Omdömen om
Jagwire 2x Pro Shift

Jagwire 2x Pro Shift
4.8 / 5
Genomsnitt av 57 recensioner
5
32 recensioner
4
7 recensioner
3
1 recension
2
0 recensioner
1
0 recensioner

4 / 5

Hög kvalitet men hållbarheten vid fräsning kunde vara bättre.

- Toni, 1 mars, 2023

Högkvalitativt set men det är av yttersta vikt att vara försiktig med kabeländarna innan man sätter i ändarna. Fördelen är att den extra ytterkabeln för shadowväxlarna ingår.

För- & Nackdelar

Hög kvalitet
Olika lock och ändar
Det är mycket lätt att skada kabeln under dragningen.
dyr
Automatiskt översatt

5 / 5

Ser bra ut, fungerar bra

- David, 10 juli, 2020

Automatiskt översatt

5 / 5

Den perfekta satsen för att anpassa din cykel.

- Ángel Antonio, 10 juli, 2022

Kablaget är praktiskt taget perfekt, det är kompatibelt med alla märken på marknaden. Stålkablarna är välbelagda och tål tuffa tag och väder och vind.

För- & Nackdelar

Finish
Kompatibilitet
Material.
Tillbehör
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra.

- Miroslav, 11 december, 2020

Kvalitet till ett bra pris.

Automatiskt översatt

5 / 5

Nya kablar underlättar växling och bromsning och ser riktigt bra ut.

- Stuart, 11 juli, 2020

Automatiskt översatt

5 / 5

Växlar som nya igen

- Laurent, 13 december, 2020

Bra pris för kvalitet skiftkabel! Inomhus och utomhus!

För- & Nackdelar

Extra
Inre kabel
Yttre kabel
Automatiskt översatt

5 / 5

toppmärke och supertät mycket komplett

- Paul, 13 januari, 2022

superklistrig och stark

För- & Nackdelar

fin färg
superflexibel
vackert avslutad
i skift men kunde inte hitta i broms kabel
inte i orange metallic
Automatiskt översatt

5 / 5

Solid komplett uppsättning

- Dennis, 13 juni, 2023

Komplett uppsättning, många fler tillbehör än jag behövde. Allt verkar gediget och snyggt

För- & Nackdelar

Fast
Gör det som behöver göras
Komplett uppsättning
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra värde.

- Oliver, 14 juni, 2022

Kabeln skär bra, och förpackningen innehåller allt som behövs för att göra en hel cykel (och faktiskt en hel del reservdelar för att göra delar av en annan om du vill). De matchande ramskydden i gummi är en fin touch, bättre än gamla klistermärken. Innehåller en del för en Shadow RD och några andra smådelar som annars inte behövs för de flesta cyklar, men det är inget problem. Bra värde - både inner- och ytterkablarna känns som om de är av bra kvalitet och har varit en uppgradering från mina gamla kablar, även om de var ganska nya.

För- & Nackdelar

Bra kvalitet
Innehåller allt som behövs
vissa delar obehövliga
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra kabelsats, särskilt för pengarna

- Dominique, 14 mars, 2021

Är fina kablar. Någon skriver i sin recension att det inte räcker för 2x byte. Det kan vara korrekt eftersom 2x inte står för att ersätta två gånger, utan för en "2-by" grupp, med andra ord med både fram- och bakväxel, till skillnad från en 1x grupp med endast en bakväxel.

För- & Nackdelar

Bra kablar
Automatiskt översatt

5 / 5

Mooie topkabels.

- R., 14 mars, 2021

Mooie set och var goed te monteren. Min ram har ganska stora gaten där de kabels genom ramen gå dus kon ze själv förnya.

För- & Nackdelar

Kabels zijn goed door te knippen met een kabelknip
Komplett set med alla dopjes och även kabeleindj
Mooie stevige en toch flexibele buitenkabels
Automatiskt översatt

5 / 5

Superkvalitet

- Johan, 16 februari, 2022

Vilken skillnad

För- & Nackdelar

Superkvalitet!
Automatiskt översatt

5 / 5

bättre än de ursprungliga shimano-kablarna

- Bart, 16 november, 2022

bättre än shimano-kablarna och fina och långa kablar

För- & Nackdelar

långa kablar
många bussningar så passar alltid
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra och prisvärd

- David, 17 februari, 2021

5 / 5

Förbättrar växlingsprestandan.

