Omdömen om
BBB Cycling Loud & Clear Deluxe BBB-15

BBB Cycling Loud & Clear Deluxe BBB-15
4.1 / 5
Genomsnitt av 199 recensioner
5
27 recensioner
4
20 recensioner
3
3 recensioner
2
5 recensioner
1
7 recensioner

Foton från kunder

4 / 5

En bra och högljudd klocka som är lätt att fästa. Skramlar efter ett tag, kan störa

- Kevin, 10 juli, 2024

En bra och högljudd ringklocka som inte tar mycket plats och som enkelt fästs med de medföljande elastiska banden. Med tiden blir den del där ljudet kommer ut något lös, vilket gör att klockan ger ifrån sig ett konstant ljud på ojämna vägsträckor. Detta kan uppfattas som distraherande, särskilt i en grupp.

För- & Nackdelar

Högt ljud
Kompakt
Lätt att fästa
Bakslag i bubblan över tid
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra förvärv

- Peter, 18 juni, 2024

Lätt att använda och fint klart ljud.

För- & Nackdelar

Bra högt och klart ljud
Enkel montering
Rimligt pris
Vacker klocka
Kunde vara något större
Automatiskt översatt

5 / 5

Bästa bubblan!

- Judith, 16 april, 2024

Mycket fin klocka, fynd!

För- & Nackdelar

Högt ljud
Pris/kvalitet
Automatiskt översatt

5 / 5

nödvändigt, en sådan klocka.

- Jan, 21 mars, 2024

Fantastisk klocka, samma som på min landsvägscykel. Oumbärlig och tydlig

För- & Nackdelar

trevlig och gäll
Automatiskt översatt

4 / 5

En dörrklocka som gör jobbet

- GDC83, 9 mars, 2024

Används på gångvägar.

Automatiskt översatt

4 / 5

Liten vacker klocka med högt ljud

- Hans, 31 augusti, 2023

Fin klocka som fungerar bra med tunna handskar. Ljudet är högre och lägre än BBB-16.

För- & Nackdelar

församling
högljudd
liten
människor rör sig fortfarande inte åt sidan
Automatiskt översatt

5 / 5

Bästa cykelklockan!

- Gerard, 30 augusti, 2023

Lätt att montera och ger ett fint ljud, inte alltför gällt

För- & Nackdelar

"Gör vad den behöver göra"
Bra ljud med subtilt fall
Inte irriterande
Nej
Automatiskt översatt

4 / 5

Stor klocka

- F.L., 27 juli, 2023

Stor klocka

För- & Nackdelar

Bra pris
enkel
Högljudd i torrt väder
När det regnar ger klockan betydligt mindre ljud ifrån sig
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra klocka och bekräftelse!

- Dennis, 21 juni, 2023

Har länge letat efter en klocka som passar lätt runt styret på en landsvägscykel. Den här har ingen hållare men ett elastiskt fäste.

För- & Nackdelar

Topp!
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket nöjd med den

- Romy, 15 juni, 2023

Ja, i ett ord fantastiskt. Inget krångel med skruvar för att fästa klockan, bara linda remmen runt styret och du är klar. Snygg ringning! Alla kör åt sidan, så du behöver inte bromsa, vilket också är en stor fördel eftersom bromsskivorna slits mycket långsammare.

För- & Nackdelar

Alla kör åt sidan
De praktiska remmarna passar garanterat till ditt styre
Efter att ha ringt två gånger ser folk arga ut
Om någon vill bli av med ringklockan
Automatiskt översatt

5 / 5

Stor klocka

- Roel, 14 juni, 2023

Tydlig ringklocka med bra ljud som inte skrämmer ihjäl alla

För- & Nackdelar

Bra ljud
Lätt att installera
Nej
Automatiskt översatt

4 / 5

Gör vad den ska göra.

- Johan, 2 juni, 2023

Cykelklocka som är lätt att fästa. Något mjuk i ljudet.

