Beste Izibike klant,
Vanaf 15 januari 2018 gaan Izibike en Mantel samen verder op www.mantel.com. Voor al je online aankopen van fietsen en fietsonderdelen kun je nu terecht op www.mantel.com.
Meer informatie

Aanschaf via fietsplan/ WKR

Terug

Je kunt je bestelling bij ons betalen met Fietsplan of een WKR-regeling? Je hoeft enkel na te gaan welk type regeling je hebt en welk bedrag je te besteden hebt.

Stap 1: Informeer bij je werkgever:

Vraag je werkgever óf en voor welk bedrag je een fiets mag aanschaffen binnen de WKR. De werkgever kan de administratie zelf beheren of werken met een bemiddelaar, zoals NFP, FiscFree of BFN.

Stap2: Zoek je nieuwe fiets uit

Bekijk ons fietsaanbod en zoek de nieuwe fiets uit. Wanneer je een fiets ziet die meer kost dan de WKR / fietsplan van je werkgever toestaat, dien je de meerprijs zelf te betalen. Dit bedrag kan rechtstreeks aan ons worden voldaan.

De betaling

Momenteel zijn er drie soorten manieren waarop een fiets met een fietsplan of WKR regeling kan worden betaald:

  1. Je werkgever maakt het bedrag van de factuur naar ons over. Hierbij zoek je de gewenste fiets uit en dien je de order/offerte in bij je werkgever, die vervolgens het bedrag naar ons overmaakt.
  2. Je betaalt de factuur en dient deze in bij je werkgever. Hierbij zoek je de gewenste fiets uit en dien je de factuur in bij je werkgever. Hierbij is het mogelijk dat je een kopie krijgt van de originele factuur. Op deze manier verrekend uw werkgever met u de fiets.
  3. Het fietsplan / WKR regeling loopt via een tussenpersoon ( NFP, Fiscfree of BFN).

Zijn er kosten aan verbonden?

Bij de meeste fietsplannen / WKR regelingen zijn er geen kosten aan verbonden. Dit is wel het geval wanneer je fietsenplan via een bemiddelaar loopt, zoals het NFP, Fiscfree en BFN. Deze bemiddelaars rekenen administratiekosten, omdat zij de administratie overnemen van je werkgever. Hiervoor rekenen zij 15% kosten over maximaal 749 euro (dat is maximaal 112,35 euro aan administratiekosten) en 10% over de fietsplanbonnen die gebruikt kunnen worden voor accessoires. Dit betekend dat wanneer je een fiets koopt van 749 euro dat je €112,35 zelf dient bij te betalen.

Duurt de levering van de fiets langer met een fietsplan?

De levering van de fiets is afhankelijk van hoe snel de werkgever of bemiddelaar het geld naar ons overmaakt. Zodra deze vergoeding én de eventuele restprijs aan ons zijn overgemaakt, wordt de fiets geleverd.


Heeft deze informatie jou geholpen?

Nee

Contact

Bestelling & Bezorging

Acties & Kortingen

Retourneren & Garantie

Superstores in Arnhem & Den Bosch

Werkplaats

Fietsplan

Sponsoring

Algemeen & Juridisch

Leverancier worden?