Wij gebruiken cookies om het winkelen nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou verzamelen en jouw internetgedrag binnen (en mogelijk ook buiten) onze website volgen. Aan de hand van deze informatie passen wij en derde partijen advertenties aan jouw interesses en profiel aan. Door verder gebruik te maken van onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer informatie
Menu
Terug

Import Carbon voorvork reviews

8.7 / 10 Gemiddelde uit 39 reviews | Schrijf een review

8.7 / 10

39 reviews
5
(23)
4
(15)
3
(1)
2
(0)
1
(0)

Pluspunten

  • Prijs (6)
  • licht (3)
  • stijf (3)
  • afwerking (3)

Minpunten

  • Klein beetje vibratie bij stevig remmen (1)
  • remleiding bevestiging ontbreekt (1)
  • Padjes zijn niet parallel en vlak (1)
  • Iets meer trillingen op boomwortels (1)

8 / 10

Jarno 4 maart, 2019

Prima voorvork voor een budgetprijs

Pluspunten
  • Lage prijs
  • Non-tapered vorkbuis voor oudere frames
Minpunten
  • Klein beetje vibratie bij stevig remmen

8 / 10

Philippe 26 oktober, 2018

Tevreden

Zeer degelijk product tevreden

8 / 10

Erwin 12 oktober, 2018

Goede prijs / kwaliteit

Starre vork gedeeltelijk alu - carbon voor een goede prijs. Kwaliteit ziet er in eerste instantie degelijk uit, is ongeveer 150 gram zwaarder tov full carbon vork maar daar staat weer tegenover dat je een betere prijs hebt. makkelijk te monteren echter vergeet niet een plug bij te kopen. Vanuit de verkoper kwam dit heldere moment niet, waardoor ik alsnog een een plug kon aanschaffen. Helaas geen begeleiding voor remleiding aan de vork.

Pluspunten
  • Prijs
  • Looks
  • Rijeigenschappen
  • Gewicht
Minpunten
  • remleiding bevestiging ontbreekt

8 / 10

Jochen 4 juli, 2018

Sieht gut aus und guter Preis

O.k., das Teil ist jetzt nicht federleicht, aber der Schaft ist ja auch aus Alu. Für den Preis aber mehr als fair und optisch am Mountainbike ziemlich cool.

Pluspunten
  • Preis
  • Optik
  • Konfigurationsmöglichkeiten
Minpunten
  • Gutes Gewicht, aber nicht superleicht

8 / 10

Arie 19 november, 2017

mooi,licht en sterk .

Pluspunten
  • makkelijk te monteren

8 / 10

Freek 6 november, 2017

Prima vaste vork voor 29 er

Omdat ik voornamelijk in het duin en op het strand rijd is een verende voorvork niet nodig. Deze vork is circa 1 kg lichter en doet zijn werk goed. Wel iets meer trillingen dan met de verende vork maar in combinatie met een lage bandenspanning een goed en direct wegcontact.

Pluspunten
  • Direct sturen
  • Aanzienlijk lichter
  • Veert meer dan een full carbon
Minpunten
  • Iets meer trillingen op boomwortels

8 / 10

Martin 19 februari, 2017

goed product, goede service !

prachtige carbon voorvork, snel geleverd, perfect

Pluspunten
  • vormgeving
  • laag gewicht

8 / 10

Arnold 11 december, 2016

Prima voorvork

7 / 10

Eric 23 november, 2016

Prima vork maar zonder plug

De vork past in mijn frame en is eenvoudig met een pijpensnijder op maat te maken doordat de vorkbuis van aluminium is. Hierdoor is de vork wel iets zwaarder dan een volledige carbon voorvork. Helaas werd er geen plug (Starfangled nut) bijgeleverd om de cap op te monteren, dus moest ik evengoed nog naar de fietsenmaker.

Pluspunten
  • Prijs
  • Eenvoudig op maat te maken
Minpunten
  • Geen plug/starfangled nut bijgeleverd
  • Niet superlicht

8 / 10

Sebastiaan 1 juli, 2016

Leuk vorkje, erg licht en doet zijn werk goed.

Als je over hobbels rijdt zie je de vork trillen. Maar heeft negatief gevolg. Verder lekker licht en toch stijf. Jammer genoeg geen cable routing of geul.

Pluspunten
  • Licht
  • Stijf
  • Toppertje
Minpunten
  • Geen kabel gootje/ bevestiging

7 / 10

Kurt 24 december, 2015

Goed voor z'n prijs!

Tevreden. Mooie afwerking. Maar ik vrees dat de poten in aluminium zijn met een laagje carbon erover. Een kwaliteitsvork zou voorpoten hebben bestaande uit enkel carbon.

Pluspunten
  • prijs
  • afwerking
Minpunten
  • gewicht
  • niet volledig carbon

7 / 10

Jonathan 20 december, 2015

Great fork for the price

Would have expected to pay more for a carbon fork of this quality. Only time will tell if it has been a good purchase though!! So far I can't fault it!!!

Pluspunten
  • Light
  • Looks good
  • Tapered steerer

8 / 10

Kik 20 oktober, 2015

prijs/kwaliteit zeer goed!

Pluspunten
  • prijs
  • afwerking

8 / 10

Harrie 26 augustus, 2015

Prima voorvork

Goede voorvork van carbon voor deze prijs.M akkelijk te monteren

Pluspunten
  • Lekker licht
  • Super voor die prijs

8 / 10

Theo 14 juli, 2015

vel beter dan een geveerde vork in dit land