Den här är för elcyklar, inte för cyklar som ibland körs på sand. I däckets spår kryper nämligen vassa småstenar som till slut trycker sig igenom däcket (åtminstone från ett vanligt ytterdäck) och därför kommer du att punktera mycket snabbare. Om du ibland tar på sand, ta inte detta maraton, men en annan typ (jag vet inte den exakta beteckningen).

För- & Nackdelar

Solid
Gående profil
Automatiskt översatt

5 / 5

Jag vill bara inte ha några fler däck på min cykel

- Jan, 14 december, 2023

Det här är den typ av däck som jag helst vill ha monterat på cykeln och nu finns det hos Mantel till ett mycket rimligt pris.

För- & Nackdelar

bästa däcket mot läckage
mycket bra värde för pengarna
Stabilt däck
Automatiskt översatt

5 / 5

Verkligen ett band att använda

- L.H., 14 februari, 2024

Fantastiskt bra band

För- & Nackdelar

Kvalitet på däck
Leverans
Pris på däck
Automatiskt översatt

5 / 5

Solitt däck som uppfyller förväntningarna

- André, 14 januari, 2024

Eftersom mina tidigare däck var utslitna köpte jag 2 nya däck av samma märke och typ. Den tidigare uppsättningen gick problemfritt utan punkteringar

För- & Nackdelar

Bra pris
Stabilt däck
Uppfyller förväntningarna
nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Superband

- Jack, 14 juni, 2023

Se fördelarna, med däcktryck är balansen mellan studs och fjädring bra att dosera

För- & Nackdelar

Fint, fast kvalitetsgummi
har haft däcket i 500 km och gillar det verkligen
känns bekvämt
osannolikt att punktera
Superdäck, rullar vackert,
Kunde inte få däcket runt utan plastdäckspakar
Automatiskt översatt

5 / 5

Vill inte ha en till

- Frans, 14 november, 2022

Håller vad den lovar, läcker aldrig.

För- & Nackdelar

15000 km
Aldrig något läckage
Automatiskt översatt

5 / 5

Däck av god kvalitet

- Wilma, 14 september, 2022

Bra service, snabbt möte och cykeln var klar samma morgon

Automatiskt översatt

5 / 5

TOPPsite

- Geert, 14 september, 2022

snabb leverans och bra priser

Automatiskt översatt

5 / 5

Fint däck med betydande motståndskraft mot punktering

- Amos, 15 juni, 2023

Fast band

För- & Nackdelar

Läckagesäker
Solid
Automatiskt översatt

5 / 5

Det perfekta däcket för touring.

- Frenk, 15 mars, 2021

Mycket fint däck med bra punkteringsskydd.

För- & Nackdelar

Fint rullmotstånd.
Passar bra runt fälgen.
Automatiskt översatt

5 / 5

Ännu ett däck för många års cykelglädje.

- Wim, 16 april, 2022

Bandets förväntningar är hoppfulla, inga fler längs vägen...

För- & Nackdelar

Bäst i test
Mycket snabb, gratis, leverans.
Utmärkt pris på Mantel
Automatiskt översatt

5 / 5

För dig som hatar att däcken smäller.

- Tjeerd, 16 juli, 2021

Det nya däcket gick runt fälgen lättare än jag förväntade mig. Föregående däck var också ett Schwalbe Marathon. Håller väldigt länge utan punktering.

Automatiskt översatt

5 / 5

Val tydligt snabbt

- Daf, 16 juli, 2024

Leverans bra, produktrecension ... ja, tidigt att bedöma det. Men ser ut och känns bra kvalitet... längre tid kommer att visa

För- & Nackdelar

Snabb leverans
Tydlig webbplats, valguide
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra ytterdäck uppfyller förväntningarna

- Stephan, 16 juni, 2021

Bra ytterdäck uppfyller förväntningarna

Automatiskt översatt

5 / 5

Prisvärd högsta kvalitet.

- Hans, 16 maj, 2022

Bra däck till ett bra pris. För mig, inget annat än Schwalbe Marathon Plus i flera år!

