Gazelle Bloom

1

De Gazelle Bloom is dé moederfiets bij uitstek. Deze fiets is puur en alleen ontwikkeld voor moeders en aan alle details is gedacht. Overal is gedacht aan optimaal comfort voor moeders. De Gazelle Bloom is dé fiets om kinderen veilig en snel mee op pad te nemen. 

Ben je tevreden met het assortiment Gazelle Bloom?

Ja Nee

Als moeder die graag de kinderen meeneemt op de fiets verwacht je net dat beetje meer van je fiets, de Gazelle Bloom biedt je net dat beetje meer. Een veilig gevoel en goede controle over je fiets is erg belangrijk als je je kinderen mee wilt nemen op die fiets, en niet iedere stadsfiets is hier geschikt voor. De Gazelle Bloom is uitstekend geschikt voor het monteren van een kinderzitje op zowel de voor- als achterzijde van de fiets. Het frame is speciaal ontwikkeld om meer ruimte te bieden tussen het zadel en het stuur. Hierdoor kun je gemakkelijk op- en afstappen, ook als er een kinderzitje gemonteerd is. Ook is de verhouding tussen je zadel en de hoogte van het stuur aangepast om meer comfort te bieden. 

Met de 7 versnellingen van Shimano Nexus kun je in iedere omstandigheid licht en makkelijk trappen en met de Shimano Rollerbrakes sta je stil wanneer je dat wilt. De gesloten kettingkast en de naafdynamo maken de Gazelle Bloom onderheidsvriendelijk. 

Yepp en de Gazelle Bloom

Een moederfiets is niet compleet zonder kinderzitjes! De Gazelle Bloom is voorzien van de zogenaamde ''Easyfit Window'' van Yepp, hierdoor kun je zonder extra onderdelen of koppelstukken gemakkelijk en snel een Yepp kinderzitje in de achterdrager klikken. Let wel op dat je altijd kiest voor een kinderzitje met de aanduiding ''Easyfit''

De voorzitjes van Yepp kun je monteren door middel van de Yepp stuuradapter Deze adapter is een 2 in 1 bevesting waarin je zowel het zitje als het windscherm bevestigd.