Omdömen om
CyclOn Bionet Avfettningsmedel

CyclOn Bionet Avfettningsmedel
4.7 / 5
Genomsnitt av 554 recensioner
5
153 recensioner
4
41 recensioner
3
4 recensioner
2
1 recension
1
3 recensioner

Foton från kunder

1 / 5

Köp inte!

- Tim, 16 juli, 2024

Köp inte! Avfettar inte. Tidigare version gjorde det, så jag är fast med 2,5 liter. Mantel service är en besvikelse. Inget förtroende för mig som en bra kund och så svårt, svårt.

För- & Nackdelar

Avfetta inte!
Automatiskt översatt

5 / 5

bra produkt till ett bra pris

- Marcin, 15 juli, 2024

.

Automatiskt översatt

4 / 5

Gör vad den behöver göra

- Willem, 8 juli, 2024

Låt stå en stund, borsta och skölj. Fungerar bra.

För- & Nackdelar

Fungerar bra
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket effektiv ekologisk produkt som gör vad den beskriver.

- Gino RJ, 3 juli, 2024

Den gör precis vad den säger. Avfettar det som många andra produkter inte lyckas avfetta.

För- & Nackdelar

Angriper inte material
BIo
Ren och bekväm att använda
Unfat mega bra
Automatiskt översatt

4 / 5

Kraftfullt botemedel

- Michael, 2 juli, 2024

Kraftfull kedjerengörare. Gör kedjan helt ren. Skölj väl med vatten efteråt innan du applicerar kedjeolja

För- & Nackdelar

Avfettar mycket kraftfullt
Kedjan är som ny
Bra för lager? Ingen aning
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra ontvetter för kedjan

- Pascalle, 16 juni, 2024

Bra ontvetter för ketting. Verdund goed te gebruiken om de rest van je fiets schoon te maken. Gör vad det måste göra!

Automatiskt översatt

4 / 5

Uppfyller alla förväntningar

- Ward, 13 juni, 2024

Har använt den i 2 år. Uppfyller förväntningarna, använder den till kassett och kedja. Fortfarande oklart vad som egentligen är fördelen jämfört med "vanlig" husavfettning bortsett från priset.

För- & Nackdelar

Uppfyller alla förväntningar
Automatiskt översatt

5 / 5

Toppmaterial

- Jan, 9 juni, 2024

Gör vad du kan förvänta dig av det. Har använt detta i flera år

För- & Nackdelar

Bara toppengrejer
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt produkt, inget att klaga på

- Yvan, 9 maj, 2024

För mig det bästa rengöringsmedlet. Kedjeavfettning och cykelrengöring allt i ett.

Automatiskt översatt

4 / 5

Första spolen

- Anke, 6 maj, 2024

Första spolen

Automatiskt översatt

5 / 5

Bra kvalitet, bra pris

- Paweł, 26 april, 2024

efter att ha sprutat cykeln och väntat, tvättar allt bra

Automatiskt översatt

2 / 5

Begränsat miljövänlig

- Job, 22 april, 2024

Jag gillar att använda produkten. Förvänta dig dock inte att de större förpackningarna ska kunna användas som påfyllning för sprayflaskan. Locket på sprayflaskan är inte återanvändbart. Ett bakslag för ett varumärke som framställs som det miljövänliga valet.

För- & Nackdelar

det fungerar
Ingen påfyllning möjlig
Automatiskt översatt

5 / 5

Jag validerar

- Romaric, 10 april, 2024

Effektiv för avfettning av cyklar, särskilt kedja och kassett.

Automatiskt översatt

5 / 5

Toppföretag!

- Frank, 1 april, 2024

Snabb leverans. Bra företag, beställt flera gånger tidigare och alltid levererat i tid

För- & Nackdelar

Flaska som är lätt att dosera
Rengör kedjan väl
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra kedjeavfettningsmedel som arbetar enkelt och rent

- Ed, 30 mars, 2024

Efter att ha injicerat kedjan och sköljt av den är den snyggt ren igen. En snabb vaxning och den är redo för nästa åktur.

