Omdömen om
Fizik Vento X3 Overcurve

Fizik Vento X3 Overcurve
4.3 / 5
Genomsnitt av 12 recensioner
5
7 recensioner
4
3 recensioner
3
0 recensioner
2
0 recensioner
1
0 recensioner

5 / 5

Mycket nöjd

- Artur, 6 januari, 2024

Bra passform i en servicepunkt, satt direkt. Robust kvalitet, spd-klackar enkla att montera.

För- & Nackdelar

Bra storlek
Fast stängning
Tät passform
Utmärkt kvalitet
Automatiskt översatt

5 / 5

Rekommenderar definitivt, jag skulle köpa igen

- G., 23 juli, 2022

Bekväm passform, enkel boa-åtgärd, död lätt att ställa in sidans SPD-position. Behövde inte bryta in dem, de var bekväma från början!

För- & Nackdelar

Bekväm
Lätt att justera
Lättvikt
Kan vara lite för smal för vissa
Automatiskt översatt

5 / 5

Verkligen en supersko

- Guido, 13 maj, 2022

De är verkligen superfina och ser superfina ut

För- & Nackdelar

De är verkligen superfina
Superskor
Vacker design
Är inte där
Finns inte där
Automatiskt översatt

5 / 5

Stolle sko

- Erik, 19 februari, 2022

Det är bra att Mantel mäter skorna själva, så jag beställde rätt storlek direkt, samma storlek som mina löparskor. Skon har en bekväm passform

För- & Nackdelar

Blev också ren igen
Passa
Trevlig
Blir också smutsig
Automatiskt översatt

5 / 5

fantastiska skor!

- Jelle, 8 december, 2021

Härlig sko! Lite svår att komma in i men sedan är passformen perfekt! Skon ventilerar bra vilket också är skönt!

För- & Nackdelar

BOA-stängning
Passform
Ventilation
Obehagligt att "kliva i"
Automatiskt översatt

5 / 5

Riktigt bra

- Luca, 3 april, 2021

Efter lite användning är jag verkligen nöjd med den här produkten, mycket bekväm och lätt, jag rekommenderar den till alla som vill köpa den.

För- & Nackdelar

Andningsbar
Bekväm
Lättvikt
saknar enligt Boa
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra MTB-skor!!!

- Michael, 1 februari, 2021

Bra MTB-skor, tog lite tid att vänja sig vid först på grund av de styva sulorna. Passformen är väldigt bra, och boa-stängningen är superpraktisk! Lite letande dock för att hitta exakt hur tajta de ska vara för att inte stoppa hela din blodcirkulation i foten haha!

För- & Nackdelar

Boa-stängning
Passform
Styva sulor
Vacker design
Enstaka boa-stängning
Automatiskt översatt

4 / 5

Fin styv sko

- John, 23 december, 2020

För- & Nackdelar

Bra passform
Snabb förslutning. Är lätt att dosera.
Kan vara lite svettig.
Automatiskt översatt

4 / 5

Fin sko

- Olaf, 1 augusti, 2020

Bra sko, något rymligare än mina gamla SIDIs och bättre att hålla ren. BOA-stängning är trevlig och fungerar bra

För- & Nackdelar

Design
Nära
Passform
Snygg akle svart och smalare än MTB-sko
Sula
Näsan är lite plastig på toppen
Automatiskt översatt

4 / 5

Helt rätt

- Henrik, 12 maj, 2020

Passform precis enligt den beskrivning som mantel hade gjort på sin hemsida. Inget behov av att byta storlek.