Beste Izibike klant,
Vanaf 15 januari 2018 gaan Izibike en Mantel samen verder op www.mantel.com. Voor al je online aankopen van fietsen en fietsonderdelen kun je nu terecht op www.mantel.com.
Meer informatie

Over Mantel

Terug

Hoe het allemaal begon

Het begon allemaal in 1938 in Arnhem. We waren destijds een typische lokale fietsenwinkel, opgericht door Dick Mantel, de opa van onze huidige directeur. In de jaren tachtig openden we onze tweede winkel in Elst, vlakbij Arnhem. Daarna ging het hard. Met de opkomst van het internet werden we één van de eerste Nederlandse webshops die fietsonderdelen ging verkopen.

Superstore

In 2013 gooiden we de deuren van onze superstore in Arnhem open. Met 5.000 m2 aan winkelruimte en ons unieke ‘Pick & Ride’ hebben we een nieuwe standaard gezet voor de fietsbranche in Nederland. In onze superstore vind je een 500 m2 grote kledingafdeling ‘Wear’ met high-end merken als Assos, Castelli, Sportful, Oakley en nog veel meer. Maar ook onze afdeling ‘Parts’, waar al onze fietsonderdelen zo staan opgesteld dat je ze zelf kunt bekijken en voelen. En last but not least onze fietsen. Racefietsen en mountainbikes staan opgesteld zover je kan kijken. We zijn officieel dealer van Trek, Giant, BMC, Scott, Cube, Colnago en Bulls. Maar natuurlijk ook van onze eigen Nederlandse merken zoals Gazelle, Koga, Batavus, Sparta en Cortina. En je kunt ze in de winkel allemaal proefrijden!

Internationale groei

Sinds 2014 is onze webshop ook te vinden vanuit het buitenland. Op dit moment zijn we actief in landen als België, Duitsland, Italië, Spanje, Zweden, Denemarken en nog veel meer landen. Als fietsfanaten die verkopen aan mede-fietsfanaten zijn onze basisprincipes simpel. Behalve een snelle levering, scherpe prijzen en geen gedoe tijdens je bestelproces, geloven wij in een uitstekende service en goed advies.

Heeft deze informatie jou geholpen?

Nee

Contact

Bestelling & Bezorging

Acties & Kortingen

Retourneren & Garantie

Superstores in Arnhem & Den Bosch

Werkplaats

Fietsplan

Sponsoring

Algemeen & Juridisch

Leverancier worden?