Omdömen om
Ortlieb Seat Pack

Ortlieb Seat Pack
4.8 / 5
Genomsnitt av 91 recensioner
5
55 recensioner
4
7 recensioner
3
0 recensioner
2
0 recensioner
1
0 recensioner

Foton från kunder

5 / 5

Kvalitet från Ortlieb!

- Koen, 4 juli, 2024

Efter lång tvekan och cykling med ryggsäck bestämde jag mig för att ge detta ett försök. Första korta cykelsemestern med den och jag gillade den.

För- & Nackdelar

Helt vattentät
Kan fästas ordentligt
Mycket lätt
Pris
Automatiskt översatt

5 / 5

Bästa produkt

- Laure, 17 maj, 2024

Bra produkt, testad under 3 dagars backpacking. Inget att klaga på. Man måste bara vänja sig vid att lyfta benet lite högre för att komma upp på cykeln, men det har inget med själva produkten att göra.

Automatiskt översatt

4 / 5

Fin, rymlig sadelväska som skyddar bra mot regn och även lera på dina cykelbyxor och kläder

- Pieter, 2 maj, 2024

Bra sadelväska av solid och vattentät kvalitet. Det tar lite tid att få den ordentligt på plats runt sadelstolpen, men sedan sitter den kvar efter en timslång resa.

För- & Nackdelar

Regn- och vattentät
Rymmer en hel del (8 liter)
Stabilt
Fästet är något komplicerat
Automatiskt översatt

5 / 5

Även bra för vardagsbruk. I alla fall för bikepacking-turer

- Alex, 21 mars, 2024

Även bra att använda som en vardagsväska för mig. Sparar mig regnskyddet för bakhjulet

Automatiskt översatt

5 / 5

Ortlieb stopp!

- Kerstin, 19 januari, 2024

Lättviktsväska, för mig den perfekta storleken för bikepacking. Vattentät och lätt att surra fast.

Automatiskt översatt

5 / 5

Bra produkt till bästa pris på nätet.

- Ronny, 16 december, 2023

Efter en lång sökning och jämförelser på Internet slutade jag med Mantel. Jag har inte hittat ett bättre pris-prestanda-förhållande på marknaden. Eftersom jag snart har en stor cykeltur med min fru kommer jag att fortsätta att beställa här. Sadelväskan är tänkt som en julklapp och jag kommer att fylla den med småsaker. Till exempel proteinbars, tandkräm, hårbalsam, tandborste, deodorant, duschgel och en energidryck. Tack för den fina servicen.

Automatiskt översatt

5 / 5

Trevlig robust väska, lätt att använda, måste lossas i sin helhet om du vill ta med dig väskan.

- Jens, 21 november, 2023

Är lätt att montera under sadeln på min landsvägscykel, stängs bra och rullas ihop kompakt. Nackdelen är att den måste tas bort helt från cykeln, det finns även system där man kan klicka loss väskan från en hållare.

För- & Nackdelar

bra stängning, lätt att rulla ihop
passar bra under sadeln
robust vattentätt material
måste tas bort från cykeln för packning och uppackning
svänger lite trots användning av extra rem
Automatiskt översatt

5 / 5

Jag kan bara rekommendera produkten

- John, 19 november, 2023

Leveransen var snabb och i tid

Automatiskt översatt

5 / 5

Ett "måste" för flerdagarsturer på en gruscykel

- Gnr, 9 november, 2023

Denna kvalitet motsvarar vad Ortlieb lovar. Här får jag en cykelväska som gör cyklingen till ett nöje

Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket trevlig att använda toppväska

- Lieske, 24 oktober, 2023

Matchar förväntan

För- & Nackdelar

Lätt
Lätt att fästa
Rymlig
Snabb leverans
Snygg design
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra köp

- Roland, 21 september, 2023

Bra vattentät väska med gott om volym. Praktiskt med den luft som kan pressas ut. Med en sadel med fast bakljus är det verkligen förbryllande, för då får du inte remmarna under den lätt.

