Menu
Terug

Oakley Sutro S Prizm Trail Torch Fietsbril

Oakley Sutro S Prizm Trail Torch Fietsbril
Kleur frame
156,-
Online tijdelijk uitverkocht
Verwachte levertijd: Volgende week

  • Online besteld, gratis bezorgd

mantel-customer-service

Heb je een vraag?

Neem contact op met de klantenservice
3 Mantel Superstores
Altijd testdag in onze Superstores in Arnhem, Den Bosch & Utrecht
Superstores bekijken

Plus- & minpunten

Plus- & minpunten

  • Kleinere variant van de populaire Sutro-bril, met hetzelfde stoere en veelzijdige uiterlijk.
  • Het frame bestaat uit O-Matter, waardoor deze bril zowel licht als duurzaam is.
  • Het Unobtainium neusstuk biedt een stevige grip, ook als je aan het zweten bent.
  • De Prizm Trail Torch lens is ideaal voor omstandigheden met gemiddelde lichtinval.
  • De lens is minder geschikt voor omstandigheden met zeer fel zonlicht.
Lees wat onze klanten zeggen over dit product

Specificaties

Specificaties

Merk Oakley
Geschikt voor Brildragers Nee
Lenzentype Contrast
Kleur frame Matte Black
Lichtdoorlatendheid 35%
Type Frame Full frame
Kleur lens Rood
In welke omstandigheden fiets je? Schaduw door wolken of bomen

Beschrijving

Beschrijving

De Oakley Sutro S Prizm Trail Torch is een fietsbril die geschikt is voor omstandigheden met gemiddelde lichtinval, bewolkte en schaduwachtige omstandigheden. Via de Sutro S heeft Oakley een kleinere versie gemaakt van de populaire Sutro-zonnebril. Het stoere en veelzijdige uiterlijk blijft intact, evenals de goede bescherming tegen de weersinvloeden.

Sutro S vs. normale Sutro
Naast de nodige overeenkomsten, zijn er ook een aantal verschillen aan te wijzen tussen de Oakley Sutro S en de normale Sutro. Zo kent de Sutro S een frame breedte van 132mm, terwijl de normale Sutro een frame breedte heeft van 139mm. Het zou een misverstand zijn als je denkt dat de Sutro S een XS of kindervariant is. Het is simpelweg een kleinere bril voor volwassenen. Hij is zeer geschikt voor heren met een kleine tot gemiddelde hoofdgrootte, maar dames met een gemiddelde tot grote hoofdgrootte kunnen de Sutro S ook prima dragen. Naast de breedte van het frame is er nog een ander verschil aan te wijzen. De kromming van de lens is verkleind bij de Sutro S, waardoor deze in de kleinere framemaat past. Hierdoor verlies je geen dekking aan de zijkanten van het frame.

Frame en overige technologieën
Het frame van de Oakley Sutro S Prizm Trail Torch is gemaakt van O-Matter. Dit materiaal is super licht qua gewicht en het kent ook een hoge duurzaamheid. Hierdoor voel je nauwelijks dat je een bril draagt en ben je verzekerd van een heerlijk comfort. Bovendien zorgt de goede duurzaamheid ervoor dat deze fietsbril lang meegaat. Het Unobtainium neusstuk zorgt voor een verbeterde grip, zelfs als je aan het zweten bent. Kortom, deze sportbril blijft ten alle tijden goed en stevig op de plek zitten.

Prizm Trail Torch lens
Deze Oakley Sutro S is voorzien van de Prizm Trail Torch lens. Dankzij de lichtdoorlaatbaarheid van 35% is deze lens geschikt voor omstandigheden met gemiddelde lichtinval, bewolkte en schaduwachtige omstandigheden. In bosrijke gebieden komt hij dan ook uitstekend uit de verf. De Prizm-lenstechnologie reguleert alle kleuren die je niet wilt zien weg. Zo worden doffe kleuren 'warmer', wat vervolgens leidt tot een beter contrast. Dankzij deze eigenschappen, van de Prizm Trail Torch lens, kun je allerlei details in bosrijke en schaduwachtige gebieden beter van elkaar onderscheiden. Bovendien werkt de kleurverbetering, die de Oakley Sutro S Prizm Trail Torch teweeg brengt, ook een stuk ontspannender voor de ogen.
Meer lezen


Vergelijkbare producten

Vergelijkbare producten

Oakley Sutro S Prizm Trail Torch
Oakley Sutro S Prizm Trail Torch
156,-
Huidige product
Oakley Jawbreaker Photochromic
Oakley Jawbreaker Photochromic
181,95
Oakley Jawbreaker Prizm Road
Oakley Jawbreaker Prizm Road
154,95
Oakley Sutro Prizm Road
Oakley Sutro Prizm Road
124,95
Bovenstaande producten vergelijken
Oakley Sutro S Prizm Trail Torch Oakley Jawbreaker Photochromic Oakley Jawbreaker Prizm Road Oakley Sutro Prizm Road
Oakley Sutro S Prizm Trail Torch Oakley Jawbreaker Photochromic Oakley Jawbreaker Prizm Road Oakley Sutro Prizm Road
60 reviews 33 reviews 16 reviews
Geschikt voor Brildragers Nee Nee Nee Nee
Lenzentype Contrast Fotochromatisch Contrast Contrast
Kleur frame Matte Black Polished Black Matte Black / Polished White / Polished White / Black / Redline / Uranium Matte Black / Matte White / Matte White Pink
Lichtdoorlatendheid 35% 23 - 69% 20% 20%
Type Frame Full frame Full frame Full frame Full frame
Kleur lens Rood Clear Black Iridium Photochromic Prizm Road Prizm Road
156,- 181,95 154,95 124,95
Huidige product Bekijk product Bekijk product Bekijk product

Alle specificaties

Uitgebreide omschrijving

O-Matter

Een stressbestendig frame materiaal dat de meest extreme omstandigheden doorstaat. Dit materiaal is super licht van gewicht maar super duurzaam. Gecontroleerde flexibiliteit verhoogt de impact weerstand en draagt tegelijkertijd bij aan het alledaagse draagcomfort.

Unobtainium nosepads

Unobtainium neuspads verhogen de grip met transpiratie om de bril veilig op zijn plaats te houden.

Type Oakley Prizm Lens

Prizm Trail Torch

De Prizm Trail Torch lens is geschikt voor omstandigheden met gemiddelde lichtinval, bewolkte en schaduwachtige omstandigheden. Met zijn lichtdoorlating van 35%, reguleert de Prizm Trail Torch lens alle kleuren weg die je niet wilt zien. Zo worden doffe kleuren warmer, wat leidt tot een verbeterd contrast. Rode, Groene en bruine kleuren worden dieper en helderder zichtbaar. Deze kleuren komen ook het meeste voor in bosrijke gebieden. Dankzij de eigenschappen van deze lens zijn de vele verschillende details in het bos of zanderige omgevingen beter van elkaar te onderscheiden. Hierdoor wordt je veiligheid vergroot, aangezien obstakels beter zichtbaar zijn en je ze dus beter kunt ontwijken. Uiteraard zorgen de eigenschappen van deze lens ook voor een lekkere ontspanning voor de ogen. De Prizm Trail Torch lens is ideaal voor het gebruik in situaties met gemiddeld lichtinval, bewolkte en schaduwachtige omstandigheden. Indien de zon schijnt is deze lens ook prima te gebruiken.