För- & Nackdelar

bra avfettningsmedel för kedjor
mindre förorenande
praktisk
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra valuta för pengarna

- Stéphanie, 15 mars, 2024

Gör jobbet

Automatiskt översatt

5 / 5

Super produkt

- Martin, 6 mars, 2024

Jag har använt den i flera år och tycker att det är den överlägset bästa produkten för att rengöra hela gruppen och kedjan ordentligt.

För- & Nackdelar

En glänsande cykelkedja snabbt igen
Lätt att använda
Miljövänlig
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Fina och bra grejer för att städa allt

- Peter, 23 februari, 2024

Spraya kedjan och kedjehjulen, skölj sedan med vatten och allt är rent

För- & Nackdelar

Alltid en ren kedja
Osmord bra
Automatiskt översatt

1 / 5

Dyrt men inte effektivt.

- Laurent, 18 februari, 2024

Jag svär vid Morgan Blue avfettningsmedel, som visserligen är ganska dyrt men du behöver inte mycket eftersom det är så effektivt - 5 liter kommer att hålla mig nästan 2 år. Jag var tvungen att välja denna Bionet-avfettare eftersom Morgan Blue inte fanns tillgänglig, men tyvärr är den praktiskt taget värdelös, förutom att skumma mycket uppfyller den inte sin grundläggande funktion som avfettare. Jag kommer att behålla den för sommarrengöring på cyklar som inte blir särskilt smutsiga, men inte för vinterrengöring på cyclo-cross, mountainbikes eller landsvägscyklar i vått väder. Jag skulle inte rekommendera det.

Automatiskt översatt

5 / 5

Gör vad den ska göra

- Laurent, 12 februari, 2024

Gör vad jag förväntade mig att den skulle göra

För- & Nackdelar

Avfettar bra!
Gör vad den ska göra
Priset är bra
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Gammal och pålitlig den bästa avfettaren

- Jorn, 12 februari, 2024

Gör vad den ska göra och det mycket bra. Lätt att skölja av efteråt.

För- & Nackdelar

Avfettad
Bättre än många andra saker
Gammal och bekant
Ingen trendig marknadsföring
Automatiskt översatt

5 / 5

Perfekt för dig som inte har så mycket tid!

- Cedric, 12 januari, 2024

Perfekt

Automatiskt översatt

4 / 5

Priset är rimligt och fungerar bra.

- Matthias, 18 december, 2023

Hade köpt en 5 liters behållare. Använde den för att spraya drivlinan. Min kedja (MTB) är på vax. Kedjan rengörs väl av denna produkt, så tar också bort vaxet tillsammans med den andra smutsen.

För- & Nackdelar

bekväm att använda
fungerar bra
sköljs bort väl efter användning
Automatiskt översatt

4 / 5

bra produkt

- Frits, 24 november, 2023

Bra grejer som jag har använt tillfredsställande i flera år. Råd att alltid köpa större förpackningar på grund av det mycket billigare priset. Behåll eventuella äldre små förpackningar för enklare förvaring

För- & Nackdelar

Bra grejer
litet paket relativt dyrt
Automatiskt översatt

5 / 5

Topprodukt

- Peter, 22 november, 2023

Topprodukt, har använt den i evigheter. Inte alltför aggressiv.

För- & Nackdelar

Topprodukt
Automatiskt översatt

5 / 5

Precis rätt

- Jeroen, 26 oktober, 2023

Jag har använt detta avfettningsmedel i flera år och är mycket nöjd med det. Det gör vad det är tänkt att göra, även om man späder ut det med vatten, vilket gör att det håller ännu längre.

För- & Nackdelar

Biologiskt nedbrytbar
Effektiv
Gör vad den ska göra
Automatiskt översatt

5 / 5

CyclOn Bionet Degreaser är en total förändring för cykelentusiaster!

- Manuel, 18 oktober, 2023

CyclOn Bionet Degreaser är en total game-changer för cykelentusiaster! Den är otroligt effektiv och tar enkelt bort smuts från kedjan så att den ser helt ny ut. Det användarvänliga spraymunstycket gör det enkelt att applicera och det är miljövänligt. Dessutom gör den fräscha doften cykelunderhållet till en trevlig upplevelse. Ge din cykel en spabehandling med CyclOn Bionet Degreaser - det är ett måste för alla cyklister!

Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt kedjerengörare

- Harold, 14 oktober, 2023

Denna kedjerengörare gör ett bra jobb. Den är lätt att använda, späd med vatten. Rengör först kedjan, avfetta sedan med Cyclon bionet avfettningsmedel, låt det suga in och rengör. Och ett bra pris på Mantel!

För- & Nackdelar

Kan även spädas ut med vatten
Lätt att använda
Rengör kedjan
Automatiskt översatt

5 / 5

Stor

- Berrie, 13 oktober, 2023

Bra avfettningsmedel. Bra att arbeta med.

För- & Nackdelar

Superavfettningsmedel!
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra och inte alltför aggressivt avfettningsmedel

- Bjorn, 22 september, 2023

Mycket fin avfettning som också är säker för färgen på min ram. Standardflaskorna med spraymunstycke är ofta tomma snabbt, jag använder 5-liters kannan för att fylla på flaskan.

För- & Nackdelar

Avfettar mycket bra
Säker för lackeringsramen
Stor 5-litersförpackning är mer prisvärd
Automatiskt översatt

5 / 5

Fantastisk kedjerengörare

- Niels, 18 september, 2023

Jag provade alla möjliga saker och tänkte att något med "bio" i namnet inte skulle vara tillräckligt starkt för att verkligen rengöra en kedja väl. Men en skvätt av detta i en av dessa kedjerengöringsapparater, snurra pedalerna runt några gånger, och presto, klart! En snabb sköljning, låt torka, smörj in igen och kedjan är som ny igen.

För- & Nackdelar

Avfettar riktigt bra
Inte riktigt
Automatiskt översatt

5 / 5

Bang bra produkt, mycket effektiv!

- Marie-Christine, 13 september, 2023

Mycket nöjd! Produkten gör sitt jobb optimalt. Praktiskt är dock vätskebehållaren som vi också redan hade köpt. Supernöjd!!!

För- & Nackdelar

Effektiv
Kedjan är mycket välsmord efter poleringen!
Praktiskt!
Automatiskt översatt

5 / 5

Topprodukt!

- Jennifer, 9 september, 2023

Gör vad den ska göra

För- & Nackdelar

Rengör superrent!
Snabbt och enkelt
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra produkt

- Jean-Marc, 6 september, 2023

Den passar mig perfekt och luktar inte så illa efter användning.

Automatiskt översatt

5 / 5

Bra avfettningsmedel

- Lutgarde, 3 september, 2023

Har köpt den här produkten under lång tid och fungerar mycket bra.

För- & Nackdelar

Avfettar väl
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket nöjd

- Maarten, 3 september, 2023

Jag använder det i en vattenflaska och lägger mig sedan där för att blötlägga min kedja i några minuter. Skaka lite däremellan. Skölj av den efteråt och den är som ny igen.

För- & Nackdelar

Biologiskt nedbrytbar, har bara fördelar
Luktar behagligt
Mycket bra kvalitet
Mycket effektiv produkt
Späds ut med vatten, så mycket prismedveten
Automatiskt översatt

5 / 5

Supernöjd

- Mario, 20 augusti, 2023

Bästa avfettningsmedel jag har köpt

För- & Nackdelar

Bästa avfettningsmedel till mycket konkurrenskraftigt pris
Gör vad den ska göra
Snabb leverans
Automatiskt översatt

5 / 5

Arbetsplatser Topp

- Aron, 19 augusti, 2023

Fungerar bra

För- & Nackdelar

Fungerar bra
Lätt att använda
Lite dyr, men det är fortfarande tvål
Automatiskt översatt

5 / 5

mycket värdefull produkt

- Jean-Claude, 17 augusti, 2023

ja, supereffektiv

Automatiskt översatt

5 / 5

Super produkt

- Olivier, 3 augusti, 2023

Fungerar perfekt

Automatiskt översatt

5 / 5

Topprodukt

- Alain, 24 juli, 2023

Uppfyller förväntningarna helt och hållet

Automatiskt översatt

5 / 5

Avfettar superbra, allt fett försvinner utan ansträngning!