För- & Nackdelar

Bra passform
Mycket volym
Vattenfast
Bäst med en extra spännlina
För sadlar med fast bakljus, lite förbryllande
Automatiskt översatt

5 / 5

Superfin sadelväska!

- Monique, 22 augusti, 2023

Superfin väska! Rymmer mycket! Lätt att fästa

Automatiskt översatt

5 / 5

Rekommenderas starkt: helt vattentät, passar mycket, sitter tight på cykeln och ser bra ut!

- Bart, 14 augusti, 2023

För en cykelsemester (min första bikepacking-upplevelse med landsvägscyklar) köpte jag den här i sista minuten. Första gången jag använde den var jag tvungen att komma på hur jag skulle packa den effektivt för att både få in mycket och få den ordentligt stängd. Det fungerade till slut, och alla efterföljande gånger blev bara bättre. Det är enkelt att fästa den på cykeln, och den kan spännas åt ordentligt så att den inte svänger (eller gör det mycket minimalt). Cyklade över 700 km med den på 7 dagar (+1 vilodag) och njöt av det väldigt mycket. Trots det nästan konstanta regnet kom inte en droppe in i väskan, så jag kunde lyckligtvis sätta på torra kläder varje dag.

För- & Nackdelar

Bakljuset får fortfarande plats undertill
Kompakt men ändå rymlig
Tätt på cykeln
Vattentät
Bakljuset är inte lika lätt att fästa på väskan
Automatiskt översatt

4 / 5

Robust vattentät väska som håller sig på plats

- Dries, 10 augusti, 2023

Jag köpte den här väskan för en 4-dagars bikepackingresa med min mtb på över 400 km. Väskan stannade på plats väl och hindrade mig knappt. Endast på brantare nedförsbackar kunde jag inte hänga bakom sadeln. Vi hade 1 dag med mycket kraftigt regn, men väskan var snyggt vattentät. Beroende på hur du fyller påsen sticker den ibland upp ganska mycket på baksidan. Som med alla dessa typer av väskor är det lite underhållande att du måste fortsätta lossa hela väskan för att komma till det du faktiskt behöver. En möjlig nackdel är att väskan inte är snabb att montera eller demontera. Det tar lite tid. Men normalt behöver du bara göra det två gånger om dagen. Upprullningssystemet och ventilen gör ett bra jobb, du kan bli förvånad över hur liten du kan göra väskan. Jag rekommenderar definitivt att du köper den större versionen. Väskan orsakade inga skador på min cykel. Slutsats: rekommenderas starkt.

För- & Nackdelar

Mycket kompakt genom ventilen
Står bra både i terräng och på väg
Vattentät
Inte snabb att montera eller demontera
Automatiskt översatt

5 / 5

Perfekt för bikepacking med en cykel som inte har stänkskärm!

- SEBASTIEN, 3 augusti, 2023

Perfekt för bikepacking med en Gravel. Jag har redan varit borta i 72 timmar och jag tänker upprepa upplevelsen. Den är inte i vägen när du är på språng, och den sitter riktigt bra. Jag funderar dock på att köpa den valfria remmen för extra stabilitet.

Automatiskt översatt

5 / 5

Fantastisk väska, rymmer mycket, fäster bra på en landsvägscykel.

- Jacky, 2 augusti, 2023

Har använt väskan på två weekendresor. Den rymmer tillräckligt med kläder för två dagar, inklusive skor och extra tävlingskläder. Väskan är superstabil och man märker ingenting när man cyklar. Ser också väldigt bra och professionell ut ;-).

För- & Nackdelar

Passar många
Ser bra ut
Stabil
Vattentät
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra köp

- Cécile, 1 augusti, 2023

Vi är mycket nöjda med vårt köp. En väldesignad, vattentät cykelväska för ett 1000 km långt mountainbikeäventyr i de schweiziska bergen.

Automatiskt översatt

5 / 5

Praktisk och lätt, den perfekta väskan för din cykeltur!

