Menu
Back

3T Zero25 Team Stealth Carbon

3T Zero25 Team Stealth Carbon
This product is sold out, and will not come back in stock.

mantel-customer-service

Ask a question about this product

Email Customer Service

Description

Description

3T Zero25 Team Stealth Carbon seatpost is ideal thanks to its adjustable setback. With the 3T Zero25 Team Stealth seatpost, you can ride with both a 25mm setback and a zero setback. The 3T Zero25 looks very stealth with its all-black appearance and therefore matches any bike in terms of colour.

Compatibility

• Shaft material: Carbon
• Head material: Aluminium
• Finish: UD gloss black
• Setback: 0/25 mm
• Bolts: Stainless steel black
• Weight: 215 grams (27.2mm)
• Length: 350mm
• Diameter: 27.2mm / 31.6mm
Show more Show less

Reviews

Reviews

2.9 / 5
Average from 7 reviews
5
2 reviews
4
1 review
3
0 reviews
2
2 reviews
1
2 reviews

Most relevant reviews

5 / 5

Nice clean looking design. Clamp mechanism is a little fiddly though

- Des 22 April 2019

Nice simple looking design. Replaced my 3T with offset for this one after a bike fit. Works fine, could be a lighter but given the price would recommend.

1 / 5

Miskoop

- Bram 23 June 2021

Echt een waardeloos product, zeer lastig te installeren, zelfs voor de fietsenmaker. En nadien zeer vaak los. Inmiddels door vele vastdraaien is het metaal volledig kapot gegaan. Echt een miskoop.

Pros & Cons

Looks
Metaalmoeheid
Zadel verschuift
Zeer lastig te installeren

2 / 5

Nicht wirklich gut der Sattel hat spiel egal wie fest man ihn anschraubt

- Hansgeorg 20 May 2020

4 / 5

Prima, als je hem goed gebruikt

- Jeroen 24 January 2020

Vanaf eerste installatie zit mijn zadel heel goed vast en ik weeg 85kg. Het in elkaar zetten van de zadelbevestiging op deze pen is wel wat onhandig omdat je de 4 'schelpjes' die de zadelklem vastzetten op de pen precies goed moet plaatsen. Je hebt in ieder geval ook goede fiber grip / friction paste nodig. Zit een zakje bij voor eerste installatie, maar een backup tube van dat spul kan geen kwaad. Zonder dat te gebruiken gaat alles onvermijdelijk schuiven, ook al draai je de zadelklembout aan tot de max 9 Nm. Eerst beide oppervlakken goed vetvrij maken (beetje brandspiritus/ontvetter o.i.d. gebruiken) en drogen met een schone doek. Dan de contactoppervlakken ruim insmeren met friction paste. Gebruik geen normaal montagevet. Friction paste zorgt door de korrels die erin zitten voor grip en extra stroefheid en dat is wat je hier wil. Wel handig om de inbusbout even in te vetten voordat je hem in elkaar schroeft, dat voorkomt gekraak. Met 8 Nm zit alles vast en blijft alles op zijn plek. Minpuntje is dat je een Torx 27 bit nodig hebt om hem vast te zetten, en die zit niet op alle multitools en zit ook niet standaard bij iedere momentsleutel.

Pros & Cons

traploos verstellen van hellingshoek zadel
zelf kiezen tussen 0 of 25mm offset
zit goed vast
installatie is een nauwkeurig klusje
torx 27 bout is niet heel gangbaar
vrij prijzig

1 / 5

Slecht product

- Tom 10 November 2019

Wat een troep is dit. Het ziet er geweldig uit maar het doet totaal niet waarvoor het bedoelt is, je zadel op zijn plek houden. Sinds de aanschaf sta ik meer naast mijn fiets dat dat ik er op zit. Ongelofelijk dat dit ontwikkeld is door 3T. Snel weg en fatsoenlijk materiaal kopen.

Pros & Cons

niet stabiel
slecht in te stellen
werkt niet goed