Menu
Terug
Nu honderden artikelen voor bodemprijzen in de magazijnopruiming! Op = op. Shop nu

Lapierre Mountainbikes

14
Een geschikte Lapierre mountainbike is er voor iedereen te vinden. Het Franse Lapierre heeft een geweldige MTB line-up. Niet zo gek, als je bedenkt dat in Frankrijk alle denkbare mountainbike-disciplines uit te voeren zijn. Van downhill mountainbikes met ruime veerweg, enduro mtb’s tot trail mountainbikes en snelle en lichte cross country mountainbikes: Er is altijd een Lapierre mountainbike te vinden die jou nog meer laat genieten van jouw onverharde rondjes!
Meer lezen

Gesorteerd op


Gekozen filters

Lapierre PRORACE 4.9 48L

1.299,-
Adviesprijs 1.699,-
Outlet

Lapierre Prorace 3.9

1.099,-
Adviesprijs 1.399,-
Outlet

Lapierre Edge 5.9

649,-
Adviesprijs 849,-
Outlet

Lapierre XR 5.9

3.599,-
Adviesprijs 3.999,-

Lapierre XR 7.9

4.999,-

Lapierre Zesty TR 3.9

1.899,-
Adviesprijs 2.099,-

Lapierre Edge 7.9 2022

849,-
Adviesprijs 949,-

Lapierre Prorace CF 6.9

2.599,-
Adviesprijs 2.699,-

Lapierre XRM 8.9

5.099,-
Adviesprijs 5.599,-

Lapierre Edge 9.9

999,-
Adviesprijs 1.049,-

Ben je tevreden met het assortiment?

Lapierre MTB Kopen? Grote voorraad mountainbikes!

Hoe zorg je ervoor dat je als fietsenmerk de beste mountainbikes weet te creëren? Je laat één van de beste mountainbikers aller tijden helpen bij de ontwikkeling van je MTB’s. Dat is precies wat er gebeurt met de Lapierre mountainbikes. Nicolas Vouilloz, 7-voudig wereldkampioen downhill en al jaren betrokken bij productontwikkeling in de MTB-wereld, zorgt ervoor dat jij als klant met de beste mountainbikes over de trails kunt rijden.

Lapierre XR: Lichte en snelle full-suspension mountainbike

Licht carbon frame en vering voor en achter: De Lapierre XR mountainbike-serie biedt alles wat jij nodig hebt om nog sneller de trail over te knallen. Met deze Lapierre MTB’s ga je met nog meer controle over alle oneffenheden, waardoor je sneller bochten door kunt en meer tractie hebt wanneer je wilt accelereren. De Lapierre XR is een machine om absolute topprestaties mee te leveren.

Lapierre Prorace: Vlotte aluminium cross-country mountainbike

Dat design hoog in het vaandel staat, bewijst de Lapierre Prorace-serie. Deze ranke Lapierre mountainbike ziet er niet alleen snel uit, maar is het ook. Een hardtail mountainbike waarmee jij de boswegen en trails kunt verkennen én overwinnen. Alle aluminium MTB’s uit deze serie hebben namelijk wendbare en stabiele rijeigenschappen, waardoor de meest technische trails nog leuker worden.

Lapierre Edge: Hoogwaardig instapmodel

Fietsen moet voor iedereen mogelijk zijn! Althans dat is één van de motto’s van Lapierre. Daarom was het voor hen heel belangrijk om een kwalitatief goed en fijn rijdende mountainbike neer te kunnen zetten voor een kleiner budget. De uitkomst van deze gedachtegang is de Lapierre Edge-serie. Een echte Lapierre MTB met geweldige rijeigenschappen om de trails mee te overwinnen voor een heel vriendelijke prijs.

Lees meer op ons blog

Framemaat mountainbike - Welke mountainbike framemaat heb ik nodig?

Meer lezen

12 redenen om te mountainbiken in de zomer en in het voorjaar

Meer lezen

Schakelen MTB - Hoe kan ik het beste schakelen met mijn mountainbike?

Meer lezen

De verschillende Mountainbike Disciplines op een rij - Van Cross Country en Trail tot Enduro en Downhill

Meer lezen