- BUDAN, 26 juli, 2023

Bra köp, mycket bra kvalitet! Påsen är mycket lätt att installera och systemet för att tömma luften ger den större volym och stabilitet. Jag är mycket nöjd med mitt köp.

Automatiskt översatt

5 / 5

Gör exakt vad den är avsedd att göra

- Marnix, 25 juli, 2023

En liten, 11 liter, räckte för en 3-dagars resa. Praktiskt med snabbkopplingsremmar på toppen (för körsbären)

För- & Nackdelar

Lätt att fästa
Sitter tätt bakom
Automatiskt översatt

5 / 5

Solid, vattentät, erbjuder gott om utrymme

- Stefanie, 19 juli, 2023

Ibland frestas man att bli en utrustningsnobb, men det här är verkligen en praktisk och robust väska. Det absolut viktigaste för en cykelpackningsresa. Tips: bättre att inte lägga något mellan gummibanden. På grund av stötar (åtminstone i grus) riskerar du annars att förlora saker som flip-flops som undertecknad.

För- & Nackdelar

Passar många
Stabil, ingen tjockis-effekt.
Vattentät
Ibland lite krångel för att få allt att fästa smidigt
Inte billig men solid
Automatiskt översatt

5 / 5

Grus Cykeltur

- PapNaf, 24 maj, 2023

Mycket bra produkt men dyr Rem att köpa i tillägg för att förhindra svajning (medföljer inte) Det är Ortlieb

För- & Nackdelar

Fixering
Vakuumventil
Vattentäthet
Volym
Kära
Ytterligare band att köpa
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bekväm och kan bära många saker

- Francois, 9 maj, 2023

Perfekt för en 3/4-dagars bilresa.

För- & Nackdelar

Kapacitet
Lätt att installera
Stabilitet
Vattentät
Automatiskt översatt

4 / 5

Snygg, lätt och vattentät väska som ersätter varm ryggsäck.

- Philip, 9 april, 2023

Jag använder cykeln för pendling och ville inte ha en ryggsäck. Den här väskan är lösningen. En uppsättning kläder, lunch och det viktigaste för duschen får plats i den. Skor med nöd och näppe. Ventilen är ett smart tillägg som gör att väskan kan rullas ihop kompakt. Att fästa den på cykeln tar lite tid att vänja sig vid, men är inte komplicerat. Jag saknar ett handtag eller axelhållare för att lyfta som en väska. Detta gör att väskan inte är lika lätthanterlig som jag hoppats. På det hela taget är det dock en lämplig väska för det den är avsedd för.

För- & Nackdelar

Ingen ryggsäck behövs
Lättvikt
Vattentät
Ett handtag för lyft skulle komplettera.
Automatiskt översatt

4 / 5

Utmärkt, men jag skulle köpa 17-litersmodellen.

- David, 15 december, 2022

Väskan är utmärkt och fyller sin funktion perfekt. Det enda problemet är att de övre elastiska banden är under sadeln, så de har liten användning (de kan användas för att bära en handduk till exempel). 17-litersväskan har inte detta problem, förutom att den har större kapacitet.

För- & Nackdelar

Bra material
Ingen överdriven gungning
Lätt att montera
Gummit på toppen är inte särskilt användbart
Automatiskt översatt

5 / 5

Arschraketens guldstandard. Konkurrenterna måste mätas mot Ortlieb.

- Rupert, 26 oktober, 2022

Bra Ortlieb-liknande byggkvalitet. En flerdagarstur med mycket väta framkallade bara ett trött leende från den här supervariabla packväskan. Om det fanns plats för 2 av dem på cykeln, skulle jag spänna fast 2 av dem. Men Ortlieb har andra lämpliga produkter.

För- & Nackdelar

Genomtänkthet
Tillförlitlighet
Värde
Svinga ut. Endast med uttalad svängning
Automatiskt översatt

5 / 5

Den sväljer verkligen något....

