Omdömen om
Knog Oi

Knog Oi
4.0 / 5
Genomsnitt av 583 recensioner
5
113 recensioner
4
73 recensioner
3
22 recensioner
2
21 recensioner
1
32 recensioner

Foton från kunder

5 / 5

Perfekt!

- Torsten, 23 juli, 2024

Perfekt!

Automatiskt översatt

5 / 5

Fin klocka med ett fint ljud.

- Boudewijn, 23 juli, 2024

Ljudet är mycket fint, men det finns klockor som låter högre. Klockan sitter fint på styret och är lätt att använda.

För- & Nackdelar

Diskret
Liten
Vackert ljud
Inte särskilt högt
Automatiskt översatt

5 / 5

Diskret ringklocka, perfekt till en racercykel

- Piotr, 10 juni, 2024

Passar utmärk till en racer cykel, tar inte mycket plats på styren där det redan är tajt från början.

För- & Nackdelar

Liten och diskret
Passar fint på en racercykel

5 / 5

Skulle lätt köpa den igen och rekommendera den till en annan person.

- Michel, 2 juni, 2024

Lätt att montera, snyggt diskret på styret och fortfarande en bra volym.

För- & Nackdelar

Diskret
Enkel montering
Liten
Automatiskt översatt

5 / 5

Designerns val

- Peter, 5 maj, 2024

Har flera på mina cyklar. Sticker ut vackert med minimalistisk design. Ibland lite knepigt med styrväskor vid bikepacking. Då måste man hålla klockan fri.

För- & Nackdelar

Lätt att fästa
Vacker design
Inte den mest högljudda klockan
Automatiskt översatt

5 / 5

Perfekt

- Sven, 1 maj, 2024

Fin liten oansenlig klocka. Har ett fint och klart ljud Om du letar efter en klocka, leta inte längre och gå till den här

För- & Nackdelar

Hög klocka
Vackert liten
Automatiskt översatt

5 / 5

Snygg klocka som passar bra på ramen och säkerställer en fin cykeltur.

- Janine, 28 april, 2024

Fin stilren ringklocka som sticker ut minimalt på cykeln. Detta gör att jag kan göra mig känd för vandrare på grusvägar, men gör det mycket subtilt. Jag har absolut inga problem med oönskat ringande ljud på grund av stötar eller skogsstigar. Detta förklaras också tydligt i "hur man" att du inte ska dra åt skruvarna superhårt vid montering.

För- & Nackdelar

Faller snyggt runt kablarna
Jag kan varna fotgängare på cykelvägar i skogen
Passar perfekt över mitt grusstyren
Faktiskt inte enligt etiketten
Automatiskt översatt

5 / 5

Bara en bra produkt

- Ab, 9 april, 2024

Cykelklocka som passar bra runt mitt styre

För- & Nackdelar

Solid klocka
Automatiskt översatt

5 / 5

Snyggt diskret och bra ljud

- Bert, 1 april, 2024

Fungerar bra

För- & Nackdelar

Bra ljud
Sticker inte ut så den kommer inte att skrotas så lätt
Trevlig
Nej
Automatiskt översatt

4 / 5

Ser bra ut, faller snyggt in i styret bra ljud

- Sabine, 31 mars, 2024

Bälten bra

För- & Nackdelar

Lätt att montera
Vacker design
Automatiskt översatt

5 / 5

Toppen produkt

- Ulrica, 28 mars, 2024

Rekommenderar!

För- & Nackdelar

Bra ljud
Snygg

5 / 5

Mycket högt!

- Martijn, 15 mars, 2024

Enkel installation

För- & Nackdelar

Mycket högljudd
Trevligt
Inga fler arga blickar
Automatiskt översatt

4 / 5

Oklanderlig!

- Quentin, 26 februari, 2024

Installationen tar bara några minuter och är en enkel fråga om att följa rekommendationerna. Din cykel kommer att se oklanderlig ut med denna diskreta ringklocka!

Automatiskt översatt

1 / 5

Stort bakslag!

- Job, 22 januari, 2024

Mycket nedslående kvalitet. Trevlig design, men fungerar knappt och gör inte vad den är avsedd för. Slöseri med pengar.

