Menu
Terug

SKS Pompkop Koper reviews

8.2 / 10 Gemiddelde uit 13 reviews | Schrijf een review
8.2 / 10
13 reviews
5
6
4
5
3
2
2
0
1
0

Pluspunten

  • goedkoop (3)
  • simpel (2)
  • Eenvoudig (1)
  • degelijk (1)

Minpunten

  • Rubbertje slijt redelijk snel (1)
  • Geen slangklemmetjes bij geleverd (1)
  • Lucht langs korte ventielen (1)
  • Geen extra rubbertje toegevoegd (1)

10 / 10

Maarten 6 november, 2019

Beste pompkop die er is

Na ellende met afgebroken ventielen , meedraaiende vemtielkernen en lange voettochten naar huis was ik het zat, moderne pompkoppen op minipompen zijn blijkbaar niet geschikt voor mijn pompgeweld. Deze oldskool pompkop is zeer eenvoudig in gebruik . Geen hendeltje, geen pompkop die je op je ventiel moet draaien, maar gewoon over het ventiel schuiven en pompen maar. Deze kop heb ik op een Leynze minipomp gezet, die onbruikbaar was geworden door een afgebroken ventielkern in de pompkop. Nu pompt ie als de brandweer !

Pluspunten
  • Eenvoudig
  • Goedkoop
  • Simpel
Minpunten
  • Rubbertje slijt redelijk snel

10 / 10

Martien 28 augustus, 2019

precies wat ik nodig had. degelijk.

Heeft mijn dure sks pomp weer laten blazen

Pluspunten
  • degelijk
  • mooi afgewerkt

9 / 10

Nel 27 april, 2019

Super handig!

SKS pompkop sluit beter/gemakkelijker op het ventiel dan de standaard knop op de pomp. Super! Heel blij mee.

Pluspunten
  • Beter dan de knop op de pomp
  • Veel gemak voor weinig geld

10 / 10

Henk 19 december, 2018

Ik heb weer een nieuwe pomp!

Ik ben blij dat jullie ook oog hebben voor kleine onderdelen en ik niet een nieuwe pomp hoefde te kopen!! Top.

7 / 10

Rinie 14 november, 2018

Voldoet goed

Weer eennsupersnelle en goede levering. Prima product

Pluspunten
  • Snel geleverd
  • Universeel
  • Goede passing
Minpunten
  • Geen slangklemmetjes bij geleverd

10 / 10

Willy 15 maart, 2018

eenvoudig maar goed

zeer goede aansluiting voor presta ventielen,los verkrijgbaar bij mantel,rubber makkelijk vervangbaar.

Pluspunten
  • goedkoop

8 / 10

Erik 15 augustus, 2017

Doet wat er van verwacht mag worden. Gaat in begin een beetje strak over het ventiel.

8 / 10

Arno 5 december, 2016

Super ding

Goed en handig adapter . Werkt perfect

5 / 10

Erwin 14 juni, 2016

Redelijk

Belangrijk is dat je de kop zo ver doordrukt op het ventiel dat deze op het schroefdraad van het ventiel zit, heb je een hoge velg met een klein ventiel dan kun je het vergeten. Ook een glad (zonder schroefdraad) ventiel dan zal het rubber niet afdoende afdichten.

Pluspunten
  • Rubber makelijk vervangbaar
  • Duurzaam
  • Los verkrijgbaar
Minpunten
  • Lucht langs korte ventielen
  • Geen extra rubbertje toegevoegd

10 / 10

Bertus 14 december, 2015

Simpel en doeltreffend

een no nonsens pompkop. geen hendel die je moet overhalen om hem vast op het ventiel te klemmen. gewoon over het ventiel schuiven en pompen maar. ik weet niet of hij ook geschikt is voor auto-ventiel, ik gebruik hem alleen voor de presta-ventielen van m'n mtb.

Pluspunten
  • goedkoop
  • simpel

8 / 10

Douwe 16 mei, 2015

Aanrader, werkt veel beter dan standaard sKS pompkop

7 / 10

AAa a aaa 17 maart, 2015

goed product

geen klachten

5 / 10

Bas 1 maart, 2015

Na aantal keren rubber kapot

Werkt op hoge druk toch niet goed.