Omdömen om
Lezyne Lite Drive 1000XL / Strip Drive

Lezyne Lite Drive 1000XL / Strip Drive
4.6 / 5
Genomsnitt av 25 recensioner
5
11 recensioner
4
6 recensioner
3
0 recensioner
2
0 recensioner
1
0 recensioner

Foton från kunder

5 / 5

Bra köp för säkra mil i mörkret

- Peter, 11 augusti, 2022

Fantastiskt att cykla på kvällen med ett sådant ljussken, och bakljuset syns också tydligt för efterföljande trafik

För- & Nackdelar

Enkel montering
Mängd ljus
Automatiskt översatt

5 / 5

Komplett, mycket professionellt kit

- Enzo, 7 februari, 2022

Ultrakomplett utrustning för alla som vill ge sig ut på natten eller efter mörkrets inbrott

Automatiskt översatt

5 / 5

Topprodukt

- Olivier, 31 januari, 2022

Den motsvarar definitivt mina förväntningar och ger mycket ljus där du inte har något från belysning på gatan, och fortfarande val vilken inställning du sätter den på extra pluspunkt

För- & Nackdelar

Bra batteri
Ger mycket ljus
Lätt att använda
Ännu inte upptäckt
Automatiskt översatt

5 / 5

Rekommenderat köp.

- Elbert Jan, 4 januari, 2022

Känn dig säker med den, eller en av de, bästa cykellamporna som finns. Du blir inte längre förvånad när allt syns tydligt även från sidorna. Lätt att montera och använda direkt när du kommer fram.

För- & Nackdelar

kan användas omedelbart
lätt att montera
säker känsla
Automatiskt översatt

5 / 5

Väl synlig i mörker

- Henk, 3 januari, 2021

Framljus med gopro-adapter monterat på min K-edge. Den hänger upp och ner under mitt navigationssystem. Att lasta med lampan monterad är lite svårare på det här sättet, men jag tar det för givet. Baklampan är monterad på en aero-sadelstolpe på en Cervelo S3. Med tanke på dess bredd och form var jag orolig att det inte skulle fungera. Lyckligtvis fungerar den inte, även om sadelstolpens form gör den mindre än idealisk, men jag tror inte att detta har något att göra med lampan. Efter 5 åkturer sitter lampan fortfarande bra på den. Den glider inte heller.

För- & Nackdelar

Fast
Synlighet i åskan
Automatiskt översatt

5 / 5

Topputrustning för mörka åkattraktioner

- Rene, 18 december, 2020

Ganska solid uppsättning som verkligen släpper ut en massa ljus både fram och bak. När du cyklar längs de mörka vägarna i Flevo-poldern är du mycket synlig och ditt eget synfält är också mycket justerbart

För- & Nackdelar

Lätt att ladda
Ljusbild
Montering
Val av ljusbild
Full effekt, pannlampan är tom på en timme
Automatiskt översatt

5 / 5

Toppbelysning

- Michel, 2 december, 2020

Om du vill ha säkerhet i mörkret rekommenderas detta verkligen!

För- & Nackdelar

Laddas snabbt
Ljusstyrka
Solid
Gummibandet kunde ha varit något längre
Automatiskt översatt

5 / 5

perfekt

- Gilles, 26 november, 2020

träd bra belysning, säkerhet och prestanda

För- & Nackdelar

Effektivitet
Enkelhet
Lättvikt
Prestanda
Pris
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket tydligt ljus

- Jan, 16 november, 2020

Om du verkligen vill kunna se cykelvägen bra behöver du den här lampan

För- & Nackdelar

Enkel montering
Mycket ljus
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Fantastisk produkt

- Icaro, 10 september, 2020

Kunde inte vara nöjdare med den. Det känns mycket säkrare att köra med den på oupplysta vägar.

Automatiskt översatt

5 / 5

Superljus, känns mycket säkrare att köra med dem

- Icaro, 23 augusti, 2020

Automatiskt översatt