För- & Nackdelar

Liten
Fjäder av dålig kvalitet
Knappt något ringande ljud
Automatiskt översatt

4 / 5

Diskret klocka av god kvalitet med behaglig klang

- APM, 13 januari, 2024

Väl hörbar men inte irriterande för annan trafik. Alla delar är belagda så jag förväntar mig en något längre livslängd än tidigare inköp.

För- & Nackdelar

Alla delar i färg
Fint ljud
Inte prålig
Pris
Automatiskt översatt

5 / 5

taylor gjorde!!!

- Roberto, 3 januari, 2024

bra produkt, bra ljud, lätt att applicera.

Automatiskt översatt

5 / 5

Funktionell

- Pieter, 18 december, 2023

Detta är redan den 3: e knog OI jag köper. Enkel att använda, klart ljud och inte riktigt synligt på cykeln. Alla mina cyklar har nu dessa sittande.

För- & Nackdelar

Lite synligt
tydligt ljud
Automatiskt översatt

4 / 5

Klockan som inte ser ut som en klocka

- René, 1 december, 2023

Jag har redan en Knog och har använt den på min landsvägscykel i några år. Ringklockan är tillverkad av hållbara material

För- & Nackdelar

Användarvänlighet monteras i ett nafs
Design/klar ton
Smälter in i din cockpit
Nej
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra cykelklocka

- Jelmer, 10 november, 2023

Exakt vad du köper!

För- & Nackdelar

Cykelklocka som passar runt styret
Ringer bra. Även äldre personer kan höra dig!
Var försiktig vid montering för att undvika repor.
Automatiskt översatt

5 / 5

Super produkt

- Raphael, 27 oktober, 2023

För användning på mountainbike. Perfekt integrerad i shimono Xt bromshandtag. Perfekt för mountainbike. På vägen, i trafiken, är ljudet lite för svagt om vi ska hitta en negativ punkt.

Automatiskt översatt

3 / 5

Fin klocka på ruttet ställe dock

- Wendy, 24 september, 2023

Ringer högt, men måste tyvärr monteras nära mitt handtag för nära mina kablar där den egentligen ska då ringer den inte.

För- & Nackdelar

Högt ljud i bältet
Lätt att montera
Måste monteras på handtaget annars h
Automatiskt översatt

5 / 5

Superbubbla, supernöjd med den.

- John, 23 september, 2023

Topp bubbla

För- & Nackdelar

Snygg och kompakt
Svarta fall. Tunnar ut snyggt
Automatiskt översatt

3 / 5

Ser bra ut, men levererar inte tillräckligt med decibel

- Jan, 10 september, 2023

Installation inga problem, men senare upptäckte jag att jag inte hördes i en del livligare stadstrafik.

För- & Nackdelar

Estetiskt tilltalande
Installationen är en barnlek
Inte tillräckligt högljudd i stadstrafik
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra design

- Ruud, 1 september, 2023

Produkten uppfyller mina förväntningar

För- & Nackdelar

Kan döljas diskret på styret
Ringsignalen är bra
Vacker design
Ganska dyr för en cykelklocka
Automatiskt översatt

5 / 5

Underbart

- Rob, 20 augusti, 2023

Mycket fin, diskret och klart klingande klocka

För- & Nackdelar

Klart ljud
Utformning
Automatiskt översatt

5 / 5

Fin klocka, om du vill hålla din cykel stilren

- Dennis, 11 augusti, 2023

Snygg finish, passar perfekt bredvid cykeldatorn och du kommer enkelt åt den från handtagen

För- & Nackdelar

Diskret
Klar ton
Stilren
Automatiskt översatt

5 / 5

Produkt med toppdesign

- Martijn, 31 juli, 2023

Klockan fungerar bra, du kan reagera snabbt och ljudet är verkligen hörbart. En cykelklocka som inte ser ut som en cykelklocka.