- Luc, 17 juli, 2023

För mig var det första gången jag bytte ut mina brytarkablar, men det här var mycket enklare än förväntat. Du behöver ett riktigt bra verktyg för att komma igenom hylsan och järntrådarna i.

För- & Nackdelar

gör växlingen fantastisk
Sublim kvalitet till ett bra pris
Hylsan är mycket styv
mycket överflödigt material
Automatiskt översatt

5 / 5

bra produkt

- Lander, 2 april, 2021

De kabels och behuizingen är av hög kvalitet. Om du använder kabeln kan det hända mycket och utan att produkten skadas.

För- & Nackdelar

hög kvalitet
Automatiskt översatt

5 / 5

Jag har nu utrustat flera cyklar, till allas belåtenhet, med jagwire växel- och bromsvajrar.

- Emiel, 2 april, 2022

Både MTB-cyklar och touringcyklar utrustade med dessa uppsättningar. Växlar superbra och håller länge. Jag är mycket nöjd med produkten.

För- & Nackdelar

Fortsätter att fungera mycket bra under mycket lång tid.
Komplett uppsättning
Växlar superbra!
Automatiskt översatt

5 / 5

Pris kvalitet , topp

- Paul, 2 augusti, 2021

Jag blev förvånad när jag packade upp vad allt jag hade till mitt förfogande för att göra min kabeldragning perfekt.

För- & Nackdelar

Det bättre materialet i eftermarknadsdelar
Komplett
Mängder av tillbehör
Mer än tillräckligt med utvändig kabeldragning
Ingen
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra kit som innehåller allt du behöver

- THOMAS, 20 december, 2020

Bra kabelsats kommer med alla olika beslag för olika cyklar. Väl värt pengarna

Automatiskt översatt

4 / 5

Bra kablar dyrt pris.

- Danny, 20 november, 2020

Bra kablar dyrt pris.

Automatiskt översatt

5 / 5

Bra och lätt att installera

- Tamas, 20 september, 2023

Bra för pengarna, ganska lätt att installera. Man måste bara titta noga i manualen var man ska använda vilka ändlock

För- & Nackdelar

Tillräckligt bekväm kabel för 2 växelkablar
Tillräckligt med ändstycken för kabeldragning på ramen
Automatiskt översatt

5 / 5

Kabelsats av god kvalitet

- Richard, 21 december, 2020

Bra kabelsats fungerar bra och smidig växling kommer med gott om kopplingar

För- & Nackdelar

Mängder av tillbehör
Smidig växling
Automatiskt översatt

5 / 5

Sats av hög standard

- Jolyan, 23 september, 2022

Bra kvalitetssats med allt du behöver.

Automatiskt översatt

3 / 5

Superkabel, tyvärr lite kort

- Erwin, 24 januari, 2021

Jagwire 2x pro shift --> Jagwire 1.5x pro shift. Bytte ut skiftkabeln på min cykel idag med Jagwire skiftkabel. Skiftar överallt igen. Kabeln ska endast vara lämplig för 2 utbyten, detta gäller för den inre kabeln (2x med tillräcklig längd i paketet) den yttre hylsan är för kort för att göra 2x. Kanske beror det på att min cykel behöver en yttre kabel helt från växlingsenheten till växlaren utan avbrott.

För- & Nackdelar

Universell genom olika bussningar
Växlar bra
Yttre hylsa för kort för 2x
Automatiskt översatt

5 / 5

Top kabelset met mooie eindkapjes

- Anja, 24 juni, 2022

Även för någon med mindre erfarenhet bra att göra tack vare den goda handboken. Goed te verwerken en schakelt uitstekend.

För- & Nackdelar

God finish
God längd
Schakelt utmärkt
Inga minpunkter i närheten
Automatiskt översatt

5 / 5

Mooie komplett set

- Mark, 24 september, 2020

Automatiskt översatt

5 / 5

Jagwire igen nästa gång.

