Omdömen om
Lezyne GoPro Led Adapter

Lezyne GoPro Led Adapter
4.7 / 5
Genomsnitt av 28 recensioner
5
20 recensioner
4
2 recensioner
3
3 recensioner
2
0 recensioner
1
0 recensioner

Foton från kunder

3 / 5

Gör jobbet

- Florent, 19 april, 2023

Funktionell. Men besviken över det faktum att skruven för att hålla lampan inte ingår. Ganska dyr för en bit plast

För- & Nackdelar

Anpassning
Inga skruvar
Kära
Automatiskt översatt

3 / 5

Den kan modifieras för att göra det enkelt att ta in och ut lampan.

- Martin, 29 mars, 2021

Den kan modifieras för att göra det enkelt att ta in och ut lampan.

För- & Nackdelar

du kan modifiera den
du måste borra ut den och behöver brickor
Automatiskt översatt

3 / 5

Användbar adapter för montering av Lezyne-lampan längst ned på GPS-datorhållaren

- Maurizio, 12 oktober, 2023

Jag köpte den här adaptern för att kunna montera Lezyne 800XL-lampan på undersidan av Garmin-fästet. Jag kommer att säga att jag tycker att kostnaden är överdriven för en enkel gjuten plastdel, men komponenten gör sitt jobb. Tyvärr är flikarna som griper tag i motparten deformerade och det är svårt att montera den på plats vid första monteringen. Det skulle också ha varit bra att tillhandahålla en gummibricka som kan placeras mellan adaptern och lampan så att adaptern inte kan rotera på plats när den skruvas fast på lampans metallhölje, eftersom det för närvarande, utan ett gummi som skapar friktion mellan de två komponenterna, finns risk för att vibrationer under körning får lampan att rotera och ändra dess riktning och belysningsfält.

Automatiskt översatt

4 / 5

Praktiskt, enkelt och ekonomiskt stöd

- Christophe, 7 december, 2023

Praktisk adapter för att placera lezyne-lampan direkt under ett GPS-fäste med gopro-alternativ för en elegant look och lampan längre fram så att den syns bättre.

Automatiskt översatt

4 / 5

Funkar som avsett

- Erik, 22 april, 2024

Smidig montering under dator med gopro fäste. Kommer en bit ner och långt fram eller bak men bra ändå.

För- & Nackdelar

Liten och lätt
Passar bra
Saknar fast mutter

5 / 5

Nickel fungerar bra

- philcompere@wanadoo., 24 januari, 2023

Den gör jobbet

För- & Nackdelar

Lämplig
Kan vara materialet
Automatiskt översatt

5 / 5

Gör vad den ska göra.

- Erhard, 28 november, 2022

Mycket bra adapter för att fästa cykellampan på GoPro-basen. Skruvar ingår inte (för GoPro-anslutning och för fastsättning på lampan).

För- & Nackdelar

lätt
liten
stabil
ingen skruv ingår
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra produkt, passar perfekt på fästet

- Andre, 29 september, 2022

Perfekt att ansluta Lezyne ljus med en GoPro mount! I mitt fall använde jag ett K-Edge-fäste

För- & Nackdelar

Bra passform, mycket åtsittande
ljus
robust
inget att tillägga
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt

- Freddy, 12 september, 2022

Icm med en outfront mount för cykeldatorn med go pro kapacitet, kan jag nu fästa lampan. Sitter perfekt, lampan är snyggt central nu inga problem med kablar fram och styret förblir fritt.

För- & Nackdelar

Klämmer fast bra
Lätt att installera
Utmärkt passform
Automatiskt översatt

5 / 5

Look pro med framljus till ett fantastiskt pris

- Shubham, 27 mars, 2022

Kom över detta när jag letade efter ett alternativ till SP connect cykellampa. Jag ägde redan en kraftfull Lezyne-lampa och med den här adaptern kunde jag montera lampan på ett mycket snyggt och aerodynamiskt sätt

För- & Nackdelar

Billigt pris
Bra alternativ till SP-ansluten framlampa
Mycket snyggt och integrerat sätt att montera lampor
O-ring säkerställer att adaptern är ordentligt monterad
Borde ingå som standard med Lezyne-lampor
Automatiskt översatt

5 / 5

Praktisk adapterdel lämplig för Lezyne framljus

- Henry, 26 mars, 2022

Superpraktisk adapterdel som inte bara passar GoPros, utan även fungerar för Lezyne framlampor. Genom att ersätta gummifästet med denna del kan lampor fästas på till exempel Zipp Service Course Quickview-fästen. Delen passar mycket tätt, du måste trycka lite, men det passar.

För- & Nackdelar

Lätt + stabil
Mångsidig (passar Lezyne framljus)
Exakt passform
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket användbar för montering av lampor.

- Alberto, 9 december, 2021

Bra adapter för att kunna montera lampan på kamerafästen. Levereras med en liten O-ring för att inte äventyra lampans vattentäthet. Mycket lätt att montera. Skruven ingår inte, varken den som sitter på lampan eller den som sitter på Gopro-fästet.