För- & Nackdelar

Klart ljud
Många olika färger
Omfattande förpackning, inkl. imbus
Vacker design
Absolut ingen
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra klocka för droppbars

- Sébastien, 30 juli, 2023

Jag har varit mycket nöjd med knog oi bell. Den har förändrat mycket på vägen, nu kan andra användare höra mig komma och min cykel förblir sval och aerodynamisk

Automatiskt översatt

5 / 5

Rekommenderas varmt

- Pieter, 25 juli, 2023

Gör vad den ska göra

För- & Nackdelar

Lätt att montera
Utförande
Pris
Automatiskt översatt

4 / 5

Stor klocka

- Tim, 30 juni, 2023

Tvekade på grund av recensionerna att det inte skulle vara tillräckligt högt. Men klockan har en bra volym enligt min mening, så låt inte det avskräcka dig

För- & Nackdelar

Knappt märkbar
Ljudet är bra
Utformning
Ganska dyr för en klocka
Automatiskt översatt

5 / 5

bra lätt praktiskt

- Jurgen, 29 juni, 2023

Enkelt snabbt litet nästan osynligt,

För- & Nackdelar

Bra ljud
Enkel installation
Liten
nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Vacker design och högt ljud

- Dominiek, 25 juni, 2023

Mycket fin cykelklocka som faktiskt inte alls sticker ut på ditt styre. Ljudet är enormt högt, vilket gör det lätt för andra cyklister att höra dig.

För- & Nackdelar

Högt ljud
Kompakt
Automatiskt översatt

4 / 5

Vacker minimalistisk klocka

- Julian, 24 juni, 2023

Trots att jag läst här och där att fjädern känns lite bräcklig och/eller går av, ville jag ge denna klocka en chans. Jag hade en liknande klocka från ett annat märke som gav riktigt uselt ljud. Denna klocka ger åtminstone bra ljud och är mycket bättre och snyggt färdig. Det är knappast märkbart och det var precis därför jag köpte den här klockan. Jag undrar hur länge den kommer att hålla, men hittills är jag väldigt glad och nöjd med den!

För- & Nackdelar

Bra ljud
Minimalistisk
Nästan osynlig på styret
Rimligt prissatt
Automatiskt översatt

1 / 5

Fin design, men tyvärr inte alls nöjd med funktionaliteten.

- Carl, 12 juni, 2023

För- & Nackdelar

Vacker design
Fjädern viker sig efter bara några få användningar
Tyst
Automatiskt översatt

4 / 5

Gör vad den ska göra: ring

- Johan, 7 juni, 2023

Uppfyller förväntningarna. Jag hade tidigare Knog Oi Luxe men fjädern är redan trasig från den. Den här verkar mycket mer solid och är också billigare.

För- & Nackdelar

Hög klocka
Solid
Sticker inte ut
Nej
Automatiskt översatt

2 / 5

För mjuk

- Jonathan, 24 maj, 2023

Den här klockan är snygg och tar liten plats på styret. Men kontrollerna är lika klumpiga som klockor från 2,50 på Action och, ännu viktigare, ljudet är alldeles för mjukt.

För- & Nackdelar

Montering
ser bra ut
alldeles för mjuk
Drift dålig och inte hållbar
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra köp

- Paul, 17 maj, 2023

Bra och snabb leverans. Lätt att installera.

För- & Nackdelar

Klockljudet är bra
Passar perfekt
Automatiskt översatt

5 / 5

Fin, förbättrad och nu också högljudd

- Jasper, 5 maj, 2023

Min andra Knog Oi, den första varade i flera år och fungerar också på en annan cykel. Köpte en ny, den här är tydligt högre (det står något om det på förpackningen) och det är en förbättring eftersom den första inte alltid var lätt att höra. Även om det ibland också beror på andras öron. Jag är nöjd med den.

För- & Nackdelar

Diskret
Högt
Utformning
Automatiskt översatt

5 / 5

Trevlig liten klocka. Tar knappt upp något utrymme på styret.

- Christ, 4 maj, 2023

Trevlig liten klocka med bra ljud. Jag har haft fler klockor som inte fungerade med handskar på, den här gör det. Det är ganska praktiskt när du kan varna vandrare i skogen på din mountainbike att du kommer.

För- & Nackdelar

bra ljud
liten men modig
vacker design
Automatiskt översatt

4 / 5

Bälten bra, inte hårda

- Gvas, 23 april, 2023

Bälten bra, inte hårda

För- & Nackdelar

Bra bälten
Ringer inte särskilt högt
Automatiskt översatt

1 / 5

Snygg design, men dålig kvalitet.

