Omdömen om
Trek Ion Pro RT / Flare RT

Trek Ion Pro RT / Flare RT
4.8 / 5
Genomsnitt av 52 recensioner
5
32 recensioner
4
5 recensioner
3
1 recension
2
1 recension
1
0 recensioner

Foton från kunder

5 / 5

Jag skulle köpa produkten igen.

- Michael, 27 april, 2024

Om du inte är nöjd med det medföljande fästet kan du också köpa det separata fästet för Bontrager-styrstammen. Varorna anlände väl förpackade. Jag har ännu inte cyklat i regn och kan därför inte förmedla någon erfarenhet.

Automatiskt översatt

4 / 5

Topprodukt

- Dorian, 16 mars, 2024

Superenkel att montera och medföljande laddningskablar.

För- & Nackdelar

Bra batteritid
Enkel montering
Supermycket ljus
Automatiskt översatt

5 / 5

Rekommenderas för cyklister som ger sig ut i mörkret, mycket bra produkt

- Vincent, 11 december, 2023

Testa den under en 65 km lång utflykt, börja med fullt ljus, sedan stroboskop, eftersom allt görs automatiskt när den är kopplad till min Garmin.

Automatiskt översatt

5 / 5

Toppbelysning för grusning, pendling....

- Rosalie, 6 december, 2023

Jag köpte setet som en Black Friday-deal, belysningssetet gör ett mycket bra intryck, du är väl sedd men framför allt kan du också se dig själv mycket bra på mörka skogs- och ängsvägar, även mycket långt framåt. Push-on-fästena kan dock vara bättre, om de klarar ett långvarigt test återstår att se.

Automatiskt översatt

2 / 5

Bra tills den gick sönder på en resa och lämnade mig utan ljus i mörkret

- Pedro, 16 november, 2023

Lamporna fungerade bra i 3 år, jag var nöjd med dem. Sedan när jag var ute på en åktur på natten ville jag ändra frontljusläget och råkade dubbelklicka på strömbrytaren medan lampan var på, samma åtgärd som vanligtvis används för att slå på den, och den slutade helt fungera, bara död. Det skulle inte slå på igen lämnar mig mig i mörkret utan ett frontljus. Ion Pro RT är till synes helt förstörd, går inte att slå på eller ladda. Jag har försökt återställa den på olika sätt, hållit in strömknappen, ingenting. Jag tror inte att jag kommer att lita på Bontrager-lampor igen efter den här upplevelsen.

Automatiskt översatt

4 / 5

Bra belysning, men framlampan slocknar snabbt

- M.J., 6 november, 2023

Belysningen är av god och robust kvalitet. Du är väl synlig för andra trafikanter och framlyktan ger dig utmärkt synlighet på oupplysta vägar och stigar. Tyvärr finns det bara en laddningskabel med uppsättningen och den är väldigt kort i längd, lamporna laddas inte heller via USB-C, så en laddningskabel från en modern telefon kan inte användas med dessa lampor. Jag tycker att batteritiden för frontljuset är överväldigande, håller inte länge även på lägre inställningar. Tyvärr på grund av batteritiden för frontljuset 4 stjärnor istället för 5.

För- & Nackdelar

Framljuset är perfekt för vägar utan belysning
God sikt både fram och bak
Robust framlykta som tål en del stryk
Endast 1 laddningskabel i förpackningen
Frontljuset tar lång tid att ladda
Frontljuset töms snabbt, även vid lägre inställningar
Ingen USB-C-anslutning på laddningskabeln
Laddningskabeln är mycket kort
Automatiskt översatt

5 / 5

För mig säkert till min destination.

- Sander, 4 november, 2023

Topprodukt. Jag pendlar säkert till jobbet på en obelyst cykelväg

För- & Nackdelar

Enkel montering
Gör vad den ska göra
Fortfarande Micro USB
Laddare från förhistorisk tid
USB C har funnits i nästan 10 år
Automatiskt översatt

5 / 5

Träna säkert i mörker

- Ewoud, 18 oktober, 2023

Inköpt för kvällsträning med Mantels urvalsprogram. Lyser upp mörka stigar idd mycket bra. Lätt att montera. Set fördelar fram och bak ljus. Trevlig och solid produkt

För- & Nackdelar

Kompatibel med Garmin
Mycket ljus
Olika ljusinställningar
Solid
Vacker finish
Tar lång tid att ladda
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra köp, skulle upprepa

- Noe, 18 januari, 2023

Ett bra köp, den enda nackdelen är micro usb-kontakten.

