Wij gebruiken cookies om het winkelen nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou verzamelen en jouw internetgedrag binnen (en mogelijk ook buiten) onze website volgen. Aan de hand van deze informatie passen wij en derde partijen advertenties aan jouw interesses en profiel aan. Door verder gebruik te maken van onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer informatie

Niu N1S N-series


Aantal km/h
Kleur (Scooters)
€ 2.999,-
Om je advies op maat te kunnen bieden, is dit product enkel in onze winkel beschikbaar. Online bestellen is helaas niet mogelijk.

  • Bij ons geen verborgen kosten. Alle prijzen zijn inclusief afleverkosten
  • Onze haal- en brengservice helpt je weer op weg
  • Een gratis leenfiets als je die nodig hebt
  • Alle occasions inclusief 3 maanden garantie en een servicebeurt
  • Official dealer van Vespa, Sym, Peugeot en vele andere merken
  • Klantenbeoordeling 9.3 uit 45.179 reviews

Rijklaar

Bij ons weet je wat je kunt verwachten. Dus geen onverwachte extra afleverkosten, kentekenkosten, leges RDW of verwijderingsbijdrage. Dat zit gewoon bij de prijs in.

Specificaties

Merk Niu
Actieradius Tot 80 km

Beschrijving

De NIU N-Series gebruikt de modernste lithium-ion accupakketten (Gefabriceerd door Panasonic, Samsung en LG) met een garantie van twee jaar. Door het gewicht van slechts 10 kg (22lbs) kan je de NIU accu makkelijk meedragen voor opladen op kantoor of thuis. Het 29aH accupakket is binnen zes uur volledig opgeladen, levert een bereik van 80km, of ongeveer vier dagen normaal gebruik in de stad.

Meer lezen

Standaard meegeleverd

GPS
Anti-Diefstal alarm
Traceersysteem


Vergelijkbare producten

Niu N1S N-series Niu M1 M-series Niu M+
Niu N1S N-series Niu M1 M-series Niu M+
Actieradius Tot 80 km Tot 100 km
Aantal km/h 25 km/h / 45 km/h 25 km/h / 45 km/h 25 km/h / 45 km/h
Kleur (Scooters) Zwart / Mat Zwart / Wit / Blauw / Mat Grijs / Rood / Antraciet Mat Zwart / Wit / Blauw / Rood / Antraciet Zwart / Wit / Blauw / Rood
€ 2.999,- € 2.249,- € 2.599,-
Huidige product Bekijk product Bekijk product

Alle specificaties

Uitgebreide omschrijving

De N-Series biedt je 80 kilometer vrijheid met slechts één oplaadbeurt. Dit is niet zomaar een scooter, het is dé manier om de stad te verkennen. Rijd ermee naar het werk, ga erop uit tijdens het weekend.

BOSCH + FOC Aandrijving
Duitse Precisie, Geoptimaliseerd

We sloegen de handen in elkaar met BOSCH motor om een ultra-efficiënte en slimme motor voor de toekomstige e-scooters te bouwen. De kern van deze samenwerking bestaat uit het door NIU ontwikkeld “Field-Oriented Control” systeem, dat we speciaal ontwikkelden voor de 1500W BOSCH motor om het energieverbruik te optimaliseren. We koppelden de door FOC geoptimaliseerde motor aan een EBS tweevoudig remsysteem om vermogen terug in het systeem te brengen. Wanneer je afremt, wordt de accu dus opgeladen.

NIU APP
Real-time Intelligentie

GPS / Anti-Diefstal / Traceersysteem / Scooter Diagnostiek / Helpcenter

De NIU APP maakt het mogelijk de status van de N-Series in real-time te bekijken. Ook als de scooter uit het zicht staat, kunt je gerust zijn over zijn veiligheid met onze anti-diefstal traceerfunctie. Daarnaast kun je in een oogwenk zien hoeveel accucapaciteit er over is, de recente ritten bekijken, onmiddellijke updates verkrijgen met betrekking tot mogelijke defecten van de scooter, het dichtstbijzijnde onderhoudscentrum vinden, en de gebruikershandleiding raadplegen door enkele swipes over het scherm van de app... en dit is nog maar het begin.

Anti-Diefstal
Gemoedsrust
Via een ingebouwde GPS-tracering zullen NIU scooters onmiddellijk een melding versturen naar de NIU Cloud wanneer een ongeoorloofde beweging van de scooter plaatsvindt en zal de eigenaar onmiddellijk van de diefstal op de hoogte gebracht worden en voortdurende updates over de locatie van de scooter ontvangen.