- Bart, 18 april, 2023

Klockans fjäder är av dålig kvalitet, efter sex månader och inte så hög användning är den redan böjd vilket gör klockan oanvändbar.

För- & Nackdelar

Vacker design
Ljud ofta inte tillräckligt högt
Svag fjäder
Automatiskt översatt

5 / 5

Topprodukt, nöjd med köpet

- Michael, 15 april, 2023

Även på landsvägscykeln måste du vara hörbar och med den här ringklockan hör medtrafikanterna dig komma alldeles utmärkt. Bra hjälp från en anställd på mantel rotterdam. Jag gillar att komma dit även om det ibland är för det goda kaffet

För- & Nackdelar

Passar bra in i styret
Tydligt hörbar
Automatiskt översatt

4 / 5

vacker och diskret men lite för tyst

- Eddy, 15 april, 2023

Jag förväntade mig att ljudet skulle vara lite bättre men designen är väldigt fin

För- & Nackdelar

ser bra ut och är inte skrymmande
tar upp lite utrymme
är på den tysta sidan
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket snyggt utförd och diskret. Toppie.

- Gino RJ, 12 april, 2023

Jag har provat Knog Oi på flera cyklar. Det är bara en bra och snyggt färdig produkt.

För- & Nackdelar

Knog Oi är diskret
Knog Oi är lätt att höra
Knog Oi fungerar alltid
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt köp!!!

- Tony, 20 mars, 2023

Bra klocka, superenkel montering och ser bara riktigt snygg ut på cykeln

För- & Nackdelar

bra ljud
slimmad modell
Automatiskt översatt

5 / 5

Bästa cykelklockan!

- Ruby, 15 mars, 2023

Om du någonsin hade sagt att jag skulle spendera mer än några euro för en cykelklocka skulle jag ha kallat dig galen, men den här lilla diskreta, överraskande högljudda cykelklockan är värt vartenda öre!

För- & Nackdelar

Bra ljud
Fin matt svart, passar mitt styre bra
Passar bra på min landsvägscykel
Bara lite för liten, svår att fästa
Dyr
Automatiskt översatt

3 / 5

Korrekt

- Bastien, 1 mars, 2023

lätt att installera, mycket lätt, att se över tid. efter ett tag tycker jag att du inte kan höra dörrklockan så bra (i mitten av Paris, till exempel).

För- & Nackdelar

lätt
känns tunn
Automatiskt översatt

4 / 5

Als het nodig is doet ie wat ie moet doen.

- Arthur, 17 februari, 2023

När jag nu två gånger om dagen har min cykel i handen vet jag att det är bra. Det gör wielrennen ett stycke slöare.

För- & Nackdelar

Minimalistisch ontwerp
Onopvallend opvallend
Automatiskt översatt

2 / 5

Trevlig sak men mycket beroende av din cykel om det fungerar alls

- Youri, 5 februari, 2023

Trevlig design men på min Giant Contend SL fungerar denna klocka helt enkelt inte. Det finns för lite utrymme för fri drift genom kablarna och på bandet fungerar inte.

För- & Nackdelar

Vacker design
Fungerar dåligt med cyklar som inte är kabelintegrerade
Automatiskt översatt

5 / 5

detta rekommenderas

- Ester, 18 januari, 2023

Exakt vad jag letar efter. Jag är nöjd med denna cykelklocka.

För- & Nackdelar

Bra
Automatiskt översatt

5 / 5

Snygg minimalistisk design som inte sticker ut i en mn cockpit.

- Sven, 14 januari, 2023

Trevlig minimalistisk design, bra kvalitet och mycket högt. Jag köpte omedelbart 2 1 för mtb och 1 för gruscykel.

För- & Nackdelar

Materialtyper av hög kvalitet
Tillräckligt högt ljud
Vacker design
Nej
Automatiskt översatt

3 / 5

Fin klocka, bra ljud

- Schoonhaven, 13 januari, 2023

Trevlig klocka, passar bra på styret, knappast märkbar och ringer bra! Bra ljud. Med min tidigare klocka, bara efter 2 år bröt den lilla hammaren av. Förhoppningsvis kommer den här att hålla längre.

