Wij gebruiken cookies om het winkelen nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou verzamelen en jouw internetgedrag binnen (en mogelijk ook buiten) onze website volgen. Aan de hand van deze informatie passen wij en derde partijen advertenties aan jouw interesses en profiel aan. Door verder gebruik te maken van onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer informatie
Menu
Terug

Continental Grand Prix 4000S II reviews

9.1 / 10 Gemiddelde uit 2746 reviews | Schrijf een review

9.1 / 10

2746 reviews
5
(2175)
4
(528)
3
(20)
2
(11)
1
(12)

Pluspunten

  • grip (264)
  • Rolweerstand (142)
  • lekbestendig (118)
  • Comfort (103)

Minpunten

  • geen (177)
  • Prijs (109)
  • duur (13)
  • Lekbestendigheid (7)

4 / 10

Hugo 18 januari, 2019

snel lek

bij mijn eerste rondje met nieuwe banden wordt de band geperforeerd door (wat later blijkt) een superklein doorntje. Dat leidt langzaam maar zeker tot een leegloper. Dat is wel heel erg snel! Is deze band wel bestand tegen straatvuiltjes?

Minpunten
  • snel lek
  • oppervalk voelt vanaf begin dun

3 / 10

Willem 21 januari, 2018

Niet geschikt voor in de winter mer stenen en takken.

Goede grip maar en lage rolweerstand door de soepele wangen... gelijk ook het nadeel wanr om het minste geringste scheuren ze en komt de binnenband er doorheen... Resultaat... prullenbak. Dit is mij nu al te vaak gebeurt dus over op vittoria rubino pro control, deze heeft tenminste dikke stevige zijwangen, dan maar een wat hogere rolweerstand.

Pluspunten
  • Grip
  • Goede rolweerstand voor type band
Minpunten
  • Wangen scheuren!
  • Te duur

3 / 10

Christiaan 19 november, 2017

niet heel erg lekbestendig

Voorheen had ik de Grand Sport Race van Continental. Deze waren niet meer verkrijgbaar, dus heb ik deze erg gangbare band eronder gelegd. Inmiddels na een paar maanden zeker 10 lekke banden verder!! Hoewel de rolweerstand prima is, kan ik wel zeggen: voor mij geen 4000S II meer...

Pluspunten
  • Rolweerstand
Minpunten
  • Lekdichtheid

3 / 10

Erwin 16 november, 2017

Niet meer tevreden over GP 4000S

Onlangs met deze band weer lek gereden, (zeer klein) steentje was op het loopvlak blijven plakken en erdoor heen gegaan. Band ligt er pas 400km op. Vind dit na zo'n korte tijd niet kunnen. Anti-lek band met brekerslaag kan je met zo'n steentje niet lek rijden vind ik. Fiets 7000km per jaar en zorg altijd dat banden op spanning zijn. Ook vorige GP4000 (begin dit seizoen) was in korte tijd een hap uit verdwenen en binnen 2000km moeten vervangen. Rij over het algemeen veel vaker lek het laatste jaar. Hoor via vriend uit bandenbranche dat continental de fabriek verplaatst heeft? Ik vind ze minder betrouwbaar geworden (voorheen 4000/5000km zonder problemen), volgende band word een andere dat is zeker!

Minpunten
  • rubber lijkt zachter te worden
  • sneller lek dan voorheen
  • is prijs niet meer waard

3 / 10

Anita 7 juni, 2017

Band is te hoog

Band is te hoog en loopt tegen de achtervork aan. Voorkant is prima maar je wil natuurlijk het liefst twee gelijke banden.

3 / 10

Fer 20 maart, 2017

gewoon de beste !

Uitstekende band in zowel, comfort, grip, rolweerstand, lekbestendigheid en slijtvastheid. Ik gebruik deze bandjes al jaren (eerst 23 mm, nu al twee jaar de 25 mm) en rijd en vlot 6000 tot 7000 km mee!

Pluspunten
  • slijtvastheid
  • lekbestendigheid
  • comfort
  • grip
  • rolweerstand
Minpunten
  • geen idee!

4 / 10

Marcel 17 oktober, 2016

Helaas klapband.

klapband na 10 km , omdat buitenband losliet op de hiel!

3 / 10

Gerko 17 juni, 2016

2 x klapband

Al jaren rijd ik op de continental 4000s. Nu 2 x klapband met deze band. Laten we hopen dat het een produktiefoutje is.

3 / 10

Joris 27 februari, 2016

Rijdt heerlijk, maar is snel lek

Veel grip, weinig weerstand is wat opvalt zodra je met deze band de weg op gaat. Wat ook opvalt is dat je makkelijk lek rijdt. In mijn geval soms meer dan eens per rit. Na een kleine 500 km zaten er dan ook dermate veel gaten in mijn achterband dat een enkele reis prullenmand de enige nog logische laatste tocht voor deze band was. Jammer, want de band fietst verder als een trein.

Pluspunten
  • snel
  • grip
Minpunten
  • snel lek

3 / 10

Bas 5 september, 2015

25 mm scheurt snel net boven de velgrand

Rijd al jaren op de 4000s vanwege duurzaamheid. De 4000SII 25 mm heb ik nu al 3 keer vervangen (2 keer achterband en 1 keer voorband) binnen 3 maanden na aanschaf. 2 keer klapband en alle drie de keren met een scheur net boven de velgrand waar het nylon of wat het ook is zit. Ook goed opgelet dat de druk echt onder de 8 bar blijft. Ik neem afscheid van dit merk!

Pluspunten
  • Lekbescherming op loopvla
  • Duurzaamheid op loopvlak
Minpunten
  • Extreem slecht sterkte aan de zijkant
  • Snel steentjes verzamelende scheuren en putjes

3 / 10

Ronald 8 april, 2015

Te hoge afschrijving

De nieuwe versie van de 4000S.. ik heb er een uurtje plezier van gehad voordat ik een steentje raakte en er een diepe snee achterbleef in de buitenband. Hij oogt heel zacht. Band is nu afgeschreven, toch jammer voor dat geld.