- Rico, 21 oktober, 2022

För min första bikepacking-tur i mitten av oktober 2022 över en sträcka på 300 km i Bayerska skogen, hade jag medvetet valt Ortlieb Seat-Pack 16.5 utöver en topprörsväska. Redan under testpackningen märkte jag hur mycket bagage Seat-Pack kan rymma, så att jag inte behövde några ytterligare packväskor för en 2,5-dagars tur. Den är mycket enkel och snabb att fästa. Jag använde också stödremmarna för att ge det långa "paketet" mer stabilitet. Jag kan ännu inte säga om du verkligen behöver dem för att packa ordentligt. Väskan visade sig vara vattentät den andra dagen - toppkvalitet. Förhållandet mellan pris och prestanda är rätt och jag skulle rekommendera Seat-Pack i vilket fall som helst.

För- & Nackdelar

gott om utrymme (för förvaring)
låg vikt
vattentät och snabb att fästa
Automatiskt översatt

5 / 5

Top - Jag älskar Ortlieb-väskor!

- Ruth, 21 september, 2022

Ortlieb är Ortlieb - jag tycker att väskan är perfekt. Den är (16,5 liter) tillräckligt stor för att förvara saker för en övernattning, men kan också komprimeras väl för mindre bagage. Jag tycker att den är ganska stabil på cykeln, men om den vinglar för mycket kan du stabilisera den med ytterligare remmar. Monteras inom en minut, så det är lätt att byta väska!

För- & Nackdelar

Design i toppklass
Funktionalitet
Lätt att montera
Automatiskt översatt

5 / 5

Det behöver jag verkligen.

- Ute, 15 september, 2022

Även mycket användbar som en vardaglig följeslagare, t.ex. för en jacka etc.

För- & Nackdelar

bra storlek
lätt att fästa
vattentät
Automatiskt översatt

5 / 5

Skulle köpa produkten igen när som helst

- Andrea, 13 september, 2022

Den rymmer (nästan) allt som behövs på en (flerdagars) cykeltur. Viktigt: vattentät! Kan fästas väl och är stabil

För- & Nackdelar

Gott om utrymme, praktiska externa spännremmar
Lätt att fästa
Vattentät
Ventil för tömning av luft
Stödbälte ingår ej
Automatiskt översatt

5 / 5

Översta sadelväskan

- Mirjam, 29 augusti, 2022

Jag har inte provat sadelväskan ännu, men den passar perfekt under min XS Gravel-ram. Perfekt för cykelpackning och alltid lämplig för korta till medellånga turer tack vare den utbytbara storleken.

För- & Nackdelar

Idealisk för små ramar med låg sadelstolpe
Kompakt, men också utbyggbar
Vattentät
Långa remmar om liten packstorlek valts
Orange detaljer
Pris
Automatiskt översatt

5 / 5

Superpraktisk sadelväska!

- Loek, 24 augusti, 2022

Fin sadelväska som rymmer mycket. Stor, men stabil och rejäl.

För- & Nackdelar

Stabil
Vattentät
Volym
Svårt att fästa med kort sadelstolpe
Automatiskt översatt

5 / 5

Jag har redan köpt den tre gånger. Det säger allt

- Beate, 24 augusti, 2022

Om du vet hur du ska använda den är den superbra för cykelpackning. När du packar måste du öppna ventilen så att du kan komprimera den ordentligt. Stäng sedan ventilen och dra åt remmarna. Perfekt

För- & Nackdelar

Lätt att fästa
Liten och kompakt
Passar många
Automatiskt översatt

5 / 5

Superväska!

- Caro, 17 augusti, 2022

Mycket rekommenderad sadelväska. Tillräckligt med utrymme för en veckas bikepacking!