- Kevin, 23 juni, 2023

Avfettningen går verkligen superbra. Min kedja är som ny igen. Spraya på och låt verka i 5 minuter. Skrubba sedan ordentligt med en diskborste och skölj med vatten. Spraya sedan kedjan och ramen (du stänker med smörjmedel/vatten när du skrubbar) lätt med avfettningsmedel igen och skölj med vatten efter några minuter. Toppresultat!

För- & Nackdelar

Avfettar mycket bra
Kan även användas på ramen vid fettstänk
Lämnar inga spår efter sig
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra avfettningsmedel

- Peter, 14 juni, 2023

Gör vad den ska göra. Bra avfettningsmedel

Automatiskt översatt

5 / 5

fungerar som jag förväntade mig

- Michael, 13 juni, 2023

fungerar som jag förväntade mig

För- & Nackdelar

Avfettad som den ska vara
Automatiskt översatt

5 / 5

Bästa avfettningsmedel jag har använt!

- Herrie, 7 juni, 2023

För mig fanns inget annat val kvar.

För- & Nackdelar

Biologiskt nedbrytbar
Fungerar superbra
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra produkt. Bra valuta för pengarna.

- Annemarie, 2 juni, 2023

Superbra avfettningsmedel. Instruktionerna från Mantel-medarbetaren var också till stor hjälp

För- & Nackdelar

Inte dyr
Lätt att dosera
Verkar snabbt
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt

- Jurgen, 24 maj, 2023

En utmärkt produkt

Automatiskt översatt

4 / 5

Vlotte rengöring av mina tandwielen och ketting

- Koen, 19 maj, 2023

Vlotte rengöring av mina tandwielen och ketting. För kättingen använde jag den i en kättingförstärkare.

För- & Nackdelar

Doet wat moet
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket effektiv produkt!

- Pieter, 2 maj, 2023

Fungerar riktigt bra. Spraya hela drivlinan, ta itu med svåra ställen med en borste, låt stå i 5 minuter och spraya av. Den enda gången min KMC-kedja i guld har sett så här bra ut var när den kom ut ur förpackningen.

För- & Nackdelar

Biologiskt nedbrytbar
Fungerar riktigt bra: smutsen droppar av direkt
Luktar inte alltför kemiskt
Automatiskt översatt

5 / 5

Jag rekommenderar starkt

- Nicolas, 30 april, 2023

Oklanderligt resultat för kedjerengöring... Jag rekommenderar dem. Mantel, alltid på toppen av sitt spel för snabb leverans

För- & Nackdelar

Biologiskt nedbrytbar
Effektiv
Valuta för pengarna
Ingen
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra grejer

- Kees, 19 april, 2023

deot vad du förväntar dig av den

För- & Nackdelar

Biologiskt nedbrytbar
Ekonomisk i användning
Snabbverkande
Nej
Automatiskt översatt

4 / 5

Topprodukt

- Walter, 19 april, 2023

Enkel avfettning av kedjan

För- & Nackdelar

Avfettar väl
Kan användas flera gånger
Kan spädas ut
Automatiskt översatt

5 / 5

Gör vad den ska göra, utmärkt avfettningsmedel.

- Hans, 18 april, 2023

Mycket lätt att använda och avfettar mycket bra. Inte skadligt för resten av delarna/cykeln. Luktar behagligt också, ingen stickande lukt.

För- & Nackdelar

Avfettar mycket bra
Behövs inte mycket
Bra förhållande mellan pris och kvalitet
Lätt att använda
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra produkt

- Erik, 17 april, 2023

Produkten är effektiv och har bra rengörande egenskaper.

För- & Nackdelar

Håller vad den lovar
Pris/kvalitet
Automatiskt översatt

5 / 5

Arbeta väl

- Cris, 9 april, 2023

Fungerar bra

Automatiskt översatt

5 / 5

Över förväntan bra.

