Omdömen om
BBB Cycling BTL-18

BBB Cycling BTL-18
4.4 / 5
Genomsnitt av 23 recensioner
5
12 recensioner
4
6 recensioner
3
1 recension
2
0 recensioner
1
1 recension

5 / 5

Rekommenderas varmt!

- Gerardus Johannes, 23 juni, 2023

Allt passar in, se bara till att du gör locket rakt annars kommer det att falla av senare. Detta berodde mer på mig än på produkten. När jag hade den på ordentligt, stannade den bara på ordentligt. Rekommenderas varmt

För- & Nackdelar

mycket utrymme
passar exakt i hållaren
robust
locket måste passa exakt, annars sitter det inte bra
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra gjort för allt

- Pascal, 7 februari, 2023

Jag rekommenderar starkt

För- & Nackdelar

Kvalitet
Priser
Snabb leverans
R ace
Ras
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra valuta för pengarna

- Gianni, 29 september, 2022

Praktisk flaska för verktyg. Robust och tätar bra. Rymmer ganska mycket. Däckspakar, litet multiverktyg, 2 innerslangar, ...

För- & Nackdelar

Rymmer mycket
Tätar bra
Vattentät
Automatiskt översatt

5 / 5

Jag rekommenderar att du köper denna verktygsburk.

- RENE, 28 september, 2022

Oumbärlig om du inte vill bli lämnad vid vägkanten.

För- & Nackdelar

Locket är mycket praktiskt för förvaring.
Locket stängs bra
Mycket bra volym
Automatiskt översatt

5 / 5

topprodukt

- ron, 1 augusti, 2022

Passar perfekt i flaskhållaren och skramlar inte.

För- & Nackdelar

billig
fin
liten
Automatiskt översatt

5 / 5

Gör vad den ska göra, förvara utrustning för återvinning av haverier på ett stabilt sätt.

- Paul, 23 maj, 2022

Verktyg/reservdelar förvaras snyggt. Tillräckligt stora och innehållet skramlar inte under körning.

För- & Nackdelar

Passar bra i flaskhållaren
Pris
Robust
Automatiskt översatt

5 / 5

Superpraktisk verktygsflaska!

- Rolf, 6 mars, 2022

Verktygsflaskan har en stor öppning där du kan lägga dina verktyg och reservdelar (större än en vanlig vattenflaska). Dessutom har flaskan en bra tätning och passar mycket. Tyvärr blev den snabbt repad av sand, men det är naturligtvis normalt med MTB och sedan polering.

För- & Nackdelar

Bra tätning
Stor öppning
Repor uppstår snabbt
Automatiskt översatt

5 / 5

Måste ha

- JJR, 22 februari, 2022

Detta är ett måste om du inte vill ha dina verktyg i fickan under cykelturen och inte vill ha en sadelväska. Det som också är praktiskt är att alla dina saker finns på en enklare plats på din cykel. Och du glömmer inte det där verktyget du behöver. Jag köpte också detta efter att min kedja gick sönder och jag bara hade glömt att ta med den saknade länken.

För- & Nackdelar

Kompakt
Separat spot saknad länk
Vattentät
Automatiskt översatt

5 / 5

Precis rätt

- Sjoerd, 11 januari, 2021

För information: Höjd x bredd x längd (mm): S = 74 x 74 x 130 L = 74 x 74 x 180

Automatiskt översatt

5 / 5

Precis rätt

- Fred, 22 oktober, 2020

Snyggt och enkelt men helt rätt. Innerslangar, däckspakar, verktyg - jag får in allt där. Fyll den en aning och inget skrammel när du cyklar mountainbike. Rekommenderas starkt av mig! Praktiskt att det finns ett quicklink-fack i locket!

För- & Nackdelar

Ficka i locket
Rymlig
Solid
Automatiskt översatt

5 / 5

Stora delar bidon

- Thijmen, 18 oktober, 2023

Inget mer däcktryck i bakfickan på cykeltröjan och ingen mer sadelväska som du slår i med låren

För- & Nackdelar

Kompakt
Utrymme för innerrör för grus
Väl tillsluten
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra produkt

- Anthony, 9 april, 2024

Bra pris för en solid produkt som exakt passar min cykelpump.