För- & Nackdelar

Lätt att fixa
Ting
Ger viss eftergivlighet genom fästet.
Lätt att plocka upp.
Automatiskt översatt

4 / 5

Liten och fin

- Wouter, 24 maj, 2023

På var och en av mina sportcyklar har jag denna klocka. För priset behöver du inte stå ut med den. Ökar säkerheten och minskar irritationen för andra trafikanter. Tyvärr har allt fler människor musik på sig i trafiken, vilket naturligtvis inte är någon match för en ringklocka....

För- & Nackdelar

Kan fästas nästan var som helst
Kompakt
Tillräckligt med ljud
Automatiskt översatt

3 / 5

Behöver ett ordentligt fäste för att passa alla typer av styren.

- Gerard, 19 mars, 2023

Gummibanden som medföljer passar bara smala styren, inte landsvägscykelstyren. Jag använde buntband - flera för att säkerställa en bra passform.

För- & Nackdelar

Tillräckligt högljudd
Obehaglig passform
Automatiskt översatt

2 / 5

Utbyte.

- Jos, 8 februari, 2023

Klockan ger ett vackert ljud, men är verkligen inte tillräcklig om jag till exempel vill cykla förbi en grupp skolbarn utan att sakta ner. De som sitter framför hör klockan först när jag är precis bakom dem, och då är det för sent. För det här priset förväntade jag mig att jag (och andra trafikanter) inte skulle höra och se när jag använder klockan, men tyvärr har denna förväntan inte uppfyllts.

För- & Nackdelar

Fast
Roterbart slagverk som kan placeras i många olika positioner
För dyr för volymen
Ljudet är för mjukt
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra bubbla, utmärkt valuta för pengarna

- Darcey, 22 september, 2022

Primas ljud, väl hörbar. Speciellt för pengarna.

För- & Nackdelar

Bekväm montering på styrstam
Bra ljud
Automatiskt översatt

5 / 5

Fin bubbla

- Bram, 8 september, 2022

En fin klart klingande klocka som är lätt att fästa!

För- & Nackdelar

Enkel och stabil montering
Klart och tydligt klingande klocka
Passar alla styrstångstjocklekar
Nej
Automatiskt översatt

4 / 5

Bullrig enhet!

- Gert, 23 maj, 2022

Fin klocka till ett bra pris, jag måste ofta ringa på den två gånger. Men jag är säker på att det inte alltid beror på klockan.

För- & Nackdelar

Högljudd
Naturligtvis extremt aerodynamisk
Vackert liten
Elcyklister med dåliga öron kan inte höra dig
Passar inte runt den tjocka delen av mitt styre
Automatiskt översatt

5 / 5

En bubbla jag kan rekommendera till alla.

- Bert, 5 maj, 2022

Äntligen en bubbla som fungerar bra.

För- & Nackdelar

Bra pris
Kan fästas var som helst tack vare gummiringar
Klart ljud som är lätt att höra för alla
Automatiskt översatt

1 / 5

Kan inte monteras på tjock stam

- Rob, 10 april, 2022

Eftersom klockan bara passar på tvären på min stam kan du inte ringa tillräckligt högt

För- & Nackdelar

Passar endast korsvis på min stam
Automatiskt översatt

1 / 5

Fel vid köp

- Lw, 10 februari, 2022

Ett felaktigt köp... kan hamna direkt i soptunnan. Knappt något ljud alls

För- & Nackdelar

Ingen
Nej
Fel köp
Pingeltje ger knappt ifrån sig ett ljud
Rekommenderar inte
Automatiskt översatt

5 / 5

Underbar produkt

- Kurt, 26 januari, 2022

Praktisk ringklocka som fästs på sidan av böjen på mitt kursstyre, så att jag kan ringa med händerna på bromshandtagen. Inga rörliga händer för att ringa, och "estetiskt" inte särskilt distraherande.

För- & Nackdelar

Kompakt
Ljus
Stark
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra klocka för sitt pris

- Bavo, 19 december, 2021

Klockan är tillräckligt hög för att höras bra och är också lätt att få på och av cykeln. Synd dock att den börjar skallra lite efter en viss tids användning. Det stör lite grann!