För- & Nackdelar

Anti-läckage
Slitstark
Snyggt pris på manteln
Automatiskt översatt

2 / 5

nytt däck mycket osäkert

- Bernard, 16 november, 2020

Däcket söker sig mycket längs spåren i stenbeläggningen, även om det ligger tätt söker sig däcket längs spåren, vilket ger dig känslan av att cykeln glider i sidled.

För- & Nackdelar

känslig för längsgående spår i vägytan
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra däck och hon ser bra ut.

- Myrka, 16 oktober, 2021

Mycket bra däck och hon ser bra ut.

För- & Nackdelar

God kvalitet
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra valuta för pengarna

- Erwin, 16 oktober, 2021

Inga fler punkteringar +5k km utan läckage

För- & Nackdelar

Enkel beställningsprocess
Snabb leverans
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra pris

- Marc, 16 oktober, 2022

Jag köpte det här däcket på grund av dess punkteringsbeständighet

För- & Nackdelar

Förpackning
Leverans
Pris
Automatiskt översatt

4 / 5

Superstabilt och bekvämt band

- Kristof, 17 augusti, 2021

Efter nästan 100 km kan jag bedöma detta ytterdäck. Mycket robust men också något tyngre ytterdäck än normalt. Bra rullningsegenskaper på normala och hala vägbanor. Även mycket bra grepp på det senare. Slitbanan är ganska följsam, vilket kraftigt gynnar punkteringsmotståndet, men har nackdelen att däcket letar sig något i längsgående spår på sämre vägbeläggningar och kullerstenskarvar. Detta ger en konstig känsla, som om man riskerar att glida iväg när man inte gör det. Därför 4 istället för 5 stjärnor. Rekommenderas varmt. Lite svårare att passa runt din fälg dock.

För- & Nackdelar

Bra grepp på hala vägar
Ingen mer rädsla för krossat glas på cykelvägen
Mycket starkt däck
Oasfalterad väg är inget problem
Pris/kvalitet
Känslig för längsgående spår
Något svårare att montera på fälgen
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra däck

- Bert, 17 augusti, 2022

Bra däck för det här priset

För- & Nackdelar

Bra passform
Flexibelt band
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra produkter, trevlig service

- Charlotte, 17 december, 2023

Efter konsekvent mjuka däck och tung trampning lät jag byta ut de ursprungliga ytter- och innerslangarna. Vilken skillnad! Vi cyklar nu mycket snabbare, mjukare och mycket bekvämare. Nästan som om cykeln plötsligt blev elektrisk.

För- & Nackdelar

Bekväm
Mjuk
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra valuta för pengarna

- Peter, 17 januari, 2022

Ännu inte tillplattad och går smidigt

Automatiskt översatt

5 / 5

Verkar vara ett utmärkt band

- Ceriel, 17 juli, 2023

Jag har inte fått punktering än, men jag har haft den i en månad nu, så det säger inte så mycket.

För- & Nackdelar

Passar bra
Verkar särskilt robust
Inte det enklaste bandet att montera
Automatiskt översatt

5 / 5

Perfekt, som förväntat

- Philip, 17 mars, 2022

Lite krångel för att få däcket på fälgen men har haft svårare däck.

För- & Nackdelar

Bra kvalitet
Snabb leverans
Ingen hittades
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra service.

- Ronald, 18 augusti, 2021

Tidigare även köpt. Bra.

För- & Nackdelar

Bra förpackad
Bra kvalitet.
Snabb leverans
Nej.
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra och snabba däck

- Remco, 18 januari, 2024

Schwalbe Marathon Plus-däcken överraskade mig positivt där Swalbe One-däcken var platta efter bara 1 åktur, dessa däck sattes under min gruscykel. Med 4 bar tillräckligt grepp i skogen och en lätt körning på vägen. Montering är bara MYCKET svårt, däcken är verkligen för styva för det.

