Menu
Terug
Er zijn weer Countdown Deals! Wacht niet te lang, de aanbiedingen zijn nog geldig t/m maandag. Bekijk alle Countdown Deals.

Keuzehulp Fietstassen

Keuzehulp Fietstassen

Ortlieb Fietstassen 32

Ortlieb fietstassen zijn geliefd onder veel fietsers. Zelfs vakantiefietsers en bikepackers vertrouwen op de waterdichte Ortlieb fietstassen. Met een Ortlieb fietstas kun je probleemloos met de fiets op stap. Alle Ortlieb tassen zijn waterdicht en zijn ook los te halen van de fiets om makkelijk mee te nemen. Ortlieb is niet voor niets een van de populairste merken voor fietstassen onder fanatiekere fietsers.
Meer lezen

Gesorteerd op


Gekozen filters

Ortlieb Back Roller Classic
119,95
Onze keuze voor een allround fietstas
Mantel's keuze

Ortlieb Seat Pack Zadeltas
Vanaf 116,-
Herfst op de MTB/Gravelbike

Ortlieb Handlebar-Pack QR Stuurtas
107,-
Herfst op de MTB/Gravelbike

Ortlieb Back Roller Free Fietstas
87,95
Herfst op de e-bike

Ben je tevreden met het assortiment?

Ortlieb Fietstas kopen? Bekijk alle fietstassen van Ortlieb!

Ortlieb is een van de populairste merken voor fietstassen. Een van de redenen dat Ortlieb tassen zo geliefd zijn onder veel fietsers, is omdat alle Ortlieb tassen waterdicht zijn. Hierdoor zijn ze geschikt voor gebruik in verschillende weersomstandigheden, zelfs bij hele zware regenbuien houden de tassen jouw spullen nog droog!

Wat voor soort fietstassen heeft Ortlieb?

Ortlieb fietstassen zijn er voor verschillende doeleinden en in alle soorten en maten. Zo zijn er fietstassen die geschikt zijn voor bevestiging aan een stadsfiets, hybride fiets of elektrische fiets, maar ook fietstassen die geschikt zijn voor bevestiging aan sportieve fietsen.

Met welke Ortlieb fietstas kan ik het beste boodschappen doen of gebruiken voor werk?

De fietstassen dubbel en fietstas enkel zijn ideaal om te bevestigen aan je stadsfiets, hybride fiets of elektrische fiets. Zo zijn populaire dubbele en enkele fietstassen bijvoorbeeld de Ortlieb Back Roller Classic, Ortlieb Back Roller Plus en de Ortlieb Back Roller City. Deze afneembare fietstassen zijn ruim en dankzij het gebruiksvriendelijke montagesysteem ook nog eens eenvoudig van de fiets te halen. Ideaal voor boodschappen, woon-werk verkeer of je fietsvakantie.

Zijn er ook Ortlieb tassen voor de racefiets, MTB of gravelbike?

Ortlieb tassen voor op je sportieve fiets (racefiets, mountainbike, gravelbike) kun je gebruiken voor elk bikepack avontuur! Ortlieb heeft verschillende bikepacking tassen in het assortiment, zoals: Dankzij de verschillende maten zit er altijd wel iets tussen voor jou! Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een kleine Ortlieb fietstas waarin je wat sportvoeding en essentiële spullen op kan bergen? Dan is de Ortlieb accessory pack stuurtas ideaal! Of ben je juist op zoek naar een Ortlieb fietstas waarin je veel kleding kwijt kan, en ook bijvoorbeeld wat slaapspullen? Dan zou de Ortlieb Seat Pack zadeltas bijvoorbeeld geschikt zijn.

Lees meer op ons blog