We use cookies to make shopping even easier and more personal. These cookies allow us and third parties to collect information about you and track your internet behaviour inside (and possibly outside) our website. Based on this information, we and third parties can adapt advertisements to your interests and profile. By continuing to use our website, we assume that you agree with this. More information
Menu
Back

Bontrager Arvada Comp reviews

8.5 / 10 Average from 18 reviews | Write a review

8.5 / 10

18 reviews
5
(8)
4
(10)
3
(0)
2
(0)
1
(0)

Pros

There are currently no pro's available in English yet

Cons

There are currently no cons available in English yet


8 / 10

Maikel 7 October, 2019

Prettig zadel in zowel prijs als kwaliteit

Gekocht daar het zadel wat af fabriek geplaatst was enkele problemen gaf. Met behulp van de keuzehulp op de website bij dit zadel terecht gekomen. Eerste ritten gemaakt en ondanks hij binnen 30 dagen retour mag, blijft hij mooi op de fiets want hij bevalt erg goed.

Pros
  • Looks
  • Uitsparing
  • Prijs/kwaliteit

8 / 10

STEEFANO 5 October, 2019

Buon equilibrio tra comfort e rigidità

9 / 10

Ruud 23 September, 2019

Goed zadel, perfect voor mij

Zadel gekocht na de Mantel keuzehulp geraadpleegd te hebben. Goed besluit, goede keuze. Blij mee!

Pros
  • Juiste lengte
  • Juiste breedte
  • Zacht genoeg
  • Hard genoeg
  • Zadel is niet te glad of te ruw maar precies goed
Cons
  • Tot nu toe niet

9 / 10

Pieter 2 August, 2019

Zit goed

De zadel zit goed en ziet er goed uit

Pros
  • zit goed

10 / 10

Willem 21 July, 2019

zeer luxe zadel

zeer tevreden

8 / 10

Reinard 15 July, 2019

Fijn zadel, past goed bij me.

De keuzehulp op de site is prima en helpt bij het vinden van een goed zadel.

Pros
  • Past goed bij mijn lichaam
  • Ik had m 30 dagen op proef
  • Goede prijs
  • Snelle levertijd
Cons
  • Nieuw zadel is altijd wennen....

9 / 10

Marlies 28 June, 2019

Prima zadel voor een mountainbike

Prima bestellen en snelle levering

9 / 10

Jurriaan 19 April, 2019

Aanrader.

Stevig zadel, maar desondanks ook voor lange tochten zeer prima.

Pros
  • Stevig
  • Goede vorm
  • Schappelijke prijs
Cons
  • Geen

7 / 10

Jurgen 8 April, 2019

Goed zadel vs de prijs

8 / 10

Hans 19 March, 2019

Prima zadel

Ik kocht dit zadel ter vervanging van een Selle Royal Lookin Moderate, Royalgel . Dankzij het zadel meetsysteem kwam ik bij dit zadel terecht . Ik zit er meteen heel goed op en het fietst heel fijn . Het is niet meteen het zachtste , maar ook niet het hardste zadel .

Pros
  • Het zit heel fijn
  • Geen last van wrijving
  • Niet te hard en niet te zacht
Cons
  • Nog niet gevonden

10 / 10

Jeroen 4 February, 2019

Super zadel, zit vanaf de eerste rit prima. Ook op de lange tocht.

Super zadel, hoefde er bijna niet aan te wennen. Zat vanaf de eerst rit lekker, op tijden de lange tocht.

8 / 10

Hein 28 January, 2019

Prijs/kwaliteit goed

Pros
  • prijs/kwaliteit
  • voldoende zacht voor MTB

8 / 10

Hein 28 January, 2019

Prijs/kwaliteit goed

Pros
  • prijs/kwaliteit
  • voldoende zacht voor MTB

9 / 10

Fietsmeneer 6 December, 2018

De paswijze werkt echt! Thnx Mantel! Fijne dagen :D

8 / 10

Mathias 12 November, 2018

Veel waar voor zijn geld

Zat vanaf eerste rit als gegoten. Perfecte verhouding naar zitcomfort

Pros
  • Aangenaam om zitten

8 / 10

Dennis 17 October, 2018

Goed zadel, niet hard maar zeker niet te zacht

Goed zadel. Doet wat het moet doen :) Hij is niet glad dus je kan er niet overheen schuiven daar moest ik wel aan wennen. Maatstreepjes op de beugel maken het makkelijk om hem goed af te stellen.

9 / 10

L.B. 13 September, 2018

prima zadel zit lekker. Zadelpijn voorbij

8 / 10

Marcel 11 September, 2018

Comfortabel en degelijk racezadel

Goede ondersteuning, zit comfort door voldoende padding. Deze vangt ongewenste trillingen en schokken van slechte wegdek voldoendeg op. Blijft dit ook doen bij lange ritten. Vaak gekozen voor een duurder zadel wat zeker niet beter was! Het is tevens een fraai zadel en ziet er mooi uit op mijn willier.

Pros
  • Comfort
  • Padding voldoende voor lange ritten
  • Fraai race model
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
Cons
  • Uitvoering in staal nog zwaarder