För- & Nackdelar

Inga punkteringar ännu
Smidig löpning
Tillräckligt grepp
Mycket svår att montera
Automatiskt översatt

5 / 5

mycket nöjd

- Jack, 18 maj, 2022

Jag är en bra kund hos Mantel . är nöjd med erbjudandet

För- & Nackdelar

håller länge
punkterar nästan aldrig
stark länk
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra och snabb leverans Top

- Ad, 18 mars, 2021

Köpte däck till min i-cykel och resultatet är perfekt

För- & Nackdelar

Snabb och bra leverans
Automatiskt översatt

5 / 5

Väl värt pengarna!

- Edwin, 18 oktober, 2022

Efter flera punkteringar på två månader (tack Amsterdams kommun för att de inte städar gatorna!) fick jag nog och köpte de här däcken på rekommendation av några cykelentusiaster. Ett antal webbplatser listar som nackdelar den mindre körkomforten på grund av det tjocka lagret och oförmågan eller mycket svårt att passa ytterdäcket runt fälgen. Jag måste verkligen säga emot båda, eftersom körkomforten faktiskt bara har förbättrats eftersom jag nu inte tänker "det är ett annat platt däck" vid varje knak eller bula, annars rullar däcken bara bra. Jag kunde montera ytterdäcken utan några hjälpmedel, det är exakt samma sak som med "normala" ytterdäck. Jag tror inte att det finns tillräckligt med utrymme här för att ge en fullständig förklaring, men om du redan har däcket på fälgen längst upp på hjulet, måste du dra metallpärlan djupt in i mitten av fälgen längst upp, du kommer automatiskt att få utrymme längst ner för att få in pärlan i fälgen här också. Du behöver verkligen inte använda skruvmejslar eller något. Notera också däckets rullriktning, det finns en pil på sidoväggen.

För- & Nackdelar

Åkkomfort
Bra storlek
Automatiskt översatt

5 / 5

Fin produkt, värd att upprepa!

- Bram, 18 september, 2021

Även mitt andra Schwalbe-däck, som har suttit på det i 2 år, är problemfritt.

För- & Nackdelar

Fint robust däck
Inga punkteringar, inte ens med mitt tidigare Schwalb-däck
Lite rullningsljud
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket nöjd

- Marius, 19 augusti, 2021

Goda erfarenheter

För- & Nackdelar

Mycket bra cykeldäck
Snabb leverans
Tjockt nöjd swalb
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra däck med halkskydd, utmärkt grepp och bra åkning

- Jan Hugo, 19 augusti, 2021

Bra däck med halkskydd, utmärkt grepp och bra åkning

För- & Nackdelar

Bästa punkteringsfria ytterdäcket enligt annonsen
Ökad vikt och rullmotstånd är inte märkbart
Lite styvare när det är monterat
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra däck till bra pris.

- A.P., 19 augusti, 2022

Robust däck, med gott rykte mot punktering, men ändå ganska lätt att sätta på fälgen. Och till ett bra pris hos Mantel.

För- & Nackdelar

Fint fast band
Fortfarande lätt att applicera
Rimligt pris
Automatiskt översatt

5 / 5

Cykeldäck av högsta kvalitet.

- Tim, 19 februari, 2023

Fast cykeldäck med reflex för hög synlighet

För- & Nackdelar

Känns och ser solid ut.
Passar lätt runt kanten.
Automatiskt översatt

5 / 5

Topp och däck går lättare

- Loek, 19 juni, 2022

Efter 8 års cykling på de gamla däcken utan några problem eller punktering, köpte jag samma typ och märke av däck på grund av den goda erfarenheten med det

För- & Nackdelar

Däck av bra kvalitet
Ljusare cykling
Snabb leverans
Inte alls
Nej
Skulle inte veta
Automatiskt översatt

5 / 5

Schwalbe är bäst

- Bart, 19 juni, 2024

Schwalbe-däcken är starka men ändå smidiga

För- & Nackdelar

Lätt att montera
Rem av hög kvalitet
Vacker utsikt
Automatiskt översatt

5 / 5

Sammantaget ett mycket bra däck till ett acceptabelt pris.

