Menu
Terug

Flyer Upstreet2 5.00 Elektrische Fiets

Flyer Upstreet2 5.00 Elektrische Fiets
Schrijf de eerste review
De levertijd op dit product is onzeker en langer dan 4 maanden. Reserveren is niet mogelijk. Ons advies is om naar een alternatief te kijken.

Alternatief product

Gazelle Ultimate C8+ HMB

Bekijk product

mantel-customer-service

Heb je een vraag?

Neem contact op met de klantenservice

Verzeker je nieuwe fiets

Verzeker de Flyer Upstreet2 5.00 tegen diefstal voor 8,19 per maand
Meer informatie

Vanwege de grote vraag is dit product de komende maanden beperkt leverbaar. Reserveren is niet mogelijk. De verwachte leverdatum staat op deze pagina vermeld. Dit is de meest recente informatie die we van onze leverancier hebben ontvangen. Onze klantenservice heeft dezelfde informatie die jij op deze pagina kunt vinden. Schrijf je in voor een 'mail mij bij voorraad' dan sturen wij je een bericht zodra het product of de fiets weer op voorraad is. Lees ook de veelgestelde vragen.

Beschrijving

Beschrijving

De ideale fiets voor de treinreizende forens; als je daar naar op zoek bent, kom je als snel bij de elektrische Flyer Upstreet2 5.0 vouwfiets uit. Maar eigenlijk is het nog zoveel meer dan dat.

Krachtige e-bike techniek
Wanneer ruimte beperkt is, maar de eisen aan je fiets groot, toont de Upstreet2 5.0 zijn klasse. De pluspunten van een vouwfiets en een e-bike worden namelijk gecombineerd in één product. Qua e-bike techniek heeft Flyer gekozen voor de Bosch Active Line Plus met 50Nm aan krachtkoppel. Daarbij zit de 500Wh sterke accu compleet verwerkt in het frame. Met deze combinatie kun je in alle gemak tot 100 kilometer lang genieten van trapondersteuning. Daarbij is de motor van deze elektrische vouwfiets niet alleen sterk genoeg voor kort stadsverkeer, er wordt ook genoeg kracht geleverd om bijvoorbeeld op vakantie een wat langere rit te maken in licht glooiend terrein.

Ideaal voor op reis of tijdens het forensen
Het grootste gedeelte van de functionaliteit van de Upstreet2 5.0 komt natuurlijk vanuit de mogelijkheid tot het opvouwen. Door de dubbele zekering op de vouwverbinding is dit een fiets die erg stabiel rijdt. In opgevouwen toestand is deze elektrische fiets 93 x 85 x 40cm. Hoewel die daarmee iets groter is dan sommige andere vouwfietsen, is de fiets nog steeds heel makkelijk mee te nemen in de trein of bijvoorbeeld in de camper op vakantie. Daarmee is dit een uitermate geschikte fiets voor forensen en vakantiegangers die ook eens een stukje willen fietsen.

Ben jij een forens die elke dag toch een stuk moet fietsen of wil je een kleine elektrische fiets om mee te nemen op vakantie? Kijk dan zeker eens naar de veelzijdige Flyer Upstreet2 5.0.

Technologie

Frame vork en wielen
De Flyer Upstreet2 5.00 heeft hydrogevormde buizen. Het frame is gemaakt van aluminium en heeft een mooie kleur Jeans Blue Gloss als kleur gekregen. Dit model wordt alleen met de lage instap geproduceerd en geleverd met mooie, compacte 20 inch wielen. De vouwfiets wordt geleverd met een goede, stijve voorvork voor de juiste kracht overbrenging.

Motor, accu en display
Ze hebben de Bosch Active Line Plus in combinatie met de Bosch powertube 500W en het Intuvia display gekozen voor deze vouwfiets. Hiermee heeft de Flyer 4 ondersteuningsniveaus en zal de fiets tot maximaal 25 km/h ondersteuning geven.

Versnelling- en remsysteem
De vouwfiets heeft een 8 versnellingsnaaf van Shimano Nexus. De Upstreet is voorzien van een sterk, hydraulisch remsysteem.

Verdere afmontage
Een sterk punt van deze e-vouwfiets is het comfort. De verende zadelpen heeft een parallellogram-constructie. Voordeel hiervan ten opzichte van een telescopische vering in de buis, is dat de vering beter in het verlengde van de rugwervel plaats vindt. Hierdoor geeft deze vering veel comfort. De 20 inch banden hebben daarnaast een breedte van 55mm. Deze brede banden zullen daarom veel kleine oneffenheden al prima verwerken. Het one-size-e-bike concept zorgt ervoor dat deze fiets geschikt is voor mensen van alle lengtes, door de verschillende onderdelen op de juiste hoogte af te stellen. Dit gaat, zoals het een vouwfiets betaamt, natuurlijk gemakkelijk en zonder gereedschap. Ook is er standaard goede verlichting gemonteerd en zit er een slot op. Hierdoor kun je zonder problemen meteen beginnen aan je eerste rit op deze elektrische vouwfiets.
Toon meer Toon minder


Vergelijkbare producten

Vergelijkbare producten

Flyer Upstreet2 5.00
Flyer Upstreet2 5.00
3.999,-
Huidige product
Gazelle Ultimate C8+ HMB
Gazelle Ultimate C8+ HMB
2.999,-
Trek District+ 6
Trek District+ 6
3.099,-
Gazelle Ultimate C8 HMB Belt
Gazelle Ultimate C8 HMB Belt
3.149,-
Bovenstaande producten vergelijken
Flyer Upstreet2 5.00 Gazelle Ultimate C8+ HMB Trek District+ 6 Gazelle Ultimate C8 HMB Belt
Flyer Upstreet2 5.00 Gazelle Ultimate C8+ HMB Trek District+ 6 Gazelle Ultimate C8 HMB Belt
10 reviews 16 reviews
Aandrijving Ketting Ketting Ketting Belt / Riemaandrijving
Aantal versnellingen 8 versnellingen 8 versnellingen 7 versnellingen 8 versnellingen
Versnellingssysteem Naafversnelling Naafversnelling Naafversnelling Naafversnelling
Type motor Bosch Active Line Plus Bosch Active Line Plus Bosch Active Line Plus Bosch Active Line Plus
Merk motor Bosch Bosch Bosch Bosch
Motor positie Middenmotor Middenmotor Middenmotor Middenmotor
3.999,- 2.999,- 3.099,- 3.149,-
Huidige product Bekijk product Bekijk product Bekijk product

Alle specificaties

Merk Flyer
Aandrijving
Ketting
Aantal versnellingen
8 versnellingen
Versnellingssysteem
Naafversnelling
Type motor
Bosch Active Line Plus
Merk motor
Bosch
Motor positie
Middenmotor
Kracht motor
50Nm
Accupositie
Accu in frame
Uitneembare accu
Accu is uitneembaar
Totale accucapaciteit
500 Wh
Maximale actieradius
Tot 100 km
Remsysteem
Hydraulische Schijfrem
Kinderzitje mogelijk?
Nee
Stuurpen
Handverstelbaar
Voorvork
Ongeveerd
Zadelpen
Geveerd
Slot
Abus ringslot geschikt voor insteekslot
Pedalen
Ja
Modeljaar
2021
Kleur
Jeans Blue Gloss
Gewicht
27 kg incl. accu
Garantie op frame
5 jaar garantie op het frame
Garantie op onderdelen
2 jaar garantie