Menu
Terug
Black Friday Sale: tientallen nieuwe aanbiedingen toegevoegd met kortingen tot 60%. Shop nu!

Keuzehulp Fietstrainers

Keuzehulp Fietstrainers

Elite Fietstrainers 7

Een Elite fietstrainer staat bekend om een geweldige prijs-kwaliteit verhouding. Een Elite fietstrainer kun je krijgen op ieder geschikt prijsniveau. Je kunt gaan voor een Elite wheel-on fietstrainers zoals de Elite Novo Force. Mocht je toch net iets beters willen in de vorm van een direct drive trainer? Maak dan je keuze tussen de Elite Suito, Elite Direto of Elite Justo.  Je vindt op deze pagina ook accessoires voor jouw Elite trainer zoals een trainermat of een adapter kit. Ben jij op zoek naar een betaalbare en oerdegelijke fietstrainer? Bekijk dan gauw ons assortiment Elite trainers! 

Meer lezen

Gesorteerd op

Elite Direto XR-T Fietstrainer
Vanaf 585,-
Adviesprijs 869,-
Black Friday

Elite Novo Force Fietstrainer
149,99
Adviesprijs 199,99

Elite Folding Mat
39,-
Adviesprijs 39,99

Elite Freehub Body Sram XD/XDR
44,95
Adviesprijs 49,99

Elite Suito T Fietstrainer
Vanaf 469,-
Adviesprijs 679,-
Onze keuze voor een direct drive trainer met de beste prijs/kwaliteit verhouding
Mantel's keuze

Ben je tevreden met het assortiment?

Elite Fietstrainer kopen? Bekijk ons ruime aanbod!

Met een Elite fietstrainer kan je het gehele jaar door blijven fietsen. In de herfst- en wintermaanden zet je je fiets over op je fietstrainer om lekker binnen te fietsen. Op die manier blijf je fit en haal je jouw trainingsdoelen.

Welke soorten Elite Fietstrainers zijn er?

Binnen het assortiment van Elite fietstrainers vind je verschillende soorten. Er zijn Elite direct drive fietstrainers en Elite wheel-on fietstrainers. De Elite Suito T fietstrainer is van de direct drive fietstrainers de meest populaire trainer. De Suito-T wordt ook gebruikt door een aantal pro-teams tijdens het warmrijden. Naast de Elite Suito T heb je de Elite Direto XR-T en de Elite Justo fietstrainer. De Direto XR-T fietstrainer is jouw ideale trainingsmaatje tijdens de koude maanden. De trainer heeft een geïntegreerde powermeter met een afwijking van slechts 1,5%. Perfect om jouw prestaties bij te houden. Onlangs heeft Elite de Justo fietstrainer gelanceerd. Deze nieuwe direct drive fietstrainer is de meest nauwkeurige fietstrainer in het assortiment met een afwijking van maximaal 1% in de vermogensmeting. Bovendien heeft de Justo een ‘stand-alone’ modus. Hiermee kan je via de My E-training app het hellingspercentage instellen tussen 0 en 24% zonder dat je verbonden bent met trainingssoftware.

Past mijn fiets op een Elite Fietstrainer?

Om te bepalen of jouw racefiets of MTB op een Elite fietstrainer past let je op het type cassette. Tegenwoordig passen vrijwel alle cassettes op een fietstrainer. In sommige gevallen heb je een specifieke body nodig om ervoor te zorgen dat hij past. De Shimano 9 tot 12 speed cassettes en de SRAM 9 tot 11 speed cassettes passen bijvoorbeeld zonder body op de Elite fietstrainers. Voor Campagnolo cassettes heb je wel een speciale body nodig om de cassette erop te monteren.

Waarom kiezen voor een Elite fietstrainer?

Ten eerste staan de Elite fietstrainers bekend om een hele goede prijs-kwaliteit verhouding en zijn ze verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Een aantal Elite trainers zijn voorzien van een geïntegreerde powermeter. Het grote voordeel hiervan is dat jij een uitgebreide trapanalyse krijgt, waardoor je nóg gerichter kunt trainen! 

Lees meer op ons blog