- Konstantin, 27 juni, 2022

Ett A-tåg! Förstklassigt utförande och med allt som hör till. Urvalet av ärmar är stort och verkligen allt täcks. Litet tips: Ett rimligt skärverktyg för kabelmanteln och kabeln bör finnas tillgängligt, annars är installationen extremt krävande ;)

För- & Nackdelar

Bra färger
Mycket bra val av ärmar ingår
Super bearbetning
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket solid och komplett

- Winfried, 27 oktober, 2020

Mycket komplett set och bra kvalitet

För- & Nackdelar

Avsluta
Komplett
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket solid och komplett

- Winfried, 27 oktober, 2020

Mycket komplett set och bra kvalitet

För- & Nackdelar

Avsluta
Komplett
Automatiskt översatt

5 / 5

Topprodukt!

- Ane, 28 december, 2021

Samma färg som originalet. Enkel att montera.

För- & Nackdelar

Komplett leverans inklusive adaptrar
Snabb leverans
Automatiskt översatt

5 / 5

Proffsutrustning med proffsigt utseende och känsla

- Henri, 3 januari, 2023

Köpt tillsammans med kabelsatsen Jagwire Pro Brake Kit och styrtejpen Jagwire Pro Bar Tape. Min cykel växlar som aldrig förr.

För- & Nackdelar

komplett uppsättning
Lätt att hantera
Solid
Automatiskt översatt

4 / 5

Flexibel innerkabel, styv ytterkabel

- Hans, 30 december, 2020

Snyggt komplett set med massor av tillbehör. Innerkabeln är mycket smidig och slät. Jag tycker att den yttre kabeln är ganska styv. Jag hade DuraAce ytterkabel. Den böjer sig mycket lättare.

För- & Nackdelar

Flexibel innerkabel
Justering av växelspaken gick mycket snabbt
Mycket komplett uppsättning
Vacker finish
Styv yttre kabel
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt kvalitet med endast 1 nackdel

- Martijn, 30 maj, 2022

Mycket komplett set med material, allt du behöver och mer. Satsen levereras med 2 innerkablar, men den medföljande ytterkabeln är helt enkelt inte tillräckligt lång för t.ex. en främre och bakre växel med intern kabeldragning. Eller som i mitt fall, bakväxeln och en dropper.

För- & Nackdelar

Fungerar smidigt även efter lång tid
Mycket komplett, allt du behöver
Den yttre kabeln är inte tillräckligt lång
Automatiskt översatt

5 / 5

Positief

- Lamri, 5 oktober, 2020

Ändra aldrig ett bra recept Gjorde det en gång

Automatiskt översatt

4 / 5

Precis rätt

- Jasper, 7 augusti, 2021

Växlar snyggt och mjukt tack vare denna smidiga växelkabel

För- & Nackdelar

Komplett med alla smådelar
Automatiskt översatt

5 / 5

snyggt utseende, snygg finish

- Gert, 7 januari, 2021

Valde färgen Ice Grey. Elegant look. Växling (och bromsning, med Pro Brake-kit) är utmärkt med dessa kablar.

För- & Nackdelar

fint material
komplett med ramskydd
Automatiskt översatt

4 / 5

utmärkt produkt

- Frits, 7 maj, 2022

omkoppling i praktiken tillfredsställer väl

För- & Nackdelar

förstklassigt material!
lätt att montera
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra produkt med perfekt växling

- Aaron, 7 september, 2022

Mycket högkvalitativa kablar med fina extra delar. Mycket skarp växling efter installation

För- & Nackdelar

Extra delar som ingår är en fin touch
Superskarp växling
Inga justerbara cylindrar i linje
Automatiskt översatt

5 / 5

Bästa alternativet för bra växling

- Piet, 9 april, 2021

Längden är bra, även för min ram där 100% går inuti. Växlar smidigare än standard Dura-Ace kablar. Rekommenderas varmt.

För- & Nackdelar

bra längd
smidig växling
inte superflexibelt ytterhölje
Automatiskt översatt

5 / 5

Allt går supersmidigt

- Richard, 9 april, 2022

Översta kabeln

För- & Nackdelar

Allt går mycket smidigt igen
De bästa kablarna
Automatiskt översatt