Omdömen om
CloseTheGap HideMyBell Regular 2

CloseTheGap HideMyBell Regular 2
3.5 / 5
Genomsnitt av 16 recensioner
5
5 recensioner
4
5 recensioner
3
2 recensioner
2
0 recensioner
1
3 recensioner

Foton från kunder

5 / 5

Bra produkt.

- Rich, 4 april, 2024

Är vad man förväntar sig att den ska vara funktionell och tar inte upp för mycket utrymme.

För- & Nackdelar

Funktionell
Kompakt
Ingen
Automatiskt översatt

4 / 5

Tillbehör för säker navigering

- Rems, 30 november, 2023

Fint tillbehör.

För- & Nackdelar

Garmin sitter tätt monterad
minimalistisk klocka
Navigeringen sitter längre framför dig än på styret
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra bubbla

- Stan, 18 november, 2023

Klockan sitter inte hela tiden och ringer vid varje ojämn väg och är tillräckligt hörbar.

Automatiskt översatt

3 / 5

Bra produkt, men går snabbt sönder

- Lars, 23 augusti, 2023

Tredje HideMyBell. Designen har tydligt utvecklats och förbättrats; de två första (v1 och v2?) Bröt snabbt. Beställde fortfarande en ny eftersom hållaren / klockkombinationen är idealisk.

För- & Nackdelar

Funktionalitet
Bräcklig
Pris
Automatiskt översatt

3 / 5

Fin klocka; inte idealisk för flera typer/storlekar av styren

- Anoniem, 26 juni, 2023

Fin cykelklocka. Garmin cykeldator sitter säkert, klockan är också lätt att höra. Tyvärr ett något mindre fint system att fästa. Man måste haka i de två halvorna. Med Garmin-hållaren är detta finare och man kan öppna halvorna. Tyvärr går det inte att sätta gummiskydd mellan styre och hållare som Garmin har, vilket skulle göra den användbar för flera storlekar. Den passade inte runt styret så den går tillbaka.

För- & Nackdelar

Garmin sitter säkrare än i det officiella fästet
Klockan fungerar bra och är väl hörbar
Hållaren har ett irriterande kroksystem
Inga gummin mellan styret och hållaren
Passar inte styren som är ovala istället för runda
Automatiskt översatt

4 / 5

Säkerhet kommer till ett pris ;-)

- Jan, 6 mars, 2023

(Nästan) osynlig men mycket hörbar.

För- & Nackdelar

komplett och stilren design
pris
Automatiskt översatt

4 / 5

bra, men något för dyrt verkar det för mig

- Bert, 20 maj, 2022

Ibland måste man stå ut med all trafik på cykelbanorna (även här i norr). Denna hide-my-bell är det snyggaste alternativet som finns och helt osynlig. Montering sker på nolltid bytheway

För- & Nackdelar

passar praktiskt taget alltid
snabb montering
tydligt hörbar
Pris
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra lösning!

- Nils, 6 maj, 2022

Jag tänkte på det länge eftersom jag hade en garminhållare och sedan en separat klocka med en annan separat hållare för mitt ljus men är glad att jag äntligen gjorde omkopplaren. Jag har nu allt i 1 med go pro-hållaren på botten av hidemybell!

För- & Nackdelar

Människor kliver äntligen åt sidan
Robust cockpit
Bred flikrem
Fortfarande lite dyr
Automatiskt översatt

5 / 5

Fin sak

- Tingting, 14 april, 2022

Lätt att montera och ringklockan är tydlig och tillräckligt hög för att varna andra trafikanter.

Automatiskt översatt

5 / 5

Skulle ha köpt den flera år tidigare.

- Vincent, 10 april, 2022

Cykeldatorn satt tidigare på styrpinnen, förutom att vinkeln nu kan justeras optimalt har den flyttats en bit framåt så att du inte behöver böja dig så långt ner. Det är en liten bit, men det gör mycket mer skillnad än jag förväntade mig. Sitter bra fast, vad jag också var orolig för var att det skulle studsa, men det gör det inte alls. Sitter stadigt. Klockan är snyggt inkluderad. Hed en designerklocka som är mycket mjukare. Jag lämnar det också. (praktiska 2 klockor dock, precis som om 2 cyklister kommer :-) )

För- & Nackdelar

Cykeldatorn sitter säkrare än originalhållaren
Perfekt justering av vinkeln
Stabil montering
Dyrt, men väl värt det
Automatiskt översatt

4 / 5

Högsta kvalitet

- Stijn, 15 mars, 2022

Smidig att använda, klockan väl dold

För- & Nackdelar

hög klocka
pris/kvalitet
Automatiskt översatt

4 / 5

Rekommenderas för alla cyklister som inte vill ha en lös ringklocka på en landsvägscykel

- Wim, 18 januari, 2022

Jag blev omedelbart såld när jag såg den här produkten. Jag köpte den här produkten. Det var / är ganska dyrt men praktiska saker kan kosta något. Min Garmin sitter bra på den och ringklockan fungerar lätt och enkelt. Det ökar säkerheten på cykeln. En stor nackdel är klockans prestanda i vått väder. Ringklockan fungerar inte i vått väder. Detta gör produkten något mindre säker än jag trodde från början. Förhoppningsvis kan tillverkaren åtgärda detta.

För- & Nackdelar

Praktiskt
Utformning
Klockan fungerar inte i vått väder
Automatiskt översatt

1 / 5

Dålig klocka

- RG, 20 augusti, 2021

Bell är knappt hörbar

För- & Nackdelar

Bell knappt hörbar
Automatiskt översatt

1 / 5

Omedelbart trasig, starkt avrådd

- Thomas, 16 augusti, 2021

Efter 1 åktur finns det redan en gigantisk spricka i hållaren, vilket gör att den fortsätter att hänga. Rekommenderas starkt om du inte vill förlora din cykeldator mitt i en åktur. Att installera en adapter för en annan typ av dator kräver att du tar isär nästan hela hållaren och sedan sätter ihop den igen, detta kunde ha varit enklare.

För- & Nackdelar

Trevligt
Byte av adapter för besvärligt
dyr
Trasig efter 1 åktur
Automatiskt översatt

1 / 5

Alltför stel i hållaren och liten undersökning av den ursprungliga Bryton-hållaren.

- Gerrit, 15 augusti, 2021

Trevligt koncept, tyvärr är hållaren för Bryton för styv. Det finns alldeles för lite spel i det. Med detta menar jag att klickdelen är alldeles för styv och därför inte böjer sig tillräckligt. Som ett resultat, i min Bryton 750, bröt en av pallarna av, så den stannar inte längre på plats. Den ursprungliga Bryton-hållaren har mycket mer vertikal rörelse. Den är mer flexibel och kan därför bättre absorbera vibrationerna och särskilt stötar när du är på en studsande väg. Återigen kontrollerade jag det nedåtgående trycket från Bryton-hållaren och Hide my bell själv och det går upp och ner mycket mer med Bryton. Så för mig inte mer Hide my bell waant jag är väl sjuk av detta.

För- & Nackdelar

Trevligt koncept
För dyr för vad du får.
Hållaren alldeles för snäv för Bryton
Automatiskt översatt