Menu
Tilbage

Topeak RaceRocket HP Anmeldelser

8.1 / 10 Gennemsnitlig fra 70 Anmeldelser | Skriv en anmeldelse
8.1 / 10
70 Anmeldelser
5
40
4
22
3
1
2
2
1
5

Fordele

Der er desværre ikke oplyst nogle fordele på dansk på nuværende tidspunkt

Ulemper

Der er desværre ikke oplyst nogle ulemper på dansk på nuværende tidspunkt.

9 / 10

Peter 6 november, 2019

Handig pompje goed op te bergen en mee te nemen.

Fordele
  • Klein compact en toch krachtig.
Ulemper
  • Nog niet ondekt

10 / 10

JM 16 september, 2019

Klein maar fijn

Ulemper
  • Geen

10 / 10

Fj 30 maj, 2019

Super handig met t slangetje, pompt lekker, past precies id zak en ziet er mooi uit.

-past mooi id zakjes op de rug. -handig slangetje, pomp daardoor makkelijk. -ziet er mooi uit. -grote druk voor zo'n klein pompje.

Fordele
  • past mooi id zakjes op de rug.
  • handig slangetje, pomp daardoor makkelijk
  • ziet er mooi uit.
  • grote druk voor zo'n klein pompje.

10 / 10

Niels 12 februar, 2019

Doet wat het moet doen

Mooi product en werkt goed. Past precies in de 750 ml gereedschap bidon.

9 / 10

Bart 23 januar, 2019

Prima compact pompje

Fijn pompje dat voldoende druk kan ontwikkelen om onderweg je band op te pompen. Compact genoeg om achterin je shirt te stoppen maar de houder past prima op het frame. Aanrader!

Fordele
  • Fijn formaat
  • Fijne framehouder
  • Voldoende druk

10 / 10

Jurgen 18 januar, 2019

Superkrachtige pompje

Superkrachtige en degelijke compacte fietspomp. Gemonteerd met bijgeleverde beugel aan zijkant van bidonhouder. Zelfs de koersfietsbanden krijg je tot hun maximale luchtdruk. Top-product.

Fordele
  • Compact
  • Duurzaam
  • Meegeleverde beugel
  • Hoge druk
Ulemper
  • Geen

9 / 10

Paulius 22 oktober, 2018

Nice mini-pump

9 / 10

Wim 16 oktober, 2018

Compact, handig en functioneel

10 / 10

J. 21 september, 2018

Toppomp

Ik heb deze pomp reeds 7jaar en het ding doet al 7jaar wat het moet doen, mij depanneren wanneer ik onderweg lek rij. Het pompje hangt aan mijn frame door de handige houder die erbij wordt geleverd. Je hebt het dus steeds mee onderweg. Ik kan mijn bandjes vlot oppompen tot 9bar of zelfs meer maar dat is overbodig voor mijn lichaamsgewicht.

Fordele
  • Handige houder
  • Grote oppompkracht
  • Compact
  • Duurzaam
Ulemper
  • Geen

9 / 10

Maarten 2 maj, 2018

Goede, handige pomp

Dit pompje is wat prijzig, maar wel waar voor je geld

Fordele
  • Weegt niet veel
  • Handige flexibele slang
  • Voor meerdere ventielen geschikt

10 / 10

Chris 7 april, 2018

klein handig dingetje!

klein handig pompje voor onderweg. werkt prima!

Fordele
  • handig formaat
  • licht in gewicht
  • goede prestaties
Ulemper
  • geen

9 / 10

Edward 18 september, 2017

Prima pomp

Deze pomp is klein en is in staat om een racefietsband voldoende hard op te pompen. Haal alleen het slangetje er goed uit zoals beschreven. Na het op pompen komt alleen wat lucht vrij.

Fordele
  • klein
  • slangetje zit aan de pomp vast
Ulemper
  • lucht komt vrij bij los maken slangetje

9 / 10

Rik 4 september, 2017

Goede pomp

Pompt de pomp eenvoudig op tot 6 bar. Daarna kost het moeite. Opvallend is de lichte slag en het inschuifbare slangetje maakt de pompbeweging makkelijk!.

