Menu
Terug
Terug naar klantenservice

Vragen over: Voorraad

Dat komt doordat de vraag hoger is dan het aanbod van onze leveranciers. We krijgen te weinig fietsen geleverd om goed aan de vraag te kunnen voldoen.

Sinds het begin van de pandemie zien we bij Mantel dat de vraag naar racefietsen en mountainbikes enorm is toegenomen. Het is namelijk een leuke sport (al zeggen we het zelf) die je alleen en corona-proof kan beoefenen. Daarnaast hebben fabrieken overal in de wereld stil gelegen vanwege lokale corona-maatregelen. Daardoor zijn geplande producties op verschillende momenten en plekken in de wereld stil gevallen. Hierdoor is een vertraging ontstaan in de productie van de collecties van 2021 en 2022.

Het productieproces van een fiets van begin tot eind duurt drie jaar. Fiets.nl heeft een compleet en helder verhaal over geschreven: “Waar blijft mijn fiets? Hoe het komt dat fietsenwinkels (bijna) leeg zijn”.

Boven de blauwe knop ‘Mail mij bij voorraad’ zie je staan wanneer wij verwachten dat het product weer in ons magazijn ligt. Dit is de levertijd die wij van de leverancier te horen hebben gekregen. De levertijd die daar staat kun je als klant dus ook geloven.
Nee helaas niet. We stellen ons assortiment met zorg samen, inmiddels hebben we meer dan 12.000 producten. Maar we moeten ook keuzes maken. Staat het niet op onze website dan kunnen we het dus ook niet bestellen.
Klantenservice
026-4450945
service.nl@mantel.com
Stuur een email