För- & Nackdelar

Bra ljud
Liten
Tät
Hammaren hade gått av på den tidigare klockan
Automatiskt översatt

1 / 5

Trasig efter 2 dagar, alldeles för ömtålig

- Sébastien, 17 december, 2022

Klockan gick sönder efter den andra dagen. Fjädern är mycket ömtålig och böjde sig mycket snabbt. Och knappen i slutet av fjädern lossnade. Klockan är nu oanvändbar. Designen är väldigt fin, och det är väldigt frestande att köpa den (vilket jag gjorde, trots de negativa recensionerna), men gör verkligen inte samma misstag. Alldeles för ömtålig.

För- & Nackdelar

Lätt att installera
Utförande
Diameter inte särskilt lämplig för hängare
Låg volym
Mycket mycket ömtålig
Automatiskt översatt

5 / 5

Vacker och gör sitt jobb

- Niels, 14 december, 2022

Hoppas att han är för tystlåten men han har bara en bra närvaro. Känns solid. Sitter på min mtb och sticker inte riktigt ut på grund av sin form, vilket jag gillar.

För- & Nackdelar

Smal
Sticker inte riktigt ut när det gäller storlek på min mtb
Vacker ljus ping
Ingen ännu
Automatiskt översatt

5 / 5

Otroligt nöjd med superkvalitet och gyllene service!

- Merle, 12 december, 2022

Det är verkligen inte första gången jag ger bort den här cykelklockan till en hängiven cyklist. Varje gång får jag frågan var jag fick tag på denna vackra cykelklocka. Och varje gång ger jag samma svar: MANTEL!!!

För- & Nackdelar

Bra ljud
Hållbar
Vacker design
Automatiskt översatt

4 / 5

Cykelklocka med fin design

- Robert, 8 december, 2022

Snygg cykelklocka! En annorlunda design än vanliga cykelklockor. Snyggare, mindre iögonfallande på styret. Jag gillar också ljudet bättre än de vanliga cykelklockorna.

För- & Nackdelar

bra ljud
design
diskret
Automatiskt översatt

4 / 5

Praktisk liten oansenlig klocka

- Michel, 6 december, 2022

Jag har 3 av dessa klockor nu, 2 på mtb och 1 på landsvägscykeln. De är billiga, lätta och knappt märkbara. Jag använder den regelbundet och vad mig anbelangar ringer den tillräckligt högt. Tyvärr, för vissa människor ingen klocka är tillräckligt högt så de inte flytta. Synd är att fjädern inte är gjord av rostfritt stål, så den rostar efter att ha rengjorts och / eller regnat på ett par gånger. Men i genomsnitt en fin liten klocka!

För- & Nackdelar

lätt
liten
ringar tillräckligt hårda
du måste placera den på rätt sätt
rost
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra klocka med snygg och elegant design

- Robin, 2 november, 2022

Installationen är enkel och ljudet är bra. Volymen skulle dock kunna vara lite högre.

För- & Nackdelar

Enkel design
Snygg
Sticker inte ut
Inte särskilt högljudd
Ser inte ut eller känns inte särskilt solid
Automatiskt översatt

4 / 5

fin klocka

- Mark, 29 oktober, 2022

klockan sitter bra och tätt på styret, ljudet är lite för mjukt

För- & Nackdelar

ser bra ut
inte särskilt svårt
Automatiskt översatt

5 / 5

Kvalitet

- Christian, 4 oktober, 2022

Den passar perfekt på styret.

Automatiskt översatt

1 / 5

Livshotande.

- Cees, 4 oktober, 2022

Denna klocka kan inte användas effektivt i trafiken, men mycket få trafikanter kan höra klockan.

För- & Nackdelar

Lätt att montera
Vacker
Alldeles för tyst, bilister hör dig inte.
Endast cyklister hör denna klocka.
Automatiskt översatt

5 / 5

En trevlig klocka som du vill ha på din cykel.

- Thomas, 27 september, 2022

En trevlig klocka som är snyggt dold runt ditt styre. Jag hade frågat via kundtjänst om klockan kunde blockeras av bromsvajrar på styret. Svaret var att det är det, men beställde den ändå. Med en Tie-wrap på bromskablarna fixades detta och denna klocka visar nu upp sig snyggt på mitt styre.

