Omdömen om
Schwalbe Marathon E-Plus

Schwalbe Marathon E-Plus
4.8 / 5
Genomsnitt av 26 recensioner
5
23 recensioner
4
2 recensioner
3
1 recension
2
0 recensioner
1
0 recensioner

5 / 5

Dessa däck är perfekta för snabbare cyklar

- Ted, 8 november, 2022

Sedan dessa däck har jag haft en helt annan cykel Vilket fantastiskt grepp dessa däck har Även cykling utan händer är inte längre ett problem

För- & Nackdelar

Är mycket tyst och rullar iväg fint
Ser väldigt fet ut med den gröna texten
Vilket vansinnigt grepp 35 genom hörnet utan proffs
Inga nackdelar
Upp till
Automatiskt översatt

5 / 5

Produktkvalitet

- Mustafa, 30 september, 2022

Jag är supernöjd med den! Passar exakt och känns oerhört robust.

För- & Nackdelar

passar bra
Robust
dyr
Automatiskt översatt

5 / 5

Allt är topp, som du förväntar dig av en onlinebutik men ofta inte hittar. Jag är mycket nöjd med

- Klaus, 3 juli, 2022

Varor av högsta kvalitet, professionell frakt av däcken i en stor låda, supersnabb leverans. Kan jag hitta något liknande i Tyskland? Ofta inte!

För- & Nackdelar

Enkel användning av butiken
Högsta kvalitet på varorna
Snabb leverans
Toppförpackning (däck inte vikta!)
Tydlig presentation
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra råd och supersnabb leverans

- Arend, 14 juni, 2022

Mycket bra och punkteringsbeständigt ytterdäck

För- & Nackdelar

goda råd
levereras snabbt
nöjd kund
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra däck, garanterat många punkteringsfria kilometer.

- Robby, 3 juni, 2022

Efter att själv ha kört 15 000 km utan punktering med dessa däck har jag nu också köpt dem till min frus elcykel.

För- & Nackdelar

Mycket lätt att montera
Mycket starkt däck
Automatiskt översatt

5 / 5

Bästa däcket någonsin för din citybike! Aldrig en punktering!

- Edwin, 23 februari, 2022

Sedan jag upptäckte det här däcket vill jag aldrig ha något annat! Robust och slitstarkt däck som aldrig har fått punktering, trots mina dagliga pendlingar i alla väder, över (bra och dåliga) asfalt, kullersten, saltlake, lera och grus. Rullmotståndet är bra och endast i mycket kallt väder och med hårt pumpade däck minskar greppet något vid en nödbromsning. Det här däcket tar dig bekymmersfritt överallt tills det efter tusentals kilometer äntligen är dags för ett nytt och du nästan har glömt bort att det också finns en innerslang.

För- & Nackdelar

Bekymmersfri körglädje
Hållbar
Läcker aldrig
Du har glömt hur man fäster ett däck ;-)
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra produkt till ett bra pris

- Jan, 19 februari, 2022

Bra produkt, kan hålla i flera år igen och har aldrig haft punktering (10 år och cirka 20 000 km)

För- & Nackdelar

Attraktivt pris
Bra produkt
Snabb leverans nästa dag
Automatiskt översatt

5 / 5

Snabb leverans, bra däck

- Henk, 5 januari, 2022

Starka band

Automatiskt översatt

5 / 5

Bra band

- Willemjan, 4 januari, 2022

Vackert band och ser robust och pålitligt ut är mycket nöjd med det !!!

För- & Nackdelar

Mycket pålitlig och lång livslängd hoppas jag !!!!
Stark
Stor
Kör lite tyngre men mycket stark
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra och starkt band och mycket pålitligt!

- Willemjan, 26 december, 2021

Jag har alltid haft Marathon plus-däck på min Stella Ebike Jag cyklar 5000 Km per år totalt 26 tusen Km ridd och en gång hade en punktering då borde detta däck göra ännu bättre!

För- & Nackdelar

Bra körsträcka
Pålitlig
Stark
Inte
Automatiskt översatt

5 / 5

äntligen bättre sinnesro när du cyklar

- Luc, 18 oktober, 2021

perfekt

Automatiskt översatt

5 / 5

Pris-kvalitet

- Geert, 13 augusti, 2021

Bra kontakt för mina frågor. Snabb leverans och pris kvalitet

För- & Nackdelar

Kvalitet
Pris
Automatiskt översatt

5 / 5

Ett bra företag

- Henk, 3 augusti, 2021

Cykeldäcket var precis vad vi förväntade oss att det skulle vara.

Automatiskt översatt

5 / 5

Tjockt värt sina pengar!!!

- HENNY, 20 maj, 2021

Uppfyller helt mina förväntningar Perfekt förpackning vid leverans Mycket snabb leverans !!!