- Ab, 23 mars, 2023

Jag förväntade mig ärligt talat inte att den skulle rengöra så bra. Använde avfettningsmedlet i en kedjerengörare från Park Tool. Den enda nackdelen är att du måste skölja ur kedjerengöraren igen

För- & Nackdelar

avfettar och rengör väl
Låg förbrukning per rengöring
luktar fräscht
kedjesköljning krävs
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra produkt.

- Maurice, 20 mars, 2023

Jag har använt denna kedjerengörare under en lång tid. Mycket nöjd med dess prestanda och glad över dess goda biologiska nedbrytbarhet.

För- & Nackdelar

Biologiskt nedbrytbar
Rengör mycket bra
nej
Automatiskt översatt

5 / 5

En helt fantastisk produkt!

- Kelly, 15 mars, 2023

Min vän har använt denna produkt i flera år för kedjerengöring. Med en extra cykel i huset köpte jag omedelbart en 5-litersförpackning för att vara säker på att den inte skulle ta slut inom kort

För- & Nackdelar

Avfettar kedjan som den ska
Ekonomiskt köp
Lätt att använda
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra avfettningsmedel, lätt att applicera!

- Paul, 15 mars, 2023

Lägg kedjan, kassetten eller kedjehjulen i en behållare, spraya avfettningsmedlet på dem, låt det verka ett tag och borsta dem sedan försiktigt med en gammal diskborste. Klart! Bra också att avfettningsmedlet är biologiskt nedbrytbart.

För- & Nackdelar

Avfettar som de bästa
Levereras väl förpackad
Praktiskt sprayhuvud
Automatiskt översatt

5 / 5

Bästa avfettningsmedlet!

- Marc, 11 mars, 2023

Utmärkt leverans. Har använt Cyclon avfettningsmedel i flera år. Topprodukt.

För- & Nackdelar

Alltid en ren kedja/kassett/hand!
Biologiskt nedbrytbara
Ingen nedbrytning av lackfärg/gummi Carbon.
Automatiskt översatt

5 / 5

perfekt rengöring på några minuter

- Federico, 6 mars, 2023

Rengjorde perfekt min kedja till min landsvägscykel. produkten är mycket kraftfull och väldoftande. rekommenderas starkt! Jag ville bara skölja av den med varmt vatten!

För- & Nackdelar

doftande
snabb
stark
Automatiskt översatt

5 / 5

Gör vad den ska göra

- Hugo, 25 februari, 2023

Lägg kedjan i flaskan, tillsätt avfettningsmedel, skaka om och efter några timmars blötläggning är kedjan fläckfri.

För- & Nackdelar

Bra avfettningsmedel
Automatiskt översatt

5 / 5

Gör vad den ska göra

- Hugo, 24 februari, 2023

Lägg kedjan i flaskan, tillsätt avfettningsmedel, skaka om och efter några timmars blötläggning är kedjan fläckfri.

För- & Nackdelar

Bra avfettningsmedel
Automatiskt översatt

5 / 5

Topprodukt

- Timo, 20 februari, 2023

Det är en pålitlig produkt som håller länge. Den fungerar som den ska.

För- & Nackdelar

Billigt, för kvantitet
Fungerar precis som den ska.
Inga instruktioner medföljer
Automatiskt översatt

4 / 5

utmärkt produkt,

- Ben, 2 februari, 2023

lätt att applicera med sprayflaska

För- & Nackdelar

utmärkt avfettningsmedel
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra grejer.

- Niek, 11 januari, 2023

Jag har använt den här produkten för att avfetta min kedja i flera år. Jag har varit mycket positiv till den. Nu har jag köpt en stor förpackning så att jag kan använda den längre.

För- & Nackdelar

Avfettas väl.
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra förhållande mellan pris och kvalitet

- Martijn, 7 januari, 2023

Bionets avfettningsmedel verkar vara något mindre kraftfullt än Mucc-Offs avfettningsmedel, men jag tycker personligen att Mucc-Offs pris är (mycket) för högt. Den här avfettaren gör bara ett bra jobb. Jag gillar också verkligen att avfettningsmedlet finns i en 5L jerryburk. Nästa gång kommer jag att köpa den här igen!