Fordele
  • goede pomp kracht
  • lichte slag
Ulemper
  • kan ventiel eruit draaien.
  • Maar daarvoor zit er een sleutel bij waarmee je
  • hem weer vast kunt draaien.

9 / 10

Dirk 17 august, 2017

Mooi compacte fietspomp

Fordele
  • compact
  • degelijk

10 / 10

Iwan 12 april, 2017

Top pomp

Klein en makkelijke pomp.

Fordele
  • Klein
  • Houder
  • Makkelijk pompen door slangetje
  • Voor 2 verschillende ventielen geschikt
Ulemper
  • Geen

10 / 10

Hofer 29 marts, 2017

Auch sehr gut

10 / 10

Sicco 10 august, 2016

Geweldige alround minipomp (Race EN MTB)

Pefecte mini pomp voor je Race of MTB. Pomp vlot je race of ATB banden op.

Fordele
  • Race EN MTB bruikbaar
  • Slang koppeling dus weinig kans op ventiel breuk
  • Mooi compact
  • Hoge druk haalbaar

10 / 10

Hans 9 maj, 2016

Goed pompje

Goed pompje, lekker compact en heeft toch voldoende druk. Ik hoop hem niet vaak nodig te hebben

9 / 10

Jan 9 maj, 2016

klein maar fijn

nog niet getest met het oppompen van een band onderweg, maar hij past uitstekend in het rugzakje. Daarnaast voelt het eea in ieder geval degelijk aan. Waarschijnlijk zal je wel veel pompbewegingen moeten maken om uit te komen op 8 bar.

Fordele
  • formaat
  • degelijk
Ulemper
  • veel pompbewegingen nodig

10 / 10

Bram 18 april, 2016

Klein, maar fijn!

Fordele
  • compact
  • efficient
  • mooie esthetiek

9 / 10

Rein 14 april, 2016

Ideaal om mee te nemen

Klein maar fijn pompje. Makkelijk om op de fiets te monteren, maar ik steek 'm gewoon in mijn tas.

10 / 10

Lisanne 1 april, 2016

top pomp, voor de fanatieke (wedstrijd)renner

handig in gebruik en meenemen op de racefiets door formaat en manier om op dte vouwen. bij het ontkoppelen draai je gelukkig niet het hele fentiel eruit. kan hard oppompen en ondanks het kleine volume toch vrij snel.

Fordele
  • ventiel blijft heel
  • fromaat
  • snelheid

10 / 10

Casper 22 december, 2015

Handzame en perfecte pomp!

Licht, klein en pompt gemakkelijk. Dankzij de uitschuifbare slang kan je makkelijker pompen dan een 'reguliere' handpomp. Heeft door het kleine formaat wel meer tijd nodig om je band op druk te brengen.

Fordele
  • Compact
  • Handige uitschuifbare slang
Ulemper
  • Veel pompen om op 8bar te brengen

9 / 10

Christian 21 december, 2015

Sehr gut

Alles Super . Gerne wieder

9 / 10

Dirk 5 december, 2015

compact en toch groot

Is uitschuifbaar en heeft koppeling om op ventiel te draaien waardoor het goed afsluit. Heel tevreden over

Fordele
  • compact en toch groot
  • met koppeling welke op ventiel kan gedraaid worden

10 / 10

Dennis 23 november, 2015

past perfect bijmijn Cube atention

een mooi compact tasje met een mooie kleur passend bij mijn mtb

9 / 10

Ger 2 november, 2015

Prima pomp.

Doet wat het moet doen en met een groot gemak. Het product is licht en makkelijk aan de fiets te bevestigen.

9 / 10

Rene 6 oktober, 2015

mooi pompje wat uitstekend pompt

doet datgene waarvoor het gemaakt is pompen, ziet er daarbij ook nog strak uit en is lekker handzaam en licht

Fordele
  • pompt goed
  • licht van gewicht
  • eenvoudige bediening
Ulemper
  • opletten dat je met de goede kant boven opbergt

10 / 10

Rob 29 september, 2015

Klein en licht

Ideaal om zowel in achterzak als aan frame mee te nemen.