För- & Nackdelar

Bästa däck
Bra pris
Utmärkt däck för Ebike
Automatiskt översatt

5 / 5

Pris/kvalitet mycket bra

- Hans, 17 mars, 2021

Mycket bra däck, inga punkteringar ännu, och det är det som är viktigt.

För- & Nackdelar

Bästa valet just nu
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra investering om du inte vill få punktering!

- Martijn, 13 februari, 2021

För- & Nackdelar

Bra beläggning mot läckage
Bra slitbana för lätt eller landsvägskörning
Brett spår
EJ TILLÄMPLIGT
Automatiskt översatt

5 / 5

Robust och lätt att montera

- Albrecht, 31 juli, 2020

Däcket är lite styvt, men montering är inget problem eftersom det glider löst över fälgen. Däcket är dock lite tjockare rakt igenom, vilket gjorde att det skavde mot stänkskärmen. Så jag var tvungen att montera hjulet något lägre. Solitt material, känns bra!

För- & Nackdelar

Lätt att sätta på
Solid
Tjockare än vanliga däck
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket nöjd!

- Erik, 19 augusti, 2023

Jag köpte detta däck eftersom mitt framdäck också är av denna typ , standard electr Veloretti har CST däck , ja detta är en Super uppgradering och anti-punktering . Detta däck känns mycket stabilt, särskilt vid höga hastigheter. Det fanns en ståltråd rakt igenom CST-däcket. Men detta hände på fredag slutet av dagen och jag ville gå tillbaka till jobbet med cykeln på måndag och Mantel ordnade det före 22.00 beställt , nästa dag i huset och utan frakt , otroligt!

För- & Nackdelar

Anti-läckage
Bra grepp
Ingen mer instabil känsla vid kurvtagning
Reflektor på sidoväggen
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra köp! Pris - kvalitet är toppen!

- Noël, 31 augusti, 2023

Mycket bra köp, nästan 100 procents säkerhet.

För- & Nackdelar

Bra grepp
Läckagesäker
Smidig gång
Automatiskt översatt

5 / 5

Ett måste för ägare av elcyklar

- Ar, 12 september, 2023

Däcket är mycket lämpligt för en elcykel. Bekvämt och tyst även vid högre hastigheter. Och vid kurvtagning är cykeln mycket mer riktningsstabil.

För- & Nackdelar

Bekväm rem
Tillverkad av gummi istället för nylon
Automatiskt översatt

5 / 5

Hoppas att det här däcket också kommer att hålla ca 7000 km.

- L.T., 20 september, 2023

Känner till detta band. Involverad ersättning.

För- & Nackdelar

Känner till detta band
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket fint E-Bike-däck mot punktering!

- Rob, 18 februari, 2024

På grund av ett däckfel hade jag bytt ut framdäcket på min framhjulsdrivna E-Bike mot Schwalbe Marathon E-Plus. Efter de första cykelkilometrarna var jag positivt överraskad. Min cykel hade mycket bättre köregenskaper. Efter detta bestämde jag mig för att byta ut bakdäcket och även däcken på min partners cykel.

För- & Nackdelar

Anti-läckage
Fin smidig hantering
Lätt att montera
Levereras korrekt / i stort så inte vikt
Automatiskt översatt

5 / 5

snabb leverans och prisvärd

- Ac, 3 april, 2024

god kvalitet

För- & Nackdelar

Snabb leverans, bra material för ett bra pris
Automatiskt översatt

4 / 5

Utmärkt däck och snabb leverans

- Wim, 19 maj, 2022

Däcket var lätt att sätta på. Det verkade till och med lite för stort, men med en innerslang är det helt stabilt. Markera rotationsriktningen med t.ex. en krita eller något annat extra i förväg eftersom den är nästan osynlig på själva däcket.

För- & Nackdelar

Byttes endast efter 10 000 km och har aldrig haft punktering
För elcyklar och snabbare än 25 km/h
Läckte inte
Lätt att montera, observera rotationsriktningen.
Dyr
Rotationsriktningen är dåligt angiven.
Automatiskt översatt

4 / 5

Robust - och lätt att montera

- Albrecht, 17 februari, 2021

Inte så illa: även om gummit är styvt, faller däcket lätt runt fälgen.

För- & Nackdelar

Stabilt material
Däck något tjockare, kan skava mot vingen
Automatiskt översatt

3 / 5

Uppfyller inte förväntningarna.

- Hans, 21 mars, 2022

Däckmönstret är svårt att styva. Du måste pumpa dem riktigt hårt annars kommer de att moppa upp (idén med ett platt däck) och du kommer inte att ha någon fjädringskomfort.

Automatiskt översatt