För- & Nackdelar

Dold
Utformning
Hög ton är ibland svår att höra
Automatiskt översatt

2 / 5

Om jag skulle göra om det igen skulle jag inte köpa den.

- Christian, 27 september, 2022

Mycket besviken över denna produkt, som verkade bra. Tyvärr är det inte så högt som en grundläggande dörrklocka.

För- & Nackdelar

Diskret utseende
Pris
Håller bra på hängaren
Låter inte särskilt högt
Automatiskt översatt

5 / 5

Fantastisk cykel

- Pablo, 26 september, 2022

Snygg design, ibland när det är vått låter det mindre bullrigt

För- & Nackdelar

Ljud
Utformning
Automatiskt översatt

5 / 5

Vacker funktionell klocka

- Wil, 23 september, 2022

Vacker matt svart klocka köpt Vackert utformad och ringning är lätt Verkligen en prydnad på min racercykel

För- & Nackdelar

Bra klocka
Lätt att fästa
Vacker modell
Nej
Automatiskt översatt

2 / 5

Snygg men inte värd priset!

- Jörgen, 22 september, 2022

Klent ljud gör att den inte är att rekommendera, definitivt inte till priset man får betala.

För- & Nackdelar

Liten
Snygg
Dyr
Klent ljud
Smäckig

5 / 5

Bra liten klocka

- jan, 22 september, 2022

Ringklockan fungerar bra och är i harmoni med styret.

För- & Nackdelar

Lätt att montera
Vacker design!
Fjäder lite bräcklig
Automatiskt översatt

3 / 5

För lite ljud

- Darcey, 22 september, 2022

Ser elegant ut, men du får inte mycket användning av den; producerar mycket lite ljud.

För- & Nackdelar

Vacker design
Lite buller
Automatiskt översatt

3 / 5

Snygg design men väldigt ömtålig och mjuk

- Loet, 5 september, 2022

Det här är redan min andra. Designen är vacker och passar perfekt så att klockan inte är klumpig i vägen på mitt styre. Men den är inte särskilt högljudd. Andra cyklister flyttar sig ofta bara åt sidan när jag är precis bakom dem och därför får jag regelbundet kommentaren "ring i klockan!" slungad mot baksidan av min hjälm. När jag ringde ofta och högljutt under en cykeltur förlorade jag den ömtåliga knäpparen. Men tack vare Mantels snabba service hoppades jag ändå kunna beställa en ny Knog.

För- & Nackdelar

Lätt att använda
Sticker inte ut från mängden
Vacker design
Bräcklig
Mjuk
Automatiskt översatt

4 / 5

Smal klocka och låg kostnad

- Colin, 4 september, 2022

Detta är en tunn klocka som gör vad som behövs till en låg kostnad. Perfekt för landsväg/Gravel eller MTB

För- & Nackdelar

Gör det jobb som behövs
Låg kostnad
Ser bra ut
Automatiskt översatt

4 / 5

Produkt av god kvalitet.

- Joona, 1 september, 2022

Fungerar bra, kunde vara lite högre.

För- & Nackdelar

God kvalitet
Smygande
Inte den mest högljudda klockan där ute...
Automatiskt översatt

4 / 5

Fijne bel!

- Amber, 27 augusti, 2022

Envoudig monteerbaar. Vacker design. Wel een vrij hoog geluid waardoor sommige mensen de bel wat later horen. Keertje extra bellen för de zekerheid

För- & Nackdelar

Makkelijk att montera
Vacker design
Efter 3 månader lite verkleurd riktning
Vrij hoog geluid, niet iedereen hoort hem goed
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra, men måste ses över tid

- Fabrice, 26 augusti, 2022

Attraktivt, diskret utseende. Integreras perfekt med de andra reglagen. Låter tillräckligt högt, men inte varje gång. Verkar ömtålig. Kommer att visa sig med tiden

För- & Nackdelar

Storlek
Utseende
Ringer inte varje gång
Verkar ömtålig
Automatiskt översatt

4 / 5

Superbubbla!

