Menu
Terug

Prologo Kappa Evo Pas T2.0 reviews

8.6 / 10 Gemiddelde uit 22 reviews | Schrijf een review
8.6 / 10
22 reviews
5
14
4
7
3
0
2
1
1
0

Pluspunten

  • Prijs (6)
  • comfort (3)
  • mooi (2)
  • Comfortabel (2)

Minpunten

  • Gewicht (als je elke gram belangrijk vindt) (1)
  • geen (1)
  • Verkrijgbaar in maar één breedtemaat? (1)
  • tor nu toe geen (1)

10 / 10

Arnaud 15 juni, 2019

Geen zadelpijn meer met dit top zadel

Lang op een Fizik zadel gereden, en toch kreeg ik klachten aan mijn zitvlak en uitstraling aan mijn linker been. Door aankoop van mijn Colnago V2-r kreeg ik dit zadel erbij. Nou, had ik eerder moeten: enorme verbetering! Zeer goede prijs/waarde voor een zadel van 256 gram. Goede padding. Fiets er lachend lange afstanden mee (150 km). Dus...

Pluspunten
  • Comfort
  • Prijs
  • Design
Minpunten
  • Gewicht (als je elke gram belangrijk vindt)

10 / 10

Dave 3 juni, 2019

Topzadel voor een zeer goede prijs.

8 / 10

Tine 25 februari, 2019

Degelijk zadel

Ik ben tevreden van deze aankoop. Het is degelijk gebouwd, niet te zwaar en esthetisch. Nog geen zadel ongemakken vastgesteld

Pluspunten
  • Knappe look
  • Degelijk
  • Prijs kwaliteit

9 / 10

Ruud 8 november, 2018

Veel zadel voor een schappelijke prijs

Dit zadel biedt veel voor het geld. Comfortabel, stijf, de gleuf doet z'n werk en het zadel is duurzaam. Het gewicht van dit zadel is 257 gram gewogen door mij. Niet een lichtgewicht zadel, maar ook niet zwaar gezien de maat en de prettige padding.

Pluspunten
  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Relatief lichtgewicht

10 / 10

Corne 24 april, 2018

Stevig en comfortabel.

Pluspunten
  • Zithouding
  • Stevig
  • Uiterlijk

9 / 10

Gerco 28 augustus, 2017

Fijn zadel voor goede prijs.

Licht en lekker zittend zadel. Voor een hele nette prijs.

Pluspunten
  • Comfort
  • Model
  • Prijs

7 / 10

Danny 14 september, 2016

Zeer degelijk zadel voor zijn prijs.

10 / 10

Geert 24 augustus, 2016

zeer goede kwaliteit voor deze prijs is een aanrader

Is echt een goed zadel zit goe wel opletten juiste maat breedte en stijl kijken naar jullie review

10 / 10

Willi 26 juli, 2016

Gutes Preis-Leistungsverhältnis

4 / 10

Cor 9 november, 2015

Geen aanrader.

Een zadel wat niet voldoet waaraan een racezadel aan moet voldoen. Het zadel zit redelijk maar het kraakt en piept. Een goedkoop zadel maar dat blijkt ook. Geef liever wat meer uit voor een zadel waar je plezier aan beleeft.

9 / 10

Rinus 26 oktober, 2015

mooi goed zadel

doet het goed, licht, stevig, precies wat ik zocht

Pluspunten
  • licht
  • mooi

9 / 10

Anske 15 september, 2015

Prima zadel geen zadelpijn meer

Op mijn fiets gezet en 80 km gefietst, zeer comfortabel geen moment aan moeten wennen.

Pluspunten
  • Prima prijs
  • Mooie vormgeving
  • Zeer comfortabel

8 / 10

Arjan 13 september, 2015

Prima zadel voor goede prijs

Ook tijdens lange ritten comfortabel.

9 / 10

Fons 20 augustus, 2015

Topzadel. Na lang zoeken eindelijk het goede zadel.

Met behulp van de omschrijving op de website de goede breedte vast kunnen stellen. Zadel is comfortabel en oogt ook nog eens heel goed.

Pluspunten
  • comfortabel
  • mooi

9 / 10

Dick 6 augustus, 2015

top zadel !

erg fijn zadel. mijn 2e ProLogo, en ik wil niet anders meer!

Pluspunten
  • zit gelijk goed, geen inzitten
  • ruimte edele delen
  • goede prijs-kwaliteit verhouding
Minpunten
  • geen

8 / 10

J.H. 22 juli, 2015

Prima prijs / kwaliteit

Zadel bevalt prima, conform wens Toch een punt van kritiek / aandacht Ben in de winkel geweest, voor meting en advies Het kennis niveau was aan de magere kant van Uw medewerker......

8 / 10

Marlon 5 juli, 2015

Kontplezier

7 / 10

Marck 5 juli, 2015

Comfotabel zadel in mooi design

Zadel heeft voor mij de juiste breedte het standaard Cube Selle Royal zadel was te smal. Tevens heeft het zadel een mooi desgin.

Pluspunten
  • Mooi design
  • Comfortabel

10 / 10

MGG 22 juni, 2015

Fijn zadel voor een goede prijs

9 / 10

Harry 22 juni, 2015

Prima zadel voor een zeer nette prijs.

Zadel nu 400km in gebruik op de racefiets en ik ben zeer verrast over de kwaliteit van dit zadel. Padding zorgt precies op de juiste plek voor comfort en ik blijf heel goed in positie zitten op dit zadel. Ondanks dat ik bang was dat het zadel misschien iets te breed voor mij zou zijn heb ik tot dus verre geen klachten.

Pluspunten
  • Prijs
  • Voelt zeer degelijk aan
  • Looks
Minpunten
  • Verkrijgbaar in maar één breedtemaat?

8 / 10

Rene 16 februari, 2015

Een goede prijs kwaliteit verhouding

Afgelopen zaterdag geprobeerd. Prima comfortabel zadel. Ziet er ook nog een goed uit.

Pluspunten
  • comfort
  • uitsparing in zadel
  • prijs
Minpunten
  • tor nu toe geen

9 / 10

Maarten 7 februari, 2015

Prima zadel!

Niet ze gek duur en zit heerlijk!

Pluspunten
  • Prijs
  • Looks
Minpunten
  • Beetje stug