För- & Nackdelar

lätt att ta bort från cykeln
tillräckligt högljudd
börjar skramla
Automatiskt översatt

1 / 5

Brol, köp definitivt inte

- Kelso, 23 november, 2021

Den dyraste klocka jag någonsin köpt och även den sämsta. Bara nedvänd med kläppen vänd mot mig fungerar den. Men mycket dåligt, folk hör mig inte och blir förskräckta. Med handskar fungerar det bara inte på grund av den dåliga fjäderspänningen. Brol.

För- & Nackdelar

Bälte endast i specifik position
Kan inte användas med handskar
Mycket mjukt ljud
Automatiskt översatt

5 / 5

Den smarta ringklockan har ett vackert ljud och är enkel att installera.

- Frank, 4 oktober, 2021

Klockan är lätt att installera. Den ser smart ut och har ett fint ljud :-))

För- & Nackdelar

bra ljud (klocka)
enkel installation
smart
nej
Automatiskt översatt

1 / 5

Oförstörbar

- Hans, 21 augusti, 2021

Värdelös sak, en klockas enda funktion är att ge en varningssignal, så den här klockan kan inte göra det

För- & Nackdelar

Knappt hörbar
Automatiskt översatt

5 / 5

Perfekt klocka

- Robbin, 19 juli, 2021

Fin hög klocka med en bra, fyllig ton, som de lite äldre fortfarande kan höra fint. Den blev mycket högre när jag vred metallklockan runt sin axel några gånger, vilket gör den lite lösare och därför högre.

För- & Nackdelar

Bra ton (inte för hög)
Snabb montering
Nej
Automatiskt översatt

2 / 5

Inte så högt & Deluxe

- Hidde, 14 juli, 2021

Jag köpte den här klockan i butiken och var övertygad om att BBB-produkter alltid ger mycket valuta för pengarna. Klappan satt fast i ett buntband så jag kunde inte testa den, och det ångrar jag lite. Den lilla klockan går under namnet: Loud & Clear Deluxe, och jag tycker att bara en av dessa termer är rättvis. Ljudet från denna lilla klocka är verkligen trevligt och klart och inte en obehaglig ton. Volymen är dock alldeles för låg, och jag förväntar mig att komma ifatt en massa arga pensionärer som inte kan höra min lilla klocka. Klappan måste dras tillbaka mycket hårt eftersom du annars inte kan höra någonting alls. Jag vet inte varför just den här varianten är "Deluxe"-utgåvan, kanske för att den levereras med inte mindre än två gummiband? Lyckligtvis är det väldigt enkelt att fästa det med de medföljande gummibanden, klämman verkade bara vara på den lilla sidan för mitt 31,8 mm styre. Klockan är roterbar så att du kan placera kläppen var du vill. På det hela taget är jag lite besviken: den viktigaste funktionen, att vara hörbar, är inte uppfylld, så det är mer för dekoration än säkerhet....

För- & Nackdelar

Vacker design
Vackert ljud
Vridbar
För lite ljud
För liten för många styren
Automatiskt översatt

1 / 5

Ej lämplig för MTB eller racercyklar

- Wout, 24 juni, 2021

Jag hade hoppats att texten högt och tydligt skulle göra vad den lovar. Men den här ger ett litet "ting", förmodligen tillräckligt för en barncykel, men inte för en MTB eller bancykel.

För- & Nackdelar

justerbarhet
Inte tillräckligt högljudd
Automatiskt översatt

5 / 5

Högt och tydligt!

- Fietsertje, 21 juni, 2021

Fantastisk klocka med ett mycket tydligt ljud! Klockan levereras med två gummistammar så att den faktiskt kan fästas på vilket styre som helst. Knappen är justerbar

För- & Nackdelar

Justerbar
Klart ljud!
Solid.
Automatiskt översatt

4 / 5

Rekommenderas varmt

- Bram, 16 juni, 2021

Till skillnad från tidigare modell har denna en hög klocka, väl hörbar..att ringa en gång är tillräckligt.

För- & Nackdelar

Hög klocka, lätt att höra
Liten
Ingen hittills
Automatiskt översatt

2 / 5

För tyst för en racercykel

- Quinten, 17 april, 2021

Klockan är alldeles för tyst. När det blåser är klockan helt ohörbar och även utan vind hörs klockan alldeles för sent. Därför måste man fortfarande bromsa för att det ska vara säkert, vilket gör klockan helt värdelös.