För- & Nackdelar

Bra kvalitet
Gott om utrymme
Vattentät
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra variabel väska med stadigt grepp om sadelstolpen

- Frank, 12 augusti, 2022

Jag ersatte väskan med Ortlieb Handlebar Pack på min senaste tur, eftersom jag ville ha styret fritt för en förändring, eftersom jag bara rider från hotell till hotell. Den kan packas mycket "tätare" och snabbare och är relativt lätt att fästa och passar mycket bra. Det enda jag inte var van vid var "sprinten", som är lite ovanlig med väskan på grund av trögheten i denna position. Men enligt min mening är hanteringen på cykeln bättre än en väska på styret om du måste välja bara en.

För- & Nackdelar

Monteringsmöjlighet för baklykta
Sitter stadigt på sadeln eller sadelstolpen
Variabel i volym men ändå fast i form
Automatiskt översatt

5 / 5

Oumbärlig cykelväska med supervolym och genomtänkta funktioner.

- Alexander, 6 augusti, 2022

Ortlieb Seat Pack (Arschrakete) testades ingående på en flera dagar lång cykeltur på grus och var FULLSTÄNDIGT övertygande. Med rätt packningsteknik och det rekommenderade viktintervallet (3-4 kg) utan några störande influenser på körbeteendet. En hel del bagage passar verkligen in i Seat Pack och en tydlig rekommendation att köpa.

För- & Nackdelar

Fri från gungningar
Kompakt
Superbt utförande och visuellt elegant
Superlätt
Vattentät
Kanske lite dyr
Automatiskt översatt

5 / 5

funktionell

- Christina, 6 augusti, 2022

fungerar utmärkt, även i terräng. Jag tog 10L så att jag kunde sänka sadeln för terrängkörning. Det har visat sig fungera bra. Notera höjden på sittpaketet.

För- & Nackdelar

håller mycket bra
vattentät
Automatiskt översatt

5 / 5

Stabil väska som rymmer mycket!

- Evelien, 25 juli, 2022

Har bara använts en gång men uppfyller förväntningarna perfekt och är vattentät även i kraftigt regn! Väskan är också lätt att montera.

För- & Nackdelar

Lätt att montera
Storlek
Vattentät
Bäst att köpa en extra rem
Automatiskt översatt

5 / 5

Vacker och användbar väska med snygg design.

- Katy, 3 juli, 2022

Väskan är mycket användbar för cykelpackningsresor. Mycket får plats och det finns en användbar ventil för att bli av med luften när väskan stängs. Det enda som skulle kunna vara bättre är remmen som skulle kunna vara något längre för att stänga den längs sadelstolpen. Det är dock inget stort problem.

För- & Nackdelar

storlek
vattentät
Vikt
Rem
Automatiskt översatt

5 / 5

Pris-prestanda är rätt

- Mon, 21 juni, 2022

Fantastisk körupplevelse - inget vinglar ens när den är fullastad! Jag kan ännu inte säga om den är vattentät.

För- & Nackdelar

Kompakt
Körupplevelse
Kvalitet
Automatiskt översatt

5 / 5

Praktisk, eftersom ingen bagagehållare behövs

- Franka, 3 juni, 2022

Utrymmet kan delas upp på olika sätt

För- & Nackdelar

Lätt att montera
Robust
Vattentät
Automatiskt översatt

5 / 5

En produkt som övertygar!

- Fabian, 30 maj, 2022

På 5 dagar över 630km gefahren. 2 dagar i regn. 100 procent wasserdicht. Är super stabil och håller vad det verspricht. Enkel montering.

För- & Nackdelar

Bearbetning
Funktionalitet
Stabilitet
Automatiskt översatt

4 / 5

Kvalitetsprodukt

- Patrick, 15 maj, 2022

Kvalitetsprodukt

För- & Nackdelar

Förvaring
Korrekt lastad ingen rörelse från sadeln
Vattentät
Om det finns för mycket bagage rör sig väskan upp och ner
Automatiskt översatt

5 / 5

Stor kapacitet, robust och vattentät, så att du kan glömma bort den på cykeln

- Thomas, 24 mars, 2022

ORTLIEB sadelväska är mycket enkel att installera med hjälp av de två kardborrefästena på sadelstolpen och de två clipsen. På bara några sekunder kan du ta loss den och snabbt byta ut den på en annan cykel. Stor lastkapacitet och bra ventilsystem för att tömma luften. Robust, supertätt material. Du kan fästa en röd lampa på baksidan och de elastiska banden är praktiska för att hänga något litet ur väskan. Det känns inte riktigt och väskan gör att man glömmer bort att man bär den, även på ojämna stigar. Trots det något högre priset jämfört med liknande modeller är jag riktigt nöjd med mitt köp.

