Menu
Terug

Pegasus D7A Vouwfiets

Pegasus D7A Vouwfiets
Dit product is inmiddels uitverkocht en komt niet meer terug op voorraad.

Alternatief product

Pegasus D3A Low

Bekijk product

mantel-customer-service

Heb je een vraag?

Neem contact op met de klantenservice

Beschrijving

Beschrijving

Een betrouwbare en goede prijs kwaliteit vouwfiets, dat is wat de Pegasus D7A is!

Dagelijks gebruik
De Pegasus D7A is een degelijke en fijn rijdende vouwfiets om dagelijks mee te nemen in de trein en mee naar je werk te fietsen. Doordat hij op te vouwen is, kun je hem ook gemakkelijk meenemen, bijvoorbeeld op vakantie. Heel handig om op de camping de boodschappen mee te halen of de omgeving te verkennen. Met het slimme scharniersysteem kun je het frame en het stuur gemakkelijk inklappen, zodat je vouwfiets lekker snel is opgevouwen. Dit is natuurlijk ideaal wanneer je de vouwfiets dagelijks meeneemt in het openbaar vervoer. Als woon-werkfiets is de Pegasus D7A dan ook een geweldige keuze.

Dus zoek je een fijne vouwfiets, maar wil je niet de hoofdprijs uitgeven, dan is deze Pegasus D7A de ideale fiets voor je.

Technologie

Compact frame
Een vouwfiets moet een compact frame hebben, want wat heb je anders aan een vouwfiets? Nou, met deze Pegasus D7A heb je een hele compacte fiets. Hij heeft namelijk twee vouwpunten; in het midden van het frame en bij het stuur, net boven het balhoofd. Op deze plekken zitten slimme scharniersystemen waardoor je het frame gemakkelijk in kan klappen. Uiteraard kunnen de zadelpen en het stuur helemaal versteld worden om hem nog compacter te maken. Zelfs de trappers zijn gemakkelijk in te klappen. Deze Pegasus is een echte one-size fits all!

Details
De Pegasus D7A is een fiets met detail. De fiets compleet afgemonteerd met verlichting die de voeding halen uit batterijen, een achterdrager, een standaard, een bel en zelfs 7 versnellingen! Hiermee kun je in het drukke stadsverkeer goed voortbewegen. Omdat het drukke stadsverkeer niet altijd te voorspellen is, is een fijn remsysteem een eis. Dankzij de terugtraprem én de velgrem, is je remweg kort en veilig!
Toon meer Toon minder

Review

Review


10 / 10

It's great!

- Dalia 6 augustus 2020

I love this bike. I'm 160 cm tall and not very strong, so this bike is just the right size. It's also light enough and very maneuverable. Luggage rack helps. Better if it was with elastic grippers though. I could put bags on it, but only on the very edge, so my legs don't hit them.

Plus- & minpunten

Covered chain
Good quality
Has front and tail lamps
Light
Maneuverable

Vergelijkbaar product

Vergelijkbaar product

Pegasus D7A
Pegasus D7A
599,-
Huidige product
Pegasus D3A Low
Pegasus D3A Low
749,-
Bovenstaande producten vergelijken
Pegasus D7A Pegasus D3A Low
Pegasus D7A Pegasus D3A Low
1 review
Aantal versnellingen 7 versnellingen 3 versnellingen
Remsysteem V-brake / terugtraprem V-Brakes
Modeljaar 2021 2021
Gewicht 15,0 kg, gewogen door Mantel
Kleur Zwart Wit
599,- 749,-
Huidige product Bekijk product