Omdömen om
Schwalbe Marathon Plus

Schwalbe Marathon Plus
4.8 / 5
Genomsnitt av 335 recensioner
5
183 recensioner
4
28 recensioner
3
2 recensioner
2
1 recension
1
1 recension

Foton från kunder

5 / 5

Perfekt vinterdäck för landsvägscykeln

- R.P., 21 december, 2020

Mantel, var snäll och inkludera detta däck i sortimentet för landsvägscyklar. Det här däcket är oöverträffat jämfört med alla andra däck för landsvägscyklar. Vill aldrig ha något annat.

För- & Nackdelar

Hållbarhet
Läcksäker
Grepp
Rullmotstånd
Automatiskt översatt

5 / 5

De bästa däcken för pendlare

- Gordon, 20 december, 2020

Ersättare för samma, med vår efter över 4000 pendlingsmil med en 100 kg cyklist.

Automatiskt översatt

4 / 5

Mitt vanliga val för min stadscykel

- Sem, 12 december, 2020

Utmärkt däck. Jag bor i Amsterdam och det finns regelbundet mycket glas på cykelvägarna, men jag punkterar nästan aldrig med dessa däck (vilket var annorlunda innan jag började använda punkteringsskyddade däck.

För- & Nackdelar

Däcket behåller sin form väl
praktiskt taget inga fler punkteringar
Automatiskt översatt

5 / 5

förhoppningsvis aldrig läcka igen

- Guy, 12 december, 2020

Robust däck med rejält slitbaneskydd, men framtiden får utvisa hur punkteringssäkert det är

Automatiskt översatt

5 / 5

Bra däck

- BH, 11 december, 2020

Schwalbe ser ut som ett solitt däck som kommer att hålla i flera år igen. Att montera inner- och ytterdäcket var inte så svårt. Bakhjulet var lite mer jobbigt men inga problem på Gazelle Orange. Även utan en hjuljusterare. Broms- och växelvajrar behövde inte demonteras. Bara att spänna kedjan igen. Men det är ändå nödvändigt ibland.

Automatiskt översatt

2 / 5

nytt däck mycket osäkert

- Bernard, 16 november, 2020

Däcket söker sig mycket längs spåren i stenbeläggningen, även om det ligger tätt söker sig däcket längs spåren, vilket ger dig känslan av att cykeln glider i sidled.

För- & Nackdelar

känslig för längsgående spår i vägytan
Automatiskt översatt

4 / 5

Solida däck

- Rob, 27 oktober, 2020

Inte kört den mycket ännu så slitstyrka återstår att se men normalt inga fler punkteringar nu

Automatiskt översatt

5 / 5

Perfekt band

- P.I., 26 oktober, 2020

Fint och solitt däck med bra köregenskaper

För- & Nackdelar

barriär mot läckage
vikt
Automatiskt översatt

5 / 5

MYCKET NÖJD

- Jurrien, 26 september, 2020

Jag har nu kört Gazelle Balance E-cykel i 5 år och 45 000 km med samma framdäck (S.M.), inga punkteringar och normal slitageprofil, trots de extra många varven, medan bakdäcket, ett Schwalbe Marathon PLUS, nu har hållit 10 000 km i år. Tidigare höll S.M. 4 till 5 000 km, men alltid med en konstig slitageprofil. Båda sidorna slitna, men slitbanan praktiskt taget inte. Hade ett platt bakdäck två gånger totalt

För- & Nackdelar

mycket få
MÄRKLIG SLITAGEPROFIL
Automatiskt översatt

5 / 5

Prima allroundband

- Getty, 21 september, 2020

Automatiskt översatt

5 / 5

mycket bra däck, särskilt för cyklar med tung last baktill

- Rudi, 9 september, 2020

Automatiskt översatt

4 / 5

Körning utan läckage

- Ton, 8 september, 2020

Med detta superdäck kan du köra tusentals kilometer utan irriterande punkteringar.

Automatiskt översatt

4 / 5

på riktigt: aldrig mer stickdäck

- RENE, 2 september, 2020

Automatiskt översatt

5 / 5

Det ultimata bandet

- Lex, 28 augusti, 2020

Jag valde detta Schwalbe-däck till min stadscykel eftersom jag hade så bra erfarenheter av Schwalbe-däck på min (Santos) semestercykel. Däcket passade perfekt. Var noga med att ta hänsyn till färdriktningen. (Anges på däcket, men inte så tydligt).

För- & Nackdelar

Högsta kvalitet
Skydd mot läckage
Nej
Automatiskt översatt

4 / 5

No-nonsens band

- Chris, 27 juli, 2020

För- & Nackdelar

God synlighet
Hög lekweerstand
Högt slijtageweerstand
Vikt
Automatiskt översatt