För- & Nackdelar

lätt att montera
för tyst för en racercykel
Automatiskt översatt

5 / 5

Gör vad den ska göra till ett konkurrenskraftigt pris. Rekommenderas varmt!

- Maria, 9 april, 2021

Superfin ringklocka för på landsvägscykeln. De flesta flyttar sig snyggt åt sidan för den så att du kan fortsätta cykla snyggt.

För- & Nackdelar

Äntligen en klocka som (nästan) alla hör.
Bra ljud och inte för stor på styret
Lätt att montera.
Nej.
Automatiskt översatt

5 / 5

Lätt att montera och fungerar bra

- Jolanda, 5 april, 2021

Lätt att montera och fungerar som den ska.

För- & Nackdelar

Fungerar som den ska
Snabb leverans
Automatiskt översatt

4 / 5

Stor klocka

- Carolien, 23 mars, 2021

Använder klockan för på min landsvägscykel. Ibland hör äldre personer inte ringklockan trots att den är ganska högljudd.

För- & Nackdelar

Enkel men effektiv
Passar landsvägscykel
Äldre människor hör ibland ändå inte ringklockan
Automatiskt översatt

4 / 5

Gör vad som förväntas av den

- Mario, 10 mars, 2021

Tydligt hörbar under cykling.

För- & Nackdelar

Passar bra på racingstyren
Tillräckligt högljudd
Automatiskt översatt

1 / 5

Cykelklocka som inte ringer

- Martijn, 16 februari, 2021

Denna cykelklocka ringer inte. Det kan vara bara jag men oavsett hur jag trycker på knappen, inget ljud för att varna andra trafikanter. Denna produkt kostar inte mycket men det är ett slöseri med pengar.

Automatiskt översatt

5 / 5

Lätt att montera och bekväm att använda!

- Pieter, 4 februari, 2021

Automatiskt översatt

4 / 5

Högtalande cykelklocka, men mindre bra vid frost

- Erik, 27 januari, 2021

Jag har använt denna cykelklocka på min vägcykel i ungefär ett år till stor tillfredsställelse. Klockan är väldigt hög, så även vid högre hastigheter kan äldre människor höra dig komma i tid. På grund av den goda erfarenheten köpte jag också klockan för min mountainbike, men med det märkte jag att om klockan är fuktig under frost blir den frusen och gör sedan inget ljud alls.

För- & Nackdelar

Högljudd
Snygg
Solid fästanordning
Inget ljud vid frost
Automatiskt översatt

5 / 5

Bel is goed hoorbaar, maar niet agressief.

- Jeroen, 24 januari, 2021

Mooi kompakt bel. Ljudet är hårt nog men kommer inte opdringend över. Mensen gaan zowaar opzij en chagrijn.

Automatiskt översatt

2 / 5

Synd att han inte

- JACM, 7 januari, 2021

Gör inte vad den är tänkt att göra. Är allt annat än hög och tydlig ... hur svårt måste det vara att tillverka en klocka som fungerar

För- & Nackdelar

Enkel installation
Gör inte
Automatiskt översatt

4 / 5

Stor klocka

- Enrico, 22 december, 2020

Bra klocka till min nya mtb. Enkel montering och bra ljud. Fortfarande praktiskt på upptagna cykelvägar!

För- & Nackdelar

Buller
Montering
Storlek
Hållbarhet
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra produkt, inget att kritisera.

- Luc, 13 december, 2020

Lätt att montera på cykeln.

För- & Nackdelar

Inte alltför stor
Lätt att applicera
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra cykelklocka ... stör inte när du cyklar och gör sitt jobb som det ska

- Gunther, 3 december, 2020

Har alltid blivit bra och korrekt behandlad på mantle.så oroa dig inte.tack Mantle team!!!!

Automatiskt översatt

2 / 5

Inget högt, mycket nedslående

- John, 15 november, 2020

Kommer med lite ljud, andra klockor är mycket bättre. 3 poäng för att den är lätt att fästa.