För- & Nackdelar

Bakljus med bra belysning
Bra autonomi för bakljus
Bra autonomi på lägsta nivå i framljuset
Perfekt framljus för nattkörning
Microusb-laddare och inte USB C
Priset, även om produkten är av hög kvalitet.
vid maximal effekt håller inte framljuset länge
Automatiskt översatt

5 / 5

Bästa lätta ryggsäcken på marknaden.

- Sandra, 12 januari, 2023

Paketet anlände i perfekt skick. Den bästa uppsättning lampor du kan köpa till ett blygsamt överkomligt pris, med tanke på deras funktioner. De garanterar dig synlighet, och dessutom, när det gäller den främre, att se och bli sedd. Mycket nöjd med köpet. Bra valuta för pengarna.

För- & Nackdelar

ANT+-anslutning
Batteriets livslängd
Automatiskt översatt

5 / 5

Välbyggd och kraftfull

- Pierre-Alexandre, 12 december, 2022

Riktigt kraftfullt ljus med bra autonomi, särskilt med tanke på lampans lilla storlek. Lampa i metall. Ett annat stort plus är att den är kompatibel med Bontrager Blendr-fästen, vilket gör monteringen riktigt estetisk. Den är mycket enkel att använda och har en mycket bra batteritid.

För- & Nackdelar

Byggkvalitet
Kompatibel med Blendr-stativet
Kraft
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Perfekt belysning, enkel montering, attraktiv design

- Julien, 9 november, 2022

Förutom den riktigt coola designen är belysningen mycket effektiv även på natten, och det finns gott om lägen (5 från minnet). Den är lätt att montera, oavsett storleken på fästet (styre, ram, etc.). Används på en landsvägscykel, effektiv i alla hastigheter, även över 60 km/h, med mycket tillfredsställande sikt. Batteriet tar lång tid att ladda, men är lätt att förutse. Var försiktig så att du inte bländar mötande trafik med det mest intensiva ljusläget. Batteriets livslängd bör kontrolleras på lång sikt.

För- & Nackdelar

Högeffektiv belysning
Lätt att fästa
Många olika lägen
Kan blända mötande trafik
Lång batteriladdning
Automatiskt översatt

4 / 5

super om du vill gå ut säkert!

- Giel, 19 oktober, 2022

Speciellt köpt eftersom du kan montera detta snyggt på en Trek Madone med Blendr. Batteriet håller länge och ljuset är tillräckligt starkt för att cykla på natten, och under dagen ses du väl med de pulserande ljusblixtarna. Coolt att du kan styra den med din Garmin cykel-GPS, men synd att den tappar kontakten med den så ofta. Allt detta kommer med en rejäl prislapp för en lampa, men jag tycker att det är värt det....

För- & Nackdelar

Batteri
dag- och nattljus
montering med Blendr
Puls
starkt ljus
bra pris
tappar ofta kontakten med Garmin Edge
Automatiskt översatt

5 / 5

topp köp

- Sjoerd, 14 oktober, 2022

Ger mycket ljus. Det behöver jag verkligen här på landsbygden.

För- & Nackdelar

ger mycket ljus
Automatiskt översatt

5 / 5

Solid lampa.

- Gonny, 17 augusti, 2022

Den håller vad den lovar och är bekväm att använda.

För- & Nackdelar

Är snygg och kompakt
Är uppladdningsbar, perfekt
Ger mycket ljus
Automatiskt översatt

5 / 5

Ett måste för alla cyklister

- Christina, 6 augusti, 2022

Perfekta lampor för landsvägscyklar, ett måste för alla cyklister som värdesätter säkerhet. Med den enastående batteritiden och de olika ljusnivåerna syns du bra och kan se allt själv. Vad mer kan man önska sig?

