Cykeltasker

189
Cykeltasker findes i mange forskellige former og størrelser. Hvilken cykeltaske er den bedste og mest velegnede?  Hver taske er lavet til et andet formål. Vi har alt fra en cykeltaske til din bycykel eller elcykel, samt en sadeltaske til din racercykel eller mountainbike. Også til den rejsende på cykelferie eller simpelthen til dine dagligvarer. Vi har den perfekte cykeltaske til enhver cyklist.

Læs mere
Mærker
Hjælp til at træffe et valg

Sorteret efter

Gazelle Dobbeltasker Elcykel

Vejl. udsalgspris 925
694

Topeak BackLoader Sadeltaske

Vejl. udsalgspris 540
Fra 499

Topeak Steltaske

Fra 390

Topeak Bikepacking Sæt

Vejl. udsalgspris 1 541
Fra 1 295

AGU Venture Steltaske

Vejl. udsalgspris 347
Fra 312
Et grønnere valg

Thule Shield Pannier

Vejl. udsalgspris 1 002
Fra 460

Basil Urban Load Cykeltasker

Vejl. udsalgspris 424
312

Restrap Bikepacking Set

Vejl. udsalgspris 2 490
Fra 2 208

AGU Venture Roll Styrtaske

Vejl. udsalgspris 308
273

Topeak Aero Wedge Pack Clip Sadeltaske

Vejl. udsalgspris 193
Fra 171

Basil City Dobbelt Cykeltasker

Vejl. udsalgspris 501
Fra 351

Topeak Aero Wedge Pack Strap Sadeltaske

Vejl. udsalgspris 170
Fra 124

Gazelle Enkelt Cykeltaske

Vejl. udsalgspris 578
546

AGU Shelter Clean Cykeltaske

Vejl. udsalgspris 501
Fra 468
Et grønnere valg

Topeak FrontLoader Styrtaske

Vejl. udsalgspris 617
499

BBB Cycling Bikepacking Set

Vejl. udsalgspris 1 787
Fra 1 716

AGU Venture PACK Styrtaske

Vejl. udsalgspris 540
429
Et grønnere valg

Vaude Aqua Back Cykeltasker

Vejl. udsalgspris 1 156
826
Et grønnere valg

BBB Cycling SpeedPack Sadeltaske

Vejl. udsalgspris 169
Fra 148

Basil City Shopper Cykeltaske

Vejl. udsalgspris 385
Fra 273

Er du tilfreds med udvalget?

Brug for en cykeltaske? Se alle cykeltasker på nettet!

Hvilke typer cykeltasker findes der?

Cykeltasker findes i alle former og størrelser. Uanset om du vælger en trendy cykeltaske, sjove cykeltasker eller cykeltasker til damer, er der altid en passende cykeltaske til dig. Hvilken cykeltaske du skal have afhænger blandt andet af, hvilken type cykel du kører på. Cykeltasker til din elcykel eller cykeltasker til din citybike s kan du nemt montere på din bagagebærer. Mountainbikes og racercykler har ikke som standard en bagagebærer bag på deres cykler. Når du ønsker tasker til din racercykel, MTB eller gravelcykel, kan du vælge mellem trekking cykeltasker eller bikepacking tasker. Leder du f.eks. efter en rammetaske, styrtaske eller en sadeltaske til din kommende cykelferie? Vi har det hele, lige fra cykelrygsæk til aftagelige cykeltasker!

Hvilke mærker cykeltasker sælger vi?

Vi tilbyder et meget bredt udvalg af højkvalitets cykeltasker. Vi sælger en række populære mærker, som f.eks: Dette er blot et udvalg af vores meget brede sortiment. Så tag et hurtigt kig på vores cykeltasker side!

Hvad er forskellen mellem en enkelt cykeltaske og en dobbelt cykeltaske?

Til din citybike kan du vælge mellem en enkelt cykeltaske eller dobbelt cykeltaske. En dobbelt cykeltaske hænger på begge sider af bagagebæreren, mens en enkelt cykeltaske kun hænger på den ene side. En enkelt cykeltaske er praktisk, hvis du ikke har brug for at have så mange ting med på cyklen, f.eks. din jakke. Dobbelte cykeltasker er praktiske, hvis du f.eks. skal ud på en lang dagstur. Har du mange ting, du skal transportere, f.eks. dine ugeindkøb? Så giver disse cykeltasker dig dobbelt så meget plads.

Er alle cykeltasker vandtætte?

Det er ikke alle cykeltasker i vores sortiment, der er vandtætte. Om tasker er vandtætte afhænger af det anvendte materiale til tasken. Cykler du til skole eller på arbejde i al slags vejr? Så er det bedst at vælge en vandafvisende cykeltaske eller en vandtæt cykeltaske. Det holder alle dine ejendele tørre, selv i den kraftigste regnbyge. Ud over de enkelte cykeltasker er også nogle vandtætte dobbelte cykeltasker. Er du mere en god vejrcyklist, og cykler du i mindre regnvejr en gang imellem? Så er en cykeltaske, der er stænktæt tilstrækkeligt.

Er der specielle cykeltasker til min elcykel?

Har du en elcykel med et batteri under bagagebæreren? Hvis det er tilfældet, kan det være, at ikke alle tasker passer på din bagageholder. Med cykeltasker til elcykler tages der særligt hensyn til batteriet under bagagebæreren. En cykeltaske til elcykler bør have tyndere og bredere remme til at fastgøre den. Nogle cykeltasker har ofte et krogsystem. Krogene skal være tyndere på en elcykel for at passe på bagsiden af din cykelholder.

Har jeg brug for en lille eller stor cykeltaske?

Vi har cykeltasker med forskelligt indhold i vores sortiment, f.eks: Siger antallet af liter dig ikke noget? På vores hjemmeside kan du finde billeder af nogle cykeltasker, der viser, hvor meget der kan være i tasken. Dette kan hjælpe dig med at få en bedre idé om taskens størrelse.

Hvad er de bedste cykeltasker til mig?

Kan du ikke beslutte dig for, hvilken cykeltaske der passer bedst til dig ved hjælp af filtrene på vores side om cykeltasker? Så se vores cykeltasker købsguide.