Meny
Tillbaka

Pro Discover Big Flare Bockstyre

Pro Discover Big Flare Bockstyre
Leveranstiden för denna produkt är osäker och längre än 4 månader. Det är inte möjligt att reservera. Vi rekommenderar att du söker efter ett alternativ.

Alternativ produkt

Pro PLT

Visa produkt

mantel-customer-service

Ställ en fråga om denna produkt

Maila kundservice

Beskrivning

Beskrivning

Pro Discover Big Flare Gravel bars are designed to give you more comfort and control on the bike. They feature a big (30°) outward flare and are also comparatively wide bars, which makes them comfortable when riding in the drops, as well as providing good control on difficult terrain.

Tekniker

Di2 Ready
Pro Discover Big Flare Gravel bars are Di2 ready. At the bottom of the bars there is an internal cable routing hole through which the Di2 cable can be fed to attach to the junction box. This gives your bike's cockpit a clean look, doing away with loose cabling.

Stiff material, responsive handling
Pro Discover Big Flare Gravel bars are made from 2014 aluminium. As well as being relatively lightweight, this aluminium also makes these bars extra stiff. When riding this stiffness translates into more responsive handling, whereby your bike responds more quickly to your steering.
Visa mer Visa mindre

Recensioner

Recensioner

4.3 / 5
Genomsnitt av 6 recensioner
5
2 recensioner
4
4 recensioner
3
0 recensioner
2
0 recensioner
1
0 recensioner

Mest relevanta recensioner

4 / 5

Top stuurtje! Klein beetje prielen met de montage om de hoek goed te krijgen maar verder echt top!

- Thomas 20 augusti 2021

Prima stuur! De wijde uitloop is weer eens wat anders dan ik gewend ben en qua styling op een fixed gear is dit echt heel gaaf. De missende geleide kanalen is een minpuntje maar daar valt mee te leven en is makkelijk op te lossen. Het bijgeleverde stuurlint is steving voert zweet goed af inplaats van het op te zuigen. Door het wijd oplopende stuur is het ook makkelijker om wat grotere stuurtassen te gebruiken! Ik kan deze zeker aanraden voor mensen die een tof stuurtje willen!

För- & Nackdelar

breed stuur
makkelijk te monteren
Mooie vormgeving
Geen geleide kanalen

4 / 5

Top stuur voor de veeleisende gravellers

- Jan 16 augusti 2021

Ondertussen met dit stuur meer dan 1500km gefietst, waaronder 2 keer gaan bikepacken. Tijdens het bikepacken vond ik het een groot voordeel dat men een brede stuurtas kunt gebruiken. Door de breedte van het stuur geeft dit stuur je veel controle wat prettig fietst op onverharde wegen.

För- & Nackdelar

Breed stuur
Fijne flare
Veel controle
Geen kunnen ontdekken

4 / 5

Perfect voor hard-core gravel

- James 16 augusti 2021

De 30 graden flare is fantastisch voor de lange dagen in het zadel. De juiste hendelpositie was eenvoudig te vinden bij het monteren van het stuur. Maar het stuur mist helaas wel wat groeven of kanalen voor het geleiden van de kabels. Het is het breedste stuur dat ik ooit op de weg heb gebruikt en het gaf een ontspannen gevoel tijdens het rijden op de drops. De breedte van het stuur is perfect voor het monteren van een fietstas wanneer je echt gaat touren. De hendels staan gepositioneerd op best wel een aparte hoek dus dat was wel even wennen. Het stuur is perfect voor lange afstanden of avontuurlijk rijden. Hij is minder geschikt voor een all-round fiets vanwege de slechte aerodynamica.

