Omdömen om
Pro Discover Medium Flare

Pro Discover Medium Flare
4.7 / 5
Genomsnitt av 10 recensioner
5
7 recensioner
4
3 recensioner
3
0 recensioner
2
0 recensioner
1
0 recensioner

5 / 5

Rundligt nöjd

- Guy, 27 mars, 2024

Förklaringarna på webbplatsen är helt korrekta.

För- & Nackdelar

Bra styrkänsla tack vare tillplattat topprör
Service från Mantel
Välarbetat styre
Nej
Automatiskt översatt

4 / 5

Om 80% bara är asfalt är det bättre att använda denna typ av hjul

- Olaf, 26 september, 2023

Jag hade satt ett riktigt grusstyre på gruset med en stor flair och längst ner var det 60 cm brett också kunde inte rida i dropparna alls och kände mig väldigt långsam. Nu köpte en 40cm och det rider mycket smidigt och snabbt

För- & Nackdelar

Korta droppförändringar handpositioner är små
Lite flärd är mer Race och Aero men mycket trevligt
Alu är styvare än kolfiber
Kortare sits, behöver vanligtvis en annan styrstam
Sadeln var också tvungen att justeras något
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bekväma handpositioner.

- Anonyme, 17 maj, 2023

Ergonomin hos ett styre är verkligen subjektiv. Men för mig är den här hängaren perfekt: alla positioner är trevliga, det kompakta formatet är mycket trevligt och inbjuder dig att ändra handpositioner regelbundet utan att helt ändra din hållning (rygg). Tveka inte att ändra din hängare (efter en hållningsstudie, till exempel). I mitt fall gör 2 cm mindre bredd (med en 1 cm kortare styrstam) en drastisk skillnad för komforten på cykeln.

För- & Nackdelar

Ergonomi
Automatiskt översatt

4 / 5

Att rekommendera

- Cailleux, 6 november, 2022

Super inget att säga

Automatiskt översatt

5 / 5

Bra pris för en perfekt ratt. Perfekt för mig i alla fall.

- Sander, 12 september, 2022

Den lilla svängen tog minimal tid att vänja sig vid och den lilla flairen är optimal: Jag byter snabbt från på toppen till i stigbyglarna; bara trevligt de två tummen till sidorna. Detta billiga styre har ersatt mina dyra och alltför breda aero-styren med verve.

För- & Nackdelar

Perfekt för mig
Pris
Utseende
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra styrhandtag med mycket valuta för pengarna

- Michiel, 4 september, 2022

Normalt cyklar jag med 44 cm styren, nu valde jag en 42 cm, eftersom den är 46 cm bred längst ner. Jag använder detta styre på min landsvägscykel, jag gillar det!

För- & Nackdelar

Ergonomisk topp
Kort räckvidd
Mindre fallhöjd
Automatiskt översatt

5 / 5

Topp, bra valuta för pengarna

- Koen, 15 juli, 2022

Mycket nöjd med styret hittills. Jag har alltid cyklat på kompakta styren men detta är en bra mellanlösning för bredare styren. Känns styvt och stort. Också på grund av den platta delen på toppen.

För- & Nackdelar

bra förhållande mellan pris och kvalitet
Tätt styre
trevlig och styv
Tyvärr inte tillgänglig bredare
Automatiskt översatt

5 / 5

Komfort

- Wim, 24 mars, 2021

I mitt sökande efter en något bekvämare sits lade jag främst märke till den korta räckvidden på detta styre (jämförelse mellan PRO-styren kan ses på bilden). Med hjälp av markeringarna kan du finjustera positionen, både växlarnas position och lutningen på styret. Den "platta" toppen ligger bra i handen utan att man tappar kontrollen över styret. Det beror dock förmodligen på storleken på dina händer. Den är formad lite som en flygplansvinge. Det går också bra att sätta på dem löst. Jag tycker att 12º flare är perfekt för den flamländska vägmixen av dåliga betongplattor, kullerstenar och lappad asfalt. Så jag monterade den på min landsvägscykel, men i 42cm-versionen, där jag enligt en bikefitting borde ha 44cm på toppen. Styret är från "discover"-serien och det är ungefär vad det handlar om: att upptäcka att du också kan cykla bekvämt på dåliga vägar.

För- & Nackdelar

ergo topp
kort räckvidd
markeringar för justering
Pris
Vikt
Logotyper
Automatiskt översatt

4 / 5

Bästa värde för pengarna

- JOSE LUIS, 4 mars, 2021

Kompakt grusstyre med en inte alltför överdriven flärp. Bekväm.

För- & Nackdelar

Kompakt
Korrekt förhållande mellan pris och prestanda
Lätt
Tyngre än vad varumärket utlovar.
Automatiskt översatt

5 / 5

Snabb leverans. Har inte haft en chans att använda stängerna men ser bra ut.

- Charlie, 22 september, 2020

Automatiskt översatt