För- & Nackdelar

Bra förhållande mellan pris och kvalitet
Frisk doft
Holländskt varumärke
Något mindre kraftfull än Mucc-Off
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra valuta för pengarna

- Ratna, 21 december, 2022

Lätt att använda, gör vad den ska göra. Bra också att den är biologiskt nedbrytbar.

För- & Nackdelar

Avfettar bra
Kvalitet
Luktar gott
Pris
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Gör det som behöver göras

- Ruben, 12 december, 2022

Gör det som behöver göras. Använd vanligtvis utspädd men vid envis smuts/fett använd lite ren.

För- & Nackdelar

Bra grejer
Snabb leverans
Som beskrivet
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra grejer, gör vad de lovar: avfettning

- John, 14 november, 2022

Bra rengöringsmedel för kedja och växel.

För- & Nackdelar

Bra grejer, fungerar mycket bra!
Också trevligt att rengöra på händerna.
Nej
Automatiskt översatt

4 / 5

Avfettas väl

- Richard, 8 november, 2022

Avfettar bra, spills en hel del på grund av för stor/grov pip på behållaren

För- & Nackdelar

Avfettar väl
Miljövänlig
dyr
Krånglig pip på 5-litersdunk
Automatiskt översatt

4 / 5

Gör vad den ska göra

- Ron, 7 november, 2022

Rengöring är bra men passar inte en tunn slang för precisionsarbete

För- & Nackdelar

Utmärkt rengöring
Om du använder den för en cykelkedja, en
Automatiskt översatt

3 / 5

Men med lite hjälp blir resultatet bra.

- H., 18 september, 2022

Rengöring av kedjan bör underlättas med något som en borste. fett kommer inte att lösas upp på egen hand genom att skaka kedjan i en behållare eller burk. Anledningen till max 5 minuter i avfettningsmedel är?

För- & Nackdelar

Bra pris
Luktar gott
nöjd med slutresultatet
Att skaka kedjan i behållaren är inte tillräckligt
fettlöslighet löses inte upp lätt.
Automatiskt översatt

5 / 5

Jag vill inte ha några andra saker för min som Cyclon

- Joop, 8 september, 2022

Produktkedjor och växlar blir rena igen

För- & Nackdelar

Bra rengöring av kedjan
Automatiskt översatt

5 / 5

Tar bort allt svart från din kedja och får den att glänsa igen

- Arnoud, 24 augusti, 2022

Detta avfettningsmedel gör ett mycket bra jobb. Jag använder det med en kedjepolermaskin där man ser den blå färgen förvandlas till svart mycket snabbt, vilket får kedjan att glänsa igen. Att den sägs vara biologiskt nedbrytbar är ytterligare ett plus.

För- & Nackdelar

mycket bra avfettningsmedel
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra produkt

- Gerwin, 1 augusti, 2022

Rengör kedjan väl och avfettas också omedelbart med detta. Utmärkt produkt.

För- & Nackdelar

Luktar gott
Rengör väl
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra avfettningsmedel för kedjan.

- Jorrit, 6 juli, 2022

Bra avfettningsmedel för kedjan.

För- & Nackdelar

Avfettar mycket bra
Bra förhållande mellan pris och prestanda
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra produkt

- Edwin, 4 juli, 2022

Avfettas fint och fungerar som beskrivet

För- & Nackdelar

Bra grejer
Bra pris
Miljövänligt
Automatiskt översatt

5 / 5

Rekommenderas varmt

- P., 29 juni, 2022

Sprayade på kedjan och man kunde se smutsen droppa av. Fantastiska grejer!

Automatiskt översatt

5 / 5

Topprodukt som är bra för miljön.

- Luc, 4 juni, 2022

Efter 2 gånger är kedjan som ny.

För- & Nackdelar

Rengör kedjan snyggt med parktool chainr
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra produkt

- Joop, 29 maj, 2022

Mycket bra produkt fungerar bäst om du inte späder ut den

För- & Nackdelar

Behövs inte mycket
Rengör mycket bra
Bättre att inte späda ut
Automatiskt översatt

5 / 5

Om du vill underhålla din cykel på rätt sätt rekommenderas detta starkt

- Richard, 28 maj, 2022

Gör vad den ska på mycket kort tid.