- Dennis, 2 augusti, 2023

Sammantaget ett mycket bra däck med flera gummityper för gott grepp, även på våta och kalla underlag. Det skyddande lagret gör punkteringar mycket ovanligare, och slitstyrkan säkerställer att dina däck håller länge, även med en smidig och sportig körstil.

För- & Nackdelar

Ganska slitstarkt, lång livslängd med jämn körning
Tjockt lager av punkteringsskydd
Utmärkt grepp, även i kallt och vått väder
Något dyrare än "vanliga" däck
Något svårare att montera på grund av det skyddande lagret
Automatiskt översatt

5 / 5

Perfekt punkteringssäkert däck för elcykel

- Erwin, 2 december, 2021

Andra bandet redan bergsäkert

För- & Nackdelar

Bästa däck
Inga punkteringar
Automatiskt översatt

5 / 5

Däcken är av mycket god kvalitet.

- Andre, 2 december, 2023

Däcken är av mycket god kvalitet och vi har ännu inte haft någon punktering med dem.

Automatiskt översatt

5 / 5

Bra däck

- Ruud, 2 januari, 2024

Vilket fint och pålitligt däck, detta är den nya standarden för mig av tillförlitlighet. Snabb leverans.

För- & Nackdelar

Lätt rullmotstånd
Motstånd mot punktering
Automatiskt översatt

5 / 5

Rekommenderas varmt!

- Otto, 2 juli, 2021

Jag har använt det här däcket i flera år och slitbanan verkar inte slitas ut. Jag har aldrig fått punktering med det heller.

För- & Nackdelar

Läcker aldrig igen
Slitstark
Automatiskt översatt

4 / 5

Perfekt för resor och daglig användning

- Ryan, 2 juli, 2021

För det första baseras den här recensionen främst på cykelturer och vardagscykling. Det är vad jag använder min cykel till. Jag har ingen bil och jag gillar inte riktigt att använda kollektivtrafik. Jag tar mig bara runt med cykel. Det här är tredje gången jag har de här däcken. Jag älskar dem. De är mycket välbyggda, nästan punkteringssäkra och slitbanan är gjord så att vatten kommer att gå åt sidan. Mitt förra par var 28 x 1,5, men de här är 28 x 1,4. Personligen gillar jag 1,5 bättre. Det är trevligt att ha ett bredare däck - bekvämare, mer kontroll och mindre risk för punktering. Men jag vill tillägga att jag inte är upprörd över köpet. På grund av hur robusta dessa är, och slitbanemönstret, och punkteringsskyddet, rekommenderar jag dem

För- & Nackdelar

Bekväm körning
Bra slitbanemönster för att hålla regn borta
Nästan aldrig punktering
Robust konstruktion
Inte särskilt bred
Automatiskt översatt

5 / 5

Superband

- Piet, 2 juli, 2023

Alltid en bra anslutning. Inga dåliga erfarenheter

För- & Nackdelar

Bra pris
Starkt band
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Ett perfekt ytterdäck!

- Willem, 2 juni, 2023

Schwalbe Marathon Plus är ett utmärkt däck för utomhusbruk.

Automatiskt översatt

5 / 5

Hittills så bra, snabb leverans av en trevlig produkt.

- Klaas, 2 oktober, 2021

Jag valde det här däcket efter positiva erfarenheter på internet och första intrycket är bra. Erfarenheten får utvisa om det lever upp till förväntningarna. (Inklusive innerslang från Schwalbe) Inga problem att montera däcken så länge du gör det enligt reglerna. Min erfarenhet av mantel är över förväntningarna, supersnabb leverans.

För- & Nackdelar

bra testresultat
ser solid ut
Automatiskt översatt

5 / 5

bara bra

- Fred, 2 oktober, 2021

snabb leverans och rem levereras snyggt i en låda. som andra internetbutiker inte gör. rullade upp gör remmen inte längre bra. jag kommer att köpa från mantel från och med nu.

Automatiskt översatt

5 / 5

Ett mycket bra och säkert däck mot punktering.