För- & Nackdelar

Batteriets livslängd
Kompakt storlek
Ljusnivåer
Ljusstyrka
Säkerhet
Inga nackdelar
Automatiskt översatt

5 / 5

Vad jag behöver

- Robert, 8 april, 2022

Flare RT är en genialt kompakt baklykta som även ökar säkerheten under dagen. Ion Pro RT är en riktigt stark framlykta för natten - men den är lite större och tyngre.

För- & Nackdelar

Drifttid
Kompakt
Kraftfull
Automatiskt översatt

5 / 5

Det är väl värt pengarna och jag rekommenderar setet

- Mark, 7 januari, 2022

Professionell uppsättning. Ger mycket ljus. Olika alternativ för justering av ljusstyrka. Montering på aero-styre och aero-sadelstolpe med andra adaptrar.

För- & Nackdelar

Bra ljus vid hög hastighet
Lämplig för landsvägscyklar
Många lumen, lång räckvidd
Material av hög kvalitet. Ljusflöde
Möjligheter till finjustering
Fäste för baklykta aero-sadelstolpe
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt

- Juan de Dios, 6 januari, 2022

Allt korrekt, förpackningen intakt och produkten i perfekt skick.

För- & Nackdelar

Före utsatt tid
Inga problem alls
Inga problem
Automatiskt översatt

5 / 5

Bästa köpet den här vintern!

- Tim, 5 november, 2021

Kunde inte leva utan den

För- & Nackdelar

enkel att använda
Kompatibel med Garmin
Lyser upp de mörkaste stigarna
Nej
Automatiskt översatt

4 / 5

Nästan uteslutande positiva.

- Adrien, 3 november, 2021

Jag har använt dessa lampor för min Marlin 7 i 2 veckor nu. Fungerar med TREK:s specifika styrfästen (du måste köpa baserna och uttagen separat). Innehåller även standardfästen för alla märken. Tar ett tag att ladda men om du inte använder dem med full effekt varar de mig 1 vecka utan problem. (Se foto) har ett blixtläge för dagtid (lamporna släckta och starkt ljus) och ett blixtläge för nattetid där lamporna är konstant tända men med en blixt med varierande ljusstyrka (normalt ljus sedan starkt ljus) som gör att du kan se natten framför dig i stan samtidigt som du indikerar din närvaro med en enda blixt. Framlampan är ganska tung (för att vara en lampa) men med tanke på dess kraft verkar det normalt för mig. Systemet på framlampan för att synas från sidan är intressant i princip, men i praktiken tycker jag att det är för svagt för att vara riktigt synligt. För dåligt En indikatorlampa (grön - röd) visar batteriets status; i energisparläget (röd lampa) finns det 30 minuters användning kvar. Jag är verkligen nöjd med den! Det är synd att det bara finns en laddningskabel.

För- & Nackdelar

Kraft och synlighet
Lätt att demontera
Självständighet
1 enda kabel för laddning
Vikt (framlampa)
Automatiskt översatt

3 / 5

Framljuset är perfekt bakljuset är felaktigt

- Jan, 4 oktober, 2021

Framljuset är utmärkt. Batteriet är tillräckligt tungt och driften med gps:en är smidig. Sammantaget gick installationen via garmin ganska smidigt. Har använt lampan intensivt i flera månader nu och märker att batteriet i baklampan tar slut SNABBT och är svårt att ladda, oavsett vilken kabel jag använder

För- & Nackdelar

bra kåpor för USB-portarna
bra ljusflöde
efter installationen går justeringen med gps smidigt
framljuset har ett bra batteri
Bakljuset är svårt att ladda
Automatiskt översatt

5 / 5

Jag rekommenderar +++

- Tony, 23 september, 2021

Mycket nöjd med min beställning! Paket i perfekt skick! Jag rekommenderar+++.

För- & Nackdelar

Hastighet
Produktkvalitet
Automatiskt översatt

5 / 5

Ljuset som bränner himlen

- Dirk, 15 juni, 2021

Om du fortfarande vill kunna cykla snabbt i mörkret är det här en mycket trevlig uppsättning, på den starkaste inställningen kanske lite för stark för att se bra ut, men mycket upplysande på mitten. Strålen är något mer fokuserad, vilket ger dig mindre perriferal belysning och bara lite längre framåt, perfekt på en racercykel. Tyvärr ganska starkt för mötande trafik, även på den svagaste (ej blinkande) inställningen.