För- & Nackdelar

Användarvänlig
Bra valuta för pengarna
Fungerar bra
Levererad i tid
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra avfettnings- och rengöringsmedel för din cykel

- J.J., 23 maj, 2022

Ett bra avfettningsmedel och rengöringsmedel för din cykel. Sedan jag använde detta har jag sagt adjö till WD40, diesel och bensin som avfettningsmedel för att rengöra din kedja etc. med. Det här är bättre för miljön.

För- & Nackdelar

Inte aggressiv
Lätt att använda
Rengör noggrant
Ingen spraylack
Automatiskt översatt

5 / 5

Kvalitet, ekologiskt och prisvärt

- Jo, 23 maj, 2022

Först köpt i liten mängd, och för tillfredsställelsens skull köpt stor behållare.

För- & Nackdelar

Bio
kvalitet
pris
nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra grejer

- Henry, 19 maj, 2022

Den fungerar perfekt, har använt den för cykel, kedja ez.

Automatiskt översatt

5 / 5

Avfettar snabbt och bra

- Dennis, 18 maj, 2022

Lägg kedjan i en burk, tillsätt avfettningsmedel och låt stå i 20 minuter. Det är allt som krävs för att få en ren och fin silverkedja igen. Till och med på en kedja som jag inte hade rengjort på flera år. Och skönt att hela huset inte luktar efteråt.

För- & Nackdelar

Avfettar bra och snabbt
Luktar inte illa
Automatiskt översatt

5 / 5

Att rekommendera

- Steph, 13 maj, 2022

En helt annan produkt än vad jag använde tidigare ... Mycket billigare och lika effektiv

För- & Nackdelar

Bra produkt, inget behov av att använda mycket,
Gör jobbet mer än tillräckligt
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt avfettningsmedel för kedja och växel

- A., 12 maj, 2022

Kraftfullt rengörings- och avfettningsmedel för cykelkedja och växel. Det är svårt att fylla kedjerengöraren i plast med avfettningsmedel direkt från den stora 5-litersdunken utan tratt. Efter rengöring, skölj väl med vatten och milt rengöringsmedel och smörj sedan igen.

För- & Nackdelar

Bra avfettningsmedel för kedja och växel
Praktisk i kombination med kedjerengörare i plast
Inte bekvämt att hälla från 5-litersdunk
Tratt behövs för att fylla pensel med kedjerengörare
Automatiskt översatt

5 / 5

mycket bra produkt

- Hans, 8 maj, 2022

gör sitt jobb mycket bra rekommenderar verkligen det kedjan lyser verkligen och kedjehjulen är fina och rena

För- & Nackdelar

mycket bra produkt
Automatiskt översatt

5 / 5

Prisvärd djuprengöring som håller din drivlina på topp!

- Justin, 5 maj, 2022

Detta är en utmärkt produkt att ha i ditt urval av cykelrengöringsprodukter. Det är bra valuta för pengarna eftersom produkten kan spädas ut eller användas i sin koncentrerade form. Jag bor i Storbritannien och min cykel tenderar att bli ganska lerig under vintermånaderna när jag är ute på stigarna. Jag bor en kort tur till mina lokala skogsspår och så snart jag är tillbaka använder jag min dedikerade cykelrengörare för att tvätta cykeln överallt och följa upp med en utspädd lösning i förhållandet 1: 5 för att rengöra drivlinan så att den håller drivlinan smidig och också förlänger livslängden på drivlinan. Definitivt en värdefull produkt att använda för att hålla saker igång på bästa sätt. Som ett extra tillägg tar jag också regelbundet bort kedjan och suger i ett litet badkar med den koncentrerade rengöraren för att verkligen ge en djuprengöring.

För- & Nackdelar

Utmärkt rengöringsprestanda
Valuta för pengarna
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra botemedel/ ganska dyrt

- Frans, 3 maj, 2022

Bra produkt att rengöra din cykel med. Jag brukar använda den utspädd. Fungerar bra om du vill rengöra kassetten. För det använder jag ett ultraljudsbad med denna mitten i utspädning. Kommer ut som ny!