För- & Nackdelar

Passar bra i flaskhållaren
Praktiskt extra fack i kapsylen
Automatiskt översatt

4 / 5

Något liten

- Mattias, 3 juli, 2020

Köpte den mindre varianten, passar inte helt perfekt i flaskstället (för kort). Kan tänka mig att den större passar bättre.

För- & Nackdelar

Rymmer det som behövs
Passformen

4 / 5

En vattenflaska till nödutrustningen

- Mathieu, 22 januari, 2022

Istället för en väska under sadeln som fångar upp allt och blir genomblöt, tar jag med mig en vattentät kapsel på vintern. 0,5L kapacitet och du får plats med ganska mycket i den: däcktätare, innerslang, multiverktyg, co2-patron inkl trivio ventiladapter, klistermärke och snabblänk. Jag lämnade innerlocket ute, quicklink går in löst och ger dig bara lite mer utrymme för en slang med en lång ventil.

För- & Nackdelar

Innehållet håller sig torrt
Klarar en studs
Pris:kvalitet
Flaskan dricker mindre med den
Automatiskt översatt

4 / 5

Exakt vad jag letade efter

- Richard, 26 december, 2021

Letade efter en ersättare till min verktygsväska för sadeln. Produkten tillfredsställer och kan hålla ganska mycket. Naturligtvis måste du offra flaskhållaren för den så se till att du har en andra eller en vattenryggsäck

För- & Nackdelar

Möten
nej
Automatiskt översatt

4 / 5

Praktiskt alternativ till sadelväska

- Laurens, 24 februari, 2021

Alternativ till min sadelväska - cykeln ser lite tightare ut på det här sättet, och mitt multiverktyg rostar inte. Den stora versionen rymmer 2x 16 g CO2-patron + pump; 28-40 mm innerslang; 2 däckspakar; 16-i-1 multiverktyg; snabbkopplingar; en rulle isoleringstejp (man vet aldrig...); några plåster och smärtstillande medel; och min husnyckel. Den är välfylld och skramlar därför inte. Har ännu inte fallit ur flaskhållaren (inte ens på grus och kullersten), men den har en tendens att krypa upp (det kan naturligtvis också bero på min flaskhållare). Plasten fick repor från den första användningen av min (alu) flaskbur....

För- & Nackdelar

Skramlar inte
Stor version med gott om utrymme
Plasten repas snabbt
Automatiskt översatt

4 / 5

pryl

- Dirk, 28 december, 2023

topp

För- & Nackdelar

elegant + slimmad
inget skrikigt varumärke eller annan opsc
Praktiskt: utrymme (även) för axeladapter,ketti
nej
Automatiskt översatt

4 / 5

Praktisk vattenflaska för verktyg

- R., 11 april, 2024

Jag var lite trött på den där dinglande sadelväskan. Denna boidon är ett riktigt bra alternativ, ser mycket snyggare ut på landsvägscykeln och är lätt att använda. För att få in alla mina verktyg och en innerslang krävs det lite trängsel, till skillnad från en sadelväska ger den här vattenflaskan inte efter. Men i slutändan får jag plats med allt jag vill ha med mig. Var uppmärksam på skruvkorken: stäng den försiktigt för att få den riktigt tät. Det är ibland lite av en kamp.

För- & Nackdelar

Lätt att använda
Snygg design
Något trång
Skruva på locket
Automatiskt översatt

3 / 5

fin vattenflaska med värdelös gänga och lock (mtb)

- Henri, 24 augusti, 2023

Fin vattenflaska, sitter stadigt på cykeln, men jag har redan köpt två och båda har tappat sina lock. De har ett enkelt lock med plats för snabbkopplingar och pluggar, men jag har nu tappat det också. Jag bör tillägga att detta hände under mountainbike. Jag har robusta flaskhållare. Jag hittade en, men den var trasig. Kort sagt, ett dyrt skämt.

För- & Nackdelar

alltid med allt
utrymme
vattentät
förlorad keps är också material i förlorad keps
kepsen är inte tillräckligt tight
Automatiskt översatt

1 / 5

För smal för flaskhållare, därför otymplig.

- Freek, 17 oktober, 2022

Allt passade i den, superfint, tills jag satte den i flaskhållaren, den är för smal för det.

För- & Nackdelar

Passar många
Flaskan är för smal för en flaskhållare
Som ett resultat kommer den snabbt att falla ur flaskhållaren
Automatiskt översatt