För- & Nackdelar

Belyser mycket bra
JAG ÄR SOLEN
Lite mer fokuserad ljusstråle
Snabb att fästa tack vare klicksystemet
Solid fastsättning.
Hade föredragit att den gick från låg till hög i
Inte så trevlig för mötande trafik
Automatiskt översatt

5 / 5

liten men mäktig!

- Svenja, 24 februari, 2021

Speciellt bakljuset är imponerande starkt för en liten storlek! Topp

För- & Nackdelar

enkel styrning via Garmin
mycket ljus / god sikt
Automatiskt översatt

5 / 5

Ljus i mörkret. Och hur!!!

- Reinoud, 28 januari, 2021

För- & Nackdelar

Mycket ljusflöde.
Automatiskt översatt

5 / 5

Superbra

- Eef, 9 januari, 2021

Jag har haft Ion Pro RT / Flare RT i över en månad nu och använder uppsättningen nästan dagligen. Kvaliteten är mycket bra. Både materialen som används, synligheten är otrolig även under dagen. Jag slår på blinkfunktionen under dagen och när det är mörkt (varje morgon nu) den näst kraftigaste inställningen (både fram och bak). Och även då är det ett megastänk av ljus. Behöver inte laddas ofta med mikro-USB. (Laddare ingår inte, en kabel gör det). När bilister tittar åt mitt håll ser de mig garanterat! Bilar stannar ibland på 75 meters avstånd för att vänta på att jag ska passera. Supernöjd! Endast om du har ett mycket tunt styre behöver du lite extra stoppning (även om det ingår passbitar för olika styrlås). Rekommenderas varmt!

För- & Nackdelar

Behöver inte laddas ofta
Material av hög kvalitet
Sikten är oöverträffad (dag och kväll)
Strålkastaren är symmetrisk, kan även hängas upp och ner
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt belysning

- Alberto, 7 januari, 2021

Lampor är oumbärliga tillbehör på en cykel. Den här uppsättningen från Bontrager är verkligen i toppklass. Framlampan är mycket effektiv, den ger starkt ljus i tunnlar och blinkfunktionen gör cyklisten tydligt synlig på vägen. Baklyktan är liten och lätt men mycket ljusstark och synlig även på avstånd. Batteritiden är bra, testad under en fem timmars cykeltur utan några problem. Tack vare ANT-anslutningen kan de anslutas till cykeldatorn. Lampsetet har ett högt pris men kvaliteten är hög, lamporna räddar liv, väl investerade pengar.

För- & Nackdelar

ANT-anslutning
Batteriets livslängd
Ljusstyrka
Automatiskt översatt

5 / 5

Min bästa belysningssats någonsin.

- JP, 1 januari, 2021

Jag använder dessa lampor främst för att synas ordentligt. När jag gör det måste jag vinkla framljuset nedåt för att inte helt blända mötande trafik. Även med 800 lumen. I början fick jag arga reaktioner från cyklister och bilister. I den högsta inställningen ett hav av ljus och 3 timmar är också korrekt. Bakljuset är också extremt ljust i den högsta inställningen. Du kommer definitivt att synas!

För- & Nackdelar

Mycket ljus både fram och bak
Robust
Vattentät
Bländning för mötande trafik
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra belysning. Lätt att ta bort

- Mark, 30 december, 2020

Bra lampor, monteringsfästet för sadelstolpen är underväldigande men med det flexibla gummibandet ... tiden får utvisa hur det håller. Skulle föredra en mer säker fixtur.

Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt!

- Valérian, 23 november, 2020

Mycket nöjd med produkten och leveransen. Efter en veckas användning är jag fortfarande förvånad över frontljusets kraft vid full effekt. Bilarna flyttar sig nu mycket mer ur vägen, och jag ångrar inte att jag betalade priset.