- Frans, 25 augusti, 2022

Lätt att montera är inte i vägen och är lätt att använda Dessutom ser den perfekt ut

För- & Nackdelar

Låter långt och bra
Snyggt
Tar knappt upp något utrymme på styret
Lite dyr om du vill ha en annan färg
Automatiskt översatt

5 / 5

Cykelklocka pur sang

- siem, 25 augusti, 2022

Lätt att montera med alla delar, passar alla styren bra

För- & Nackdelar

Eeg har ett klart och tydligt ljud
Osynlig på styret
Nej
Automatiskt översatt

4 / 5

Fin klocka

- Tom, 23 augusti, 2022

Fin klocka som du knappast ser. Klockan går inte särskilt högt men tillräckligt högt

För- & Nackdelar

Diskret
Vacker
Dyr
Ringer inte särskilt högt
Automatiskt översatt

5 / 5

Grym ringklocka

- Per, 23 augusti, 2022

Superbra ringklocka! Design och funktion i perfekt samklang

För- & Nackdelar

Diskret
Grymt ljud
Snygg
Inga

5 / 5

Bra hörbar klocka

- Remon, 21 augusti, 2022

Perfekt för landsvägscykling och ett måste för alla cyklister. Väger ingenting. Lätt att höra för andra trafikanter

För- & Nackdelar

Praktiskt taget osynlig
Tydligt hörbar
Automatiskt översatt

3 / 5

För dyr, placering på styret ogynnsam.

- Rene, 16 augusti, 2022

Liknande produkt på AliExpress betalar du en bråkdel av detta pris. Monteras nära styrstammen, detta är obekvämt om du vill ringa då du måste ta bort handen från styret varje gång.

För- & Nackdelar

Färg
Passform
Ljud
placering på styret
Pris
Automatiskt översatt

4 / 5

Ottimo campanello alternativo.

- Roberto, 10 augusti, 2022

Monterad på en monopattino elettrico integreras den väl. Trots att ljudet inte är särskilt starkt kan det uppfattas.

För- & Nackdelar

Bello estetiskt
Suong briljant
Data la dimensione, poco potente
Mekanismen är i plast,
Automatiskt översatt

4 / 5

Stor klocka

- Adrian, 8 augusti, 2022

Köpt för landsvägscykel. Fungerar bra för ändamålet

För- & Nackdelar

Lätt att installera
Tonas ned på ett snyggt sätt
Mindre högljudd i stadsmiljö
Automatiskt översatt

4 / 5

Snygg design och gott om ljud

- Koen, 5 augusti, 2022

Efter att ha läst många recensioner fann jag att den går ganska hårt, så tveka inte maa köp den.

För- & Nackdelar

Passar diskret
Vacker design
Automatiskt översatt

4 / 5

Diskret

- Renaud, 28 juli, 2022

Gör jobbet, diskret på hängaren

För- & Nackdelar

diskret
lätt att montera
pris
Automatiskt översatt

5 / 5

Den nya uppfinningen av cykelklockan

- Jean-Pierre, 21 juli, 2022

Den ser inte ut som en ringklocka, den passar perfekt i styret på en landsvägscykel, men den låter som en riktig ringklocka.

För- & Nackdelar

Mycket diskret
Mycket estetisk
Mycket högljudd
Automatiskt översatt

3 / 5

Mer utseende än....

- Jens Michael, 14 juli, 2022

Jag tycker att klockan är för tyst för vägtrafik

För- & Nackdelar

Montering
Stilfullt elegant
För tyst
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra cykelklocka för när du cyklar lugnt och inte har bråttom att få folk att stanna

- Ronald, 10 juli, 2022

Vid starkare vindar och mer omgivande buller hörs cykelklockan inte så bra av andra trafikanter

För- & Nackdelar

Lätt att fästa
Liten och smal design
Mindre hörbar med mer omgivande buller
Automatiskt översatt

4 / 5

Funktion och design

- Wim, 10 juli, 2022

Fin klocka som låter tillräckligt för att varna föregångarna

För- & Nackdelar

Funktionalitet
Vacker design
Broms- och växelspakskablar kan störa uppringningen
Automatiskt översatt

5 / 5

Super horn

- PATRICK, 25 juni, 2022

Jag är mycket nöjd med mitt knog Oi-horn, som ser bra ut på mitt styre. Dess mycket kraftfulla ljud får alla vandrare på skogsstigarna att vända om.