För- & Nackdelar

Lätt att installera
Lätt och robust
Stor lastkapacitet
Ganska högt pris
Automatiskt översatt

5 / 5

Som alla Ortlieb-produkter underbar

- Timothy, 24 januari, 2022

Fungerade utmärkt

För- & Nackdelar

Perfekt. Lätt att installera
Vattentät
Automatiskt översatt

5 / 5

Högkvalitativ utrustning

- Denis, 20 januari, 2022

Utmärkt sadelväska. Jag använde den i hällande regn och den var helt vattentät.

För- & Nackdelar

Robusthet
Vattentäthet
Volym
Pris
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra produkt

- Andre, 17 oktober, 2021

Endast använt en gång men verkar vara mycket kvalitativ

För- & Nackdelar

Ljus
Stabil
Dyrare
Automatiskt översatt

5 / 5

bra storlek på väskan, för större resor

- Xander, 23 september, 2021

Väska som användes på Super Randonneé Tribute to Cycling Classics 617km Jämfört med den större varianten spänns den inte när den är felaktigt lastad.

För- & Nackdelar

nät för förvaring av saker ovanpå
tillräckligt med utrymme för ytterdäck, verktyg etc.
utrustningen förblir torr
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra väska och lätt att montera.

- Jacques, 2 augusti, 2021

Används i 3 dagar under en cykeltur med vänner, inget att klaga på, cykeln uppförde sig perfekt, även när man dansade. Kommer inte i vägen för ryttarens trampning alls.

För- & Nackdelar

Lätt att öppna
Rör sig inte på cykeln
Ventil för vakuum när den är stängd
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt

- Jean-Yves, 2 augusti, 2021

Topissime

För- & Nackdelar

Bra grepp och mycket stabil
Bra produkt
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket hög kvalitet väska, det enda felet är priset.

- Stephan, 2 augusti, 2021

Jag är mycket nöjd med mitt köp, produkten är av hög kvalitet och uppfyller mina förväntningar.

För- & Nackdelar

Stor kapacitet
svänger inte bakom sadeln
vattentät
Pris
Automatiskt översatt

5 / 5

Cykelturens favorit

- Geoffrey, 2 juli, 2021

Över förväntan, man kan lägga mycket i den utan att det påverkar körningen. Sömmarna ser super robusta ut. Kan rekommendera det extra spännet för ännu mer stabilitet när väskan är välfylld.

För- & Nackdelar

Innehåll
styrka
Automatiskt översatt

5 / 5

Rekommenderas starkt för alla cyklister som vill bära lite utrustning.

- Mats Brinkman, 29 juni, 2021

Det är en superstabil väska. Den är tillräckligt stor för att rymma kläder för kvällen och lite mat för resan. När den är tungt lastad vinglar den lite, men det kan du undvika genom att packa allt mer kompakt.

För- & Nackdelar

Kompakt
Kvalitet
Resår i toppen av påsen
Ventil
Passar precis mellan sadel och ram
Pris
Automatiskt översatt

5 / 5

Det tar bort den sista ursäkten för att faktiskt gå ut.

- Aris, 25 maj, 2021

Om du cyklar i Nederländerna är det ett måste med en vattentät chipspåse där du kan ha (cykel)kläder för alla väder. Fantastisk tysk kvalitet med en fin orange twist.

För- & Nackdelar

Föremålen håller sig helt torra
Minimala rörelser under cykling
Riktigt stor kapacitet (16,5 liter)
Automatiskt översatt

5 / 5

Prisvärd, en av de bästa väskorna på marknaden!

