We use cookies to make shopping even easier and more personal. These cookies allow us and third parties to collect information about you and track your internet behaviour inside (and possibly outside) our website. Based on this information, we and third parties can adapt advertisements to your interests and profile. By continuing to use our website, we assume that you agree with this. More information
Menu
Back

BBB Cycling Scope 1500L BLS-69 reviews

9.0 / 10 Average from 8 reviews | Write a review

9.0 / 10

8 reviews
5
(5)
4
(3)
3
(0)
2
(0)
1
(0)

Pros

  • Excellent light (1)
  • Brightness (1)
  • Weight (1)
  • Battery life (1)

Cons

  • No UK plug on charger (1)

10 / 10

BADOUARD 1 June, 2019

éclairage BBB Scope BLS-69 1500L

éclairage puissant, grande portée qui permet d'anticipé les trous, obstacles et virages. Fiable, facile d'utilisation, et les différents modes de puissances d'éclairage permettent de prolonger l'utilisation avant recharge. Le système de fixation velcro pour l'accu sur un cadre slooping bouge rapidement. Un système élastique serai peut être plus à même de tenir. Un super produit

Pros
  • puissance
  • portée
  • facilité utilisation
Cons
  • fixation sur cadre vélo

9 / 10

Emanuele 16 November, 2018

Quello che cercavo

Ottimo prodotto, sito chiaro ed esaustivo, tempi di consegna rispettati

Pros
  • carica
  • batteria
  • luminosita
  • peso
Cons
  • manca fascia testa

10 / 10

Darren 28 October, 2017

Great price for a quality item

I had reasearched the BBB product on line first and it was everything it was supposed to be when it arrived

Pros
  • Excellent light

8 / 10

Patrick 12 October, 2017

compact en krachtig

Brengt veel licht in de duisternis. Juist een beetje zoeken voor montage op het stuur. Omdat er ook al een Garmin Edge front houder op gemonteerd staat kan ik deze verlichting niet centraal op het stuur monteren, maar staat deze meer naar rechts op het stuur (race fiets). Bij montage op de helm, voel je de klittenband tegen het hoofd aankomen, maar niet storend.

Pros
  • compact
  • krachtig licht

8 / 10

Gavin 5 February, 2017

Great light, shame about the European charging plug

Great light with good connections and battery life Charger was a two pin European variety which is a little frustrating

Pros
  • Brightness
  • Weight
  • Battery life
Cons
  • No UK plug on charger

10 / 10

Laurent 7 January, 2017

Très bonne puissance et polyvalente

Cette lumière est très puissante et polyvalente. Elle peut être rapidement posée sur le guidon et son système d'attache sur casque de vélo est bien plus facile qu'une Spanninga Thor 1100 par exemple. De plus son poids minime y compris avec l'accumulateur fixé sur le casque se font très rapidement oublié. Son système de réglage du faisceau lumineux est efficace, rapide et simple et surtout ne bouge pas même sur les sortie en VTT accidenté. Sa qualité de lumière est remarquable. Un must have...

Pros
  • Puissance d'éclairage
  • systèmes d'attaches performants
  • Autonomie
  • Poids minimal

9 / 10

Stefan 5 December, 2016

kleine krachtpatser

Qua verlichtingssterkte is het alsof je een grote bouwlamp op je hoofd draagt alleen dan in mini formaat. Tamelijk lichtgewicht, robuust en genoeg accu voor een lange avond/nachtrit.

Pros
  • Makkelijk te bevestigen aan helm/stuur
  • accu binnen 3 uur opgeladen
  • heel veel lichtsterkte
Cons
  • prijs

8 / 10

Bringme Sven 29 October, 2016

Goede krachtige lamp die met batterij centraal op het stuur kan worden geplaatst

Ik heb deze lamp voorlopig enkel bij het MTB'en gebruikt en vaak voor ritten bij schemer of volledig donker. De batterij gaat zeker 2uur lang mee, zeker omdat je de 1500 lumen niet altijd nodig hebt. Ze is zeker niet perfect, maar doet meer dan zijn ding + afwerking van de lamp is top!

Pros
  • Eenvoudig te bedienen
  • Krachtige centrale lichtbundel
  • Licht & batterij kan centraal op stuur
  • Handig helmmount
  • Batterijduur
Cons
  • Meegeleverde batterijpack heeft geen usb uitgang
  • Geen flitslicht
  • Knopje lichtstand werkt niet altijd even goed