För- & Nackdelar

Kraftfull belysning
Lätt att ta bort/installera
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt produktkvalitet

- Valerio, 23 november, 2020

Automatiskt översatt

5 / 5

Fantastisk belysning, fungerar perfekt och optimal synlighet (synlighet)

- Roger, 16 november, 2020

Set var ursprungligen slut i lager, registrerade mig för posten så jag fick omedelbart en varning från Mantel när den nya leveransen anlände. Vid ankomsten av "I lager" mail omedelbart beställt och fått omedelbart. Installerade först Bontrager Ion Pro RT / Flare RT på min Garmin Edge 1030 PLUS och monterade sedan enligt instruktionerna. I praktiken fungerar denna uppsättning verkligen perfekt, i början av resan tänds lamporna automatiskt i rätt position. Normalt cyklar jag med dag / nattbelysning (t.ex. i en tunnel växlar belysningen automatiskt från dag till natt blinkande läge, WELL-DIG! I princip är 400 Lumen-inställningen redan mer än tillräckligt på natten, så för mer synlighet finns det mer än tillräckligt med ljus tillgängligt! Allt som allt, rekommenderas starkt!

För- & Nackdelar

Kompatibel med Garmin Edge 1030 PLUS
Låg vikt
Perfekt synlighet med blinkande lägen dag/natt
Snabbt avtagbar
Solid fästanordning
Första installationen med Garmin är att räkna ut
Inte längre
Automatiskt översatt

5 / 5

Briljant

- Leo, 11 november, 2020

Lampan du behöver om du pendlar mycket och cyklar i mörker. Jag tar ofta ett skogsparti på vägen tillbaka (MTB) och då kan jag se allt perfekt i skogen. Även en kvällstur på landsvägscykeln är mycket genomförbar med dessa lampor. Under dagen, slå på dagsljuset, blinka snyggt! De kommer garanterat att se dig.

För- & Nackdelar

Lätt att byta cykel
Massor av mod!
Snabb laddning
Stöd för Garmin
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Den bästa belysningen i en liten storlek

- Kiriakos, 31 oktober, 2020

Denna lampa är det bästa som finns, den är väldigt liten i designen oavsett om den är fram eller bak och ljusstyrkan är obeskrivlig från dessa små lampor som alla kan se även från ett stort avstånd. Jag kan bara rekommendera Bontrager Ion Pro RT / Flare RT för alla, det fantastiska är att det också kan användas mycket bra på landsvägscyklar eftersom belysningen är mycket liten. Servicen från Mantel.com var fantastisk, den kom mycket snabbt och var väl förpackad. Stort tack till teamet på Mantel.com, jag tycker verkligen om att shoppa med dig.

För- & Nackdelar

Batteriet håller länge
Du syns alltid bakifrån eller framifrån
Kan styras via Bluetooth
Liten design
Lyser starkt även på den lägsta nivån
Automatiskt översatt

5 / 5

Fantastiskt allomfattande ljus

- Matthew, 23 oktober, 2020

Jag har tagit några cykellampor i passet (billiga från Amazon) och de får bara inte jobbet gjort de säger att de är alldeles för höga lumen för vad de faktiskt är och bara har en ljus patch som inte är bra men dessa bontrager gör ett mycket bättre jobb runt omkring

För- & Nackdelar

Inte bara en ljuspunkt
Inte för tung
Mycket ljus
Automatiskt översatt

5 / 5

Ser & syns

- Christian, 21 oktober, 2020

Köpte dem för att synas i Stockholmstrafiken och för att se när jag cyklar och det är mörkt. Fungerar utmärkt för detta!

5 / 5

Mycket nöjd med denna produkt

- Jelle, 21 oktober, 2020

Mycket bra belysning, lampan varar tillräckligt länge för en mtb-tur. Är ansluten till min Garmin och reglerar ljusintensiteten själv när det blir mörkt. Ger tillräckligt med ljus för ett framljus på styret.

För- & Nackdelar

Anslutningsmöjligheter
Batteri
Ljusstyrka
Utseende
Något på den dyra sidan
Automatiskt översatt

5 / 5

Supervaror snabb leverans

- Matthias, 17 september, 2020

Superprodukt mycket starkt ljus Jag skulle alltid köpa igen Top

Automatiskt översatt