För- & Nackdelar

Användbar
Ljus
Automatiskt översatt

5 / 5

Viktig del för att hänga en lampa under HideMyBell-hållaren

- Tom, 23 november, 2021

Bra konstruktion för att hänga en Lezyne lampa under hidemybell (closethegap) med denna. Du behöver fortfarande CloseTheGap-fästet men sedan sitter den mycket säkert.

För- & Nackdelar

Solid anslutning
Automatiskt översatt

5 / 5

Viktigt stöd för att rikta in mätaren och ljuset i linje med stammen

- Davy, 5 november, 2021

Fäste för min lezyne lite drive 1000 XL-fäste, viktigt för att fästa min Garmin speedo till Go-pro spindelfästet. Uppfyller helt och hållet sin funktion. Synd att det inte kommer med fixeringsskruven!

För- & Nackdelar

diskret
ljus
oslagbar
saknar fästskruv
Automatiskt översatt

5 / 5

Överraskande bra

- EBiga, 3 november, 2021

Installerades perfekt och verkar hålla bra. Du behöver inte dra åt mycket för att få ett stadigt grepp om lampan.

För- & Nackdelar

Levereras med en o-ring för tätning
Automatiskt översatt

5 / 5

Funktionell

- Alexander, 1 juni, 2021

Precis vad jag letade efter så att jag kan klämma fast min Lezyne-lampa under min Garmin.

För- & Nackdelar

Inte bara för GoPro
Snabb installation
Automatiskt översatt

5 / 5

Stabil och diskret

- Knut, 15 september, 2020

Jag köpte det här fästet eftersom min Garmin-hållare har ett GoPro-fäste. Jag kan installera den här adaptern direkt under Garmin-datorn. Detta håller styret fritt.

För- & Nackdelar

Är stabil
Lätt att installera
Lite dyrt för en så liten del
Automatiskt översatt

5 / 5

Oumbärlig

- Dominique, 10 september, 2020

Kompatibel med k-edge combo och med Rotor combo styrfäste. Adaptern levereras med en gummifog för att skydda lampan från regn. Jag har k-edge-styrfäste på en cykel och rotorstyrfäste på en annan cykel. Jag lämnar adaptern på lampan och lampan byter fläktcykel är en bris.

För- & Nackdelar

Diskret
Kompatibel styrmontering för K-edge och Rotor
Lätt att installera
Ljus
Utformning
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Praktisk adapter för att fästa Lezyne-lampor på ett befintligt GoPro-fäste.

- Florian, 19 augusti, 2020

Jag har ett aero-styre från Most monterat på min landsvägscykel. Det är mycket bra att cykla på, men på grund av bredden på det övre styret kan lampor inte fästas med gummi. Men eftersom en datorhållare med GoPro-fäste är fäst på styrstammen kan jag lysa upp min väg bra med den här adaptern. Adaptern är välgjord, men skulle kunna vara lite tunnare eftersom den bara kan sättas in mycket tätt i GoPro-fästet. Det skulle också vara till hjälp om adaptern kom med en GoPro-skruv utöver skruven för att fästa lampan. För dessa två punkter blir det ett litet avdrag - i övrigt en bra produkt.

För- & Nackdelar

Hålen passar exakt för skruv i GoPro-hållare
Robust plast
Skruv för montering av lampan ingår i leveransen
GoPro skruv ingår ej
Kunde vara något tunnare för enklare montering
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra produkt, fungerar perfekt

- Frank, 19 augusti, 2020

Mycket bra produkt, fungerar perfekt, mycket välgjord.

För- & Nackdelar

Billig
Gör vad den är tänkt att göra, håller lampan
Lätt
Material
Noggrannhet i passform
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra och bra pris med snabb leverans.

- Jan-Erik, 9 augusti, 2023

Den gör väl sitt jobb och även monterad under transport på biltak i 180 mil så sitter allt som det ska.

För- & Nackdelar

Går lätt att justera
Mycket bra passform
Mycket bra pris
Sitter bra, speciellt med öringen som följer med.
Hög fraktkostnad

5 / 5

Bra och billigt

- Lorrie, 19 november, 2023

Bra liten bilaga för montering av lampan under GPS-fästet.

Automatiskt översatt

5 / 5

Enkel del med korrekt funktion

- Stephan, 20 januari, 2024

För- & Nackdelar

Passar som handen i handsken
Handtaget på skruven lite klumpigt
Automatiskt översatt

5 / 5

Perfekt för montering av Lezyne-lampa

- Jan, 28 juni, 2024

Jag hade en Close the Gap / Hide my bell för båda cyklarna, men jag fäste alltid strålkastaren på styret. Den andra hade redan ett fäste som standard och med denna investering på bara 4 euro kan jag montera strålkastaren på den på nolltid och så också montera den mycket enkelt på min andra cykel och perfekt i mitten och lägre än styret så också trevligare för andra trafikanter.

För- & Nackdelar

Konkurrenskraftigt prissatt på Mantel
Perfekt passform för t.ex. Lezyne 1300XXl
Snabb montering
Automatiskt översatt

5 / 5

Skulle köpa adaptern igen

- Käufer, 12 juli, 2024

Mycket lätt att montera, passar perfekt på GoPro-fästet under Garmin. Är stabil, man har inte känslan av att ljuset faller bort.

Automatiskt översatt