För- & Nackdelar

Biologiskt nedbrytbart
Bra lösningsmedel för smuts och fett från gatan
ganska dyrt
Giftigt?
Automatiskt översatt

5 / 5

Topprodukt till ett konkurrenskraftigt pris

- Wim, 2 maj, 2022

Bra produkt, rengör din cykelkedja riktigt bra och snabbt.

För- & Nackdelar

Konkurrenskraftigt pris
Snabb leverans
Topprodukt
Automatiskt översatt

3 / 5

Rimlig produkt. När det tar slut kommer jag fortfarande att prova en annan produkt först för jämförelse.

- P.S., 28 april, 2022

Fungerar tämligen bra. Men för en icke-smutsig patron fungerade den bara bra när jag använde den outspädd. För att vara en biologiskt nedbrytbar produkt är jag besviken på att den tar så mycket i halsen. Jag använde den ute och inne med ytterdörren öppen. Så det är inte ner till det. Som ett resultat, inte så trevligt att använda som förväntat. Jag använde den först utspädd som det står på instruktionerna. Men då fungerar det inte så bra som förväntat.

För- & Nackdelar

Behövs inte mycket om man inte späder ut
Biologiskt nedbrytbar
Rimligt pris
Fungerar inte lika bra utspädd som förväntat
Stark lukt som känns i halsen
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra avfettningsmedel.

- Daan, 18 april, 2022

Jag gillar avfettningsmedlet och det gör min cykel ren mycket bättre än avfettningsmedel från andra märken.

För- & Nackdelar

1 flaska räcker ganska länge
Bra pris
Lätt att applicera
Rengör väl
Automatiskt översatt

4 / 5

Produkten gör vad som förväntas

- Kees, 17 april, 2022

Avfettar mycket bra.

För- & Nackdelar

Ekonomisk i användning.
Mycket god avfettning
Automatiskt översatt

3 / 5

Gör rent hus / men se upp för biverkningar.

- Karsten, 12 april, 2022

Jag trodde faktiskt att det var ett biologiskt nedbrytbart rengöringsmedel och ganska ofarligt. Men så är inte fallet. Utmärkt rengöringseffekt (applicera med en tandborste / ta sedan bort med en trasa). Använd skyddskläder (skyddsglasögon och handskar)! Ingredienser Farligt för vatten! Låt därför så lite som möjligt av det komma ut i miljön!

För- & Nackdelar

Rengöringseffekt utmärkt
Ganska aggressiv. Följ säkerhetsdatablad
Automatiskt översatt

4 / 5

topprodukt

- Christoff, 24 mars, 2022

är ett bra avfettningsmedel för cykelkedjan och tillbehör, det lämnar inga märken på din cykel och är miljövänligt

För- & Nackdelar

ÄR FÄRDIG ATT ANVÄNDA
BRA AVFETTNINGSMEDEL
LÄMNAR INGA SPÅR
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra avfettningsmedel!

- Rolf, 6 mars, 2022

Bra avfettningsmedel, men praktiskt att köpa en bra borste eller en av de enheter som kedjan går igenom med den!

För- & Nackdelar

Bra avfettningsmedel
Automatiskt översatt

5 / 5

Super och effektiv

- Serge, 24 februari, 2022

För cyklar och motorcyklar

För- & Nackdelar

även för motorcyklar
Effektiv och ren
Inga problem med lackeringen
Inga svaga punkter
Automatiskt översatt

5 / 5

Kraftfullt och effektivt avfettningsmedel

- Robin, 19 februari, 2022

Kraftfull avfettning som får din kedja att skina som ny igen! Flaskan går snabbt åt om du rengör din kedja regelbundet, men då håller din kedja och kassett också mycket längre, och du kan köpa många flaskor med avfettningsmedel för en kassett!

För- & Nackdelar

Får din kedja att glänsa som ny igen!
Kraftfullt avfettningsmedel
Flaskan tar slut på nolltid
Automatiskt översatt