- Stef, 8 april, 2021

Fungerar som en sittryggsäck ska. Den praktiska dragaren upptill gör att du snabbt kan stoppa undan jackan eller kepsen. Storleken på väskan är perfekt, du viker ihop den när du behöver mindre utrymme.

För- & Nackdelar

dubbla remmar är perfekt
Robust material
tillräckligt stor
Automatiskt översatt

4 / 5

Väl genomtänkt + praktisk

- Alexandro, 6 november, 2020

Lätt och enkel att hantera, topptät. Men det fungerar inte riktigt utan en extra rem (8 € från Ortlieb). Därför bara 8 poäng, annars skulle det ha varit 10.

Automatiskt översatt

5 / 5

super tas

- Andre, 17 juli, 2020

Mycket starkt att bekräfta. Under cykeln märker du inte av tasken. Våldsamt innehåll om de högnodiga grejerna ska tas med under fietstracking.

Automatiskt översatt

5 / 5

Bekväm och lätt

- Andrés, 13 juli, 2020

Jag är nöjd med köpet. Den är precis vad jag behövde för korta resor.

Automatiskt översatt

4 / 5

Rymlig sittryggsäck, stabil under cykling.

- Max, 12 juli, 2020

Mycket rymlig sittryggsäck, tillräckligt stabil under cykling. Perfekt för dina kläder under en bikepacking-semester. Ventilen gör att du enkelt kan komprimera dina kläder och släppa ut överflödig luft. Helt vattentät och lätt att fästa och lossa. Synd att du måste köpa en separat rem för extra stabilisering.

För- & Nackdelar

Helt vattentät
Lätt att fästa och lossa
Stabil vid cykling
Ventil för att släppa ut luft
Extra stabiliseringsrem måste köpas separat
Priset är på den höga sidan
Automatiskt översatt

5 / 5

Amazing.

- Andrew, 31 maj, 2020

Fantastic bit of kit . Easy to strap on the bike and if you pack well you can fit a lot of items. Waterproof.

5 / 5

Rymmer tält, liggunderlag och sommarsovsäck

- Martin, 22 maj, 2020

Känns som en kvalitetsprodukt. Rymmer för mig ett litet liggunderlag, litet 2-mannatält (exkl tältpinnar) och en kompakt sommarsovsäck. Märker knappt av den när jag cyklar ”gravel”. Skönt att slippa ha alla grejer i en tyngande ryggsäck. Under kallare nätter när jag behövt större vintersovsäcken så har jag behövt ha sovsäcken i ryggsäcken istället då vintersovsäcken för mig inte ryms med tält och liggunderlag i denna sadelväska.

För- & Nackdelar

Kvalite
Upplevs slitstark
Vattentät

5 / 5

Riktigt bra väska

- Johan, 14 maj, 2018

Väskan är väldigt bra gjord och har bra kvalité, sen så sitter den väldigt bra på cykeln. Kan vara lite jobbigt att ta av den varje gång eftersom man måste ta av hela väskan om man vill ha den i tältet. Bra med reflexer på och de har gjort så att mann kan fästa en lampa på väskan också. Det finns elastiska band på som gör att man skulle kunna sätta en drybag eller något annat som en sovsäck på vilket är väldigt bra. Riktigt bra storlek och man får plats med mycket i den. Som sagt så är den ända nackdelen att den är lite jobbig att ta av. Tar ungefär 2-5 min vilket inte är så jätte jobbigt. Men annars är allt annat väldigt bra kvalité och material på väskan. Verkar väldigt stabil också. Det är en luftvetil som gör att du kan packa mer kompakt.

För- & Nackdelar

Bra kvalité
Elastiska band
Lätt att spänna fast den bra
Luftventil
Reflexer och bakljus fäste
Tar en stund att ta av den

5 / 5

Kanon bra, en Ortlieb!

- Roland, 30 november, 2016

För- & Nackdelar

lätt
montage
smidig
vattentät