För- & Nackdelar

comfortabele positie
Eenvoudig te installeren
veel ruimte vanwege de breedte voor een tas
Mist wat geleidingskanalen
slechte aaerodynamica

5 / 5

Topstuur. Kan het iedere gravelbiker of ombouwer aanraden

- JP87 6 augusti 2021

Echt een superstuur. Ik las voor ik het stuur aanschafte dat het voor Nederlandse begrippen te breed zou zijn en daarom meer geschikt voor grote, lange afdalingen. Ik ben het daar niet mee eens. Het stuur is heel comfortabel qua houding, ligt heel lekker in de hand en zorgt voor een hele fijne positie van je polsen. Daarnaast ben ik erg positief verbaast over de stabiliteit en het stuurgedrag. Je merkt een groot verschil met een smal regulier racestuur. Lang niet zo nerveus en dat zorgt voor een gevoel van perfecte controle…

För- & Nackdelar

Snel
Stabiel
Supercomfortabel

5 / 5

Brute looks en comfort komen samen.

- Rene 4 augusti 2021

Eerlijkheidshalve heb ik dit stuur in eerste instantie voor mijn Canyon Grail gravelbike gekozen vanwege het design. Een stuur met een grote flare, zoals deze PRO Discover met 30 graden geeft een snelle look. Maar als vanzelfsprekend zijn looks niet voldoende. De rij-eigenschappen zijn minstens zo belangrijk. Vooraf was ik best sceptisch. Veel mede gravelrijders gaven aan dat 30 graden flare teveel zou kunnen zijn. Met name vanwege de brifters die teveel naar binnen zouden gaan staan, waardoor de houding van je polsen en onderarmen minder comfortabel zou zijn. In de praktijk bleek ik hier totaal geen last van te hebben. Op rechte vlakke stukken is het prima sturen met de handen op het stuur, waarbij je vingertoppen de brifters nog kunnen bedienen. Ook van kramp in polsen of onderarmen heb ik geen enkel moment last gehad. Op ruwe gravelstoken merk je dat dit stuur door zijn breedte meer comfort biedt dan een standaard race-stuur. Dus de PRO Discover is zeker een upgrade voor je gravelbike. Looks en comfort komen samen met de aanschaf van dit stuur!

För- & Nackdelar

Brute looks
Comfort
Ruimte voor grote frontloader (stuurtas)

Relaterade produkter

Relaterade produkter

Pro Discover Big Flare
Pro Discover Big Flare
418
Denna produkt
Pro PLT
Pro PLT
Från 459
Ritchey Comp Ergomax
Ritchey Comp Ergomax
459
Pro LT
Pro LT
313
Jämför ovanstående produkter
Pro Discover Big Flare Pro PLT Ritchey Comp Ergomax Pro LT
Pro Discover Big Flare Pro PLT Ritchey Comp Ergomax Pro LT
6 recensioner 34 recensioner 4 recensioner 20 recensioner
Styrets användning Gravel & Dåliga Vägytor Cykellopp & Prestanda / Fritidscykling Fritidscykling / Gravel & Dåliga Vägytor Fritidscykling
Material Aluminium Aluminium Aluminium Aluminium
Kvalitet Bättre Bättre God God
Form av styrets ovansida Traditionell rund Ergonomisk / Traditionell rund Ergonomisk Ergonomisk / Traditionell rund
Styrets bredd 42 cm / 44 cm 38 cm / 40 cm / 42 cm / 44 cm 40 cm / 42 cm / 44 cm 40 cm / 42 cm / 44 cm
Form av styrets böjning Kompakt Kompakt Kompakt Kompakt
418 Från 459 459 313
Denna produkt Visa produkt Visa produkt Visa produkt

Alla specifikationer

Allmänt

Märke
Pro
Styrets användning
Gravel & Dåliga Vägytor
Material
Aluminium
Form av styrets böjning
Kompakt
Intern kabeldragning Di2 & EPS
Ja
Färg
Svart
Vikt
283 gram

Egenskaper

Kvalitet
Bättre
Form av styrets ovansida
Traditionell rund

Mått

Flare
30°
Drop
110 mm
Reach
73 mm
Diameter
31,8 mm