Anmeldelse af
Thule Velocompact 3 926

Thule Velocompact 3 926
4.8 / 5
Gennemsnitlig fra 15 Anmeldelser
5
12 Anmeldelser
4
3 Anmeldelser
3
0 Anmeldelser
2
0 Anmeldelser
1
0 Anmeldelser

5 / 5

En fremragende og pålidelig "rejsekammerat

- Karim, 8 maj, 2023

Et fremragende produkt, der kun bekræfter mærkets prestige, et kompakt produkt, der kan opbevares i selv de mindste rum, såvel som i bagagerummet på bilen under udflugter. Bæredygtig vægt i installationsmanøvrer, kvalitetsmateriale og pålidelig hele vejen igennem. Fremragende køb og anbefales naturligvis.

Fordele og ulemper

Håndterbarhed
Kompakthed
Pålidelighed
Sikkerhed
Soliditet
Ikke ubetydelig pris
Automatisk oversat

5 / 5

Alt er godt, både cykelstativet og leveringstiden.

- Vokatatun, 7 maj, 2023

Meget sympatisk og kompakt cykelholder. Servicen var til tiden. Ingen problemer overhovedet

Automatisk oversat

5 / 5

Praktisk og effektiv

- Jean-Yves, 29 april, 2023

Et sikkert valg.

Fordele og ulemper

Funktioner
Holdbar
Kvalitet
Pris
Automatisk oversat

5 / 5

En ideel cykelholder, der er hurtig og effektiv.

- Julien, 17 januar, 2023

Ja, jeg ledte efter et cykelstativ til mine elcykler. Den her er perfekt. Den er stiv nok til at kunne bæres på anhængertrækket. Den, jeg havde før, tog ikke højde for motorernes bredde.

Fordele og ulemper

Let at bruge
Meget hurtig at samle
Automatisk oversat

5 / 5

et meget godt produkt, der levede op til mine forventninger

- Francis, 30 oktober, 2022

Meget godt produkt, som beskrevet, jeg sammenlignede meget, før jeg købte, og denne model passede mig perfekt. Levering til tiden (3 dage) Tak til Mantel for at tilbyde gode produkter

Fordele og ulemper

kvalitet
pris
vægt
nej
Automatisk oversat

5 / 5

God investering

- Mathieu, 23 august, 2022

Et must-have, når det gælder cykelholdere. Den eneste overraskelse for mig var behovet for at købe en 13-polet til 7-polet adapter (~€15). Dette tilbehør er nemt at bruge og lidt dyrt, men det gør det virkelig nemmere at organisere cykeltransporten!

Fordele og ulemper

Adgang til bagagerummet ved at vippe det, selv når det er læsset
Forlygter og nummerplade er sikkert fastgjort
Hurtig installation
Automatisk oversat

5 / 5

Meget behagelig og positiv

- Wieteke, 5 august, 2022

Det svarer præcis til forventningerne. Vi vidste, den var stor. Købte den bevidst på grund af muligheden for at udvide til en cykelholder til fire cykler.

Fordele og ulemper

3 cykler
Let at bruge
Optager meget plads
Automatisk oversat

5 / 5

Seriøs side, som jeg anbefaler

- PREVOT, 29 november, 2023

Produktet levede helt op til mine forventninger (Thule cykelholder) og var det billigste blandt et stort antal hjemmesider.

Automatisk oversat

5 / 5

Effektiv og meget godt designet

- Acroq, 13 april, 2024

Thules udstyr er ofte lidt dyrt, men meget veldesignet og derfor meget praktisk.

Automatisk oversat

5 / 5

Meget god

- Jean-Marie, 1 juni, 2024

Hurtig levering, der levede op til mine forventninger

Automatisk oversat

5 / 5

Den er meget veldesignet og udstråler soliditet.

- Gillian, 14 juni, 2024

Som sædvanlig lever Thule op til sit ry, og produktet er fejlfrit.

Automatisk oversat

5 / 5

Pris/kvalitet i top!

- Leonardo, 8 juli, 2024

Meget tilfreds med det cykelstativ til 3 cykler. Ankom pænt i en ny aldrig før åbnet kasse. Kan varmt anbefales!

Fordele og ulemper

Kan vippes
Pris/kvalitet
Udvidelig belysning
Automatisk oversat

4 / 5

Tilfreds med denne cykelholder.

- Peter, 19 juni, 2023

Fremragende Thule-cykelholder. Sidder godt på anhængertrækket og føles robust. Eneste ulempe: Lidt akavet at slæbe rundt på den. Selve bestillingsprocessen gik fint, indtil jeg ville betale med kreditkort, hvilket ikke lykkedes med det samme (gik i stå). Først efter et par gange gik betalingen igennem. Jeg vil nok bestille her igen, men håber, at betalingsprocessen kører bedre til den tid.

Fordele og ulemper

Cyklerne er nemme at fastgøre
Fremragende cykelholder
Sidder sikkert på anhængertrækket
Lidt besværlig at løfte, når der skal ryddes op.
Automatisk oversat

4 / 5

Solidt godt køb

- Leo, 1 juli, 2023

Nem montering, og din cykel sidder sikkert på bagagebæreren. Cykelholderen vejer kun 19 kg

Fordele og ulemper

Din cykel eller elcykel står sikkert på cykelholderen
Solid og nem montering på anhængertræk
Stærke klemmer til at sikre din cykel
Tung
Automatisk oversat

4 / 5

Solid med interessepunkter.

- Angelo, 13 november, 2023

Jeg har nu brugt cykelholderen én gang. I sig selv føles det hele okay, men cykelholderen er svær at klikke fast på anhængertrækket (Mantel var i øvrigt en stor hjælp). Bycykler er også sværere at fastgøre, men det er nok bare et spørgsmål om tilvænning. Produktet føles meget solidt, men det er ikke særlig kompakt.

Fordele og ulemper

Føles solid
Let at samle
Klikker ret svært på anhængertrækket
Tung
Automatisk oversat