- Jos, 2 oktober, 2023

Under flera år har jag använt Swalbe Marathon Plus-däck, aldrig haft en punktering med 30 000 km på klockan. Nu ersatt med, naturligtvis, Swalbe Marathon Plus igen.

För- & Nackdelar

bra däck
mot punktering
säkert däck
Automatiskt översatt

4 / 5

på riktigt: aldrig mer stickdäck

- RENE, 2 september, 2020

Automatiskt översatt

5 / 5

Swalbe Marathon Plus är ett toppdäck!

- Jan., 20 augusti, 2022

Jag har haft mycket goda erfarenheter av Swalbe Marathon Plus under många år. Jag cyklar 30 till 40 km nästan varje dag och har aldrig haft en punktering med detta punkteringssäkra däck.

För- & Nackdelar

Jag har litat på det här däcket i flera år.
Med Swalbe Marathon Plus cyklar du underbart.
Swalbe Marathon Plus. Ett utmärkt punkteringssäkert däck
Automatiskt översatt

5 / 5

De bästa däcken för pendlare

- Gordon, 20 december, 2020

Ersättare för samma, med vår efter över 4000 pendlingsmil med en 100 kg cyklist.

Automatiskt översatt

5 / 5

Kunde inte vara bättre

- N.H., 20 februari, 2022

Ok

För- & Nackdelar

Leveranstid
Pris
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt

- Philippe, 20 februari, 2024

Förutom att shwalbe-däcken är nästan punkteringsfria, är de behagliga och smidiga på vägen. Ett riktigt nöje....

Automatiskt översatt

5 / 5

Toppband

- Renee, 20 juli, 2022

Jag har haft schwalbe marathon-däcket i flera år nu och det här är tredje gången jag byter ut det. Så jag är supernöjd med det

För- & Nackdelar

Bra förhållande mellan pris och kvalitet
Bra grepp
Ingen punktering
Automatiskt översatt

5 / 5

Känner mig bra om.

- Ernst, 21 augusti, 2022

Det här däcket är känt för att vara ett mycket bra däck mot punktering och tiden får utvisa detta.

För- & Nackdelar

Bra känsla med både leverantör och band.
Pris
Snabb leverans
Automatiskt översatt

5 / 5

Perfekt vinterdäck för landsvägscykeln

- R.P., 21 december, 2020

Mantel, var snäll och inkludera detta däck i sortimentet för landsvägscyklar. Det här däcket är oöverträffat jämfört med alla andra däck för landsvägscyklar. Vill aldrig ha något annat.

För- & Nackdelar

Hållbarhet
Läcksäker
Grepp
Rullmotstånd
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt produkt, om man inte gillar att däcken sitter fast.

- Freddy, 21 februari, 2022

I mer än 10 år har jag uteslutande cyklat med Schwalbe Marathon Plus punkteringsfria däck. Efter tiotusentals kilometer med dessa däck har jag bara haft en punktering, ett elakt stift som trängde hela vägen in i sidan av däcket.

För- & Nackdelar

Högt däcktryck
Läcker aldrig igen
Lätt att montera
Mycket lång livslängd
Automatiskt översatt

5 / 5

Prachtige band

- Maarten, 21 januari, 2021

Bästa anti lek banden på marknaden. Al zeer lange fietsreizen mee gemaakt, zwaar bepakt, en nog nooit platte band gehad! Niet twijfelen ;)

För- & Nackdelar

Bra grepp
Ingen lek
Kompatibilitet
Stevig
Utformning
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra däck

- Harm, 21 juni, 2021

Däcket håller ca 15000 km på bakhjulet, framhjulet ännu längre

För- & Nackdelar

Håller mycket länge
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Tantu bra

- Senne, 21 juni, 2022

Den cyklar superfint och har bra grepp

För- & Nackdelar

Anti-läckage
Bra grepp
Snabb leverans
Box
Automatiskt översatt

5 / 5

Artikel och leverans uppfyller helt förväntningarna.

- Bart, 21 juni, 2024

Bra däck och lätt att montera. Snabb leverans.

Automatiskt översatt