Fordele
  • Klein
  • Licht
  • Kan in achterzak
Ulemper
  • Nog niet gevonden

10 / 10

Bjorn 29 september, 2015

Mooi compact!

Mooi compact pompje en makkelijk te monteren aan de bidon houder mer het bijgeleverde steuntje!

Fordele
  • Compapact
  • Krachtig
  • Mooi design

10 / 10

Bram 21 september, 2015

Handige lichte pomp

goeie pomp om bij de hand te hebben onderweg. voelt goed aan door de alu finish en het ingebouwde slangetje is altijd een pluspunt.

Fordele
  • ingebouwd verlengstuk
  • licht
  • alu finish

9 / 10

MK 19 september, 2015

Mooi handig pompje

Handig formaat pompje dat goed in de hand ligt. Het uittrekslangetje is ideaal en is makkelijk op het ventiel te draaien. Ik heb hem zelfs gebruik om de voorvork van mijn MTB op te pompen.

Fordele
  • Formaat
  • Eenvoudig te bevestigen
  • Pompt goed

9 / 10

Marc 25 august, 2015

Goed handig pompje

Hoewel ik het pompje nog niet echt nodig heb gehad heb ik hem wel even getest. Handig formaat pompje en ligt prima in de hand. Het uittrekslangetje is ideaal en is makkelijk op het ventiel te draaien. Pompen is nu eenvoudig omdat je een hand meer vrij hebt. De bevestiging op de fiets is eenvoudig te plaatsen en zit prima vast. Al met al een top pompje.

Fordele
  • Klein
  • Ligt goed in de hand
  • Uittrekslangetje

9 / 10

Geert 14 august, 2015

Kleine en lichte pomp

Het is relatief makkelijk om de band tot een goede druk op te pompen. Past goed in achterzak wielershirt. Kwam als beste uit de test van betaalbare minipompjes in Fiets.

Fordele
  • Klein
  • Tot hoge druk oppompen

9 / 10

Patrick 16 juli, 2015

slime en behendige pomp

Fordele
  • compact
  • degelijk
  • doordacht
Ulemper
  • nog niet kunnen ontdekken

9 / 10

Sicco 30 juni, 2015

Super pompje, lekker compact.

Super pompje, goed design. Handig dat nippel aan een slang zit! Scheelt weer een paar binnenbanden... Klein, relatief licht past prima in een zak, zelfs in t zakje van een triatlonpak!!

Fordele
  • Klein/compact
  • Relatief licht
  • Pompt prima
Ulemper
  • Veel pompen bij MTB band

9 / 10

Edwin 25 maj, 2015

Compact en betaalbaar

Zeer compact, betaalbaar. Komt zeer goed uit de testen. Degelijke pomp die er zeer elegant uitziet.

Fordele
  • Compact
  • Degelijk
  • Goede testgegevens
Ulemper
  • Had in 1 kleur mogen zijn

9 / 10

Casper 15 maj, 2015

Ideale pomp: compact en krachtig

Met slangetje op het ventjel (zowel mtb als race). Perfecte pomp

Fordele
  • Krachtig
  • Klein
  • Slangetje
Ulemper
  • Niet goedkoop

10 / 10

Alfred 7 maj, 2015

Zou geen andere willen

Geweldige fietspomp en bijzonder handig zonder veel kracht te moeten gebruiken om je banden op de gewenste druk te brengen. Super

Fordele
  • Klein
  • Zeer soepel gebruik
Ulemper
  • Geen

10 / 10

Kaz 9 februar, 2015

Zeer fijne, compacte pomp

Wat een fijne pomp! Hiervoor heb ik nooit geïnvesteerd in een fatsoenlijke pomp, maar dat had ik echt veel eerder moeten doen. Het uitschuifbare slangetje is erg fijn en eenvoudig te koppelen aan het ventiel. Het pompen gaat soepel en het is ondanks het kleine formaat (geweldig: deze pomp past in je broekzak) geen enkel probleem genoeg druk te krijgen op de band. Het geheel voelt zeer solide aan en ik verwacht dat het product lang mee zal gaan.

Fordele
  • zeer compact
  • degelijke kwaliteit
  • pompt fijn