För- & Nackdelar

Bekväm montering
Ljud
Automatiskt översatt

1 / 5

Högt och bra

- Achim, 15 november, 2020

För- & Nackdelar

Diskret
Högljudd
Lätt att montera
Automatiskt översatt

3 / 5

goed genoeg

- Ariel, 15 oktober, 2020

Liten och tillräckligt bra för de holländska cykelvägarna

För- & Nackdelar

Klein
Pris
Moeiljk med kalla vingers
Automatiskt översatt

5 / 5

Kompakt ringklocka för landsvägscykel

- Greet, 10 oktober, 2020

Lätt och liten, perfekt för landsvägscyklar. Lämplig för olika tjocklekar på styret. Låter tillräckligt högt för att varna på avstånd.

För- & Nackdelar

Liten
Ljus
Tillräckligt högljudd
Automatiskt översatt

4 / 5

Bältet är högt och lätt att fästa

- Tessa, 2 oktober, 2020

För- & Nackdelar

Bälte högt
Lätt att fästa
Liten
Automatiskt översatt

5 / 5

Stor klocka för lite pengar

- Robert, 22 september, 2020

Lite större än jag förväntade mig, men ändå bra att gömma bakom bromshandtagen. En mycket hög och något lägre ringsignal, så att även trafikanter i lite äldre åldrar kan uppfatta den. Lätt att montera.

Automatiskt översatt

5 / 5

Snygg hög ringklocka

- Pieter, 15 augusti, 2020

Trevlig kompakt cykelklocka, och inte oviktigt en hög ton.

För- & Nackdelar

Enkel montering
Hög ton
Inte för stor
Automatiskt översatt

5 / 5

Passar bra

- Tom, 4 augusti, 2020

Bra passform och bra ljud

För- & Nackdelar

Bra ljud
Bra pris
Passar bra
Automatiskt översatt

5 / 5

En fin, högljudd cykelklocka.

- Alwin, 3 augusti, 2020

För- & Nackdelar

Högt ljud
snabb att montera
Inte den vackraste
Automatiskt översatt

4 / 5

hög klocka

- Jos, 1 augusti, 2020

hög klocka och lätt att höra. Den är inte för stor och därför lätt och snabb att placera.

För- & Nackdelar

Bra ljud
Högt
Automatiskt översatt

5 / 5

Fin liten storlek och gör vad den ska göra

- Mike, 28 juli, 2020

För mig var det viktigt att klockan inte var för närvarande, svart passar mina styren perfekt och ljudet är också bra.

För- & Nackdelar

Bra ljud
Bra pris
inte för stor
sportigt utseende
nej
Automatiskt översatt

4 / 5

Enkel men tyst klocka

- Joeri, 22 juli, 2020

Lätt att installera på olika diametrar, men hon är inte särskilt högljudd.

För- & Nackdelar

flexibilitet
installation
relativt tyst
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra och prisvärd klocka för landsvägscyklar

- Freek, 9 juli, 2020

Bell gör tillräckligt med ljud och kan monteras inte bara på styret utan också på stammen av min Canyon med de medföljande gummibanden .

För- & Nackdelar

Alternativ för montering
Tillräckligt ljud
Automatiskt översatt

5 / 5

Högt ljud och lätt att installera

- Colin, 9 juli, 2020

Automatiskt översatt

4 / 5

Vel ljud

- Gert, 5 juli, 2020

Svår att montera. Inte särskilt användarvänlig. Klockan går av när man går över en bula. Priset är konkurrenskraftigt. I andra butiker 40% dyrare.

För- & Nackdelar

ljud
pris
hanterbar
montering
Automatiskt översatt

3 / 5

Kan vara lite högre

- Erwin, 5 juli, 2020

För- & Nackdelar

Lätt att montera
Inte särskilt högljudd
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra ljud

- Henrik, 8 maj, 2019

Tydligt högljutt pling. Lättmonterad och lätt att flytta. Sitter fast.

För- & Nackdelar

Bra ljud
Enkelt att flytta
Lågt pris
Lättplacerad

5 / 5

No tool, good for racer bikes. Used for VR in sweden.

- Ibrahim, 18 juni, 2017

Great and easy install

För- & Nackdelar

Clear sound
No tool
Can be stolen