KASK Protone + gratis Oakley M2 Iridium Bril

Dit product is inmiddels uitverkocht en komt niet meer terug op voorraad.
  • logo-postnl
  • logo-ideal
  • logo-mastercard
  • logo-visa
  • logo-paypal
KASK Protone + gratis Oakley M2 Iridium Giro Synthe Giro Synthe MIPS KASK Protone
KASK Protone + gratis Oakley M2 Iridium Giro Synthe Giro Synthe MIPS KASK Protone

169 reviews

76 reviews

88 reviews
Type Race helm Allround helm Allround helm Allround helm Allround helm
Helmmaat S / M / L S / M / L / 51 - 55 cm S / M / L / 51 - 55 cm S / M / L / 50 - 56 cm
Kleur Zwart / Wit Mat Zwart / Mat Zilver Glimmend Rood / Mat Zwart / Wit / Fluorgeel / Mat Zwart / Wit / Zilver / Wit / Rood Nero / Bianco / Blue Matt / Nero Lime / Nero Matt / Nero Matt-Rosso
Hoofdomtrek in cm 50 cm / 51 cm / 52 cm / 53 cm / 54 cm / 55 cm / 56 cm / 57 cm / 58 cm / 59 cm / 60 cm / 61 cm / 62 cm 51 - 55 / 56 - 59 / 60 - 63 60 - 63 / 51 - 55 / 56 - 59 59 - 62 / 52 - 58 / 50 - 56
MIPS Nee Nee Ja Nee
€ 235,- € 189,95 Vanaf € 199,95 € 235,-
Huidige product Bekijk product Bekijk product Bekijk product

Uitgebreide omschrijving

KASK Protone
Technologieën:

3D Dry:
De paddings in deze helm is voorzien van 3D-Dry technologie. Deze technologie zorgt voor een uitstekend comfort en prestaties.

Aero Control:
Deze helm is voorzien van een aerodynamisch schaal die is getest in de windtunnel. In welke richting jij je hoofd ook houdt de luchtuitlaat zal optimaal blijven.

ECO Chinstrap:
Een anti-allergische en wasbare kinband die erg comfortabel zit. Helpt irritatie aan de huid te voorkomen.

M Moulding:
Deze technologie verbindt de binnenste polystyreen laag met de buitenste polycarbonaat laag, dit samen zorgt voor een betere schokabsorptie.

MIT Technologie:
De MIT technologie zorgt ervoor dat je hoofd perfect wordt beschermd. De polycarbonaat laag zit hierbij over de gehele helm: op de basis, onderring en achterzijde.

Octo Fit:
Het rubberen micro dial verstelsysteem op de helm is met één hand te bedienen. De draaischijf is 180 graden te draaien waardoor je hem snel en eenvoudig verstelt. De Skeletal beugels zijn zo ontworpen dat ze een perfecte ondersteuning aan je hoofd bieden.

Sanitised:
De pads zijn voorzien van een antibacteriële laag die nare geurtjes voorkomen.

Oakley M2 Iridium
Technologieën:

Plutonite Lens
Een van de meest optisch zuivere materialen die gebruikt word in hedendaagse brillen.
Het materiaal zorgt voor een maximaal helder zicht en is in staat bijna elke impact te weerstaan. De lens filtert 100% van alle UVA, UVB, UVC en schadelijke blauwe lichtstralen tot 400 nm. Er zit geen speciale coating op de lens, maar de lens zelf beschermd tegen de UV straling.

High Definition Optics
Dit is een verzameling van gepatenteerde technologieën die er voor zorgen dat Oakley brillen voldoen aan de test normen van het ''American National Standards Institute'' voor optische helderheid, visuele betrouwbaarheid en slagvastheid.

Impact Protection
Dankzij decennia van innovatie, zorgen Oakley performance brillen voor compromisloze bescherming tegen hoge snelheden en hele zware impacts. De bescherming is een voordeel van de hoogwaardige materialen en zijn unieke ontwerp met de Oakley lens/frame combinatie.

Three-Point Fit
Een gepatenteerde innovatie die verzekerd dat het frame alleen contact met de neus brug en de zijkant van het hoofd maakt. Dit systeem zorgt er voor dat de lens in een nauwkeurige optische uitlijning zit en een fijne pasvorm heeft die de drukpunten van frames met oorhaken elimineert.

O-Matter
Een stressbestendig frame materiaal dat de meest extreme omstandigheden doorstaat. Dit materiaal is super licht van gewicht maar super duurzaam. Gecontroleerde flexibiliteit verhoogt de impact weerstand en draagt tegelijkertijd bij aan het alledaagse draagcomfort.

Fire Iridium lens:
De spiegelende Iridium coating vermindert de schittering van bijvoorbeeld het wegdek. Hierdoor wordt het zicht verbeterd.