För- & Nackdelar

fantastisk design
mycket klart och kraftfullt ljud
Topp
nej
Automatiskt översatt

4 / 5

Kunde ha varit högre

- Mathias, 21 juni, 2022

För att fästa den är det bäst att ta bort handtaget etc.. Men det är inga problem. Jag har även en liknande klocka (noname från Kina) som känns lite högre och ljusare i klangen.

För- & Nackdelar

bra design
oansenlig
något tystgående
Automatiskt översatt

4 / 5

Stor klocka

- Hans van der Vlist, 14 juni, 2022

Fin klocka och inte så märkbar men ljudet kunde vara lite högre

För- & Nackdelar

konstruktion
Montering
ljud
Automatiskt översatt

5 / 5

Uppfyller på ett elegant sätt det juridiska behovet av en dörrklocka

- Xavier, 13 juni, 2022

Ett ljudsystem med ett fantastiskt ljud, som sitter diskret på det svarta styret och gör det enkelt att höra på långt håll.

För- & Nackdelar

diskret
kabelguide för bromsar/växlar
plastfäste kan vara ömtåligt
Automatiskt översatt

4 / 5

Fin klocka, litet användningsområde.

- Nicky, 10 juni, 2022

Satt snabbt på min cykel och ser väldigt snygg ut. Tyvärr, när du ringer, rycker plastknappen på fjädern ibland. Då kan jag inte längre ringa ordentligt. Med lite fipplande kan jag få det rätt igen. Men det är inte perfekt. Trots pillandet har den inte gått sönder ännu. I övrigt en fin klocka med klart ljud.

För- & Nackdelar

bra
klart ljud
lätt att montera
inte lämplig för aerodynamiska styren
knappen rycker ibland tillbaka och fastnar
Automatiskt översatt

4 / 5

Sticker inte ut, är liten.

- Edward, 3 juni, 2022

Det som inte sticker ut är ett litet civiliserat ljud.

För- & Nackdelar

Möjlighet att styra kabeln i hållaren
Sticker inte ut på styret
Finns det mer under plasten i lådan?
Automatiskt översatt

1 / 5

Är inte nöjd

- Christophe, 2 juni, 2022

Svagt ljud, nästan ohörbart! Synd eftersom fin elegant klocka

För- & Nackdelar

Vacker klocka
För lite ljud
Automatiskt översatt

4 / 5

För den säkra cyklisten!

- Steven, 1 juni, 2022

Enkel, diskret montering. Oumbärlig för alla sportiga cyklister!

För- & Nackdelar

Höft
Subtil redigering
Nej
Automatiskt översatt

4 / 5

Fin kompakt klocka

- Erik, 1 juni, 2022

Trevlig liten klocka med ett utmärkt ljud ... perfekt för landsvägscykeln. Placera kablarna väl

För- & Nackdelar

Div färger
Kompakt
Lyxiga och kompletta förpackningar
Belastning av bromskablar
Automatiskt översatt

1 / 5

Dålig artikel

- Freek, 21 maj, 2022

Gillar dåligt, fjädern är för svag, därför svagt ljud för att varna

För- & Nackdelar

Alldeles för slapp, inget högt ljud
Automatiskt översatt

1 / 5

Köp inte...

- Frans, 17 maj, 2022

Klockan går sönder inom en mycket kort tid. Fjädern vänder och sedan är klockan oanvändbar. Värdelös klocka, med andra ord.

För- & Nackdelar

Dålig kvalitet
Automatiskt översatt

5 / 5

Inte irriterande synlig cykelklocka, topp!

- Buddy, 14 maj, 2022

Vandrare uppskattar en cykelklocka istället för ett "god morgon! Inte förväntat, men det fungerar faktiskt. Och den här varianten är den minst irriterande på mitt styre. Vinna vinna

För- & Nackdelar

Inte irriterande synlig på styret
Vandrare uppskattar en cykelklocka
Automatiskt översatt

5 / 5

Jag rekommenderar den varmt till alla som letar efter en ringklocka som matchar deras cykel.

- Luc, 11 maj, 2022

Den här dörrklockan är precis vad jag letade efter. Den är verkligen komplett, till och med inklusive monteringsnyckeln. Dess design och ton är perfekt. Modern och diskret.

För- & Nackdelar

Design
Stämpel
Automatiskt översatt