Menu
Terug

Enduro Bearings Abec 5 Angulair

Enduro Bearings Abec 5 Angulair
23,99
Online op voorraad (nog 10)

  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 29,-

mantel-customer-service

Stel een vraag over dit product

Mail de klantenservice

Plus- & minpunten

Plus- & minpunten

  • Deze ABEC 5 lagers zijn te gebruiken voor BB30 bottom brackets.
  • De meeste ABEC 5 lagers zijn voorzien van SRS afdichtingen, welke gedemonteerd kunnen worden voor snel en makkelijk onderhoud. De lage rolweerstand en goede afdichting tegen vocht en vuil blijft gewaarborgd.
  • Deze lagers zijn behandeld met een hoogwaardig teflon smeermiddel (Rheolube 374A) om ervoor te zorgen dat ze nog soepeler draaien.
  • ABEC 5 lagers zijn voorzien van graad 5 staken kogels op militair niveau en zijn daardoor uitstekend te gebruiken bij precisie toepassingen.
  • Geen opvulringen meegeleverd, gebruik dan de opvulringen van je oude trapas.

Specificaties

Specificaties

Beschrijving

Beschrijving

De Enduro Bearings Abec 5 Angulair lagers zijn de lagers die in een BB30 Bottom bracket systeem worden gebruikt. De afmetingen zijn 30 x 42 x 7 mm. Met de Enduro Bearings ABEC 5 lagers haal je lagers van militair niveau in huis. Enduro heeft jarenlange ervaring in het maken van lagers voor industriële toepassingen. Dat merk je ook met deze enorm soepel lopende Enduro Bearings ABEC 5 Kogellagers. Deze lagers zijn behandeld met een hoogwaardig teflon smeermiddel (Rheolube 374A) voor een lage rolweerstand een lange levensduur.

De meeste ABEC 5 lagers zijn voorzien van SRS afdichtingen. Deze afdichting kan mes een mespunt opgetild worden, waardoor de lagers snel en gemakkelijk onderhouden kunnen worden. De afdichting tegen water en vuil blijft daarbij gegarandeerd. ABEC 5 lagers moeten vele testen doorstaan; ruis bij hoge snelheid, zeer nauwe toleranties qua nauwkeurigheid betreffende binnen- en buitendiameter, perfecte bolvorm, juistheid van de baan en de afwerking van zowel de baan als kogel. De Abec 5 lagers zijn beschikbaar in vele maten en dus geschikt voor bijna elk wiel.

Technologie

GRADE
Kogels worden ingedeeld volgens hun gradatie. Een kogel van Graad 5 betekend dat zijn tolerantie qua bolvorm 5/1.000.000 is en als dusdanig extreem rond. Een andere karakteristiek van een kogel van Graad 5 is de afwerking van het oppervlak van minder dan 0,005 micron die, in dit geval, zeer nauwe toleranties inhoudt. Hoe lager de gradatie, hoe beter de kwaliteit van de kogel.

ABEC
Een normwaarde die gebruikt wordt voor het meten van de tolerantie van het oppervlak van de rollagers. Er zijn vijf klasses: 1, 3, 5, 7 en 9. Hoe hoger de ABEC klasse hoe groter de precisie, efficientie en snelheidscapaciteit, maar de hoogste ABEC klasses zijn niet noodzakelijk de snelst roterende onderdelen. Alle kwaliteitsproducten over de hele wereld maken gebruik van minstens de ABEC 1 als standaard. Bij Enduro is de minimale norm ABEC 3. De Enduro Bearings ABEC 5 lagers hebben norm ABEC 5.
Toon meer Toon minder


Vergelijkbaar product

Vergelijkbaar product

Enduro Bearings Abec 5 Angulair
Enduro Bearings Abec 5 Angulair
23,99
Huidig product
Campagnolo Power-Torque Lagerset
Campagnolo Power-Torque Lagerset
21,95
Bovenstaande producten vergelijken
Enduro Bearings Abec 5 Angulair Campagnolo Power-Torque Lagerset
Enduro Bearings Abec 5 Angulair Campagnolo Power-Torque Lagerset
0 reviews 6 reviews
23,99 21,95
Huidig product Bekijk product